sugarhoney 02.12.03, 19:52 ...tych kasiążek i nie popuszczę!!!! Chcę wiedziec jakie są wasze ulubione książki i już! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecyk.gazowy Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 19:52 Mikołajek (seria), Dzieci z Bulerbyn (nie pamiętam jak to się pisze), Tytus, Romek i A’Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 19:54 tymi "Dziećmi z Bullerbyn" to mnie zaskoczyłes:) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 19:57 sugarhoney napisała: > tymi "Dziećmi z Bullerbyn" to mnie zaskoczyłes:) Ostatni raz to czytałem w podstawówce... Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 20:01 mam rozumieć, że od tamtego czasu ograniczyłes znacznie kontakt z książkami???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 20:03 sugarhoney napisała: > mam rozumieć, że od tamtego czasu ograniczyłes znacznie kontakt z > książkami???:))) Dokładnie. Teraz czytam tylko prasę (a konkretnie jedną gazetę). Jakoś do książek nie mogę się zabrać, choć jakiś czas temu czytałem Dzień Szakala... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 19:59 ostatnio czytam sobie s. king'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elde23 Re: A ja się uczepiłam... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 20:05 Przygody dobrego wojaka Szwejka.U nas w zasadzie zakazana z uwagi na opisy wyczynów kapelanów wojskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A ja się uczepiłam... 02.12.03, 22:00 "Pięcioro Dzieci i Coś" "Ania z Zielonego Wzgórza" - cała "Jeżycjada" - cała Agatha Christie - cała Harry Potter - z piątym tomem (he he) włącznie "Przeminęło z wiatrem" Joanna Chmielewska itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: A ja się uczepiłam... IP: 81.168.32.* 03.12.03, 00:19 "Pilgrim" Timothy Findley Czytalam 3 razy, za kazdym razem nie wierzac w to co czytam! Historia niesamowicie demoniczna ! Polecam! Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: A ja się uczepiłam... IP: *.laser.com.pl 03.12.03, 08:45 Uwielbiam L.M Montgomerry "Pat ze Srebrnego Gaju" i "Pani na Srebrnym Gaju" dwie cudowne ksiazeczki ktore chlone po raz nie pamietam ktory... A cudownie sie czyta "Tanczacego z wilkami" tylko nie pamietam czyjego autorstwa. Pozdrawiam <',,>~ Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 03.12.03, 23:15 wszystkie przygody Adriana Mole'a Chmielewska Sapkowski Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: A ja się uczepiłam... 03.12.03, 23:45 paragraf 22!!! czytam non stop! i ciale mnie smieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney HA! Ale jak zadałam pytanie o "paragraf" w osobnym 04.12.03, 07:17 wątku, to nie odpisałeś wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 03.12.03, 23:49 Terry Pratchett Sapkowski Tolkien King Neil Gaiman i co dobrego w reke wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 04.12.03, 13:45 pratchett - zapomniałam o nim, też go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: A ja się uczepiłam... 04.12.03, 15:02 Asterix rulez!!!! poza tym mam ostatnio faze na bajki o czarodziejach zlych i dobrych, bogach zlych i dobrych, stworach zlych i dobrych i zeby jeszcze wooojna byla i tym podobne ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 04.12.03, 15:11 conena napisała: > pratchett - zapomniałam o nim, też go lubię :) nie ma za co :) a jaka ulubiona Pratchetta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 15:25 snoop napisał: > a jaka ulubiona Pratchetta ?? Kosiarz oczywiście:)) teraz jestem w trakcie Wyprawy Czarownic. Twoja ulubiona? Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 15:44 conena napisała: > snoop napisał: > > > a jaka ulubiona Pratchetta ?? > > Kosiarz oczywiście:)) teraz jestem w trakcie > Wyprawy Czarownic. Twoja ulubiona? Straz Straz no i pierwsza fascynacja czyli Kolory Magii Dwukwiat wieczny optymista :)no i Kosiarz oczywscie w sumie to wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 15:56 wszystkie?? ja dopiero zaczęłam czytać T.P. ale postaram się Ciebie dogonić:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 16:20 To nie czytasz wszystkiego od poczatku?? Ja staram sie byc na biezaco i jak cos nowego wychodzi to kupowac a pozniej tarzac sie ze smiechu godzinami :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 17:09 no nie czytam od początku... wydało się... ja nie kupuję tylko pożyczam od kumpla:) może dlatego nie jestem na bieżąco:)) faktycznie można się trochę potarzać:) pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 17:16 To kolega powinien sciagac od Ciebie jakas prowizje :D nie wiem skad jestes ale jak mieszkasz blisko Torunia to moge to i owo pozyczyc czytalas moze Dobry Omen ?? tez dobre a Gailmana ?? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 17:28 ściąga, ściąga, głupi nie jest:)) Poznań nie jest daleko od Torunia nie czytałam, ale zapamiętam i braki nadrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 17:33 Mam brata na AE w Poznaniu .. od czasu do czasu u niego bywam co do brakow to Gaimana polecam "Nigdziebadz" jedna z moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 17:38 ok, zapamiętam, ale właśnie postanowiłam sobie, że najpierw nadrobię braki jeśli chodzi o Pratchetta:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: A ja się uczepiłam... 05.12.03, 20:28 conena napisała: > ok, zapamiętam, ale właśnie postanowiłam sobie, że najpierw nadrobię braki > jeśli chodzi o Pratchetta:) cacy cacy grzeczna dziewczynka ;) pozdrawiam i milej lektury zycze Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney To ja wam też powiem 04.12.03, 16:45 "Mały Książę" "Swiat wg Garpa" "Modlitwa za Owena" "Paragraf22" Tolkien cały "Prawiek i inne czasy" "Demon i panna prym" To te, ktore bardzo lubię, jednej ulubionej nie mam, jak już kiedys pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: A ja się uczepiłam... 04.12.03, 17:49 ja lubie "dr Murka" i "trzech panów w łodce nie licząc psa", dane na dzień dzisiejszy. Sugar, zaglądałas na forum "ksiazki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: A ja się uczepiłam... IP: 195.116.62.* 05.12.03, 15:51 a bo pomyślałam sobie, że może szukasz jakiejś inspiracji, tam jest sporo podobnych wątków. Ale może robisz rozpoznanie wśród forumowiczów humorum. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: A ja się uczepiłam... 07.12.03, 21:39 i szukam inspiracji, i ciekawa byłam gustów forumowiczów. Poza tym wiele mówi o czlowieku wybor książek, ktore czyta i muzyki której słucha. (o muzykę nie pytałam) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczko Re: A ja się uczepiłam... 08.12.03, 09:17 to niech i my poznamy twoje gusta :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: A ja się uczepiłam... 08.12.03, 17:27 Juz napisałam wyżej, zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklonowana40 Re: A ja się uczepiłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:44 J.Irwing Regulamin tloczni win Odpowiedz Link Zgłoś
bumtarara Re: A ja się uczepiłam... 08.12.03, 23:24 jak miałem 12/13 lat to kilka razy przeczytalem Trylogię, "później Paragraf 22" parę rzeczy Vonegutha, "Muzeum Psów" Carolla(ale tylko to), a teraz otwieram na dowolnej stronie coś Sapkowskiego i jest miło, lekko i przyjemnie, tzw "literatury wartosciowej" mam serdecznie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Mercedes Benz n/t , [dla mnie number one] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Lot Nad Kukułczym Gniazdem [2] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Sto Lat Samotności [3] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś