Gość: test IP: *.cable.smsnet.pl 07.08.09, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcel Re: Sonda testowa IP: *.lebarts.com 07.08.09, 21:59 Ja sondzę, że ta sąda to bajer niepoczebny, lebsza byałby autokorteka piswoni, bo nei mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Sonda testowa IP: 88.141.42.* 07.08.09, 22:50 szkoda, ze sonda widoczna jest dopiero po wlaczeniu javy i tylko dla zakladajacego watek ale to w sumie logiczne (ta java dla reklam i tak jest wymuszana, hehe) wstawianie obrazka byloby fajne gdyby sie dalo go dac zalacznik z dysku, tak trzeba hostowac zeby gazetowy serwer nie padl :D mieszane uczucia mam do emotikonek, jak widze ich nadmiar mam wrazenie ze mam do czynienia z pokemonami (dzieci do lat 15) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Sonda testowa IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.09, 00:45 Przepraszam, że pojechałem lepperiadą, ale "nie mam zdania" zbyt banalne by było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Sonda testowa IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 00:31 Czy ktoś z z Pań i Panów posłów ma jakieś wnioski formalne? Nie widzę chętnych, otóż oświadczam, że Sejm poprawkę przyjął i przedkłada ustawę do rozpatrzenia izbie wyższej. Zamykam posiedzenie i głosowanie. Panie pośle, podwójne głosowanie jest nieetyczne, ja widzę, że pan wyczyścił cookies, ale to nie Churał Ludowy - zostawmy jednak jakieś pozory przyzwoitości. Oświadczenie końcowe. Agora S.A. nie ma z niniejszym badaniem nic wspólnego, pragnę z ubolewaniem zastrzec także, iż żadnych korzyści majątkowych z tytułu przeprowadzonego surveyu nie otrzymałem. Sztandar wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Sonda testowa IP: *.ovz16.hc.ru 09.08.09, 15:11 panie marszalku wyoska izbo, prosze nie zamykac sesji, nie zdazylam wziac w niej udzialu bo wlasnie zbieralam podpisy na moja nowa kandydature do sejmu z listy psl-u. pan mysli, ze drukowanie znakow wodnych na dyplomie i pieniadzach dla podpisujacych to male miki? prosze wznowic sesje! renata begier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Sonda testowa IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 16:57 Poprawka w Sejmie to nie dodatkowa sesja jak na studiach pani osłanko Renato, proszę tylko omijać okręg pilski a będzie dobrze. Z poważaniem, marszałek Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś