Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• Gość: leniuch Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 02.08.10, 10:43
      aa i mega obrzydliwe jest kupsko psa z reklamy psich chrupek, tych,
      gdzie mają twarde dowody!! skrajna ohyda, wyszczerzony pies, i pańcio
      pokazujący na łopatce psie gó.... czas na pokazywanie ludzkich
      odchodów!! w sam raz zareklamuje sie w ten sposób pieluchy, jogurty i
      sreodki na przeczyszczenie.
      nie znosze tez starszej pani z reklamy apapu, zawsze mam skojarzenie
      z potworem, który na zbliżeniu chce za pomoca telepatii wmówić w nas
      ten środek. być moze w realu pani jest ładna i miła, ale w reklamie
      mnie dobija i przeraża.
      • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.10, 13:45
        leniuch napisał(a):
        "czas na pokazywanie ludzkich odchodów!!"
        Jak patrzę na muszle klozetowe w reklamie Domestosa, to myślę, że
        już jesteśmy blisko.
        Zobaczyłam reklamę Cisowianki i nie wiem, o co chodzi, może mnie
        ktoś objaśni. Jedzie sobie kobieta autem, a w aucie ma Cisowiankę.
        Dopędza ją policjantka, która też ma Cisowiankę, a kobieta z auta
        nakazuje jej być cicho. Po co i dlaczego ludzie mają milczeć o piciu
        Cisowianki?
        • Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 16:53
          marslo55 napisała:

> Zobaczyłam reklamę Cisowianki i nie wiem, o co chodzi, może mnie
          > ktoś objaśni. Jedzie sobie kobieta autem, a w aucie ma Cisowiankę.
          > Dopędza ją policjantka, która też ma Cisowiankę, a kobieta z auta
          > nakazuje jej być cicho. Po co i dlaczego ludzie mają milczeć o piciu
          > Cisowianki?

Laska pije w czasie jazdy i nie chce mandatu oberwać po prostu ;)
        • battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.08.10, 23:00
          Owa "polucjantka" charakteryzuje się tak obrzydliwym uśmiechem, że śni się to po
          nocach - w momencie, gdy się uśmiecha, wygląda jak Jocker z Batmana.
          • amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.08.10, 11:31
            battosai napisał:

> Owa "polucjantka" charakteryzuje się tak obrzydliwym uśmiechem, że śni się to p
            > o
            > nocach - w momencie, gdy się uśmiecha, wygląda jak Jocker z Batmana.

Mnie z kolei ona nieodparcie kojarzy się z Gumbasami z filmu "Super Mario Bros" - cardboardmonocle.com/blog/fxsuits/goomba.jpg

Panie z nowej reklamy Dove biją wszelkie rekordy w kategorii pt. "Jak-dalece-można-być-sztucznym-i-irytującym", szczególnie ta w czerwonej bluzce przechodzi samą siebie.

Po Turbodymomenie i Superesie mamy teraz nowego superbohatera - brzuchaty kolo w jakimś fioletowo-czarnym spandeksie. Ręce i majtki opadają.
      • Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 16:57
        Gość portalu: leniuch napisał(a):

> aa i mega obrzydliwe jest kupsko psa z reklamy psich chrupek, tych,
        > gdzie mają twarde dowody!! skrajna ohyda, wyszczerzony pies, i pańcio
        > pokazujący na łopatce psie gó.... czas na pokazywanie ludzkich
        > odchodów!! w sam raz zareklamuje sie w ten sposób pieluchy, jogurty i
        > sreodki na przeczyszczenie.

No oczywiście! Znowu puszczają obrzydliwą reklamę z 2009 roku, czyli "(Nowe)
        Pedigree - (Nie)Optymalne trawienie".

Poza tym Euro RTV-AGD, Lactacyd, Diosminex, Amica i Oilatum Soft z radia.

W nowej reklamie Euro RTV-AGD słychać "To prawda. W sklepach Euro ceny leżą
        plackiem". Z tym to się nie zgadzam, podobnie jak "Euro. Lider rynku RTV i AGD w
        Polsce".

W reklamie Amica są dzieci sepleniące "zimno, zimno, zimno".

Wolę za to kupę u Tomka albo "Tato, kupa!". Nawet już się pokazała śmieszna
        reklama Pedigree, z tymi sztucznymi szczękami dla psa.
    • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.10, 14:44
      mnie rozwaliła reklama z gatunku tych "społecznych"-znaczy że społeczeństwo za
      nią płaci. czyli my. na reklamie różni ludzie, a przekaz jest taki " róbcie
      dzieci, bo jak nie to na starość zdechniecie z głodu" uff
      a co z tymi pięknymi funduszami emerytalnymi, co to miały dla nas krocie zarabiać?
      • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.10, 20:07
        Spoko, z glodu zdechniemy tak czy inaczej ;)
        Mnie tez dobija ten spot, o ile mozna tak to nazwac :/
        • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.10, 20:55
          > Spoko, z glodu zdechniemy tak czy inaczej ;)

zwłaszcza jak posłuchamy reklamy i narobimy sobie dzieci w ilościach hurtowych
    • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.08.10, 20:41
      ostatnio - zdecydowanie ten bachor, porykujący "jestem zmajsa, jestem zmajsa".
      powinien mówić "jestem zmajsą", ostatecznie polski jest językiem fleksyjnym.
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 05.08.10, 08:52
      Durna reklama zdaje się pasty Signal gdzie laska gęgoli, że
      pasta "dzała jak błyskawicaaa".
      Swoją drogą co to za pomysł, żeby łapać ludzi na lotniskach lub w
      innych miejscach publicznych i kazać im brudnymi paluchami smarować
      sobie dziąsła??? Chore!
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 22:14
        Laski reklamujące Vitasteron czy inny środek na męską erekcję.
        Co mnie to obchodzi ile i jak lubią bzykać. Na domiar złego nadają tą reklamę w
        czasie, gdy dzieci mogą siedzieć przed telewizorem. I chłoną zboczenie.
        • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.08.10, 22:23
          A w dodatku jedna z nich (ta z nosem do brody) chyba sama ten środek wciąga, bo głos ma jak po męskich hormonach.
          • mechantloup Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.09.10, 13:44
            Nienawidzę, no normalnie nienawidzę, tych dwóch palantów od ping ponga i kredytu hipotecznego. Dwa?Dwa! Dwa? Dwa! Nie, k... , 100.

Sranonobus i te inne sractimele i srenecole. Więzieniem powinni karać za wciskanie ludziom tego kitu okraszonego pseudonaukowym bełkotem.
        • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.08.10, 22:25
          >I chłoną zboczenie.

Ale bez przesady:/
          • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:11
            nie było mnie w kraju przez jakiś czas, wracam do ojczyzny
            spragniona kontaktu z językiem, a tu reklama w tv środka jakiegoś na
            wzdęcia czy coś... i kobieta mówi:

zjedz, a poczujesz się dwa razy lepiej i korzystniej!

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! O ile nieraz marzy mi
            się, żeby się poczuć lepiej, nawet dwa razy lepiej może, ale
            KORZYSTNIEJ?!!!!!!! Wstajecie czasem rano i mówicie do swojej
            drugiej połówki: "a wiesz, kochanie, dzisiaj czuję się korzystnie!"?!

Inna reklama, nawet nie wiem czego, mignęła mi chyba raz: jakiś
            animowany obrazek białej figurki dziewczynki siedzącej na jakimś
            torcie?? owocach? może to jakiś słodzik? Nie wiem, w każdym razie ta
            animowana biała dziewczynka wygląda jakby dłubała w nosie. Ohyda.
          • Gość: facet Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.56.30.* 15.08.10, 19:54
            Swoją drogą, ciekawe jaki klient jest "targetem" tej reklamy. Tzn.
            kobieta czy mężczyzna? Moim zdaniem kobieta, bo, uderzmy się w
            pierś, którego faceta interesuje ile razy chcą się bzykać ich, a tym
            bardziej obce babska?
          • Gość: out Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 19:01
            Dziewczynka która opowiada jak jej piesek robi "zdrową kupkę" w reklamie Pedigree, od kiedy to g... może być zdrowe, potem jest scena jak ktoś to łajno zbiera z pomocą szufelki i zmiotki, ciekawe co się dalej z tym dzieje, sprzęt pewnie nie jest jednorazowy. Pies się zes.... na środku ogrodu albo parku jakiegoś bo rośnie tam soczyście zielona trawa, na pewno miło się spaceruje w takim miejscu :)
        • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.08.10, 23:14
          O ludzie, jak ja widzę te kretynki...!!!! Jedna głupsza od drugiej, beznadziejne
          te baby!
          • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 20:48
            princessofbabylon napisała:

> O ludzie, jak ja widzę te kretynki...!!!! Jedna głupsza od drugiej, beznadziejn
            > e
            > te baby!
            >

I tylko jedno im w głowie niestety!
            • aku.rat Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.08.10, 01:30
              Ludzie!!! Krycie się! Powróciła babka popuszczająca w tańcu!
              • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.08.10, 07:29
                panowie! dobrze pastujcie buty- to chroni przed wilgocią
                • marusia_ogoniok_102 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.08.10, 20:08
                  Nowa reklama Actimela, ta z walniętą mamuśką, co jej synek idzie do przedszkola
                  i żałuje, że nie może się rozdwoić, żeby chronić smarkacza na każdym kroku.
                  Dzięki Bogu, że nie może! Przecież ten dzieciak by życia nie miał - ani teraz,
                  ani nigdy, gdyby tak ciągle za nim latała, nie pozwalała zamoczyć w kałuży i, o
                  zgrozo, WYCIERAŁA wszystkie zabawki, do których synalek ma zamiar się dotknąć...
                  • Gość: w Szczecinie Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.xdsl.centertel.pl 12.08.10, 11:00
                    w centrum Szczecina na pięknym trawniku przed dworcem PKS postawiono
                    obrzydliwą, prymitywną tablicę z nagryzmolonym napisem "miejsce na
                    Twoją reklamę". duża i żółta.
        • joanka-r Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.08.10, 00:13
          ''Co mnie to obchodzi ile i jak lubią bzykać.''

emilio czyżbys zazdrościła, ze mogą?:P
          • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 03:02
            Superniania wmawiająca dzieciom i ich rodzicom, że muszą jeść jakąś tam
            margarynę, to wtedy szybko urosną duże. Jak ta kobieta jest w stanie
            patrzeć sobie w oczy podczas mycia zębów? :\
            • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.08.10, 07:57
              Superniania (!) jest po prostu nieoralną mietłą.
              Pewnych granic przyzwoity człowiek nie przekracza.
              A z innych reklam jednak najbardziej nie trawię tej guły rwącej na
              nietrzymanie moczu.
              • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.08.10, 08:00
                NieMoralnąewa9717 napisała:

> Superniania (!) jest po prostu nieoralną mietłą.
                > Pewnych granic przyzwoity człowiek nie przekracza.
                > A z innych reklam jednak najbardziej nie trawię tej guły rwącej na
                > nietrzymanie moczu.
                NieMoralną niało być ;)

• mia_siochi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.08.10, 08:24
                  Tabletki przeciw poceniu. Reklama z facetem oblewającym sie litrami
                  wody (w domyśle- potu). Zmienili piosenkę... Tak jest jeszcze gorsza :D
                • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 20:08
                  :P Dobrze że czytam chronologicznie, bo przez chwilę miałam niezły
                  mózgotrzep zastanawiając się coś ty autorko chciała powiedzieć
                  tą "nieoralną" :D
    • Gość: xx Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 21:55
      Żanet Kaleta - i <rzygi> laktacyt. Szczególnie w czasie obiadu, higiena w czasie
      menstruacji, albo po chwilach intymności z partnerem, po prostu dramat. Nigdy,
      przenigdy nie kupię tego gówna!
      • Gość: invisible7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.08.10, 17:28
        - pani ze świnką pod pachami <rzyg>
        - plucie krwią do zlewu <rzyg do kwadratu>
        - Ulgix - chyba najdurniejsza nazwa, którą kiedykolwiek wymyślono dla
        jakiegokolwiek produktu, może jeszcze oprócz Gardloxa/u (?)
      • rot_schwarz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.08.10, 20:18
        Żanet i jej nowa koleżanka Katarzyna Przygoda - horror!!! Poza tym każda pani
        doktor/profesor/naukowiec/uczona próbująca przekonać, że dane
        tabletki/kremy/żele do kibla są takie cudowne...
    • Gość: jakisktos Nowa reklama Belissy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 12:11
      W radio słyszałem dziś wkurzającą reklamę Belissy, a dokładniej jej kontynuację.

W niej słychać, że Belissa naprawdę działa.

Akurat ona nie pomaga.

I nowa reklama Euro RTV AGD. Co jedna zniknie, to druga się pojawia.
      • Gość: Południk Re: Nowa reklama Belissy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 12:26
        EURO po prostu musi paść na pysk tak jak Domy Centrum parę lat temu, to i te
        durnowate reklamy znikną. A propos: parę tygodni temu, piątkowa popołudniowa
        ZD3, temat dyskusji "Czy da się normalnie funkcjonować bez telewizora?".
        Społeczeństwo wydzwania red. Strzyczkowskiego, padają różne opinie w tym sporo
        (nie powiem czy większość), że jednak "da się". Aż tu nagle PUK!PUK!PUK!
        Zapraszamy do Reklamy! "UWAGA! JESZCZE TYLKO DWA DNI! TELEWIZOR 48 CALI!..." Co
        było dalej-nie wiem ale chyba ustanowiłem nieoficjalny rekord szybkości w użyciu
        przycisku MUTE na pilocie do wieży.
        • Gość: emilla111 Re: Nowa reklama Belissy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 18:22
          Rzeczywiście jest jakaś kolejna odsłona reklamy Belissy, tak samo okropna...

Dorzucę jeszcze DIH na zmęczone stopy. Babsko, które to reklamuje jest okropne,
          nie mogę patrzeć też na te nogi przewiązane sznurem, skręcające się z bólu, fuuuj!
      • Gość: asia Re: Nowa reklama Belissy IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.11, 19:41
        dość tej reklamy to wkurzające nie słucham tego na sam dzwięk i przełaczm na inne programy mam chęć iść do apteki aby zareagowali inaczej bo ja i inni znajomi tego nie kupią choćby było najlepsze a programy radia czy telewizji na tym stracą na sam sygnał tej reklamy przełączamy programy dość to prowadzi do nerwicy !!!!!!!!!
    • Gość: Piku Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 85.28.128.* 15.08.10, 21:03
      MAREK KONDRAT I TE KRETYŃSKIE WIERSZYKI. Nie mogę!!!
      • Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 08:08
        A mi się dla odmiany podobają ;)
    • Gość: spray Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 14:24
      Bardzo obrazowo działa na mój móżg reklama jakiegoś środka na
      zatwardzenie. Baba dorzuca żarcie do worka i targa go za sobą z miną
      męczennicy. Druga zapodaje ten cudowny środek na sranie i rano jej
      wielki worek z żarciem ląduje w koszu z odpadkami.
      OHYDNE. Taka sugestia wypróżniania się jest jak dla mnie
      maksymalnie nie-sma-czna.
      • Gość: beti Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.kablowka.waw.pl 17.08.10, 15:34
        a plastry AIKIDO? Akurat 100 razy dziennie mam nieprzyjemność to oglądać. Tekst:
        Plastry aikido działają jak DRZEWO. AAAAAAAAAA!!!!! Zagadaka: Jak działa drzewo?
        Bo przecież musi jakoś działać:)))
        • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.08.10, 15:59
          mamuśka do której podbiega synek "a tata nie chce robić fikołków". zamiast kazać
          małemu zostawić tatę w spokoju mówi mu "nie martw się". noż czego to uczy
          smarkaczy? że starzy są do zabawy a jak się psują to tabletki ich naprawiają
          • Gość: kot_kreskowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 30.09.10, 14:30
            Mnie w tej reklamie wkurza to, że tatuś jest od fajnej zabawy, a mamusia od plotek ze starą sąsiadką. Masakra.
    • beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.08.10, 01:05
      Koszmarny tłusty spaślak w okularkach, z gębą debila, reklamujący Tesco - jak go widzę, wyłączam telewizor, albo przynajmniej zmieniam kanał.
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 19:59
        > Koszmarny tłusty spaślak w okularkach, z gębą debila, reklamujący Tesco - jak g
        > o widzę, wyłączam telewizor, albo przynajmniej zmieniam kanał.

Ale on jest "mięski" i podnosi ręce do "kury" :) :) :) :)
      • Gość: buba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 10:21
        W większości polskich reklam facet jest zbliżony wyglądem do tego typa, natomiast panie obowiązkowo muszą miażdżyć urodą biedne przeciętne kobiety. Dlaczego? (uprzedzam -jestem kobietą, średnio zazdrosną, mam trochę kompleksów).
    • Gość: blue Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 188.33.1.* 23.08.10, 18:32
      Reklama społeczna podziel się posiłkiem: A Małgosia wciąż w
      pierwszej klasie...od ilu to już lat (mam na imię Małgosia i chodzę
      do pierwszej klasy....ble ble) Kiedyś na mnie ta reklama działała,
      teraz już tylko wkurza właśnie przez to, że od lat niezmienna.

Pamiętacie chłopca-trupka straszącego ptaszki??? Teraz jak oglądam
      reklamę Monte z braćmi, dziewczyną i mamusią zaczynam wierzyć, że
      istnieją brzydkie dzieci. Skąd oni te monstra wydłubali?? I jeszcze
      pytanie retoryczne: po jaką cholerę to dziewczę lezie do pokoju
      młodszego brata zamiast powiedzieć: tak młody, chcemy monte i mu je
      zabrać? I od kiedy mamusia się cieszy, że jeden braciszek zarywa
      dziewczynę drugiemu?? Ja to uczyłam, że dziewczyna kumpla jest
      nietykalna, co dopiero brata...
      • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.08.10, 10:51
        reklamy dla świrniętych mamuś typu "wszystko co najlepsze dla mojego dziecka" w
        ogóle wszystkie są kretyńskie.

pannice które są szczęśliwe że mają dove pod pachami
        • lucusia3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.08.10, 23:19
          Tu się pięknie kontrastuje reklama jakiegoś soku, gdzie baba idzie i wszyscy chcą jej sok, ona go nie daje, nie daje nawet dziecku ani mężowi, aż jej to kradną i się tłuką. Było by dowcipne, ale ktoś dodał komentarz chyba do innej wersji reklamy "Pyszne, aż się chcesz podzielić". Mnie to zawsze irytuje.
      • Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 18:41
        Gość portalu: blue napisał(a):

> Reklama społeczna podziel się posiłkiem: A Małgosia wciąż w
        > pierwszej klasie...od ilu to już lat (mam na imię Małgosia i chodzę
        > do pierwszej klasy....ble ble) Kiedyś na mnie ta reklama działała,
        > teraz już tylko wkurza właśnie przez to, że od lat niezmienna.

Podpisuję się pod tym rękoma i nogami! Pewnie Małgosia albo ciągle zbiera masę jedynek, albo ciągle Ci od tej reklamy biorą ten stary kawałek.

> Pamiętacie chłopca-trupka straszącego ptaszki???

Oczywiście. To reklama Flavamed. W tym roku wróciło parę reklam z 2006 roku (i trochę je poprawiono, np. reklama Bakoma Twist), więc możliwe, że ta reklama wróci.

Ale najobrzydliwsza to reklama środka na wszy i gnidy Paranit. Przejrzyjcie parę stron do tyłu, to się dowiecie.

Dopiszę jeszcze:

1. TV - Nowa reklama podpasek (śmiesznie się nazywają, bo na początku słyszałem Carrefour).

2. Radio - Powrót reklamy Vizaxinum - drażni mnie ta kobieta mówiąca "Zapiszę Ci tabletki Vizaxinum ;)"

3. TV - Reklama Fundacji TVN - nie jesteś sam. Do tego z moją ulubioną piosenką "Czarny Ciągnik".

4. TV - Reklama Play - Gościu o imieniu Tomek najpewniej z reklamy iPlusa, w której miał palec w nosie (przynajmniej takie moje skojarzenie).
    • blackcurrant82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.08.10, 13:21
      To i ja się dorzucam:

radio VOX i reklama Paneluxu - wstrętny (sądząc po głosie 3-letni)
      bachor szeleści:
      - Mamo, ja chce nowe panele!!
      - Tatuś teraz nie ma czasu na montaż paneli
      - Ale jak kupimy w Paaaaneluxieeee to zamontują gratis

Noż ku...ż mać od kiedy to trzylatek woła o nowe panele??!! I to
      cholerne przeciąganie wyrazów!! GGGrrrrrr Tak samo nienawidziłam
      radiowej reklamy co w zimie leciała - Mamooooo a co mi przykleiłaś na
      piżamceeeeeee?? GÓWNO!! Ka mać!!
    • korkodyl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.08.10, 15:50
      NIEEEEEMOGE NIEEEWYRABIAM jak slysze "panie hubercie - nie
      moglibyscie dac w milenium troche wiecej?" i to jeszcze 2 razy!
      ZADNA powtarzam ZADNA reklama mnie jeszcze tak nie irytowala jak ta!
      Normalnie trzesie mnie jak to slysze!
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.datacom.pl 26.08.10, 16:23
        Wkładki na nietrzymanie moczu Tena Lady.

Paniusia się cieszy że jej facet na pewno nie zauważy że ona
        korzysta z takich wkładek. Bleeee
        Jak będzie o nich tak często myśleć to się kiedyś wygada a on
        ucieknie...
        • pluskotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.08.10, 17:51
          A PiszMówDobowy? Siostry z brezentu też mnie denerwowały. Pierwszy raz tylko
          słyszałam tę reklamę i myślałam, że chodzi o namiot z brezentu. Ale doszłam do
          wniosku, że namiotów to jeszcze nigdy nie reklamowano.
          • joanka-r Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.08.10, 00:06
            siostry bez endu fajne są...prawdziwe czarne siostry!!!
      • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.08.10, 23:24
        korkodyl napisał:

> NIEEEEEMOGE NIEEEWYRABIAM jak slysze "panie hubercie - nie
        > moglibyscie dac w milenium troche wiecej?" i to jeszcze 2 razy!
        > ZADNA powtarzam ZADNA reklama mnie jeszcze tak nie irytowala jak ta!
        > Normalnie trzesie mnie jak to slysze!
        >

Mogę tylko skopiować tę wypowiedź ;) Nienawidzę!!!!
      • Gość: sony kasa kasa kasa IP: 213.17.130.* 30.08.10, 22:36
        wróciła wyleniała mamuśka bez kasy na remont a jej miaucząco-
        bałwochwalczy reklamowy jęk: "pieniądze przyniosła od razuuuuu"
        (orgazm wielokrotny) napawa mnie obrzydzeniem do en plus pierwszej
        potęgi. Skądinąd wiadomo,że TA firma słynie z masakrycznych
        procentów.

Ale i tak szczytem chamstwa reklamowego są nachalne i wielokrotne
        (znów;-) nagabywania pracowników TVP o posyłanie smsów w loteriach.
        Pan K. i pani Sz. w zaaranżowanych scenkach "z akcją" klepią
        sztucznie swoje kwestie, strasząc,że "został już tylko jeden
        samochód". Ludzie! Toż to nawet nie dno a 100 metrów mułu.

Pan Hubert - strzał z kałacha to za mało,żeby zapomnieć te słodko-
        pierdzące rozgawory i ociekającą "luzacką życzliwością" buzkę pana H.
        Womit totalny.
    • qqazz Pusty SMS 04.09.10, 11:21
      i te 25.000 do wygrania co godzinę, juz nie wyrabiam po prostu.

pozdrawiam
      • Gość: jakisktos Re: Pusty SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 12:12
        qqazz napisał:

> i te 25.000 do wygrania co godzinę, juz nie wyrabiam po prostu.
        >
        >
        >
        > pozdrawiam

No właśnie, chyba gorsze niż Prosta Loteria czy Loteria BMW.

Dopiszę jeszcze:

1. Radio - Nowa reklama Belissy - Ta powiada, że Belissa jest lepsza i jej nie ma do tego za granicą.

2. Radio - Reklama Vanish
    • dombir Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.09.10, 12:03
      Nie wiem, czy już nie było (strasznie długi ten wątek, a teraz nie jestem w pracy, więc nie mam czasu
      czytać całego ;) ), ale mnie bardzo podobają się reklamy, w których ktoś nagle ni-stąd-ni-zowąd
      wyciąga zza pazuchy reklamowany produkt, by dumnie zaprezentować swemu rozmówcy.

Np. Perwoll - facet zagaduje babkę w tramwaju, że sweterek mięciusi, na co ta z dumą wydobywa zza
      pleców (za pasek se włożyła?) 15-litrową butelkę Perwollu, coby nie było żadnych wątpliwości, że
      przystojny nieznajomy zapamięta, o czym była rozmowa. (Z tegoż powodu rzeczona paniusia targa ze
      sobą swój okuchany płyn od rana do wieczora po całym mieście.) :)
      • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.09.10, 16:14
        Zdecydowanie wkurza mnie nowa reklama bodajże Chevroleta. Jedzie sobie nim grupka chłopaków, podjeżdżają do okienka jakiejś ekspresowej jadłodajni i bełkoczą. W okienku pojawia się kasjerka i również bełkocze. Potem się śmieją. Po chwili znów bełkoczą, znów się śmieją i odjeżdżają. W życiu by się człowiek nie domyślił, że to reklama samochodu...
        • Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 06.09.10, 09:58
          Wiem, że ktoś już pisał: reklama jakiejś wody z piosenką Parole, parole byłaby udana -dobre ujęcia, kolorystyka, tempo - gdyby nie ta policjantka z potwornym uśmiechem...Ja się jej boję.

Psie uśmiechy ze sztucznymi zębami mogą się przyśnic, jak pragnę zdrowia...

• labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.09.10, 10:28
            > Psie uśmiechy ze sztucznymi zębami mogą się przyśnic, jak pragnę zdrowia...
            >

O, a ja uwielbiam tę reklamę :) Przezabawna jest.
            • Gość: sarge Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 07.09.10, 18:30
              > O, a ja uwielbiam tę reklamę :) Przezabawna jest.

A co w niej przezabawnego? To ze fladra prowadzac samochod popija wode z butelki skupiajac sie przez to mniej na prowadzeniu i moze spowodowac wypadek? Czy to, ze policjantka zamiast ja ukarac mandatem wykazuje sie solidarnoscia jajnikow i wodo-maniakow?
              • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.09.10, 20:12
                Gość portalu: sarge napisał(a):

> A co w niej przezabawnego? To ze fladra prowadzac samochod popija wode z butelk
                > i skupiajac sie przez to mniej na prowadzeniu i moze spowodowac wypadek? Czy to
                > , ze policjantka zamiast ja ukarac mandatem wykazuje sie solidarnoscia jajnikow
                > i wodo-maniakow?

Ale labellaluna mówi o reklamie z psami, a nie o tej z wodą. ;) Ja wody nie cierpię i też mnie przeraża ta baba na końcu.
          • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.09.10, 19:23
            Gość portalu: Azorek napisał(a):

> Wiem, że ktoś już pisał: reklama jakiejś wody z piosenką Parole, parole byłaby
            > udana -dobre ujęcia, kolorystyka, tempo - gdyby nie ta policjantka z potwornym
            > uśmiechem...Ja się jej boję.
            > A jeszcze gorsza od policjantki jest krocząca w beżowym (chyba ) kostiumiku długa i chuda dziewucha , a własciwie jej szkieletorowate nogi, brrr...
            >
            >
            >
          • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.09.10, 13:56
            Psy sa kapitalne, natomiast baba z reklamy wody wyglada jak Joker z Batmana. Piosenka tez mnie wkurza.
        • hotaru85 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.09.10, 14:18
          arcadios1987 napisał:

> Zdecydowanie wkurza mnie nowa reklama bodajże Chevroleta. Jedzie sobie nim grup
          > ka chłopaków, podjeżdżają do okienka jakiejś ekspresowej jadłodajni i bełkoczą.
          > W okienku pojawia się kasjerka i również bełkocze. Potem się śmieją. Po chwili
          > znów bełkoczą, znów się śmieją i odjeżdżają. W życiu by się człowiek nie domyś
          > lił, że to reklama samochodu...

Miałam o tym pisać. Uważałam się za całkiem inteligentną osobę jednak zwątpiłam po obejrzeniu tej reklamy, nie mam pojęcia co autor miał na myśli..
          • default Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.09.10, 14:36
            > arcadios1987 napisał:
            >
            > > Zdecydowanie wkurza mnie nowa reklama bodajże Chevroleta.

O, to ja się dopiero teraz dowiedziałam, że to reklama chevroleta :)) Myślałam, że jakiegoś McDonalda czy cuś :) Ale ja reklam nie oglądam, tylko czasem niechcący zawadzam wzrokiem...
          • rot_schwarz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.09.10, 18:37
            hotaru85 napisała:

> arcadios1987 napisał:
            >
            > > Zdecydowanie wkurza mnie nowa reklama bodajże Chevroleta. Jedzie sobie ni
            > m grup
            > > ka chłopaków, podjeżdżają do okienka jakiejś ekspresowej jadłodajni i beł
            > koczą.
            > > W okienku pojawia się kasjerka i również bełkocze. Potem się śmieją. Po
            > chwili
            > > znów bełkoczą, znów się śmieją i odjeżdżają. W życiu by się człowiek nie
            > domyś
            > > lił, że to reklama samochodu...
            >
            > Miałam o tym pisać. Uważałam się za całkiem inteligentną osobę jednak zwątpiłam
            > po obejrzeniu tej reklamy, nie mam pojęcia co autor miał na myśli..

Też nie wiem, co mógł mieć na myśli autor, ale po kilkukrotnym obejrzeniu reklamy podejrzewam, że autor się po prostu za pomocą takiego bełkotu porozumiewa na co dzień... ;)
        • othala76 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.09.10, 22:02
          a to reklama samochodu jest????? :-0 byłam święcie przekonana, że hamerykańskiego fast foodu!!!!
    • reseda znienawidzony głos reklamowy 08.09.10, 09:44
      reklama GW - facet, widać torturowany okrutnie, wydusza szleszczący tekst zza zacisnietych zębów, z takoż ściśniętej krtani - żal słuchać doprawdy! Do logopedy migiem a nie brać się za medialne występy!!
      • Gość: fish&chips Re: znienawidzony głos reklamowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:43
        reseda napisała:

> reklama GW - facet, widać torturowany okrutnie, wydusza szleszczący tekst zza z
        > acisnietych zębów, z takoż ściśniętej krtani - żal słuchać doprawdy! Do logoped
        > y migiem a nie brać się za medialne występy!!

popieram, diabelnie ściśnięte samogłoski, i to już od paru dobrych lat - naprawdę wśród absolwentów szkół aktorskich itp. nie da się znaleźć kogoś z dobrą dykcją?
        • marcinos4 Re: znienawidzony głos reklamowy 10.09.10, 10:49
          Mi generalnie też niektórzy reklamujący nie podchodzą. jednak prawda jest taka że gdzieś musza zarobić. Bardzo mi się podobała Kasia Cichopek w reklamie pusteg smsa. Generalnie może nie głos ale jej ogólny wygląd w tym spocie.
          • Gość: Antyk hakiel się wypowiedział? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 12:37
            bo któż może chociaż jedno ,dobre zdanie wypowiedzieć o beztalĘciu cichopek?
            • ewa9717 Re: hakiel się wypowiedział? 10.09.10, 13:48
              Już rozróżniam ;) Ten Hakiel to mógłby jako Szczęki ileś wystąpić ;)
              • marcinos4 Re: hakiel się wypowiedział? 13.09.10, 11:44
                Nie wiem o co chodzi ludziom i czemu się Cichopek czepiają. Chce reklamować loterie sms to niech je reklamuje. Co w tym złego. Ja jak pisałem sam wysłaęem esa za namową pani Cichopek i co no nie wygrałem ale cóż skusiła mnie laska :)
                • Gość: Antyk hakiel jak nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 14:46
                  cichopęka tylko mąz może podziwiać ,reszta społeczeństwa wymiotuje tym beztalĘciem.
                  • marcinos4 Re: hakiel jak nic 14.09.10, 12:47
                    Laska zarabia na reklamie pustego smsa i tyle. Nie wiem czy ma talent czy nie ale generalnie jakoś sobie radzi więc nie wiem o co chodzi, może o zazdrość? No po prostu kiedyś znalazła się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie i tyle.
    • Gość: jakisktos Już piąta reklama z kupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 15:55
      W Internecie znalazłem nową reklamę Pedigree "Dobre trawienie, lepsze zdrowie".

W niej widać kolejną scenę sprzątania psiej, twardej (i zdrowej) kupy.

Do tego słyszymy od dziewczynki, że jej pies robi "zdrową kupkę".

O fuj! Najpierw twarde dowody, potem "zdrowa kupka".
      • arcadios1987 Re: Już piąta reklama z kupą 13.09.10, 18:03
        "Szalona rodzinka Rexa" - ludzie kochani! Słodkopierdząca mamusia, dzieci z ADHD i tatuś o poziomie inteligencji sześciolatka. Rzecz jasna wszystko sprowadza się do tego, że męska część "rodzinki" usmoli się jak Szatani, a mamuśka z radością podbiegnie do pralki i upierze ciuchy, aby proceder brudzenia mógł być kontynuowany. Widać, że piorąc kobiecina czuje się po prostu szczęśliwa, albo taką udaje :) Z niecierpliwością czekam na drugą część reklamy, gdzie w kadrze widoczny będzie przewrócony stołek i zwisające nogi umęczonej życiem z takimi półgłówkami rodzicielki :) Taki trochę czarny humor... :)
        • mechantloup Re: Już piąta reklama z kupą 14.09.10, 13:45
          I do tego dubbing kompletnie do dupy.

Nienawidzę, no normalnie nienawidzę, tych dwóch palantów od ping ponga i kredytu hipotecznego. Dwa?Dwa! Dwa? Dwa! Nie, k... , 100.

Sranonobus i te inne sractimele i srenecole. Więzieniem powinni karać za wciskanie ludziom tego kitu okraszonego pseudonaukowym bełkotem.
          • pluskotka Re: Już piąta reklama z kupą 14.09.10, 13:57
            O tak, kwaśne mleko za 6zł. A ile ludzi się na to nabiera i żłopie to dziadostwo!
            • aga_ata Re: Już piąta reklama z kupą 14.09.10, 14:37
              Etopiryna z tym durnowatym dzieckiem! I ojciec, co fikołajków nie robi... Grrr.!
              Czy ten mały gnojek musi tak mrużyć oczy?

I wkurza mnie jeszcze słodkopierdząca reklama Jacobs Kronung. O tej babce, co łazi po domu i mówi, że kocha swojego faceta, choć jest dziecinny jak idiota.
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 14.09.10, 15:06
      Straszna reklama syropu immunaron. Przesłodzona dziewczynka śpiewa , że ma syropek co ma same zioła ( to sformułowanie już mnie niepokoi) a na końcu uśmiech mamusiiiiiii podaruje. Reklama straszy na rmfie
      • Gość: itak inie Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 109.243.255.* 14.09.10, 23:20
        Pizmak domowy - skojarzenie z jakims zwierzeciem, ale o co chodzi????
        dopiero dzisiaj sie przyjrzalam i zobaczylam ze tam pisze : Pisz Mów Dobowy!!!
        b-e-z-n-a-d-z-i-e-j-a

kolejna reklama z tym ping pongiem i dwa? dwa! dwa? dwa! dwa? dwa...
        co za badziewie...

ja rozumiem ze chodzi o to zeby była reklama na tyle wkurzajaca zeby wszyscy zapamietali ale do mnie to nie przemawia
        • Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 15.09.10, 00:54
          Petitki lubisie to jakiestam misie...Jak słyszę tego dzieciaka, to mam ochotę go znaleźć i kopnąć...Sory.
          Zaczynają się reklamy gardłowo - zimowo - grypowe. Już ta, co taka już jest, że wszystko musi sprawdzić sama (ta z tym dziwnym szpicem nad czołem) bywa i ta, co ma czwórkę dzieci, WSPANIAŁYCH! dzieci i bierze rutinocośtam jak się czuje NIEWYRAŻNIE była i rozmaite chachłaki, to może i trupek, co straszy sikorki będzie...?
          Nie chcę być okrutna - ale chyba nie umarł? Tak niewyrażnie wyglądał...
          Ale jak się ochłodzi jeszcze bardziej to jest szansa, że pan, co to pot się z niego wiadrami leje straci trochę sens, nie?
          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 15.09.10, 18:25
            Niezwykle wkurzajaca malolata w reklamie (nie jednego ale calej baterii) specyfikow na pryszcze. Kretynka najpierw traktuje twarz odkurzaczem, potem suszarka i wreszcie odkrywa cudo specyfikow. Niestety skutkuje to jej koszmarnym suszacym dziasla usmiechem, ktory wzbudza odruch wymiotny.
            • be_ell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.09.10, 20:18
              Pisz Mów..... Rany boskie, pokazywać takie coś od tyłu? A przy obiedzie? To cofka... Błeee

Zdrowa kupka - pieski lubię, posiadam, sprzątam... Ale dziewcinka, która pokazuje, jak to Bruno w brzuszku trawi karmę i robi zdrową kupkę...
              To przekracza moje możliwości... osobliwie przy posiłku.

Suszarka przy pryszczach - za moich czasów to sie wypalało spirytusem salicylowym ;)

P.S. Piesek Bruno fajny, też bym sie przytuliła.
              • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.09.10, 12:59
                Pani, która ma czwórkę wspaniałych dzieci mówi jak jakaś maszyna :) Przypomina mi to dźwięk pracującego na luzie silnika, który na chwilę zwiększył obroty, bo ktoś wcisnął gaz (brum, brum, brum, BRUM!, BRUM!, brum) Kobietka mówi identycznie, do tego potwornie automatycznie ("MamczwórkędzieciWSPANIAŁYCHDZieci") :)
                • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.09.10, 19:57
                  Nie znosze tej reklamy. Babsko wyglada, jakby jedna noga byla w grobie, twarz koloru noszonego przez nia sweterka i podkrazone oczy. Nawet rutinoscorbin jej nie pomoze. Drewniane aktorstwo pomine milosiernym milczeniem.
                • Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 19:22
                  Podpisuję się pod tym. Też mnie wkurzają reklamy Rutinoscorbinu, czyli:

1. Matka czwórki dzieci

2. Matka Filipa

3. Nie pamiętam, ale była ta trzecia reklama
      • dzioucha_z_lasu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.09.10, 16:15
        O tak - za immunaron to bym zamordowała i tFurcę tej reklamy i tego naćpanego bachora
        • pisuarro Re: za immunaron to bym zamordowała 22.09.10, 16:47
          Fakt - upiorna; nawet Żanet Kaleta się nie umywa ;)
          • pluskotka Re: za immunaron to bym zamordowała 28.09.10, 10:53
            pisuarro napisał:

> Fakt - upiorna; nawet Żanet Kaleta się nie umywa ;)
            Ale za to podmywa!
    • the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.09.10, 14:27
      Mój najnowszy znienawidzony bohater reklamy to facet z doopą zamiast podbródka, sam siebie określający mianem kołka, bo schowani w bagażniku jego samochodu drwale rąbią go na "AC i OC" (bo tak pewnie na co dzień się mówi, zamiast jednego słówka "ubezpieczenie"). Jak go widzę, siekiera mi się w kieszeni ostrzy. Kołek, owszem.
      • iwonnkaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.09.10, 20:03
        Radiowa...........kup mi czekoladę z okienkiem .........
        Bo jak nie to powiem mamie że kiedys zapomniałes mnie ze szkoły odebrać........
        Bosze nóż w kieszeni sie otwiera
        Uczą szantarzu i zrzynają ze znanego dowcipu o sikaniu do zlewu.......
        Ruda sie kłania
        • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:51
          - uciekające domy w reklamie Orange
          - piosenka I just wanna be ok,be ok, - kojarząca mi się jedynie z reklamami Orange
          - Play po niemiecku, Rudolf Gaertner i pan, którego kryzys nie dotknął - żenua
          - kupka zrobiona przez Bruno - piesek świetny, tylko czy muszą pokazywać jego kupkę?
          - Danio, gdzie niepełnosprawny facet telepatycznie przyciąga kubeczek z serkiem i naśmiewa się z Małego Głoda
          • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 20:55
            I jeszcze reklama ING z rodzinką, gdzie synek ma pracę i prosi matkę by za niego wypełniła wniosek kredytowy. Jacy oni wszyscy są nieporadni... ale na szczęście z dobrą radą przychodzi Marek Kondrat...
            Coraz gorszy kierunek reklam wspomnianego banku.
            • ruda_net Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.09.10, 22:32
              Już o tym pisałam ale nie w tym wątku :)
              Mnie szlag trafia jak widzę tą podniecającą się w blondynkę w reklamie dove (ta krótko ścięta).
              Wszystkie zachowują sie tam jak nienormalne, ale ta akurat jest moją "faworytką".
              Perwoll- wszystkie jego odsłony doprowadzają mnie do szału. Jakoś zawsze w tych reklamach osoba zaczepiająca trafi na brata, chłopaka, siostrę itp.

A wiecie skąd inspirację czerpali producenci reklamy, w której "siostry bezendu" wznosiły ręce ku górze? (to była chyba ich ostatnia reklama)

Moment od 27 do 32 sekundy: obejrzyjcie ten filmik
            • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 22:40
              Gość portalu: emilla111 napisał(a):

> I jeszcze reklama ING z rodzinką, gdzie synek ma pracę i prosi matkę by za nieg
              > o wypełniła wniosek kredytowy. Jacy oni wszyscy są nieporadni... ale na szczęśc
              > ie z dobrą radą przychodzi Marek Kondrat...
              > Coraz gorszy kierunek reklam wspomnianego banku.

Co do kierunku się zgadzam, ale scenka rodzajowa godna Woltera czy innego Maupassanta bądź Balzaca albo choćby Zapolskiej :D "a tego z ząbkami nie ma?.." :D Autor, autor!!!
              • Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 09:20
                co wy gadacie, ta reklama jest fajna
              • reseda rodzinka 20.09.10, 09:40
                popieram! Scenka zagrana super - maminsynek ze swoimi niewinnymi oczętami - typ przecudnej urody. Zdesperowani w swej siwiźnie rodzice, chcący go jakoś usamodzielnić (=wykopać z domu) - extra. Prawie jak reklamy Biedronki;-)
                Efekt psuje niestety Marek K. Zwłaszcza cytujac czwarte przykazanie ni wypiął ni przypiął. A może to sarkazm?
                • default Re: rodzinka 11.10.10, 11:44
                  Ta scenka to majstersztyk ! Doskonale zagrana, dopracowana w każdym szczególe, każdy niuans ma znaczenie i wymowę, np. kiedy matka podaje synusiowi ów nóż z ząbkami (który zresztą zabrała ojcu - mina ojca w tym momencie - bezcenna!), a synuś bezradnie patrzy, że nóż podany jest ostrzem do przodu, na co matka natychmiast koryguje gest i odwraca nóż trzonkiem do synusia :) Naprawdę, wejście Kondrata psuje cały efekt.
    • Gość: mm Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 20.09.10, 21:42
      Obecnie: motyw "twoj ubezpieczyciel rabie cie na ubezpieczeniu" - tak nieetyczna reklama w Europie mozliwa jest chyba tylko w Polsce i Rumuni. Realnie promuje oszustwa, "przeciez to legalne" mowi w drugim dnie. Wbijanie ludziom w glowe ze wszyscy sa oszukiwani i kazdy jest oszustem. Mdli mnie.
      • jmicha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.10.10, 20:26
        mnie przeraża reklama antyperspirantu Dove-te kobiety to jakieś naćpane są... brrr!
    • baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.09.10, 19:43
      AXE gdzie baba chce wyjsc na minutke a nie ma z kim zostawic dzieci. ja juz pomine, ze reklama sugeruje ze siedzenie z dziecmi kompletnie oglupia, ale gdzie orzeszku ta baba sie wybiera? Bo chyba nie na zakupy do Biedronki(choc kto wie-przy takim stopniu skretynienia?). Do sasiadki po sol to chyba moze dzieci wziac. Obstawiam szybki numerek z sasiadem z dolu.
      • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.09.10, 20:08
        baba67 napisała:

> AXE gdzie baba chce wyjsc na minutke a nie ma z kim zostawic dzieci. ja juz po
        > mine, ze reklama sugeruje ze siedzenie z dziecmi kompletnie oglupia, ale gdzie
        > orzeszku ta baba sie wybiera? Bo chyba nie na zakupy do Biedronki(choc kto wie-
        > przy takim stopniu skretynienia?). Do sasiadki po sol to chyba moze dzieci wzia
        > c. Obstawiam szybki numerek z sasiadem z dolu.

Gdzie się wybiera to się wybiera, nieważne! Ale ta reklama powoduje u mnie niebezpieczny dla zdrowia wzrost ciśnienia tętniczego. Oraz pianę na pysku. Niechybnie- wścieklizna i trwały uraz psychiczny. Z tym, że wydaje mi się iż to chyba innej firmy dotyczy. CU bodajże...
        • reseda TVP 1 24.09.10, 11:34
          upierdliwie samoreklamująca się telewizja to mój obecny faworyt.

Noże mi się ostrzyły w szufladzie, kiedy pani Paulina Ch. oraz jej drewnianogłosy kolega opowiadali pracowicie treść filmu tuż przed projekcją. Jakość filmów pomijam milczeniem.

Szlag mnie trafiał, kiedy okrojono dzieciom czas na wieczorynki, coby wcisnąć ciemnej masie ogladaczy jakiś tok szoł/serialik/powtóreczkę kabaretu. Plus pakiet reklamowy.

Pianę toczę, gdy wyjezdżają kolejne neverendingstory loterie a w nich porywający aktorsko wszyscy pracownicy TVP z listy płac.
          Ale kiedy w Wiadomościach prowadzący odczytał jako news, z cheesem na obliczu reklamę nowego, górskiego serialu "obfitującego w mega gwiazdy" pomyślałam,że jestem w Matrixie.

I jeszcze jedna chamska tradycja TVP - w trakcie programu/filmu itd. pojawia się kolorowe logo reklamowe obecne cały czas na ekranie,. W ten sposób oglądając np. wstrząsający dokument amerykańskiego fotografa o powstaniu warszawskim, miało się przed oczami nachalne i radosne logo "M jak miłość o 20.05" oraz "Taniec z gwiazdami 21.00". Dno.
          • sparker A co robi codziennie Justyna Kowalczyk? 27.09.10, 09:28
            - suszy zębiska do reklamy kredytu

A co jeszcze robi codziennie pani Justyna?
            • Gość: Amy Re: A co robi codziennie Justyna Kowalczyk? IP: *.chello.pl 27.09.10, 16:29
              Dobija mnie reklama Plusa, z tym dziadkiem superbohaterem. Chyba głównie dlatego że dziadek przypomina mi mojego znienawidzonego wykładowcę ze studiów.

Dobija mnie dziecko "Mój piesek robi zdrową kupkę" - gdy tylko widzę to dziecko od razu zmieniam kanał.

I dobijają mnie obie reklamy Vanisha : nie wiem tylko czy bardziej mnie denerwuje reklama "Czy możesz zrobić coś poza praniem?" (która na oko 5 latka powie coś takiego?!) czy "Moja przyjaciółka chce odzyskać bluzkę".
              • zakletawmarmur Re: A co robi codziennie Justyna Kowalczyk? 28.09.10, 23:37
                Rzadko oglądam tv, właśnie z powodu reklam (no i wiadomości). Ostatnio włączam odbiornik a tu atakuje mnie uśmiechnięta pani z "lekkim nietrzymaniem moczu".
    • Gość: Novocardia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 29.09.10, 09:58
      Nienawidzę głupiej reklamy Novocardii gdzie aktor grający zwykle postacie dalekoplanowe siedzi na kanapie i chowa się za poduszką w kształcie serca. Trzęsie się bo cholesterol itp do niego puka. Aż tu nagle wyskakuje też dalekoplanowa aktorka z tekstem Novocardia nasza przyjaciółka od serca. I leci "Serduszko puka w rytmie cha-cha" a oni do tego podrygują. Sic, przesłodzona baznadziejna i naturalna jak sztuczna szczęka reklama!
      • Gość: tak to ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.swietojanska.net 29.09.10, 11:12
        Nowa reklama cukierków, chyba Wawel. Melodia, głos i fałszowanie tej pani sprawiają, że uszy mi się zwijają jak te papierki od cukierków
        • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.10, 14:49
          ArtreSan?
          ArtreSun?

Nie wiem, dlaczego doktor Santana i Marysia z MjM aż tak siebie nienawidzą, skoro zdecydowali się w tym grać. Ogarnia mnie żenada i mam ochotę spalić się na popiół jak ich widzę.

Kawa Prima doprowadza mnie do szału.

I - nie wiem czy pisałam - chłopiec od etopiryny, co to nie wypadnie z brzucha. Bachor ma coś z twarzą, małe oczki, nabzdyczone policzki. Kopnąć w zad i spad!
      • Gość: mala-iwa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:22
        Proszę o pomoc w ustaleniu nazwiska aktorki występującej w reklamie Novocardii. Założyłam się z koleżanką. Ona twierdzi, że to jest Ewa Florczak. A ja jestem pewna, że to inna aktorka. POMÓŻCIE!
        • amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.11.10, 13:33
          Gość portalu: mala-iwa napisał(a):

> Proszę o pomoc w ustaleniu nazwiska aktorki występującej w reklamie Novocardii.
          > Założyłam się z koleżanką. Ona twierdzi, że to jest Ewa Florczak. A ja jestem
          > pewna, że to inna aktorka. POMÓŻCIE!

Czy to może ta pani?

www.filmpolski.pl/fp/index.php/114570
    • Gość: kot_kreskowy84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 30.09.10, 14:35
      Jest jakaś reklama cyfrowego polsatu albo innego tego typu, która zaczyna się darciem jakiegoś bachora "Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal" i kiedy człowiek się zastanawia, jaki Gal (może Anonim?) okazuje się, że chodziło o "gol", którego i tak zobaczysz dopiero jak odwiedzisz tą rodzinkę, bo oni mają odpowiedni kanał sportowy.
      • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.10.10, 11:54
        Miniratka. Nieodmiennie trafiając na tę reklamę szukam na ekranie jakiegoś parzystokopytnego zwierza o małych odnóżach - zdegenerowanej krowy, niewłaściwie zmutowanej genetycznie świni.
    • korkodyl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.10.10, 14:53
      Leroy Merlin i dumna pani Iwona ktora sama zainstalowala oswietlenie... Do tego ta muza i szczesliwe ludki w jakims amoku. Klient na fotelu to chyba dopiero co ziolo zarzucil :) No zrylo mi czerep po prostu! A koniec reklamy najlepszy: "Tez badz bohaterem w swoim domu!Teraz PLAFONIERA ZOOORBA o mocy 4x60W..." Kosmos po prostu!
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 04.10.10, 13:47
      Reklama simplusa z kosmitami porywającymi krowę. A potem jeden drugiego zabija.
      Sensu nie widzę w tym żadnego. Kosmici wyjątkowo obrzydliwi i długo się zastanawiałam co mi przypominają dźwięki jakie wydają.
      I już wiem taki efekt można uzyskać jak nagra się zbieraninę skorupiaków lub owadów z pancerzykami. Ale to tylko taka moja interpretacja.
      • cherryhills Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.10.10, 14:17
        Sens w tym jest taki, że Simplus robi reklamy parodiując różne filmy, no i to jest parodia filmu "District 9". Pewnie nie oglądałaś, dlatego nie widzisz nic ciekawego w tym spocie.
        Ja uważam że jest udany :) A film polecam.
        Tu link do artykułu, gdzie piszą właśnie o ich reklamach-parodiach - w Polsce chyba nie pokazywanych zapiskibrandmanagera.bloog.pl/id,3932959,title,Inni-nawiedzaja-reklamy-Simplusa,index.html?ticaid=5b006
        • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 17:40
          Te stwory-potwory z reklamy Simplusa właśnie przypominały mi stwory-potwory z filmu Dystrykt 9.
          Wspomniana reklama i tenże film niestety nie wzbudziły we mnie pozytywnych emocji.
          Nie lubię!!!
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 07.10.10, 09:32
            Filmu nie znam ale s-f nie urzeka mnie swoją historią .
            Po Twojej opinii też nie jestem przekonana do obejrzenia ;-)
    • Gość: Ika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.73.48.* 06.10.10, 10:02
      Adresik na poczcie, pożarek w domeczku, kamyczki w nereczkach? Grrr...ta reklama doprowadza mnie do szewskiej pasji, mam ochotę mordować jak to słyszę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka