Dodaj do ulubionych

NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 20:35
u mnie w liceum nasz kolega miał pseudo VIRUS, drugi to BAHOMET, teraz sam
uczę w gimnazjum i niestety xywy sa mniej wyrafinowane, np. GÓWNO.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.srvsquid1.gln / localhost 06.11.03, 09:49
      najsmieszniejsze u mnie w liceum (juz jakis czas temu to bylo): SIRUGUT i
      DZIURDUP
      • Gość: elmo Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.um.poznan.pl 06.11.03, 10:18
        Znałem gościa, którego nazywali Przewalacz, a to z racji tego, że miał tik
        nerwowy polegający na tym, że przewracał oczami w charakterystyczny sposób.
        Wszyscy mówili wtedy że nimi przewala.
    • homer3 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 06.11.03, 10:28
      U mnie były takie: Grzybons, Kapsel, Jankiel, Oniu, Chmura, Orzech, Żarówa,
      Krzywy, Dziobalski, Ajoła, Spaślak, Pudełko, Sito, Always, Wredniak ...
      • Gość: ron Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:06
        kolege w podstawówce nazywali "masełko" bo o byle co ryczał, co się komuś
        skojarzyło z roztapianiem masła które staje sie wtedy mięciutkie jak nasz
        kolega:))
        stare dzieje
    • marc.fugnac Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 06.11.03, 13:12
      A mnie w trzech ostatnich klasach podstawówki wołali Wiatrak
      • Gość: Olivier Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.mostostal-slupca.pl 06.11.03, 13:14
        Na mnie w 4 LO wolali TerMINETOR z powodu kolczyka w jezyku :-) pozdrawiam
    • Gość: kati_p Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 13:27
      U mnie: Szczotka, Płetwa, Filcu, Pies, Cipek
    • trzyk Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 06.11.03, 13:27
      hehehe u mnie w klasie w LO było dwóch kolesi:
      Grzanka i Masło:)
      Najlepsze było jak kiedyś wchodze na sale gimnastyczna i pytam wszystkich:
      "Jest Grzanka z Masłem?"
      Jakos dziwnie na mnie patrzyli...
      • Gość: Ola Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.hogart.com.pl 06.11.03, 14:37
        U mnie w liceum był Cipek i Stanik (bo jakiś czas przebywał w Stanach
        Zjednoczonych).
        • Gość: natka Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.topole.waw.pl 06.11.03, 15:48
          u mnie było np. Dziubas, Q, Bohun...
          a teraz są studia i nazywamy ludzi np aktyw, nadaktyw, zboczeniec;)itd itp:)
    • l2m Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 06.11.03, 20:06
      Hm... jedna z naszych nauczycielek miała ksywę "Infuzoria w bimboszach".
      Najciekawsze, że to nie była nauczycielka biologii, tylko geografii.

Na studiach mieliśmy jednego chłopca, nazywanego Rumianek, inny szczycił się
      przezwiskiem Bławatek. Przezwali tak siebie nawzajem, i w ogóle inaczej ich
      nigdy nie wołano. Doszło do tego, że dziewczyna, która właśnie wróciła z urlopu
      dziekańskiego i nie znała ich wcześniej myślała, że to są prawdziwe nazwiska...
    • Gość: Triss Merigold Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 20:22
      Mam znajomego na którego mówi się Koszmar (o tyle dziwne, że facet jest
      przystojny i niegłupi). Inne przezwiska: Wiertara, Tato, Generał, don Pedro.
      • Gość: x Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 02:13
        WSZYGŁÓW
        • damian1975 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 07.11.03, 02:58
          mengele, cajmex, pierdolec,
          • damian1975 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 07.11.03, 03:03
            aha oprocz tego znalem tez:
            koszora, rzusto ( chyba tak to sie pisze)
            • luksusowy_yacht Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 07.11.03, 09:11
              mamy takiego kolesia który ma duże odstające czoło i kiedyś na imprezie
              zaczeliśmy wymyślać mu przezwiska: pan daszek, spychacz, morena czołowa
      • Gość: wredboy Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 195.136.248.* 12.11.03, 20:27
        W szkole średniej - technikum mieliśmy na warsztatach nauczyciela na którego wszyscy mówili śmietana a oczywiście naprawde nazywał sie całkiem inaczej. Któregoś razu mój kumpel szukając własnie tego psora spotkał go i niewiedzac że to on spytał: Przepraszam szulam profesora śmietany? ... i w tym momencie ja jako naoczny swiadek parsknęłem śmiechem :)
        A oprócz tego mieliśmy gościa który miał ksywe uszczelka
    • a-ndrzej Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 07.11.03, 12:15
      U mnie byl gosc bardzo szczuply. Wkurzal sie jak mowilismy o nim Suchy, wiec
      dostal ksywe Lekki:)
    • Gość: pt Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.k1.isko.net.pl 07.11.03, 12:21
      U nas w podstawówce byli Szakal . Padal Mikad Bonzo Ślajdek oraz Oszołom Cegła
      Smyk i inni
    • pstosia Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 07.11.03, 12:36
      a u mnie w klasie sa takie przezwiska: (dziewczyny) Cekol, Żaba, Melon, Kapcio,
      Jufa; (chlopacy) Kosa, Gacek, Bobo, Żwirek.
      a inne to: Turek, Ryba, Klawisz, Balon, Mimoza

mi sie jednak podoba najbardziej wyzej wspomiany CEKOL (a chclopaka tej
      dziewczyny ochrzcilismy BETON:) :D

aaa... przez jakis czac mowili na mnie GPS
    • Gość: 50kg Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 213.25.39.* 07.11.03, 13:09
      Facet nazywał się Hoj a wołali na niego Kotas
      • Gość: ELa Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:17
        A u nas na studiach był gostek co miał prawie dwa metry wzrostu, był
        przeraźliwie chudy, lekko łysawy, oczy wielkie miał i wyłupiaste- no taki
        przerośnięty Gollum, nosił okulary i ubierał sie w jakieś szare szmaty - to
        nazwaliśmy go Krasnal i tak przylgnęło na tyle mocno, że po dóch latach nie
        pamietaliśmy jego imienia, o nazwisku nie wsopminając.
      • Gość: verte Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:35
        Gość portalu: 50kg napisał(a):

> Facet nazywał się Hoj a wołali na niego Kotas

ROTFL :-)))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: mycha Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 80.55.140.* 07.11.03, 14:55
      najglupsze przezwisko w mojej szkole ma moja kumpela:2 pryszcze!!!!!
    • Gość: www.sejm.gov.pl Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 80.51.247.* 07.11.03, 19:08
      1 koleś w podst. miał xywę Wiaderny - na studiach ma dziewczynę o tym
      nazwisku!!! inny (podst./LO) miał Wasyl, ale się wqrzał jak ktoś tak powiedział.

Z kolei na studiach na 1 oszołoma mówiliśmy Zając lub Psychotrop. Zając od
      wystających zębów, Psych. od dziwnych zachowań (ciągłe mówienie publicznie o
      seksie, snobowanie się na pedofila ;))
      • Gość: ogi Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.chello.pl 07.11.03, 19:59
        nasz dyro miał na na nazwisko Guc wszyscy mówili
        buc,kolezanki;kajzerka,piwko,a koledzy;ducioipucio
    • Gość: ds Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.Red-80-34-55.pooles.rima-tde.net 07.11.03, 20:30
    • Gość: ol Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.gdynia.mm.pl 07.11.03, 22:23
      na pewnego kolesia w podstawówce mówiliśmy Pan Jezus. Ktoś go tak nazwal bo on
      jak sie go uderzyło robił z siebie wielkiego męczennika. Jak jezus na
      mękach...
      • Gość: patkag Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 81.15.189.* 07.11.03, 23:32
        na mnie w przedszkolu wolaji Patrycja milicja amunicja
        w pierwszych klasach podstawowki nazywali swinka-Piggi-karacistka-kungfu -
        powaznie!
        nastepnie bylo Gargamel - od nazwiska...a jak sie wkurzalam to Klakier
        teraz czasem mowia na mnie Papryka
        a mialam kolege, na ktorego mowilismy Pierdol...potem sie denerwowal i
        musielismy go przechscic na Pietje:)

P.
        • damian1975 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 08.11.03, 01:26
          znalem jeszcze: kotleta, budynia, hajana, hajaszka, spyre, worka, bociana, zabe,
          zydla, melona, kapuste, szczura, abdula...
          • Gość: enigma Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.euro / 195.177.196.* 08.11.03, 21:06
            W podstawówce uczyłam się razem z przystojnym Sylwkiem. MIał bardzo ładną
            cerę, zawsze opaloną.
            Wszystkie wzdychające panienki mówiły o nim "Złoty", zaś panowie "Chińczyk",
            zaś w wersji ostrzejszej "Kitajec bez jajec"

Dla niewtajemniczonych: kitajec, to po rosyjsku Chińczyk
    • kjs13 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 09.11.03, 20:52
      W zawodowce na jednego mowilismy Ciota, miałem w klasie chlopaka o nazisku
      Staniek, jeden z nauczycieli nazwal go "cyckowy wygodniczek". Na studiach byl,
      chyta tak sie to pisze "Hajtałer" ( gosciu mial 2,10 metra) Szukajcie takie
      diakona na terenie dawnego woj. bielskiego.
    • peter.steele Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 12.11.03, 20:48
      Orgazm
      Colombo
      Licznik bo zawsze wszystko przeliczał na piwa
      Czesiu bo mial na imie Miłosz
      Stara
      Ogór
      Szasza nie wiem dlaczego
      Cizien lub cizia ale to było na kumpla
      Pomidor bo mial czerwona twarz
      Wrchlak ale to było na koloniach
      Dolar
    • ethlin Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 12.11.03, 20:57
      Kibel
      Lachociąg
      Duży przyjaciel
      Mały przyjaciel
      Desperado
      Paprotka
      Komunista

To wszystko to ksywki naszych licealnych miłości;-)))
      • damian1975 Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 13.11.03, 06:08
        kolejne ksywy:
        Miskow znalem chyba z 4
        Serkow to samo, pozatym:
        Koja
        Kurek
        Faza
        Pala
        Bula
        Keny
        Bobik
        Helmut
        Szefowa
        Cypis
        Kusy
        Rura
        • Gość: natka Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.topole.waw.pl 13.11.03, 16:01
          o, ja mam jeszcze jedno.ponieważ jeden koleś nie zrozumiał kawału:
          "żona mówi do męża-połóż rękę na mym-łonie",
          mówiliśmy na niego Mymłon:))

• kosz.marny Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 14.11.03, 08:41
            Na jednego takiego nauczyciela od PO w liceum mówiliśmy Parapet (że ma iloraz
            inteligencji na poziomie parapetu - takie abstrakcyjne skojarzenie), był też
            anglista o xywie Dżino Piubelli, albo w skrócie Dżino, co pochodziło od skeczu
            z radiowej audycji "nie tylko dla orłów" (- ktoś jeszcze pamięta?), gdzie było
            to nazwisko niby-chińczyka mówiącego kalecząco po angielsku. "Dżino" przyjął
            się tak bardzo, że po pewnym czasie mówiła tak na niego prawie cała szkoła,
            przy czym mało kto zapewnie wiedział dlaczego i o co w tym chodzi. Ogólnie było
            śmiesznie... ech, rozmarzyłem się...
    • Gość: balin Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: 212.14.60.* 12.12.03, 18:28
      nie wiem czy moze juz bylo... ale znalem kotlesia o ksywie Mieso:)
    • rootol Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 12.12.03, 19:01
      Nowotwór - nosił jedne spodnie przez pół roku bez prania. Ochyda :P
      • Gość: ren Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 19:14
        Mnie przezywali Erka od pierwszej litery imienia "R"
        Ale znałam Faje, Długiego, Komandosa, Anioła i Diabła.
        Mieliśmy też panią od chemii nazwaną Mrugaśka bo miała taki tik nerwowy i
        nazwisko podobne
      • Gość: Justyna Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.03, 10:27
        Dynia-chemica
        Ameba-bilogica
    • conena Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 12.12.03, 21:09
      - święty (cmokassy 4 U:)
      - dżekson (chociaż był typowym blond słowianinem, ale miał duuuuże usta i to
      dlatego) potem ksywa ewoluowała i stał się dżeksem
      - kumpela na studiach przez 3 lata była herflikiem i nie wiedziała o tym :)
      - laska z LO po ścięciu włosów została andrzejem gołotą, potem już tylko
      mówiliśmy andrew, zaznaczam, że to była bardzo ładna dziewczyna :)
      - no i najlepsze z najlepszych, moj najlepszejszy kolega ze studiow był
      Lopezem :))) nie powiem dlaczego, bo on sie obraza jak to komus mówię;D
    • lakris Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 12.12.03, 22:55
      SZARMAGEDON
    • Gość: jaeva Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.03, 19:47
      Dekiel - bo pokrywka, a to było podobne do nawiska- Pokryszka. Ijeszcze:
      Niuniek, Duży, Dziamdziara, Synciu. Aktualne to :Koczis, Zoltan, Kufel.
    • atmen Re: NAJGŁUPSZE SZKOLNE PRZEZWISKA 13.12.03, 23:00
      a na jednego z moich uczniow mowia Pierduś co w luzny sposob wiaze sie z jego
      nazwiskiem... ale bardzo luzny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka