taki-sobie-nick 22.09.25, 21:21 Zdjęcie ze strony Mensa Polska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Sonda 22.09.25, 21:22 Wybierających opcję 3. poproszę o uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Sonda 22.09.25, 21:43 Nie wywołało u mnie nawet cienia uśmiechu, więc nie jest dla mnie zabawne. Ot, grupa poprzebieranych ludzi. Zdjęcie, jak zdjęcie, nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Sonda 22.09.25, 22:16 nie jest zabawne, bo nic zabawnego tam nie ma. Nie jest głupie, jest nijakie. Nie budzi emocji ani specjalnie zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Sonda 23.09.25, 07:45 Dokładnie tak samo, do tego źle ustawiona ostrość, która razi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sonda 22.09.25, 21:27 A co kochanica, jesteś na tym zdjęciu? Pamiętam to twoje chwalenie się przynależnością, pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Sonda 23.09.25, 20:01 Tak, jest w Mensie i nie ogarnia wyszukiwarki. Paradoks taki. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Sonda 22.09.25, 21:36 Hmmm trochę jak z horroru ale może mam głupie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Sonda 22.09.25, 21:57 Moze być zabawne dla osób, które są na zdjęciu i wiedzą w jakich okolicznościach powstało. Ja nie wiem, wiec mnie nie bawi. Grupa ludzi w przebraniach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Sonda 22.09.25, 22:03 Nie budzi kompletnie żadnych emocji. Grupa ludzi przebranych w głupawe stroje, ale ok, lubią to się przebrali, wolno im. Mnie nie śmieszy, nie drażni. Ot, fotka jak fotka, wzruszenie ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Sonda 23.09.25, 07:48 Na pewno chciałaś zapytać, czy zdjęcie jest zabawne? A nie sytuacja na zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Sonda 23.09.25, 07:49 Opcja 4. Zabawne dla uczestników, ewentualnie bliskich. Dla postronnych głupie i w sumie nie dla ich oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Sonda 23.09.25, 07:53 Ci przebierańcy wydają się smutni, zagubieni (twarze). W połączeniu z kostiumami budzi to niepokój. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sonda 23.09.25, 15:20 Zdjecie neutralne dla mnie, bez wyrazu, ot ustawieni ludzie w przebraniach. Dla mnie nie jest zabawne ale dla osob zainteresowanych moze byc zabawne, bo moze byc zwiazane z jakas konkretna dla nich zabawna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sonda 23.09.25, 16:39 Mnie nie bawi, bo ani tych ludzi nie znam ani przedstawiona sytuacja nic mi nie mówi. Dla uczestników przebieranki może być zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
nosorozecwlochaty Re: Sonda 23.09.25, 20:09 Przez moment się zastanawiałem czy oni są z subkultury "furry". pl.wikipedia.org/wiki/Furry Gdyby byli to cóż, moje osobiste zdanie jest że furrasy są popieprzeni Ale ci na zdjęciu mają za mało wymyślne kostiumy więc luz. Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Sonda 23.09.25, 20:24 A to nie są tzw. terianie? Obecnie przecież można się identyfikować jako jedna ze stu płci, a nawet jako zwierze lub roślina. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sonda 23.09.25, 21:38 Nic zabawnego tu nie widzę. Poprzebierani ludzie ustawieni w rzędzie do zdjęcia.nie wzbudza we mnie żadnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś