Gość: gość Re: Kawały dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 08:54 dziadek pcha babcie na wuzku, obok przechodzi spułczujacy i pyta - czy pan tak długo już żone pcha na wusku a dziadek odpowiada - nie tylko do południa puzniej ona mnie pcha :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuzek :-) IP: 78.159.117.* 19.03.09, 00:04 Gość portalu: gość napisał(a): > dziadek pcha babcie na wuzku, obok przechodzi spułczujacy i pyta - > czy pan tak długo już żone pcha na wusku a dziadek odpowiada - nie > tylko do południa puzniej ona mnie pcha :P:P:P Ale ten dziadeg śfinia, taki nieupszeimy bóc. Dofcib śfiedny, kratólójem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Kawały dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 00:00 - Kelner! Co pływa w moim rosole? - Nic. - No właśnie, a miał być z makaronem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humorek Re: Kawały dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:33 jasiu właśnie ogląda film pt.,,Sex pistols" nagle do pokoju wchodzi ojciec -synu,co oglądasz? jasiu na to: -seksi pistolet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia nędza Re: Kawały dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:40 Jasiu ile masz lat? Nie wiem. Jasiu czym babcia ubija ciasto? Nie wiem. Ile jest gwiazd na niebie? Nie wiem. Jaś przychodzi do domu i pyta się mamy. Ile mam lat? 8,5. Czym babcia ubija ciasto? Trzepaczką. Ile jest gwiazd na niebie? Naukowcy jeszcze tego nie odkryli. Nauczycielka pyta Jasia w szkole: Ile masz lat? Naukowcy jeszcze tego nie odkryli. Ile jest gwiazd na niebie? 8,5 Czym babcia ubija ciasto? Wałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Kawały dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 18:59 Tato czy wiesz jaki pociąg ma największe opóźnienie? Nie Jasiu. Ten, który w zeszłym roku obiecałeś mi na gwiazdkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humorek Re: Kawały dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:41 - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyście na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kawały dla dzieci IP: *.zory.vectranet.pl 27.11.09, 19:27 Ha ha niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddf Re: Kawały dla dzieci IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 14:33 - Dlaczego ciągle spóźniasz się do szkoły? - pyta nauczycielka Jasia - Bo nie mogę się obudzić na czas... - Nie masz budzika? - Mam, ale on dzwoni kiedy śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarCioszka Re: Kawały dla dzieci IP: *.lublin.mm.pl 10.05.09, 13:57 podchodzi koleżanka do jasia i prosi go:Jasiu pożyczysz mi swoje zdjęcie??a jasiu sie pyta:po co ci?? kol:pani od przyrody prosiła żebyśmy przynieśli zdjęcie jakiejś katastrofy ekologiczneej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka100 Re: Kawały dla dzieci listy IP: *.tarniny.pl 05.07.10, 13:51 Oto kawał który uwielbią moje 10 letnie koleżanki. jest to list! Oto on (sama go wymyśliłam) DROGA ANNO! PISZĘ TEN LIST PONIEWAŻ ZABRANO MI KOMÓRKĘ! A JEDYNIE DO CIEBIE ZNAM ADRES. PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO MEJ BABCI PONIEWAŻ MÓJ DOM SIĘ SPALIŁ KIEDY ROBIŁAM CIASTO. ALE WTEDY SPALIŁA SIĘ TYLKO KUCHNIA A DOM SPALIŁ SIĘ JAK MI WPADŁA KOMURKA DO WODY. BABCIA MIESZKA KOŁO WIEŻY EIFLA W PARYŻU! WIĘC CZĘSTO NA NIEJ JESTEM I TAK TĘSKNIE ZA BABCIĄ. ALE BABCIA JEST OKROPNA NIE POZWALA MI MIEĆ TELEFONU TYLKO DLA TEGO BO SPALIŁAM DOM. WŁAŚCIWIE RAZ MI DAŁA KOMORKĘ I SPALIŁAM JEJ KRZESŁO. MIESZKA ONA JESZCZE Z 6 LETNIM JASIEM. RAZ KIEDY Z NIM POSZŁAM DO SZKOLY TO PANI SIĘ GO SPYTAŁA ILE MA RĄK A ON ODPOWIEDZIAŁ 6. A CZEMU? BO MA 6 LAT I MYŚLAŁ ŻE ROK TO JENA RĘKA. WYPOŻYCZYŁAM NA 7 DNI DZIECKO Z DOMU DZIECKA . DZIEŚ GO ODDAM. NIESTETY ALE WYPOŻYCZĘ NOWE (HI HI).WŁAŚCIWIE WYPOŻYCZALNIA DZIECI JUŻ MI SIĘ ZNUDZIŁA WIĘC WYPOŻYCZE PSA ALBO KUPIĘ. ALE KUPIŁAM SMOKA I SPALIŁ DOMU I NAS ZJADŁ. ALE W JEGO BRZUCHU JEST FAJNIE I CODZIENNIE TAM PRZYCHODZI LISTONOSZ Z MAŁĄ TORBĄ. A LIST TEN BY SIĘ NIE ZMIEŚCIŁ ALE GO PORWAŁAM I KĄŻDY KAWAŁEK MU PO JEDNYM DNIU DAŁAM.BYŁO 4 KAWAŁKI ALE JESZCZE DLA CIEBIE POCIĘTA TAŚMA KLEJĄCA PODZIELONA NA CZTERY KAWAŁKI TO 8 DNI! PS. A MOŚE PE ES RATUNEK.NO NIE WIEM JASIA NIKT NIE POŁKNĄŁ WIĘC CI GO WYSŁAŁAM NA KAWŁKI. DZIŚ DOSZEDŁ DO MNIE PIES KTÓREGO MUSIAŁAM SKLEIĆ. julia smokwa i jesj babcia do anny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: Kawały dla dzieci IP: *.limes.com.pl 13.07.09, 11:24 wiecie dlaczego blondynka jje ziemie?? bo grund to zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina3232 Re: Kawały dla dzieci IP: *.cable.ubr07.sand.blueyonder.co.uk 30.10.09, 21:29 Idzie baba do lekarza z muchami w nosie lekarz się pyta: co się pani stało? baba odpowiada: jestem zmuszona! Czemu Jasio wychodzi na zegar? Bo lubi tik taki! Nauczycielka mówi dzieciom że od dzisiaj będą liczyć na komputerach, uczniowie się cieszą: wspaniale! super! Nauczycielka: dobrze to kto mi powie ile jest 6 komputerów dodać 9 komputerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina3232 Re: Kawały dla dzieci IP: *.cable.ubr07.sand.blueyonder.co.uk 05.11.09, 20:42 Mam Jeszcze jeden! Czemu Jasio ma brudną buzię? Bo nurkował! A w czym? W piaskownicy! Dla kogo piaskownicy? Dla zwierząt! >>Lubie to ale tylko trochę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia2828 Re: Kawały dla dzieci IP: *.cable.ubr07.sand.blueyonder.co.uk 06.11.09, 16:38 siedzi pijak pod drzewem i marzy sobie: "Duży wóz mały wóz o kurcze radiowóz!! >>lubię ten kawał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina3232 Re: Kawały dla dzieci IP: *.cable.ubr07.sand.blueyonder.co.uk 06.11.09, 16:47 komar do komara: -Idziemy do knajpy? -Ok! A do jakiej? -Do szpitala zapraszam na pacjenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina3232 Re: Kawały dla dzieci IP: *.cable.ubr07.sand.blueyonder.co.uk 06.11.09, 16:53 Blondynki! Dwie blondynki oglądają TV jedna mówi do drugiej: -Hej w telewizji jest Benedykt szesnasty! -A Kubica który? albo ten Blondynka zabiła się pijąc mleko. Jak? Siedziała pod krową! >>Lubie te kawały od siedmiu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kawały dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 22:50 jeździ Jasiu kolo kościoła ksiadz podchodzi do Jasia i mmowi Jasiu może byś si ę troche opmodlił?JASIU MÓWI A JAK MI UKRADDNĄ ROWEREK?NIE UKRADNA DUCH SIETY CI POPILNUJE DOBRZE JASIU PRZEZEGNAJ SIE wimie ojca i syna ame.Ac gdzie duch siewty plnuje roweru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Kawały dla dzieci IP: *.zdnet.com.pl 19.01.10, 17:40 głupie o i nie mumiesz pisaĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Kawały dla dzieci IP: *.zdnet.com.pl 19.01.10, 17:37 chcesz kawałto masz : babcia jedzie na rowerze i smieje sie że kółka się kręcom. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Kawały dla dzieci 20.01.10, 10:57 > się kręcom. Ty za to umiesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: Kawały dla dzieci 20.01.10, 11:37 - Ile pasty do zębów mieści się w tubce? - od fotela do szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ][_,([])][_, Re: Kawały dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:23 Przychodzi zajączek do sklepu z narzędziami i pyta: -Dzień dobry! Czy są marchewki? -Nie ma. Na następny dzień przychodzi i pyta: -Dzień dobry! Czy są marchewki? -Nie ma !! Zajączek przychodzi kolejny raz i pyta: -Dzień dobry! Czy są Marchewki? -słuchaj no zajączku! Jeżeli jeszcze raz przyjdziesz i się zapytasz o marchewki to przybije cię gwoźdźmi do ściany! Zajączek przychodzi następnego dnia i pyta: -Dzień dobry czy są gwożdzie? -nie. -A marchewki?? ******************************** Miś bije po plecach każdego kto przejdzie obok niego. Przechodzi zajączek a miś go bach w plecy. Zajączek Płacze ale i się śmieje. -Czemu płaczesz? -Bo mnie boli. -a czemusię śmiejesz? -Bo jeżyk idzie. *************************** zebra i pingwin idą do fotografa. -dzień dobry można zdjęcie? -Jasne że można.ale zdjęcie ma być kolorowe czy czarno-białe?? *************************** Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze mam wodę w kolanie! - A ja cukier w kostkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vayacondios Re: Kawały dla dzieci IP: *.acn.waw.pl 04.02.10, 15:08 ulubiony mojej córki: - Za kogo się przebierzesz na bal? - Za oscypka. -? - Usiądę sobie w kąciku i będę śmierdział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Kawały dla dzieci IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.10, 21:34 co ma 10 tysięcy kalorii? 5 tysięcy tic taców Odpowiedz Link Zgłoś
elka323 Re: Kawały dla dzieci 11.05.10, 23:13 Ulubiony kawał mojego syna i córki koleżanki , którym nas zamęczali w wieku 6-7 lat i którego do dziś nie rozumiemy , a nasze dzieci bawil niesamowicie: -Co ma takie wielkie oczy? -Mióóóóóóóóóóóód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka100 Re: Kawały dla dzieci listy IP: *.tarniny.pl 05.07.10, 13:56 DROGA ANNO! PISZĘ TEN LIST PONIEWAŻ ZABRANO MI KOMÓRKĘ! A JEDYNIE DO CIEBIE ZNAM ADRES. PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO MEJ BABCI PONIEWAŻ MÓJ DOM SIĘ SPALIŁ KIEDY ROBIŁAM CIASTO. ALE WTEDY SPALIŁA SIĘ TYLKO KUCHNIA A DOM SPALIŁ SIĘ JAK MI WPADŁA KOMURKA DO WODY. BABCIA MIESZKA KOŁO WIEŻY EIFLA W PARYŻU! WIĘC CZĘSTO NA NIEJ JESTEM I TAK TĘSKNIE ZA BABCIĄ. ALE BABCIA JEST OKROPNA NIE POZWALA MI MIEĆ TELEFONU TYLKO DLA TEGO BO SPALIŁAM DOM. WŁAŚCIWIE RAZ MI DAŁA KOMORKĘ I SPALIŁAM JEJ KRZESŁO. MIESZKA ONA JESZCZE Z 6 LETNIM JASIEM. RAZ KIEDY Z NIM POSZŁAM DO SZKOLY TO PANI SIĘ GO SPYTAŁA ILE MA RĄK A ON ODPOWIEDZIAŁ 6. A CZEMU? BO MA 6 LAT I MYŚLAŁ ŻE ROK TO JENA RĘKA. WYPOŻYCZYŁAM NA 7 DNI DZIECKO Z DOMU DZIECKA . DZIEŚ GO ODDAM. NIESTETY ALE WYPOŻYCZĘ NOWE (HI HI).WŁAŚCIWIE WYPOŻYCZALNIA DZIECI JUŻ MI SIĘ ZNUDZIŁA WIĘC WYPOŻYCZE PSA ALBO KUPIĘ. ALE KUPIŁAM SMOKA I SPALIŁ DOMU I NAS ZJADŁ. ALE W JEGO BRZUCHU JEST FAJNIE I CODZIENNIE TAM PRZYCHODZI LISTONOSZ Z MAŁĄ TORBĄ. A LIST TEN BY SIĘ NIE ZMIEŚCIŁ ALE GO PORWAŁAM I KĄŻDY KAWAŁEK MU PO JEDNYM DNIU DAŁAM.BYŁO 4 KAWAŁKI ALE JESZCZE DLA CIEBIE POCIĘTA TAŚMA KLEJĄCA PODZIELONA NA CZTERY KAWAŁKI TO 8 DNI! PS. A MOŚE PE ES RATUNEK.NO NIE WIEM JASIA NIKT NIE POŁKNĄŁ WIĘC CI GO WYSŁAŁAM NA KAWŁKI. DZIŚ DOSZEDŁ DO MNIE PIES KTÓREGO MUSIAŁAM SKLEIĆ. julia smokwa i jesj babcia do anny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: Kawały dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:08 Dzieci same potrafią "coś strzelić', że czasem to lepsze od kawałów Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Kawały dla dzieci 05.07.10, 16:36 dlaczego ptaki lecą do ciepłych krajów? bo nie chce im się chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila12 Re: Kawały dla dzieci IP: 78.133.248.* 28.07.10, 13:23 Dyrektor szkoły wchodzi do klasy. -Dobrze!Dzieci,sprawdzimy czy umniecie liczyć.Tomek ,ile jst 2+2? -To łatwe,64. -Ależ nie,jestem pewien,że Michaś wie,ile jest2+2. -Eeeee...Piątek? Dyrektor,zdenerwowany: -Ależ dzieci,przecież to nic trudnego!Franio,2+2 to...? -4,panie derektorze! -Doskonale powiedz kolegom jak to obliczyłeś. -To proste ,po prostu odjąłem 64 od piątku wpadł koleś do kanału no i koniec kawału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Kawały dla dzieci IP: *.zdnet.com.pl 26.09.10, 18:17 jedzie baba na rowerze i sie smieje rze sie kolka kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki22 Re: Kawały dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 15:23 jasio mowi do mamy - mamo daj 2 złote biednemu panu! - tak a gdzie on jest? - na rogu ulicy sprzedaje lody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kawały dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 22:45 Jasiu ile lat kończyłeś w ostatnie urodziny? 7 A ile będziesz miał w przyszłym roku? 9 SIADAJ PAŁA! Jasiu: Ja ........, pała w dniu urodzin!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAKI JAKA JAKIE Re: Kawały dla dzieci IP: *.prz.rzeszow.pl 25.02.11, 20:48 JAIU ILE MASZ LAT -3 TAK A WYGLĄDASZ MI NA 12 -TAK TYLKO ZE JA SIE URODZIŁEM 29 LUTEGO 2. JAK NAZYWA BYK KTÓRY SIE SKURCZYŁ -SKURCZYBYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maugoha Re: Kawały dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.11, 14:46 Moja siostrzenica uwielbia opowiadać taki kawał: Jak się nazywa serek, który kucharz wyrzucił za burtę? Serek topiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Kawały dla dzieci 22.04.11, 14:57 Mąż mi opowiadał anegdotę z "Good night Dżerzi" Głowackiego: Kto jest patronem milicji? Ewa. Czemu Ewa? Bo pierwsza chwyciła za pałkę. Przysłuchuje się temu mój 6-letni syn. I pyta: a co w tym śmiesznego? Chwyciła zapałkę i co? Poparzyła się? Potwierdziliśmy, że tak, poparzyła się, bo zapałka była zapalona, i takie tam. Śmialiśmy się tak serdecznie, że dołączył do ogólnej wesołości i chyba ma poczucie, że to był śmieszny dowcip. Mam tylko nadzieję, że nie powtarzał go w przedszkolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kawały dla dzieci IP: *.tktelekom.pl 01.07.11, 06:54 pani poprosiła dzieci aby ułożyły piosenkę o jeżu pyta Jasia- jaką piosenkę ułożyłeś? zaśpiewaj Jasio -jeżu malusieńki leży wśród ...... Odpowiedz Link Zgłoś
rosaaa11 Re: Kawały dla dzieci 11.05.16, 14:52 Trzech zawodników startuje w biegu i jedna niewidoma sędzia mówi do tej osoby pani nie może startować jest pani niewidoma ona na to nie widzę przeszkud Odpowiedz Link Zgłoś