mariolka99 31.01.09, 11:31 Ikea i teściowa. Gdyby robili koszulki z motywem przewodnim to bym kupiła;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 01.02.09, 01:08 Faktycznie dobra,mi kojarzy sie z filmem animowanym o Asteriksie. fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Bezposrednio do Ciebie , bezposrednio do mnie : pl.youtube.com/watch?v=aoPZKYg0RnA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 01.02.09, 01:38 Może niekoniecznie reklama, ale z cyklu absurdalnych i skutecznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:05 Ja lubię reklamy Simplusa. Demoniczny Henry i jego siostra trzymająca misia :) Fajna jest też reklama ze śmiejącymi się dziećmi:) Fajna była też dawno temu reklama 'Cadburry' gdzie ludzie mieli powiedzieć jak należy wymówić to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 02.02.09, 16:44 Cała seria "Fox regional sports" (polecam poszukać na youtube). Mnie najbardziej rozwaliła wersja "rosyjska" ze sportem regionalnym, polegającym na waleniu w twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 02.02.09, 16:46 IKEA obecnie wymiata. Teściowa jest rewelacyjna...kot przyczepiony do kozetki, palma ma sucho i opad szczeki po tekscie o kolanach :D:D:D kto nie widział : pl.youtube.com/watch?v=2V08hNPz2r4&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:34 Oj tak. Reklama super. Kiedyś też tak bardzo podobała mi się reklama Heya z Czerwonym Kapturkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolia Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 02.02.09, 19:52 O, dokładnie! Własnie miałam napisać o czerwonym kapturku :D Odpowiedz Link Zgłoś
atela Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 02.02.09, 20:30 ikea jest super :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-ha Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 20:35 Biedronka :) wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 21.02.09, 20:27 Gość portalu: go-ha napisał(a): > Biedronka :) wszystkie A tą znasz? www.youtube.com/watch?v=HTeKIYcjfnw Bo w TV jej chyba nie było. A Ikea świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 04.05.09, 21:56 a mnie sie zbiera na wymioty przy reklamach biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
luxe.calme.volupte Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 00:00 "Zatkałeś Emilkę" jak na razie u mnie top. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 00:36 W ogóle Plus ma nie tylko same reklamy świetne (Mumio) ale w ogóle dobrych copywriterów Odpowiedz Link Zgłoś
luxe.calme.volupte Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 00:38 a to też nie jest Mumio? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 15:05 luxe.calme.volupte napisał: > a to też nie jest Mumio? Reklama TAK, ale mnie chodzi o te teksty, które się pojawiają po zakończeniu sceny 'kabaretowej' i już prawie normalnie :) opisują ofertę, np. że "tylko w tym tygodniu czegotoniemający wideokonferencyjny telefon Samkia 203XL". Tego już chyba Mumio nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 10:20 Zgadzam się. Ikea i teściowa jest bezapelacyjnie numerem jeden. Całkiem fajne są reklamy Biedronki. Aż szkoda takich fajnych pomysłów na taki badziewny sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6ciopak Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.09, 13:15 jak dla mnie to chupa chups z chuckiem w restauracji albo na siłowni :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:04 Jeszcze jedna reklama super Nauczycielka, na korytarzu w szkole, w sweterku własnej roboty, słodko szczebioce do telefonu, i nagle zaczyna wrzeszczeć na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 15:14 "Ja Ci się ponawydurniam jeden z drugim!" - dobre to było - chyba z Simplusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 12:39 ja to pamiętam w realu!!! mnie ta reklama nie śmieszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 15:17 Gość portalu: Julka napisał(a): > Jeszcze jedna reklama super > Nauczycielka, na korytarzu w szkole, w sweterku własnej roboty, > słodko szczebioce do telefonu, i nagle zaczyna wrzeszczeć na dzieci. "Ja ci się ponawydurniam, jeden z drugim!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.chello.pl 21.02.09, 16:35 to jest makabra co Ty gadasz!!! nie pamietasz widocznie tego dziecinko z własnego doświadczenia szkolnego.no moze i dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 15.06.09, 20:30 Ja pamiętam doskonale i właśnie dlatego uważałam tę reklamę za świetną! Kawałek życia, a nie kolejna wyszczerzona modelowa rodzinka. :) A pamiętacie, jakie były protesty środowiska nauczycielskiego? Że w jakim to świetle stawia, i tak dalej. Biedaczki chyba dostały zbiorowej amnezji... Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.02.09, 15:29 Mnie hipnotyzuje reklama radiowa "minuty tanie jak rosół" (chociaż jeszcze nie zapamiętałam, jakieś sieci ^_^). Pan przedstawia klientowi ofertę telekomunikacyjną i stwierdza, że minuty są w niej tanie jak rosół. Potem następuje argumentacja i podsumowanie - no, po prostu tanie jak rosół. "I nawet wierszyk ułożyłem -minuty tanie jak rosół, więc nie oszczędzaj głosu". Po prostu człowiek słucha i słucha tego biednego pana i jego wysiłków akwizycyjnych i czuje takie napięcie jak podczas kazdej opowieści, o której wiadomo że będzie miała totalnie tragiczny koniec (w tym wypadku kiedy ktoś panu powie,że powiedzenie brzmi inaczej i na marne wymyślił taki ładny wierszyk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.chello.pl 20.02.09, 20:40 Aaaa! Właśnie widziałam pierwszy raz reklamę Pepsi Max - rozmowa kwalifikacyjna. Jak gościu wyfrunął z gabinetu na krzesła w korytarzu to spadłam ze swojego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastek Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.zdnet.com.pl 20.02.09, 21:48 teraz wszyscy tak będą załatwiać pracę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Bebiko2 i śmiejące się dzieciaczki. Uwielbiam! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 21.02.09, 19:16 a może nie być polska? bo polskie, jeśli już, są co najwyżej ok, ale bez fajerwerków. www.youtube.com/watch?v=-y_J77RO-wY Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 21.02.09, 19:55 -Mumio i ich reklamy Plusa ;) -reklamy tesco z tym animowanym grubaskiem 'i odjechać, w siną dal" -dawno dawno temu była taka reklama pasty do zębów (chyba blend a med) "pani płaci, pan płaci" (chodziło o to, że zrezygnowali z pudełek i sprzedawali same tubki, żeby było taniej) więcej na razie nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 25.04.09, 12:05 lesialesia napisała: > -reklamy tesco z tym animowanym grubaskiem 'i odjechać, w siną dal" Mnie z kolei ten animowany debil z tesco wpienia maksymalnie, w każdej z ich reklam, natychmiast jak go widzę to: a) przełączam kanał b) wyciszam głos (wersja, jak jestem w lepszym humorze i jestem w stanie nieść wizję) c) wypadam z pokoju celem jakimkolwiek, byle dalej od tego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geena M&M's IP: *.chello.pl 21.02.09, 23:28 M&M's, cześc mała, czy chciałabyś się spocić we wstępie reklamowym, powtórz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Supradyn IP: 89.108.212.* 21.02.09, 23:38 Supradyn - nie smieszna, ale moim zdaniem super zmontowana - oglądam zawsze z przyjemnoscia ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotaru85 visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) IP: *.chello.pl 18.03.09, 12:14 super pomysł, super muzyka, trzeba zobaczyć :) www.dailymotion.pl/video/k4x1afzgGKrORfZaVZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) IP: 193.59.95.* 18.03.09, 12:34 Delikatesy Alma - za muzykę Samochcody VV ( dla alpinisty, podróżnika itp) - za muzykę Fiat - za muzykę - piekną włoską piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
madziejka1 Re: visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) 18.03.09, 13:25 Delikatesy Alma - oprócz muzyki, za estetykę. Aż chce się kupować w takim sklepie. Plus - wszystkie dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.09, 22:54 www.youtube.com/watch?v=afPfzGfZwsA Link powyżej prowadzi do muzyki granej w reklamie delikatesów Alma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 23:03 Gość portalu: ania napisał(a): > Delikatesy Alma - za muzykę NIe chcę się wymądrzać - ale jakby ktoś chciał posłuchać czy co... To Lakme, duet kwiatów, Leo Delibes. Zaiste, pięęęękna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: visa - flow 2009 czyli plynący Bill ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 23:07 Gość portalu: Azorek napisał(a): > To Lakme, duet kwiatów, Leo Delibes Raczej duet "kwiatowy". Źle się wyraziłam. Znaczy o kwiatach śpiewają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 18.03.09, 13:14 Mnie sie reklama Ikei nie podoba, jedzie na głupim stereotypie, ale jak widać ludzie to kupują. Lubię reklamy Plusa - horror z Henrym (kiedys były też telenowele) i te z gadajacymi skarpetkami. No i Mumio, chociaż już nie ma uroku nowości. Chanel 5 z Nicole Kidman, bardzo filmowa i ładnie zrobiona reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 21:02 Mnie też się ta reklama Ikei nie podoba. Taka żadna. Jak poczytałam tu komentarze, spodziewałam się czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 24.04.09, 23:38 Gość portalu: jaija napisał(a): > Mnie też się ta reklama Ikei nie podoba. Taka żadna. Jak poczytałam tu > komentarze, spodziewałam się czegoś lepszego. A ja nie mogę przestać jej powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 26.04.09, 00:25 Scenografie do Tesciowej "Ikea" zrobil Alan Starski . Jest doskonala. www.youtube.com/watch?v=2V08hNPz2r4 fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 26.04.09, 00:54 Przyznam ,ze dzieki Wam pierwszy raz obejrzalam reklamy Biedronki, fajne ;) www.youtube.com/watch?v=1zIyk3I0WOw&NR=1 fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 19.03.09, 00:03 Reklama bdb. A propos Twojej sygnaturki, podoba mi się reklama onetu "Punkt G to ja mam w D ~lubiew24" (w to, żeby onet znormalniał, to nie uwierzę i tak:), ale hasło niezłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 25.03.09, 17:17 podobaja mi się reklamy Reifaisen Bank ze Stuhrami. Traz leci o lokacie rewolucyjnej:) "wpadni do mnie do pałacu zimowego pod koniec października to porozmawiamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 13:37 Z nowości - genialna reklama Hoop Coli - hoptymistyczny instytut badania Polaków, czy jakoś tak. Za każdym razem jak ją widzę, to gęba sama mi się śmieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
epior Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 24.04.09, 21:11 uwielbiam graną już od jakiegoś czasu reklamę karty Visa (bodajże) - taki gościu tańczący na kulach. Nie wiem o co chodzi z tymi kulami, ale pomysł, muzyka i sam taniec są super Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 25.04.09, 08:51 A mnie ta właśnie reklama baaaardzo ,ale to bardzo wkurza. Jakbyś się czuł oglądając tę reklamę gdybyś sam chodził o kulach???!!! Osobiście uwielbiam reklamę z bobrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 25.04.09, 09:50 > A mnie ta właśnie reklama baaaardzo ,ale to bardzo wkurza. > Jakbyś się czuł oglądając tę reklamę gdybyś sam chodził o kulach???!!! Traf chciał ,że widziałam tę reklamę z chłopakiem , który chodzi o kulach, zawołał z podziwiem: widziałaś, widziałaś jak ten gość wymiata?! Myślę że to, co niepełnosprawnych dotyka najbardziej, to boleściwe współczucie, widzenie ich tylko przez pryzmat kalectwa, traktownie i jak nietykalnych, a zarazem uszkodzonych na wszelkich frontach. Do osób na wózku, albo niewidomych, wiele osób mówi cedząc wyraźnie , co sugeruje ,że źle słyszą, ew. wolno kojarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.cable.smsnet.pl 25.04.09, 12:12 Tak samo jest z ładnymi i brzydkimi, kiedy mimo że nie chcą przez ten pryzmat sami siebie postrzegać, są przezeń postrzegani i dlatego za atrakcyjną, ale zdolną i pracowitą osobą ciągnie się plotka, że przez łóżko i szczytowanie doszła na szczyty. Jeśli osoba o kulach - trwałe kalectwo, nie złamana noga - nie życzy sobie otwierać jej drzwi, to nie wolno pomagać i nalegać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
misi.a Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 25.04.09, 23:21 ja przez trzy miesiące chodziłam o kulach, jeszcze czasem ich używam i właśnie wtedy puścili ta reklamę z kulami. wszyscy moi znajomi się mnie pytali czy tez tak umiem :D potem zabierali kule i każdy ćwiczył :D w ogóle nie czułam żadnego dyskomfortu czy czegokolwiek złego w tej reklamie. bardzo pozytywna jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.acn.waw.pl 25.04.09, 23:39 Ja chodze o kulach. Na stale. Wkurza mnie ta reklama niemozebnie. Bo to ze sie ma Vise nie znaczy, ze sie zacznie tanczyc. Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 03.05.09, 15:53 Hm, to albo Wy się nie przyjrzeliście dokładnie, albo ja. Bo IMHO on wcale nie chodzi o kulach! On ma pod tymi "kulami" kółeczka, to jest raczej coś jak miejskie szczudła skrzyżowane z wrotkami, a nie kule! Jak zobaczyłam to pierwszy raz, to pomyślałam: "no, będzie nowa moda!", byłam przekonana, że to jest reklama właśnie tego czegoś, a logo Visy zauważyłam dopiero później. A żeby już było w jednym poście, to mnie ostatnio zachwyciła reklama Skody, ta z wystawą sztuki nowoczesnej. Facet z babką chodzą z lekkim zdziwkiem wśród "dzieł sztuki" typu czerwone krzesełko, w końcu mają dość i idą po płaszcze, a tam przed wieszakiem z garderobą stoi grupka uduchowionych "znawców sztuki" i kontempluje... :D Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 04.05.09, 12:49 Gość portalu: me napisał(a): > Ja chodze o kulach. Na stale. Wkurza mnie ta reklama niemozebnie. Bo to ze sie > ma Vise nie znaczy, ze sie zacznie tanczyc. Niestety :( Nie spodziewasz się chyba ,że będziesz latać po red bullu, jedzenie Rafaello doda Ci czaru osobistego, kupienie chipsów sprawi,że będziesz mieć przyjaciół, a używanie odpowiedniej margaryny zapewni szczęście rodzinne? Bo reklamy coś takiego sugerują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 19:34 www.youtube.com/watch?v=2kNAMDd3UmU moja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fossowa Renault - stara IP: *.echostar.pl 03.05.09, 23:06 Dość stara - dla mnie absolutny hit. Nawiązanie do testów bezpieczeństwa samochodów, zderzenie ze ścianą. Nie wytrzymują go ani sushi, ani niemiecka kiełbaska. I ta pięknie sprężynująca bagietka, a w tle urocza francuska piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzdano Re: Renault - stara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 11:11 "Give me some fish, gimme gimme some fish". Cudna pioseneczka i cudna rybka :) "Ananas wyszedł z puszki..podobno...śmietanę ubił" :D Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 04.05.09, 13:40 Jeśli już ktoś to linkował, to przepraszam, ale nie mam czasu przeglądać wszystkiego :) Może to nie majstersztyk, ale mnie bardzo rozbawiła: www.youtube.com/watch?v=lvoWe6QF1Ns Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.prostaczka Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 04.05.09, 20:54 www.youtube.com/watch?v=7I_CyeNhUUU&translated=1 fajna reklama, jest na co popatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_s2 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 12.05.09, 15:35 a reklamy piwa Żubr? te przecież też są świetne,widać że mają tam dobrego copywritera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.as.kn.pl 14.06.09, 22:21 Reklama tepsy - dzieciak zadający miliony pytań "... grają w sieci? mogę zagrać z nimi w sieci?..." Fantastyczne! Niestety nie znalazłam w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:30 a ja ostatnio kwiczę ze smiechu na heyah-SRU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 23:07 > a ja ostatnio kwiczę ze smiechu na heyah-SRU! Szkoda, ze ten kot jest ewidentnie zerzniety z Kota Simona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.09, 17:28 Ja lubię historyczne, ta z telefonem w U-Bocie i oficerem Kriegsmarine miecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 16.06.09, 21:13 U boot jest absolutnie bezbledny. Traf chcial ze przelaczylam na te reklame wlasnie skonczywszy ogladac program Wielkie Bitwy na Discovery i nic dziwnego ze poczulam sie zastrzelona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) IP: *.bpcd.net 16.06.09, 22:38 Rzadko niestety leci ten uboot, co do "sru" (kot Simona), że drożej do playa, to mają też inne i sieci w pl: zmówili się chyba monopoliści, wiem, bo sam mam drożej do p4! Mniej proszków, więcej historii i humoru w reklamie! W tych agencjach pracują na ogół debile, ludzie bojkotują nachalne i nudne reklamy, ciekawa nawet jeśli nie skłoni do kupna to chociaż rodzi pozytywne skojarzenia:) aha - moja to reklama czipsów - każdy wie jakie, jest czips, jest zabawa - z policjantami a'la geje i politycy tańczący z widownia podczas debaty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lutecja4 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 16.06.09, 21:05 popieram :) "no to sru" to moja ulubiona ostatnio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sygitka21 Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 15.06.09, 08:42 A Castorama?? A te sedesy w kolorze jaśminu?? www.youtube.com/watch?v=wl-z5vitOJM Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 16.06.09, 22:15 Genialna czeska reklama:) www.youtube.com/watch?v=nR7IKiP58dA Moj maz ja uwielbia :) Ja tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaazelaa Re: Dla odmiany- reklama majstersztyk:) 17.06.09, 11:43 Mój faworyt to ostatnio "oprowadzanie znajomych po nowym domu". Za każdym razem jestem rozbawiona reakcją facetów na pokój-lodówkę z piwem. To, że akurat leży na półeczkach Heineken to szczegół:) Uwielbiam tę reklamę za to, że nie jest nachalna i kłamliwa i śmieszy mnie za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty dostojny syn nilu niniejszym wylal :D IP: *.ovz33.hc.ru 22.06.09, 21:07 kleopatra, krol artur i lodz podwodna rzadza, te od biedronki, praktikera i do czech za darmo :)) Odpowiedz Link Zgłoś