gazetowe_konto_z_debetem 11.12.08, 14:27 Bo wątki z przychylnymi odpowiedziami są podpięte. Cuda niewidy P'szę Państwa;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noyl Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 14:36 Czy, gazetowe_konto_z_debetem ma dobry wzrok ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 14:37 Wzrok ma konto niezły, możliwe, że ustawienia w kompie do poprawki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
noyl Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 14:41 Jak na złość, ale u mnie nie ma żadnej czerwonej kropeczki przy wątku G.R. Co to może oznaczać ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 14:43 Masz rację, czerwonej kropki nie ma. Ale widzę wyraźną przerwę pomiędzy innymi wątkami (poza jednym). O czerwonej kropce zapomniałam. Ergo: Wzrok nieżły ale pamięć kiepska:( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 15:01 to przez ten długaśny tytuł li tylko...żadnego PODPIĘCIA NIE MA... ale myśl by był ADMINEM przednia jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 15:07 No już wiem, wiem... To jak? wybieramy G.R. na Admina FH? Trza by jakieś petycje słać do zawiadujących Forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 15:09 ale te petycje WIERSZEM mają być, jak rozumiem RYMOPIS NA ADMINA! a czy to nie brzmi dwuznacznie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond rym do mmpm! 11.12.08, 15:11 o rany a weź człowiecze znajdź rym do mmpm 8-x) "Tym forum opiekuje się mmpm." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rymowaczka Re: rym do mmpm! IP: *.eranet.pl 11.12.08, 17:29 "Tym forum opiekuje się mmpm." Wkrotce zrobimy z niego dzem. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: rym do mmpm! 11.12.08, 18:01 Kto powie że do mmpm Trudno znaleźć jakiś rym Ten twierdzeniem dziwnym tym Wśród cudaków wiedzie prym:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rymowaczka Re: rym do mmpm! IP: *.eranet.pl 11.12.08, 19:54 Kto spodziewa sie odzewu tu w pisaniu moskalikow stanie sie ofiara gniewu rozsierdzonych kanonikow. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: rym do mmpm! 12.12.08, 09:34 Gość portalu: Rymowaczka napisał(a): > Kto spodziewa sie odzewu > tu w pisaniu moskalikow > stanie sie ofiara gniewu > rozsierdzonych kanonikow. ładne! mnie jeno przychodzi do głowy! mmpm to nie grzechu. ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: rym do mmpm! 12.12.08, 09:49 Gość portalu: Rymowaczka napisał(a): > Kto spodziewa sie odzewu > tu w pisaniu moskalikow > stanie sie ofiara gniewu > rozsierdzonych kanonikow. Ależ to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=88415250&a=88424431 nie jest moskalikiem. Moskalikiem jest twoja rymowanka Rymowaczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Czy G.R. jest adminem FH? 11.12.08, 17:58 Ani trochę nie brzmi dwuznacznie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Czy G.R. jest adminem FH? IP: *.cable.smsnet.pl 11.12.08, 15:57 U mnie w FF też się rozstrzelił, może w operze albo jakim safari inaczej to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś