uccello 23.07.09, 12:28 Wicie rozumicie -KRYZYS jest. Stwórzmy listę nowych zawodów, takich jak na przykład: striptizerka radiowa no, Ludzkosci, wierzę w Was! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Nowe zawody 23.07.09, 13:08 Troche "obok" tematu, ale tez fajne : ;) Nietypowe zajęcia, do których pracodawcy poszukują kandydatów: Sekserka - zajmuje się seksowaniem, czyli segregowaniem piskląt według płci. Manipulant drewna - opiniuje przydatność drewna oraz oznacza miejsca podziału dłużyc w celu racjonalnego ich wykorzystania, Wybieracz monet - wybiera monety z automatów, pracownik obsługi automatów np. Rozbieracz - wykonuje czynności związane z rozbiorem na części półtusz wieprzowych, Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Nowe zawody 23.07.09, 13:15 można zalegalizować zawód istniejący już od dawna: członek mafii pieniążkowej. Pracownik hipermarketów, zajmujący się ochotniczym odprowadzaniem wózków, likwidacją zbędnych końcówek, dzięki którym możesz wyjąć pieniążek ze swojego wózka (to tylko po to, aby oszczędzić Ci kłopotu ze zbędnym pieniązkiem) i dyżurami przy budkach z wózkami. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: Nowe zawody 23.07.09, 13:48 Członek mafii pieniążkowej wyciagając mój pieniążek, zamiast zostawić "nic" - zostawił krążek z dziurką. Krążek wożę w samochodzie, nie sprawdziłam jeszcze czy się nadaje do innych wózków, czy to jednorazówka. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Nowe zawody 23.07.09, 14:52 Nerw player - (grający na nerwach - przyp. tłum.) - jeden z nielicznych zawodów, które mogą wykonywać nieletni. Przykład - małolat sąsiadów uzbrojony w trąbę stadionową, porykujący na niej co świt, co zmrok. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Programista DNA 26.07.09, 13:11 Programuje DNA tworząc nowe formy życia i dodając/ulepszając funkcjonalności już istniejącym. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Programista DNA 26.07.09, 14:18 tym zajmują się biotechnologowie, biochemicy i "biologowie molekularni" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Programista DNA 26.07.09, 15:42 sootball napisała: > tym zajmują się biotechnologowie, biochemicy i "biologowie molekularni" :) Ja miałem na myśli programowanie na bardziej zaawansowanym poziomie :) Np. stworzenie człowieka ze skrzydłami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Programista DNA 26.07.09, 20:48 Moooże kieeedyś... ;) Na razie stworzyli świnie, które w ciemności świecą na zielono. www.forum.biolog.pl/tematy1/1011.htm Wiem, że były plany aby tak zmodyfikować również rośliny, którymi obsadzanoby pobocza autostrad. Bardzo mi się się taka idea podoba - środek nocy, wiatr potępieńczo wyje i autostrada cała zalana upiornym, zimnym, bladozielonym światłem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Nowe zawody 29.07.09, 21:47 Ratownik może rzeczywiście jest tam niepotrzebny, ale onkolog by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
uccello ratownik na solarium 30.07.09, 01:40 strikemaster napisał: > Ratownik może rzeczywiście jest tam niepotrzebny, ale onkolog by się przydał. Taaak, tak, a w rogu każdej cukierni powinien siedzieć dietetyk, przy basenie skromne stanowisko na pasiastym ręczniczku powinien zająć dermatolog, w korporacjach zawczasu powinni urządzać przytulny gabinet dla psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ratownik na solarium 30.07.09, 19:45 Smichy chichy śmichami chichami, ale ratownik posolaryjny to może mieć pełne ręce roboty... Z wykształcenia to onkolog i psychiatra powinien być, fakt. Jakbyś 50 lat temu rzuciła takie hasło, że kiedyś ludzi będą zawodowo z nałogu alkoholowego i nikotynowego leczyć, to też by był niesłychany śmiech i radocha. A tu proszę Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ratownik na solarium 31.07.09, 11:47 nessie-jp napisała: > Smichy chichy śmichami chichami, ale ratownik posolaryjny to może >mieć pełne ręce roboty... Z wykształcenia to onkolog i psychiatra >powinien być, fakt. Ojojoj- we wszystkim można znaleźć jasne:) strony. Sfajczone do koloru jodyny ciało wybranki może być ważną informacją dla samca, że potencjalne dzieci mogą być nie za mocarne na umyśle. Wiadomo ,że jak ktoś ma skłonność do popadania w nałogi, to się uzależni i od podwędzanej pasztetowej. Uzależni się biedaczysko i od wody mineralnej w !!!rakotwórczych!!! plastikowych butelkach. Tę rakotwórczość właśnie wymyśliłam, ale w ramach krucjaty prozdrowotnej ktoś to zapewne wkrótce ogłosi. Jakiś niekwestionowany autorytet, którego badania sponsorowały huty szkła. Bardzo nie lubię tej sterowanej strachem, krucjaty pro zdrowotnej, że tak o podbechtywanej histerii pneumokockiej:) wspomnę. A tak w ogóle , to życie jest niezdrowe, kto żyje ten umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ratownik na solarium 31.07.09, 15:47 > A tak w ogóle , to życie jest niezdrowe, kto żyje ten umiera. Może by tak ratownika ŻYCIOWEGO, w takim razie....? Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ratownik na solarium 31.07.09, 22:14 > Może by tak ratownika ŻYCIOWEGO, w takim razie....? ta fucha od dawien dawna zwie się Anioł Stróż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop z chato Re: Nowe zawody IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 15:56 Toć to wypisz wymaluj Adam Słomka - człowiek orkiestra, jednoosobowa manifa przedwyborcza :D Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: Nowe zawody 26.07.09, 12:47 Po tym, jak wyobraziłam sobie, że się zatrzasnęłam w solarium stojącym, i usiłowałam je otworzyć w trakcie - uważam, że ratownik na solarium jest niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Nowe zawody - OT 26.07.09, 14:25 Gość portalu: chop z chato napisał(a): > Toć to wypisz wymaluj Adam Słomka - człowiek orkiestra, jednoosobowa manifa > przedwyborcza :D Adam Słomka w rzeczy samej. Tylko dlaczego trafił nam się w Katowicach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop z chato Re: Nowe zawody - OT IP: *.cable.smsnet.pl 26.07.09, 14:31 Widziałem go na Młyńskiej z opłaconymi klakierami, w sumie manifa trzyosobowa była - klakier to też zawód i pasuje do tematu :D Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 "Doradca finansowy" 26.07.09, 21:40 To ci dopiero , abstrakcyjna nowość ! Pustosłowie i fikcja ! Jakżesz to , w ogóle , gdzieś , jakoś , może funkcjonować .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
couldbehappy Re: Nowe zawody 26.07.09, 19:33 Igrzyskant uliczny w wersji homo - musi się wykazać inwencją np. narysować sobie celownik na tyłku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: Nowe zawody 26.07.09, 13:29 Ogniskowa - pani, która rozpala i gasi ogniska Odpowiedz Link Zgłoś
cyclopentasiloxane Młodszy farciarz 26.07.09, 13:57 Młodszego farciarza poszukiwała pewna firma jakiś czas temu, do obowiązków należeć miała opieka nad 12 ambasadorkami marki.Ech, piękna fucha ... Równie kusząca była oferta pracy w dziale produkcji klientów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop z chato Re: Młodszy farciarz IP: *.cable.smsnet.pl 26.07.09, 14:32 > Równie kusząca była oferta pracy w dziale produkcji klientów > :D Porodówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie Re: Nowe zawody IP: 188.33.54.* 26.07.09, 19:40 Ja proponuję poszerzyć temat o absurdalne wynalazki. Moje propozycje: - pojemnik na rzygi z termoobiegiem, - tusz do rzęs z podkładem muzycznym, - widelec z przerzutkami dostosowujący się do tępa jedzenia, - szkatułka na pryszcze, - wieszak na szkielet, - danie obiadowe: steki kłamstw, - chochelka do radia, aby każdy nabrał tyle wiadomości ile zdoła, - maść na sen, - woda w proszku, wystarczy zalać wodą, - donos na prąd (jeżeli jakaś urzędniczka nas zdenerwuje, to podłączamy taki wynalazek do kontaktu i donos sam się pisze. Opcja: sąsiad, nauczyciel, sprzątaczka), - papuga do herbaty (polecana samotnym), - odświeżacz cytrynowy o zapachu pomidorów, - oraz coś dla smutnych - dozownik szczęścia. Macie jakieś swoje unikalne pomysły? :D --------------------------------------------------------------------- <nordiclongue@gmail.com> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sraly muchy Re: Nowe zawody IP: *.zabrze.net.pl 26.07.09, 19:47 skorzane gumowce na szpilkach. (ale wynalazek ni moj, wyczytany w jakims pisemku humorystycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 "Drogista".... ? 26.07.09, 21:35 Myślałby kto , że to facet budujący drogi ? Nieeeee.... To fachowiec od artykułów drogeryjnych.... ( "czas umierać..." ) Odpowiedz Link Zgłoś
moze_doktor Re: "Drogista".... ? 27.07.09, 04:49 placek358 napisał: > Myślałby kto , że to facet budujący drogi ? Nieeeee.... To > fachowiec od artykułów drogeryjnych.... ( "czas umierać..." ) Nie "fachowiec od artykułów drogeryjnych" tylko farmaceuta (od: "drugs" - "leki") www.thefreedictionary.com/druggist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej.z.zadupia ooo-o ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:14 to już nie ma różnicy między drogerią a apteką???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: ooo-o ? 27.07.09, 11:23 Drogista to taki, który cokolwiek by nie robił, dobrze się ceni :) Inaczej zwany cennikiem. Kiedy Cennik spotka Wycenę, za jakiś czas Wycena się ceni i przychodzi na świat kilka małych, uroczych ocenek. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: "Drogista".... ? 29.07.09, 21:54 > Nie "fachowiec od artykułów drogeryjnych" tylko farmaceuta (od: "drugs" > - "leki") o bardzo przepraszam, żaden farmaceuta! www.slownik-online.pl/kopalinski/74F5B6C8091397DF412565BA001886D0.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaumiau Re: Nowe zawody IP: *.45.103-84.rev.gaoland.net 28.07.09, 22:37 Gumowce na szpilkach istnieja (o zgrozo)... Widzialam na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabak Rzeczywistość przerasta fantazję IP: *.acn.waw.pl 26.07.09, 20:34 W Kielcach już kilka lat temu widziałem reklamy lokalnej stacji radiowej polecające transmisję ze striptizu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rzeczywistość przerasta fantazję IP: *.dolsat.pl 26.07.09, 22:58 Beneficjent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowe zawody IP: *.173.23.54.tesatnet.pl 27.07.09, 13:21 proponuje człowieka który by za pieniądze grał i zdobywał levele w grach np. typu MMORPG np. s7.bitefight.onet.pl/c.php?uid=162504 Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Nowe zawody 27.07.09, 14:20 Ale takich jest sporo. Sprzedają postacie i/lub przedmioty. Przypuszczam, że idea "gracza do wynajęcia", który leveluje twoją postać jak nie masz czasu, również jest wcielana w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Nowe zawody IP: *.retsat1.com.pl 27.07.09, 14:35 "odwacacz" fal na morzu "zawracacz" Wisły kijem Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Nowe zawody 27.07.09, 14:40 dmuchacz świętokrzyski. ja też nie wiem co to, ale skoro przyszedł mi do głowy, to z pewnością jest NIEZBĘDNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milon Re: Nowe zawody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 08:24 forulant Wielkiego Wspólnego Marka Maciaszczyka forum.gazeta.pl/forum/w,384,98233355,98233355,Uwaga_UWAGA_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariszkka Re: Nowe zawody 28.07.09, 10:21 zliczacz baranów sejmowych - przyszłościowy zawód Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: Nowe zawody 28.07.09, 10:55 skoro już jesteśmy przy baranach, ktoś mógłby się zająć wytwarzaniem gustownych tabliczek w stylu góralskim WYPAS OWIEC I TURYSTÓW ew.gdy miejsc brak SPŁAWIANIE DREWNA I TURYSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
mikeelrapido Re: Nowe zawody 28.07.09, 20:43 WOLONTARIUSZ - PRZEJADACZ KASY! Wszedłbym tu i po kolei produkty wszystkich marek bym zakupił. A dalej rozdawał. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Nowe zawody 29.07.09, 21:05 drabina biurowa - tak nazwalismy nasza szefowa. bo jak ktos chcial awansowac lub podwyze miec to musial si ez nia przespac. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Nowe zawody 29.07.09, 21:50 Zaklinacz deszczu - specjalny pracownik parlamentu zajmujący się odprawianiem modłów o deszcz lub brak deszczu, zależy od aktualnej pogody. Widziałem, że część posłów przeszła już odpowiednie przeszkolenie w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Nowe zawody IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.09, 22:57 Śpiewacz podprysznicowy- musi mieć bogaty repertuar ( od "Piosenki tygodnia w Radiu Maryja" poprzez "Ogórek, ogórek, ogórek" i "Gorzkie żale" aż do Abby) oraz donośny głos. Ja bym się nawet kwalifikował. Dobijacz much- wystarczy gazeta, choć najwięksi specjaliści używają produkowanych na zamówienie ustrojstw. Mój tata byłby idealny, gdyż z uporem maniaka latającą swołocz tępi. Wciskacz przycisków w windzie- niewielkiej wagi i drobnej postury, żeby miejsca wiele nie zajmował. Odrabiacz zadań domowych- dziś wiele matek-Polek i ojców-Polaków wykonuje tą pracę na czarno. Obgryzacz paznokci- ja jestem za. Resztki moich paznokci- przeciw. Miotacz jajkiem w polityków- najbardziej szanowany zawód na świecie. Szczekacz-odstraszacz - zamiast psa Rozładownik frustracji- człowiek, którego bez obaw można obrzucić obelgami. Pie...ik-gawędziarz- do opowiadania zamiast swego pracodawcy nieśmiesznych dowcipów na przyjęciach. Rysownik marginesowy- do rysowania zamiast swego chlebodawcy kwiatków, itp. w zeszytach. Pamiętacz kodów PIN Pisarz świąteczny- do układania i wysyłania okolicznościowych maili, SMSów. I wielu innych, ale chce mi się spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabor Re: Nowe zawody IP: *.tvk.torun.pl 30.07.09, 19:38 Taboreciarz - człowiek zawodowo siedzący na taborecie -------------------- Signature error gra nielosowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nowe zawody IP: *.dsl.club-internet.fr 30.07.09, 20:17 Dzwigowy- czlowiek zawodowo podnoszacy humor Odpowiedz Link Zgłoś