Gość: robin IP: 213.155.167.* 26.10.03, 11:48 dlaczego Tadeusz Drozda jest taki cienki jak słyszę jego teksty to mi się żygać chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstosia Re: Drozda 26.10.03, 12:05 Gość portalu: robin napisał(a): > dlaczego Tadeusz Drozda jest taki cienki jak słyszę jego teksty to mi się > żygać chce nie wiem, ale ja mam takie same jak ty odczucia i tez mi sie chce zygac na jego widok... Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Drozda 26.10.03, 12:29 to jeden z tych "satyryków' którzy są tragiczni. A najgorsze jest to, że myślą, że są śmieszni... Jak pietrzak, który opowiada dowcipy o breżniewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Drozda IP: *.chello.pl 27.10.03, 18:59 A ja się spodziewam!Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orald Re: Drozda IP: *.zory.msk.pl 26.10.03, 13:05 Niech będzie mi wolno dołączyć do tak zacnego grona wymiotujących. Ja do drozdy dąłączę jeszcze dwa beztalencia: janowski i wokalista "Leszczy". No nic tylko w mordę lunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń bim-bom Re: Drozda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:56 Drozda jest okropny, a te filmy w Śmiechu Warte są strasznie głupie. Kiedyś były fajniejsze. A już najgorsze są te całe komputerowe animacje do jego komentarzy. FUJ FUJ FUJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
damian1975 Re: Drozda 28.10.03, 00:33 W tamtym roku Drozda byl w Chicago, na jakims tam pikniku. Koles byl kompletnie pijany, caly czas zachwala swoj motel na Florydzie. Sprzedwal tez jakies CD ze swoimi piosenkami. Najlepsze bylo to ze polowa tych plyt byla nienagrana. To sie nazywa kabareciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Drozda 28.10.03, 07:35 Pozwólcie, niech i ja narzygam do wspólnego wiadra. Śmiechu warte to najgorszy syf w tej dziedzinie programów, jaki widzialem. Drozda gada pół godziny i puszcza dwie minuty filmów i ten sztuczny śmiech w studio ... Polszmat zrobił jedyną słuszną rzecz a mianowicie zdjął z anteny "Dyżurnego satyryka kraju". Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Drozda 28.10.03, 09:06 hawk.eye napisał: > Pozwólcie, niech i ja narzygam do wspólnego wiadra. Śmiechu warte to najgorszy > syf w tej dziedzinie programów, jaki widzialem. Drozda gada pół godziny i > puszcza dwie minuty filmów i ten sztuczny śmiech w studio ... W czasach gdy jeszcze to oglądałam, zwróciłam uwagę na lica szanownej publiczności. Wszyscy klaszczą, słychać wybuchy śmiechu, a na gębach emocji tyle co w kolejce po gazetę. Odniosłam wrażenie, że ludzie myślami są już raczej przy tym, co ugotować na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 28.10.03, 09:39 Próbowaliście odzywaic sie zygami?? BO dla mnie dowcipy drozdy to wlasnie odzywaniaie sie zygami. Opalanie popiołem domu. Tankowanie do auta dymu z innych aut. O czym tu dyskutować. nastepny zyg do wspólnego wiadra. --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Drozda 28.10.03, 09:54 koleś ma układy w telewizji za odcinek inkasuje ileś tam tysiączków, pomysłów nie starcza, ale co się będzie wysilał jak kontrakt gwaranuje mu robootę do 2038 roku. ma drugi programik z herbatką w tytule za którego inkasuje jeszcze więcej to ma wszystkich w dupie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzo Re: Drozda IP: 193.59.95.* 28.10.03, 10:02 A właśnie - Kawka u Tadka - czy to jeszcze jest na antenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Drozda IP: *.toya.net.pl 28.10.03, 10:57 ABSOLUTNIE sie z Wami nie zgadzam! to jakas nagonka? Pan Drozda jest czlowiekiem o wielkim poczuciu humoru. to ze jest od wielu lat w czolowce polskich kabareciarzy o czym chyba swiadczy? moze po prostu nie rozumiecie jego dowcipow? ja uwielbiam programy z jego udzialem, "Smiechu warte" to dla mnie deser po niedzielnym obiedzie. sam zreszta kiedys wyslalem kasete z filmikiem do tego programu, ale niestety jeszcze go nie puscili. widocznie tak wiele jest zgloszen. a jezeli jest tak wiele zgloszen, to znaczy ze program ma wysoka ogladalnosc. jezeli program ma wysoka ogladalnosc, to znaczy ze dowcipy Drozdy sa jednak dla kogos smieszne. uwazam ze 'rzyganiem do wspolnego wora' dajecie jedynie swiadectwo wlasnego braku wychowania oraz poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Drozda 28.10.03, 13:33 Chyba masz jakieś specyficzne poczucie humoru skoro zachwycasz się Drozdą i prezentowanymi przez niego filmikami. A co było na Twoim? Kto upadł, rozbił nos, wywalił się tańcząc po pijaku, wywalił tort na głowy gości, połamał rower (a może i nogi) wypadając z drogi? Bardzo śmieszne filmy. Czasem zdarzy się zabawny, najczęściej obrazujący spryt kota albo psa, ale ludzie "z poczuciem humoru" i tak wybierają na zwycięzcę ten, w którym dziecko spada z huśtawki, albo spada z pomostu (jak ostatnio było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Drozda IP: *.toya.net.pl 28.10.03, 13:45 na moim filmie byla scenka sytuacyjna z wesela - dwie pary wpadaja na siebie podczas tanca. nie ma co opisywac, opis nie bedzie tak smieszny jak wygladalo to w rzeczywistosci. a co do poczucia humoru - skoro milionom Polakow (program ma zawsze wysoka ogladalnosc!) podobaja sie dowcipy Drozdy i filmiki puszczane w programie, to znaczy ze ja mam poczucie humoru 'statystyczne' a Ty i inni na tym forum obrzucajacy blotem i wylewajacy wiadra pomyj maja jakies 'specyficzne'. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Drozda 28.10.03, 13:47 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > na moim filmie byla scenka sytuacyjna z wesela - dwie pary wpadaja na siebie > podczas tanca. To ja już też rozumiem, jakie poczucie humoru posiadasz i w związku z tym rozumiem też, dlaczego przepadasz za Drozdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Drozda IP: *.toya.net.pl 28.10.03, 14:53 > To ja już też rozumiem, jakie poczucie humoru posiadasz i w związku z tym > rozumiem też, dlaczego przepadasz za Drozdą. skad to mozesz wiedziec skoro nie widzialas filmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 28.10.03, 17:45 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): milionom Polakow (program ma zawsze wysoka ogladalnosc!) disco relax tez miało wysoką wgladalność A wiadomo, że szmira. A co do Drozdy "trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść" (Perfect) A to, że TVP i inne telewizje puszczaja programy z jego udziałem to świadczy o ich poziomie. --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Drozda IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 08:10 > disco relax tez miało wysoką wgladalność > A wiadomo, że szmira. szmira - zgadzam sie w zupelnosci. dlatego spadlo z anteny. a programy Drozdy sa nadal - bo facet zawsze potrafi rzucic jakis swiezy dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Drozda 29.10.03, 08:24 > - bo facet zawsze potrafi rzucic jakis swiezy dowcip. Buchacha, świeży dowcip? Chyba na poziomie umysłowym jego publiczności!! Zreszta przyjrzyj się tej publiczności, i sprawdź, czy wiją się ze śmiechu słuchając obciachowych wstawek tego prymitywa. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 29.10.03, 09:11 Drozda nie ma świezych dowcipów on ma "świerze". De gustibus et coloribus non est disputandum --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Drozda IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 09:54 co to są "świerze"? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 30.10.03, 00:13 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > co to są "świerze"? To jest świeze ale odgrzewane a to napm proponuje Drozda. Odpowiedz Link Zgłoś
otreb @ Andrzejjj 28.10.03, 13:48 Polecam Ci wlaczenie telewizora pol godziny wczesniej, w Dzienniku Telewizyjnym trafiaja sie takie perelki, ze paluszki lizac, mniammm :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Otreb ma rację 29.10.03, 09:33 otreb napisał: > Polecam Ci wlaczenie telewizora pol godziny wczesniej, w Dzienniku Telewizyjnym > trafiaja sie takie perelki, ze paluszki lizac, mniammm :) Fedorowicz ma naprawde niezły program wymagający więcej wysiłki intelektualnego niz programy Drozdy --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 09:36 > Fedorowicz ma naprawde niezły program wymagający więcej wysiłki intelektualnego Ale Fedorowicz też juz sie kończy. Coraz nudniejsze te jego programy i coraz bardziej jedzie na łatwiznę. To juz nie to, co jeszcze dwa-trzy lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Otreb ma rację IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 09:50 no widzisz, a programy Drozdy NIGDY nie schodza ponizej pewnego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 10:04 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > no widzisz, a programy Drozdy NIGDY nie schodza ponizej pewnego poziomu Masz racje, a wiesz dlaczego? Bo niżej już się nie da zejść :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Otreb ma rację 29.10.03, 10:12 the_dzidka napisała: > Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > > > no widzisz, a programy Drozdy NIGDY nie schodza ponizej pewnego poziomu > > Masz racje, a wiesz dlaczego? Bo niżej już się nie da zejść :-DDDDD > > Potwierdzam --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Otreb ma rację IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 10:45 prosze o oswiecenie mnie - jakie sa LEPSZE i na wyzszym poziomie programy rozrywkowe w TVP? moze 'Spiewajace fortepiany'? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 11:15 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > prosze o oswiecenie mnie - jakie sa LEPSZE i na wyzszym poziomie programy > rozrywkowe w TVP? moze 'Spiewajace fortepiany'? Nie podejmuję się oświecania Ciebie. Może któryś z P.T. Kolegów Forumowiczów? Bo ja osłabłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Otreb ma rację IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 12:48 skoro tak lubisz wypowiadac sie o czyichs gustach, poczuciu humoru, wystawiac oceny i komentowac, to napisz prosze jaki program rozrywkowy w TVP podoba sie Tobie najbardziej. nie chce byc przez nikogo oswiecany ani nawracany. po prostu chcialbym sie dowiedziec co ogladaja ludzie, ktorzy nie trawia Drozdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Otreb ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 13:08 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > skoro tak lubisz wypowiadac sie o czyichs gustach, poczuciu humoru, wystawiac > oceny i komentowac, to napisz prosze jaki program rozrywkowy w TVP podoba sie > Tobie najbardziej. nie chce byc przez nikogo oswiecany ani nawracany. po prostu Cholera, mam wrażenie, że to Ty jesteś Drozda. Tylko mi nie pasuje, bo Ty z Łodzi chyba nadajesz.... > chcialbym sie dowiedziec co ogladaja ludzie, ktorzy nie trawia Drozdy. DTV Fedorowicza, KOC (niestety już nie ma), Za chwilę dalszy ciąg programu (jw.), Ale plama, kiedyś był jeszcze w TVP 1 taki fajny z Friedmanem i Jaroszyńskim (nie pamiętam tytułu). Tak w ogóle to jest niewiele dobrych programów satrycznych w TV i trudno coś jeszcze wymienić. Praktycznie tylko ten Drozda... Bleeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 13:28 Nie oglądam programów rozrywkowych (czasem tylko "Europa da sie lubić"). W ogóle TV pełni w moim życiu raczej przypadkową rolę - regularnie oglądam chyba tylko dwa albo trzy seriale oraz programy informacyjne. Oczywiście kiedyś oglądałam i to bardzo najróżniejsze pozycje z dziedziny rozrywki, ale wyrobiłam sobie o nich bardzo negatywne zdanie. Podobno KOC jest dobry, jednak nadają go w godzinach, w których nie siedzę przed telewizorem. Ze wszystkich programów "rozśmieszających" to właśnie Drozda puka w dno od spodu. Być może wrażenie nie byłoby takie złe, gdyby nie jego debilne wstawki pomiędzy filmikami. Zreszta podobnie zachowuje się poza kamerą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejjj Re: Otreb ma rację IP: *.toya.net.pl 29.10.03, 14:01 dobra, juz mi sie znudzilo. moj pierwszy post nt Drozdy mial byc ironiczny. ale skoro tyle osob wzielo go na powaznie, to nie zostalo mi nic innego jak ciagnac to dalej i swietnie sie bawic robiac sobie z Was jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 14:06 Gość portalu: Andrzejjj napisał(a): > dobra, juz mi sie znudzilo. > moj pierwszy post nt Drozdy mial byc ironiczny. Brałam pod uwagę taka możliwość. Ale tak czy siak była to okazja, żeby sie dalej nad Drozdą poznęcać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń bim-bom Re: Otreb ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 14:21 Ja uwielbiam Ale Plamę i Dziennik Federowicza Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Otreb ma rację 29.10.03, 14:23 Gość portalu: słoń bim-bom napisał(a): > Ja uwielbiam Ale Plamę i Dziennik Federowicza No to ja się już przyznam, że strasznie nie lubię Rewińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Otreb ma rację IP: *.garbatka.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:20 Andrzejjj, gratulacje! Ja przez pierwsze 4 posty myślałam, że robisz jaja, ale Twoja konsekwencja spowodowała, że sie jednak w końcu nabrałam. joanna Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Drozda 29.10.03, 16:30 no no, widze ze debata nt drozdy i jego programu calkiem nizle sie ma:) szczegolnie wymiana zdan miedzy dzidka a andrzejem:) prawde mowiac to do konca nie jestem pewna czy tylko zartowales, taki uparty byles w swoich wywodach (<-- to do andrzeja) pozdrawiam ps. widze, ze nasze wiaderko sie zapelnia:-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Drozda 29.10.03, 19:52 pstosia napisała: > no no, widze ze debata nt drozdy i jego programu calkiem nizle sie ma:) > szczegolnie wymiana zdan miedzy dzidka a andrzejem:) A bo widzisz, ja jstem taka wredną malpą, że jeśli mam ochotę podeptać coś, co wzbudza we mnie odrazę, to robię to z zaciętością. Oczywiście mam na myśli Drozdę, a nie Andrzeja :) I dlatego - robił sobie jaja czy tez teraz dopiero tak twierdzi - z rozkoszą przejechalam sie po grzbiecie Tadzia jak hebel po sośnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Drozda 29.10.03, 20:03 the_dzidka napisała: > - z rozkoszą > przejechalam sie po grzbiecie Tadzia jak hebel po sośnie :P > hmm.... ciekawe dlaczego ja tez z przyjemnoscia bym to zrobila, najlepiej nieoheblowana deska i bym jeszcze polala jego grzbiet spirytusem :] (nie zebym byla zlosliwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_dzidka Re: Drozda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:41 > hmm.... ciekawe dlaczego ja tez z przyjemnoscia bym to zrobila, najlepiej > nieoheblowana deska i bym jeszcze polala jego grzbiet spirytusem :] > (nie zebym byla zlosliwa:)) ... i posypała solą? (nie żebym była sadystką...) Dzidka Wysłałam Ci pliczek, tylko z innego konta :) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Drozda 29.10.03, 21:00 Gość portalu: the_dzidka napisał(a): > > hmm.... ciekawe dlaczego ja tez z przyjemnoscia bym to zrobila, najlepiej > > nieoheblowana deska i bym jeszcze polala jego grzbiet spirytusem :] > > (nie zebym byla zlosliwa:)) > > ... i posypała solą? (nie żebym była sadystką...) oj, chcialabym zobaczyc jego mine po takiej dawce 'tortur" hihi > > Wysłałam Ci pliczek, tylko z innego konta :) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 29.10.03, 21:13 pstosia napisała: > Gość portalu: the_dzidka napisał(a): > > > > hmm.... ciekawe dlaczego ja tez z przyjemnoscia bym to zrobila, najle > piej > > > nieoheblowana deska i bym jeszcze polala jego grzbiet spirytusem :] > > > (nie zebym byla zlosliwa:)) > > > > ... i posypała solą? (nie żebym była sadystką...) > > oj, chcialabym zobaczyc jego mine po takiej dawce 'tortur" hihi > > > > > > Wysłałam Ci pliczek, tylko z innego konta :) > > > dzieki:) > A może do tego jeszcze go posmarowac miodem i wrzucic na mrowisko?? Bo jak sie tak rozpisałyście to może tak dokończę waszego dzieła:-) - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Drozda 30.10.03, 11:54 peter.steele napisał: > A może do tego jeszcze go posmarowac miodem i wrzucic na mrowisko?? > Bo jak sie tak rozpisałyście to może tak dokończę waszego dzieła:-) ciekawe:) ale takiego czegos to chyba bym najwiekszemu wrogowi nie zyczyla:) moze ktos ma inne propozycje??:D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Drozda 30.10.03, 12:03 > ciekawe:) ale takiego czegos to chyba bym najwiekszemu wrogowi nie zyczyla:) > moze ktos ma inne propozycje??:D No, ja też uważam, że byłby to niepotrzebne okrucieństwo. Wobec mrówek, rzecz jasna ;P Ale proponuję coś bardziej wyrafinowanego: posmarować Tadziowi podeszwy stóp miodem i napuścić na niego małego misia. Takiego, żeby krzywdy nie zrobił. Skoro Drozda tak się lubi śmiać, to niech się pośmieje :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Drozda 30.10.03, 12:10 the_dzidka napisała: > > ciekawe:) ale takiego czegos to chyba bym najwiekszemu wrogowi nie zyczyla > :) > > moze ktos ma inne propozycje??:D > > No, ja też uważam, że byłby to niepotrzebne okrucieństwo. > Wobec mrówek, rzecz jasna ;P > > Ale proponuję coś bardziej wyrafinowanego: posmarować Tadziowi podeszwy stóp > miodem i napuścić na niego małego misia. Takiego, żeby krzywdy nie zrobił. > Skoro Drozda tak się lubi śmiać, to niech się pośmieje :-P > > hehe:))) ja bym sie zwijala ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 30.10.03, 18:30 Posmarowac jakimś tłuszczem i wypuścic zdłodniałe psy - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 30.10.03, 20:16 Lub zrobic tak jak w 1984 Orwela zamknąc głowe w klatce z wygłodniałym szczurem i w pewnym momencie otworzyc zapadke, które dzieki twarz od szczura - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_dzidka Re: Drozda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:46 > hehe:))) ja bym sie zwijala ze smiechu Pstosia, ale Ty wiesz, że to kiedyś była tortura? :) I że to wcale nie jest takie śmieszne, jak nie możesz uciec ze stopami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 30.10.03, 20:54 Tak sie wspaniale zacząl wątek o Drozdzie a my tu o torturach mówimy - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Drozda 30.10.03, 20:59 Gość portalu: the_dzidka napisał(a): > > > hehe:))) ja bym sie zwijala ze smiechu > > Pstosia, ale Ty wiesz, że to kiedyś była tortura? :) > I że to wcale nie jest takie śmieszne, jak nie możesz uciec ze stopami? :) > Jak ze stópkami ich przywiązywano i kładzono na mrowisku, ze skazaniec lezał na mrowisku na plecach lub na brzuchu. Po 3 dniach z gościa nic nie było tylko kości. - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś