Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• bromba_bez_glusia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.04.11, 10:56
      A nowa reklama, bodajże, MBanku, gdzie jakaś przygłupia pannica z kretyńską miną naciąga frajera na pierścionek?
      Reklama jakby ją napisali forumowi frustraci głoszący mądrości "bo kobiety leca tylko na pieniądze".

• olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.04.11, 14:24
        o tak, ta reklama z tym pierścionkiem co niby z palca nie chce zejść, podziałała mi na nerwy, o dziwo mojego męża to bardzo ubawiło, stwierdził że to zabawne (?) Nie cierpie też reklamy intermarche , tej muzyki odrazu rzucam sie na pilota i przełączam. Panna z Eurobanku jak sie nie myle, emo goth punk ? co na końcu twierdzi że to jest takie normaaaaalne . Scyzoryk mi sie otwiera
        • Gość: spray Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 14:47
          NIENAWIDZĘ tej rekalmy środka na potencję, w której jakieś dziunie mocnośredniej urody przeawają oczami i chwalą się, że one to osiem razy po dwa razy.. Rzygać mi się chce, bo nie dość, że ostatnią rzeczą o jakiej chcę słuchać jest ich życie seksualne, a dwa, że wszystkie tam graja takie słodkie trzpiotki... Koszmarrr.
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 31.60.126.* 14.04.11, 13:45
            Ja też nie znoszę tej reklamy z tymi dziuniami, dziamdziami.
            Co druga naprawdę mało atrakcyjna fizycznie, sztuczny plastic fantastic i tona tapety na twarzy.

Dodatkowo wkurza mnie niemiłosiernie Ola odkryta przez Hortex na yt ze swoja kretyńską piosenką, która mi aż zgrzyta.
            • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.04.11, 13:54
              Ola i jeszcze ta druga, też odkryta. Wkurzenie do bUlu!
              Nie wiem dlaczego, bo w sumie nie jest tak nachalna i zła ta reklama, ale denerwuje mnie spot z kremówkami, koniecznie papieskimi.
              I wszystkie reklamy banków- naciągaczy!
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.04.11, 19:49
      Get in bank z Fronczewskim i ten głupi dzieciak, który "nie chce iś do szeszkola". I rozwala te klocki po podłodze. O jakbym złapała za łeb!!! Kazałabym mu zbierać, a potem rozsypałabym na nowo i znów kazała zbierać. Może by się nauczył, gó*wniarz porządku.
      Tak samo beznadziejny jest ten od firankowego potwora. No trzaskać tylko po pysku i patrzeć, czy równo puchnie.
      • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.04.11, 21:05
        Kukułka w reklamie czegoś, wpleciona w piosenkę Skaldów. Nie wiem, czego to reklama, bo za pierwszym razem jak to zobaczyłam, to osłupiałam, a za każdym kolejnym udaje mi się dopaść pilota przed drugim kuknięciem.
      • Gość: kot_kreskowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 18.04.11, 11:27
        Dzieciak wkurzający to fakt - zresztą nie ma reklamy z udziałem dzieci, która nie byłaby wkurzająca.
        Ale sama ta reklama Getin Banku bardzo szlachetna ;) Sama pracuję w domu i fajnie, że ktoś wszem i wobec ogłasza narodowi, że to też praca :)
        • Gość: kalka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.range86-135.btcentralplus.com 18.04.11, 11:39
          kto reklamuje ten bank? bo wychodzi na to ze kod _zanikajacy
          :)
          • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.04.11, 11:58
            kalka napisał(a):
            "kto reklamuje ten bank? bo wychodzi na to ze kod _zanikajacy:)"
            Też się nad tym zastanawiałam, ale więcej czasu zajęło mi dociekanie sensu reklamy nowego modelu pewnego auta. Nie wiem, jak się pisze tę nazwę, ale wymawia się ją "Dżeta". Bohaterowie reklamy Dżety są w tej chwili najbardziej przeze mnie znienawidzonymi postaciami ze szklanego ekranu. Co to za auto? Dżeta. Nie, nie, co to za auto? To Dżeta. Ale co to za auto? Dżeta! To jest Dżeta. A. Dżeta. To Dżeta. To jest Dżeta.
            Czy ktoś czuje się na siłach wytłumaczyć:
            a) dlaczego nikt nie wierzy, że to Dżeta
            b) w jaki sposób ta reklama ma zachęcać do kupna Dżety
            c) co wciągają twórcy tej reklamy
            d) i w ogóle o co ssso chozzzi?

• paniiwonka1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.04.11, 12:17
              no tez mnie to wnerwia, ale sobie przypomniałam, że ta marka samochodu już miała ową dżetę ze 20 lat temu, bo pamiętam, że mój chłopak tez tak podkreślał, że ma dżetę, jedziemy dżetą itp. tyle, że on to podkreslał, że jedziemy dżetą, bo czasem nie jechaliśmy dżetą tylko innym samochodem, np. ojca czy brata:)
              i tak wydedukowałam, że to może dlatego te jełopy mają w pamięci, że 20 lat temu dżeta była, t teraz chyba niemożliwe i dlatego tak brzeczą dżeta, dżeta, sreta, jak pajace normalnie.
            • Gość: kalka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.range86-135.btcentralplus.com 18.04.11, 14:28
              ale dzeta to po polsku? bo wymowa sugeruje, ze jakby co i reklamowa bzdura,,, to jej zrodlo nie w Polsce o nie!
            • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.04.11, 17:53
              marslo55 napisała:

> Też się nad tym zastanawiałam, ale więcej czasu zajęło mi dociekanie sensu rekl
              > amy nowego modelu pewnego auta. (...)

O właśnie!! Też nie wiedziałam dlaczego aż takie zdziwienie wywołuj u nich to, że to jakaś Jetta. Jakie niby jest to auto, że takie zdziwienie wywołuje fakt, że pojawiło się ono na ulicy? A już sama reklama jest tak sztuczna i beznadziejna... ten dubbing. Dramat jakiś.
              • beattka.mom Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.11.11, 12:36
                www.youtube.com/watch?v=DZLfMbz1cjY a ja lubię ta jest trochę specyficzna, ale może się podobać :)
                • kalllka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.11.11, 13:07
                  mam ci powiedziec ,,mom przez jakie o.per2 opel, znalazlas przytoczona tube?
                  czy sama zmniejszysz miejscowe walniete statystyki?
              • kalllka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.11.11, 13:17
                uhym zaczyna sie dramat dla lokalnie upozycjonowanych agencji reklamowych.
                daje ci najswietsze slowo honoru- prrynceso z babilonu, dramat.
                wiec poki czas i macie jakies przyzwoicie zadzierzgniete ,, (ekhem) kontakty zacznijcie stosowac legalne sciezki dostepu i pracowac na wlasny rachunek bo dubbingu juz nie bedzie.
                tyle w sprawie " kosztownej" (by pass) reklamy.
      • Gość: rust Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 23:30
        Dzieciak, jak dzieciak. Mnie bardziej wnerwia mamusia - mam wrażenie, że zaraz wpadnie w histerię i zacznie walić tego dzieciaka po głowie, dźgnie go nożem albo coś w tym stylu.

• korkodyl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.04.11, 20:26
      Mnie niszczy ostatnio nowa świąteczna reklama carrefour'a! Czy ta babcia jest na dopalaczach???
      Pierścionek na kredyt... Nosz kur** - ręce opadają.
      Oraz jako że lubię commedy central już dłuuugi czas zajadle i niestety baardzo często próbuję mimowolnie rozszyfrować owocowy alarm/alal/atak?? Już po nocach mi się śni... :/

Za to chyba jako nieliczny lubię reklamę z 'dotykowym" żelazkiem :)
      No nie mogę się pozbyć banana jak widzę ten obłęd w oczach :D
      I lubię reklamę plusa z piorunochronem - sam nie wiem dlaczego :)
      • Gość: ultra75 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 22:17
        Nie jedyny - ja też ją lubię :-).
        Za to Nobla dla pomysłodawców reklamy Tantum Rosa i siostrą inteligentną inaczej, która dzwoni TYDZIEN wczesniej, że nie przyjdzie na impreze, bo ja za przeproszeniem pi.. swedzi. Jak sie ma pilny tzw. 'intymny dyskomfort' ;-), to sie w trybie natychmiastowym idzie do lekarza i dostaje leki, które w ciągu kliku dni pomagają. Poza tym, gdyby obie wybierały sie na basen czy innego spa, to by dla mnie jeszcze miało sens, a tak to sie ani kupy ani dupy nie trzyma....
        • ja27-09 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.04.11, 15:25
          Gość portalu: ultra75 napisał(a):

> Nie jedyny - ja też ją lubię :-).
          > Za to Nobla dla pomysłodawców reklamy Tantum Rosa i siostrą inteligentną inacze
          > j, która dzwoni TYDZIEN wczesniej, że nie przyjdzie na impreze, bo ja za przepr
          > oszeniem pi.. swedzi. Jak sie ma pilny tzw. 'intymny dyskomfort' ;-), to sie w
          > trybie natychmiastowym idzie do lekarza i dostaje leki, które w ciągu kliku dni
          > pomagają. Poza tym, gdyby obie wybierały sie na basen czy innego spa, to by dl
          > a mnie jeszcze miało sens, a tak to sie ani kupy ani dupy nie trzyma....

O właśnie, że dupy to cholerstwo bardzo się trzyma i potrafi być upierdliwe. Ale żeby na imprezę z tego powodu nie iść?? ;)
      • kkokos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.04.11, 17:57
        > Za to chyba jako nieliczny lubię reklamę z 'dotykowym" żelazkiem :)
        > No nie mogę się pozbyć banana jak widzę ten obłęd w oczach :D

uwielbiam :) :) :)
    • t0wlasnieon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.04.11, 16:41
      Ja nie oglądam telewizji, bo w telewizji nic praktycznie nie ma. A jak coś chce znaleźć to szukam to w necie, choć można powiedzieć, że także w internecie znajdziemy bardzo śmieszne reklamy... więc możemy również opisywać reklamy w necie, nie tylko w telewizji :D
      • Gość: zojka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 20:50
        -wkurza mnie ten idiota od apapu, ktory się woli wyżywać na dziewczynie/zonie niż wziąć tabletkę jak go łeb boli, bo przeciez "szkoda zoladka". A potem przychodzi taki dziad z kwiatami i przeprosinami, ze był niemiły a jego dziunia jeszcze go glaszcze po łbie i tonem jak do dwulatka zapewnia ze nic mu nie bedzie bo to przeciez apap i jest bezpieczny dla zoładka. I na koniec kiczowaty obrazek uradowanej pary po zażegnanym przez apap kryzysie.

-idioci z "dzetą" są nie do wytrzymania, policja powinna żądać wycofania tej reklamy bo są przedstawieni są jako kompletni

- rozdarte dziecko z owocowym alalem czy alarmem
        - miałczące dziunie z gitarami i cymbałami odkryte na youtubie przez Hortex
        • Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 09:08
          baba w reklamie apapu mówi ,, po co przeczekiwać ból, nie lepiej wziąć tabletke,, ? super, po prostu super, czyli gość źle zrobił że chciał wyjść na powietrze ! zamknąć twórców tej reklamy, promują niezdrowy tryb zachowania
          • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 10:26
            Czy ktoś oprócz mnie ma ochotę lekko nacinać skórę tego bachora, co wrzeszczy firankowy potwór, a potem systematycznie onegoż solić?
            • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 18:12
              > Czy ktoś oprócz mnie ma ochotę lekko nacinać skórę tego bachora, co wrzeszczy f
              > irankowy potwór, a potem systematycznie onegoż solić?

:D :D :D

Ja mam ochotę solić bachora od owocowego... alarmu? Widzę, że nie tylko ja mam problem z tym dzieckiem... a raczej z jego wymową.

Herman tradycyjnie, tym razem przeróbka którejś z reklam. Niemniej bardzo mnie twórcy rozczarowali, że tym razem promując żurek z chrzanem i czosnkiem użyli po prostu: to mój sposób na żurek z chrzanem i czosnkiem.
              Miałam nadzieję na niespotykany sposób, na sposób egzotyczny, na sposób przynajmniej szybki... A oni tak na łatwiznę poszli... :(
              • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 20:13
                reklama do du..py, owocowy anal...
                • kroliczyca80 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 20:27
                  Ja ostanio unikam wymoczka z zerową mimiką, który lezie przez świat i śpiewa że go ktoś pokochał... Dlaczego własnie jego??? Czemu Tymbark wybrał sobie takie chucherko bez wyrazu?
                • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.opera-mini.net 22.04.11, 20:31
                  Czy już wspominałam o tym jak bardzo nienawidzę reklamy Essentiale Forte? Drobna inspiracja Dr.Housem byłaby okej ale żeby zrzynać całą czołówkę łącznie z muzyką?
                  • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 21:41
                    Nie polowałam specjalnie, po prostu idę teraz i widzę, że tysięczny post po prostu czeka, by go schwytać. no to schwytałam :)))
                    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 21:47
                      Ja chciałam wpisać się już jakiś czas temu z tą reklamą, ale jakoś nie wychodziło. Teraz zmotywował mnie 1000 post i chciałam chociaż raz takowy złapać. I widzę, że jestem 1001!!!! Przez Ciebie !! :)
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.04.11, 21:45
      Coraz bardziej irytuje mnie dziewczyna z reklamy chyba Winiar, nie wiem jakiś Soser, czy inne ustrojstwo. W każdym razie scena w kuchni jak nastoletnia dziewoja zwierza się mamie, że na początku tylko pisali smsy, a potem on zaprosił ją do kina i czy by mama się zgodziła na to kino i takie tam. Z reklamy zwykłego produktu spożywczego zrobili jakieś przedstawienie, jakąś dramatyczną scenę z soserem w roli głównej ;D
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 23.04.11, 15:52
        Oj tak, ten Soser to jakaś masakra...

Mnie coraz bardziej drażni mamusia, która namawia Jacka by wziął kredyt, a Jacuś ciągle nie chce ("zawsze coś...").
        Brrrrr, ile można?
        • Gość: zjem-ci-sznurówki Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.11, 17:08
          Do szału doprowadza mnie piosenka z reklamy intermarche. Jak słyszę ten piskliwy, zawodzący głosik, mam ochotę wsadzić coś tej kobicie w gardło.
          Tak samo Jetta. No, jest Jetta, i co? W tej reklamie policjanci wyszli na totalnych idiotów...
          Nie mogę też patrzeć na Anję Rubik w reklamie Apartu.
          Ponadto:
          -Jacek, co kredytu nie chciał
          -Beko piecze, beko chłodzi...
          -coś z włosami. Było w tej reklamie coś w stylu "a słońcem rozpalam" i przedstawiono laskę z niemiłosiernie splątanymi włosami. Nie wiem co trzeba robić, żeby doprowadzić swoje owłosienie do takiego stanu...
          - Wszystko na tip top... Szkoda gadać
          -Reklamy Hortexu (?) z piosenkareczkami z youtube
          -radiowa reklama jakieś specyfiku z magnezem. Chela Mag B6?
          -wszelkie "słodkie" dzieciaczki.
          Dlaczego twórcy reklam myślą, że ich "dzieła" zachęcają do kupowanie czegokolwiek?
          • Gość: pan_pndelek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.73.24.* 14.05.11, 15:01
            > Tak samo Jetta. No, jest Jetta, i co? W tej reklamie policjanci wyszli na total
            > nych idiotów...

Czepiasz się - naturalnie wyszli, przecież to drogówka.
        • malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.04.11, 09:43
          Wyginająca się kretynka z reklamy OB, co wykonuje szalone akrobacje, zapewne koleżanka panienek od always.
          • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.04.11, 11:03
            malutka_kropka82 napisała:
            "Wyginająca się kretynka z reklamy OB, co wykonuje szalone akrobacje, zapewne koleżanka panienek od always."
            Te od always nie wykonują żadnych akrobacji poza włożeniem białych spodni i pójściem na zakupy..
            Właśnie, gdzie tu sens? Żyjemy w XXI wieku i nie musimy używać waty zamiast tamponów czy podpasek. Jak intensywny musiałby byc czyjś okres, żeby mimo użycia podpaski przeciec przez spodnie? Chyba trzeba cały dzień zasuwać w tej samej (fuj)..
            Rozumiem przeciekanie w nocy, ale żeby się w dzień tak załatwić, to trzeba się chyba mocno starać.

• spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.07.11, 11:43
              > Rozumiem przeciekanie w nocy, ale żeby się w dzień tak załatwić, to trzeba się
              > chyba mocno starać.

idąc twoim tokiem myslenia to ja powinnam nie rozumieć po co się w ogóle nosi podpaski bo mnie wystarczają wkładki higieniczne takie co się nosi na co dzień. Ale rozumiem, ze kobiety są różne i okresy są różne. Sama miałam perypetie dawno temu i koleżanki w pracy miewają - więc wiem, że wcale nie trzeba się starać - organizm czasem stara się za nas, nawet jak tego nie chcemy.
              • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.07.11, 12:04
                Panowie Mann i Materna robiący z siebie bankowych idiotów odgrzewających nieswieze kotlety. Szkoda.
    • Gość: tekla Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 25.04.11, 12:26
      Szczurowata i przesuszona na licu blondyna z reklamy ibumpromu: Wiem jak wygląda twój dzień...skąd wiem? Bo mój jest taki sam..."
      O nie! Ja nie jestem cyborgiem który zap...jak króliczek duracell i nie muszę być we wszystkim najlepsza!
      Albo fafluniący sie batman z reklamy Kia...litości....kto i skąd wytrzasnął tego fraglesa??? Jego dykcja woła o pomstę do nieba ( mam doszcz takiego życzia...grrr) a jego mina z końcówki reklamy budzi we mnie mordercze instynkty.
      • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.04.11, 16:49
        Mój sposób na nieziemsko pyszne placki ziemniaczane i rodzina Hermanowej z ojcem z napadowym ADHD.

Widziałam tę reklamę RAZ, a wywołała we mnie nerwowe skurcze i palpitację agresywno-morderczą. Niestetyż jestem zawiedziona ponownie, gdyż ponieważ "sposób na nieziemsko..." brzmi jakoś mało górnolotnie i banalnie. Ech te czasy "sposobów na kęs radości"...

> Albo fafluniący sie batman z reklamy Kia...litości....kto i skąd wytrzasnął teg
        > o fraglesa??? Jego dykcja woła o pomstę do nieba ( mam doszcz takiego życzia...
        > grrr) a jego mina z końcówki reklamy budzi we mnie mordercze instynkty.

Mam dokładnie to samo. Plus odruch wymiotny...
    • Gość: gościówa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 95.178.45.* 26.04.11, 18:37
      nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie że ta śpiewająca dziewczyna z Hortexu jest jakaś taka umysłowo upośledzona i że firma pozwoliła jej zaśpiewać ?zagrać? w reklamie w ramach charytatywnej rehabilitacji, no sorry ale takie mam wrażenie
      • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.04.11, 19:56
        Mnie się one mylą, bo chyba są dwie. I to jeszcze w dwóch różnych firmach...? Czy obie są z Hortexu? Pioseneczka nawet w ucho mi wpada, ale tak nie do końca z sympatią...

Za to dopisuję się do nerwu kogoś, kto pisał o chłopaczku, co go ktoś pokochał. Nosz! Tymbark jest super, ale ten gość jest psychodeliczny. Jak się patrzy w kamerę, rusza ustami jakoś dziwnie, jak ryba, a jak na końcu idzie w stronę kamery, to aż się nieswojo czuję.
        • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 27.04.11, 13:32
          A mnie jeszcze drażni muzyczka (skrzypeczki) z reklamy Orange, zwłaszcza tej gdzie jest o przestoju w biznesie. Facet przebiera się za mima? klauna? i udaje że poleruje lusterko...
          Cały czas ta durna skrzypiąca melodia i głos, że w Orange obniżymy twój abonament.
          Jak to widzę, to cieszę się że mam prepaida :)
          • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.04.11, 14:03
            emilla111 napisał(a):
            "Facet przebiera się za mima? klauna? i udaje że poleruje lusterko..."
            Mnie dużo bardziej od tej reklamy drażnią właśnie tacy nieudani mimowie, którzy udają, że polerują lusterka;) "Skrzypiąca" melodia jest faktycznie wkurzająca, ale co w takim razie powiedzieć o panu, któremu w reklamie jakiegoś specyfiku do smarowania kolan przeraźliwie skrzypią stawy? Albo o skrzypieniu maszynki do golenia w innej reklamie ("zrobiłbyś to swojej twarzy?").
            To jest jakiś najazd ohydnych dźwięków w reklamach - czy ich tfurcy nie rozumieją, że takie odgłosy od razu wywołują niechęć oglądających?
            Dobrze, że to nie pora na reklamowanie przyborów szkolnych - jak nic zaczęłoby się od skrzypienia kredą po tablicy.

• Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 17:48
              Tak się wkurzyłam, że odszukałam ten wątek żeby to tu wpisać, choć w zasadzie powinnam zająć się pracą.

Reklama internetowa. Pi.....na butelka coca coli, która na moich oczach przy każdym odświeżeniu strony dostaje wzwodu i na jakichś kółkach rusza ale ruszyć nie może. Szału dostaję na ten widok, odwracam wzrok, odchodzę od kompa! Rzadko w ogóle, wręcz sporadycznie, pijam colę, ale od teraz chyba na sam widok tej butelki w tzw. realu złapię i roztrzaskam!
              • Gość: Mistrz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 22:29
                A mnie drażni gość z reklamy Renault Clio - ten, co się drze w samochodzie (śpiewa znaczy) a potem mówi do ojca swojej dziewczyny: "Przynajmniej ma Pan niezłą córkę".
                A tak w ogóle, to ta reklama nie trzyma się kupy. Gość jedzie tą "super" bryką do przyszłego teścia. Spotykają się na którychś światłach, a potem się okazuje, że ojciec już od dawna jest w domu, gdy ten baran w końcu do niego dojeżdża.
                • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.04.11, 13:40
                  pieluszki Happy.... to jest jakiś horror....

Począwszy od do bólu infantylnej marszowej durnowatej pioseneczki skończywszy na równie dzieciowatych mamusiach tirlających swoje "maluszki" w lawendowym otoczeniu kojarzącym mi się z odświeżaczem powietrza Brise.
                  Nie znoszę, nie cierpię, nie trawię. Jak dla mnie pobija chyba "tip top szpilki makijaż".
                  A już ta niunia z ostatniej "sceny reklamy", że to z miłości do maluszka... Grrr! Z nienawiści chyba!
                • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:27
                  O widzisz, właśnie chciałam o tej reklamie napisać :) Nie dość że facet fałszuje niemożliwie to jeszcze tekst " Przynajmniej ma pan niezłą córkę" jest szczytem debilizmu.

Druga reklama która doprowadza mnie do furii to reklama Heyah. Ktoś może mi wyjaśnić co mówi ten pająk? Bo za cholerę nie mogę zrozumieć. A trzecia dobijająca mnie reklama to bodajże reklama Hortexu, z tym kolesiem (łudząco podobnym do Krzysia Ibisza) co śpiewa "Ktoś mnie pokochał".
    • czerwcowy_imbir Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.05.11, 13:53
      Mnie zawsze zastanawia co ma na sobie dziewoja w reklamie always "wszystko na tip top", ta, która w ostatniej scenie jest pierwsza po prawej. Co to ma być? Jakaś lolita dla pedofili?
      Głowna bohaterka nawet po sciągnięciu tego workowatego swetra też nie prezentuje się w tych dżinsach jakoś szczególnie ponętnie.

Co do reklamy APAP i kolesia, który przeprasza, że był niemiły - zawsze odnoszę wrażenie, że wcześniej stłukł swoją kobietę na kwaśne jabłko i teraz przeprasza a ona głupia mu znów wybaczy...
    • nathan_brazil Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.05.11, 18:46
      Facet. któremu burczy w brzuchu i obok pies, który na to warczy. Jakieś KFC albo inny chabetoburger. Co za deb..lizm!!
      • Gość: spray Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 02.05.11, 14:28
        Nienawidzę reklam Heyah. Ten p..dolony rysunkowy kot doprowadza mnie do apopleksji. Co jedna reklama tej telefonii to gorsza. Ta ostatnia, z jakimś pająkiem na nitce już kompletnie od czapy...
        • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.05.11, 16:39
          Gość portalu: spray napisał(a):

Ten p..dolony rysunkowy kot (...)

No jak możesz? ;)
    • Gość: Kot Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:47
      Znienawidzona reklama -
      Tymbark z wku...ającym wesołym gostkiem śpiewającym, że 'ktoś go pokochał' i idącym, jakby go ktoś niewidzialny od tyłu za barki ciągnął. I ten jego kretyński głos i bezmyślne spojrzenie.
      Przelewa się we mnie, gdy to słyszę.

Ulubiona? Płyną sobie kolorowe ryby z prądem i jedna z nich śpiewa męskim głosem (chyba 'haaaloo, to ja'), i ta piosenka brzmi wyjątkowo ładnie i miło. Uśmiecham się, gdy to słyszę.
      • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.05.11, 07:22
        Rybka śpiewa tę piosenkę:
        www.youtube.com/watch?v=ZsFiN2eTOZg
        • ewa9717 Szkieletor w reklamie cisowianki 05.05.11, 10:40
          Dalida śpiewa, a ulicą idzie odziana w kostiumik mini pomoc do nauki anatomii.
          • Gość: plywajacy Re: Szkieletor w reklamie cisowianki IP: 91.212.223.* 13.06.11, 11:39
            dokładnie, widać jak stawia nogę na której praktycznie nie ma uda.
            • ewa9717 Re: Szkieletor w reklamie cisowianki 16.06.11, 00:20
              Gość portalu: plywajacy napisał(a):

> dokładnie, widać jak stawia nogę na której praktycznie nie ma uda.
              Bo ma tylko kość udową ;)
      • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 10.05.11, 12:45
        A ja lubię śpiewającego gostka z Tymbarku i chyba jestem w mniejszości?!
        Podoba mi się koncepcja z przekrojem dekad lata 50, era disco, 80 itd.

Za to niebywale wqrwia mnie lansowana u nas na maksa Dżoana Krupa i jej lody Koral. Wrrrr....
    • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 07.05.11, 19:04
      Pojawiła się nowa reklama Ikea, w której dziadek "przynudza" na temat historii tego sklepu.
      Lubię te meble, są często pomysłowe i funkcjonalne, ale co mnie to obchodzi że w 1994 otworzyli milionowy sklep...
      Jak tylko widzę tego dziadka od razu zmieniam program, bo wiem że będzie przynudzał :(
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 07.05.11, 21:17
        I jeszcze Kasia Glinka (l. 34), która pofarbowała włosy. Jej farba pokrywa siwe włosy.
        Brzmi mało przekonująco.
        • spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.07.11, 15:02
          mam 33 i od co najmniej 3 dużo siwych włosów. Moja przyjaciółka farbuje od 25 roku życia- siwych włosów miała już wtedy naprawdę sporo. Mnie taka 34-latka z siwizną przekonuje ;) No chyba, że siwe włosy 33-latki pokrywają się łatwiej farbą niż siwe włosy 60-latki, to przepraszam, nie znam się
      • ylunia78 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.05.11, 23:40
        Heh.No tak:)
        "Widzi" mi się jak dziadek cos mówi,że w chinach sa nasze polskie meble:D hue,hue
        • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 08.05.11, 19:35
          ylunia78 napisała:
          > Heh.No tak:)
          > "Widzi" mi się jak dziadek cos mówi,że w chinach sa nasze polskie meble:D hue,hue

Toż to przecież u nas w Polsce częściej można spotkać chińskie produkty :)
      • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.05.11, 21:05
        Gość portalu: emilla111 napisał(a):

> Jak tylko widzę tego dziadka od razu zmieniam program, bo wiem że będzie przynu
        > dzał :(

Oni mówią, że wiedzą, ze przynudzają ;) No i mają rację niestety.
        • spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.07.11, 15:08
          princessofbabylon napisała:

> Gość portalu: emilla111 napisał(a):
          >
          > > Jak tylko widzę tego dziadka od razu zmieniam program, bo wiem że będzie
          > przynu
          > > dzał :(
          >
          > Oni mówią, że wiedzą, ze przynudzają ;) No i mają rację niestety.

a mnie ten starszy pan rozczula. Starsi ludzie często opowiadają różne historie sprzed lat - moi dziadkowie również i ja to uwielbiam mimo, że historii słucham pięćdziesiąty raz ;)

wkurza mnie natomiast pan Nowicki, który się sili na młodzieńczy styl i jest jakiś taki jakby na prochach, szaleje, krzyczy... irytuje ;)
      • aamg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.11, 11:42

Gość portalu: emilla111 napisał(a):

> Pojawiła się nowa reklama Ikea, w której dziadek "przynudza" na temat historii
        > tego sklepu.

A wcześniej była seria "ty tu urządzisz", a w tej serii faraonica z teściową i "kotem przywiązanym do kozetki". Obniżyła Ikea loty.
    • prawieidealna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.05.11, 13:28
      Bohatera to chyba nie mam takiego, ale najbardziej irytują mnie reklamy banków...
      • Gość: iksówa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.mm.pl 11.05.11, 18:58
        tylkomrok.pl/2011/05/bo-to-zla-reklama-byla/
        Twórcy reklam, to do was;))
    • Gość: kot Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 07:08
      reklama jakiejś cholernej wody mineralnej, gdzie w tle leci wku...ająca do granic niemożliwości piosenka 'paroles, paroles' i te dwie kretynki o dziwacznych twarzach. matko kochana, częstotliwość puszczania takich reklam powinna być zabroniona.

• princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.05.11, 00:34
        Gość portalu: kot napisał(a):

> i te dwie kretynki o dziwacznych twarzach.

Właśnie. Co jest z ich twarzami? Ja się boję tej policjantki.
    • Gość: żywiołaczka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 09:52
      "Jestem facetem, więc pachnę jak facet... bla, bla, bla, bo jestem kobietą, żartuję, jestem facetem."

K..wa! Mam ochotę rozwalić tego kolesia, a tfurcę tej badziewnej reklamy powiesić za jaja (bo jeśli kobieta wymyśliła taką durnotę, to chyba zwątpię). Koszmar koszmarów!

A jeszcze biorąc pod uwagę, że bardzo wielu facetów najzwyczajniej w świecie śmierdzi, to tekst "pachnę jak facet" całkowicie mnie rozwala.
    • Gość: jakaja Muller Halama porażka IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.05.11, 16:22
      ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Widziałam właśnie d.ebilną reklamę z Halamą jogurtu Muller.
      Nie dość, że i tak nie trawię faceta to reklama koszmarna nie wiem do kogo skierowana. Jeśli to ma być śmieszne i powodować, że zaraz się poleci do sklepu po ww jogurt to ja mam widać inne poczucie humoru. KOSZMARRRRRRRRRR!!!
      Już sama nie wiem co gorsze Halama czy dziewczynka od owocowego alarmu (wiem, że to inny produkt ale ten sam producent i ten sam widać poziom reklamy).
      • semihora Re: Muller Halama porażka 13.05.11, 17:06
        >Jeśli to ma być śmieszne i powodować, że zaraz się poleci do sklepu po
        > ww jogurt to ja mam widać inne poczucie humoru. KOSZMARRRRRRRRRR!!!

Gmeranko czy tam inne grzebanko. Obrzydliwość.
        • Gość: Amy Re: Muller Halama porażka IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 17:36
          A to był Halama? Tak sie właśnie zastanawiałam skąd ja tego gościa znam.

- Kiedy oni przestaną puszczać reklamę Pedigree "mój piesek jest szczęśliwy i robi zdrową kupkę"? Jak tylko widzę tego bachora to od razu przełączam kanał!
          - To samo radziłabym twórcom reklamy Ery czy tam Plusa, z tymi wnerwiającymi Eskimosami i twórcom reklamy Cisowianki Perlage.

Jeszcze jakieś 2 miałam wspomnieć ale chwilowo mi wyleciały z głowy, jak je zobaczę to zaraz wpiszę :)
    • malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.05.11, 22:50
      Ratatuj Winiary i rozmyślnie sepleniący dzieciar. Wazzzywa i Johny Mielony, no koszmar po prostu,
      Bank PKO i Majewski. Jak słyszę to "zero" to w panice rzucam się w poszukiwaniu pilota.
      • Gość: pan_pndelek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.73.24.* 14.05.11, 14:54
        Majewski. Nigdy go nie lubiłem, bo jego humor jest prymitywny i prostacki. Po reklamach banku (nie wiem nawet jakiego) nie znoszę Majewskiego jeszcze bardziej.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.05.11, 14:59
      Głupie, durne, wkurzające reklamy OBI z jakimiś narzędziami w roli głównej i ten irytujący głos lektorki wydzierającej się "kosiarka spalinowa ujęcie pierwsze". No zamilcz wreszcie głupia babo!

Reklamy PKO z Majewski i zero, zeeeroooo, zerooo. Ten bank już dawno jest dla mnie skończony, ale teraz to już nie ma szans zupełnie.
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 15.05.11, 19:30
        Reklama pasty Signal coś tam white, podczas której dziewczę wbiega na bieżnię i prezentuje swój śnieżnobiały uśmiech. Jest to bardzo sztuczne, mało zachęcające, zwłaszcza że nikt nie zwraca uwagi na dziewuchę.
        Zupełnie bez sensu ta reklama.
        • Gość: saralee Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.11, 11:33
          Mnie wnerwiała panienka z blond czupryną w pierwszej wersji soków Hortex, sok z pomarańczy z Walencji - ona tam śpiewała piosenkę, zaczynającą się od słów: sun is shining - ale w jej wykonaniu wychodziło siaj, siaj, doprowadzało mnie to do szewskiej pasji . Jak tylko widziałam początek reklamay, rzucałam się na pilota.
          • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 17:06
            Nie wiem co gorsze : piosenka Feela w reklamie napoju Zbyszko, czy seksi fleksi blondyna wyskakująca z tortu w reklamie napoju Zbyszko. Samo patrzenie na lalunię odbiera mi ochotę na napoje powyższej firmy.

• grzechuuu3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.05.11, 22:06
              A mnie denerwuje Majewski w tych ostatnich reklamach banku. Jak jego w sumie lubię tak te reklamy są po prostu głupie.
              • grzechuuu3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.05.11, 22:09
                Zapomniałem dodać, że ta Pani Francuzka z tych reklam jest bardzo ok:)
                • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 19.05.11, 08:27
                  He he znam osobiście "Panią Francuzkę" pamiętam jak będąc małą dziewczynką reklamowała terravitę z Panem Japą? (był taki gościu). A teraz udziela się serialowo kiedyś w PM teraz chyba w PnŻ i reklamowo.

Co do reklamy zbyszka zastanawiam się czy ja mam coś nie tak z obrazem i kolorami w tv czy ta laska plastic fantastic wyskakująca z tortu ma dziwną szminkę?
                  • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 19.05.11, 18:09
                    Z tymi reklamami Zbyszko to wogóle jest jakaś kicha, bo jak można mówić że pragnienia się spełniają???
              • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.60.101.84.rev.sfr.net 19.05.11, 19:09
                Zgodze sie, ze Majewski poszedl na humorystyczne dno!
                Niecierpie kota i pajaka z reklamy Heyah - plucie pajaka zaczal mi dzieciak nasladowac, wiec wylaczylam na dluugo kanaly z reklamami.
                Rekord glupiego skeczu bije Halama z gmerankiem. Po ...gmeralo chyba autorow tego gniota.
                • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.11, 02:07
                  parole cisowianka, co prawda reklama nie jest taka straszna, ale twarz tej policjantki mnie przeraża, strasznie dziwaczna. Ostatnio była tez reklama pepsi twist, z panną która ma usta pomalowane na żółto, ona jest transwestytą czy jak ? bo jak kobietą to paskudna strasznie
                  • reseda Tap tap tap Joanna 20.05.11, 09:34
                    megalomański pokaz kaleczenia mowy polskiej i przyswajania amerykanizmów. Jak dla mnie to firma strzeliła sobie samobója.
                    Joanna z mentalnością typowej blondynki zmaga się z arcytrudnym tekstem filmowym; "głend, głend...tap, tap, tap mlkr" i w końcu zostaje spacyfikowana przez zmęczony tą walką męski głos zza kadru: "tak Joanno...na lody K...."
                    A tak się starała biedactwo.
                    Grrrrrrrr.
                    • Gość: Amy Re: Tap tap tap Joanna IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 11:21
                      No weź przestań, u mnie na anglistyce akcent Dżoany to wzór do naśladowania xDD

A tak poważnie, strasznie mnie śmieszy tak reklama. Nie wiem tylko czy bardziej "Grłent" czy bardziej "Tap milker"
                      • reseda Tap tap tap 20.05.11, 19:31
                        Niestety rozbuchany akcent Dżo porównywalny jeno z ilością lakieru na jej włosach, jedzie mi na rok świetlny kreowanym na siłę "imażem polsko-amerykańskiej" gwiazdy (chłe chłe) a to, jak każda nachalna manipulacja mało mnie śmieszy. A szkoda;-)
                        Natomiast do sekcji jezykowej na anglistyce - to na pewno przydatny materiał fonetyczny;-)

• Gość: hookah Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:34
      Reklama jakiejś kanapki/batona... chyba Maxi King. Za wku...ającego śpiewającego czarnego pana i jeszcze bardziej wku...ającą śpiewającą, równie czarną panią. Nie do strawienia ta melodyjka. Niech zapchają się kanapką i zamilkną raz na zawsze.

Reklama z Halamą - wtf?! Ani to śmieszne, ani mądre. A głupie toto.

Tymbrak i wymoczek, którego ktoś pokochał. Pytam się ja - KTO?!

Piastprazol. Nie wiem, no nie wiem czemu, ale mnie wkurza, taka bezbarwna i nudna.

PKO i dureń Majewski. ZERO polotu.

Aaargh! JACUŚ?? Mamusia? Czego to właściwie reklama jest, bo się wyłączyłam?

Winterfresh, gość wsiada do autobusu i zamraża. Wow.

Toffifee. Uwielbiamy świetny dubbing w zagranicznych reklamach.

Kretyńska muzyczka w reklamie jakiegoś samochodu, gdzie obywatele przymierzają się do samochodu.

Oto efekt 15 minutowego siedzenia przed TV, spisane, jak leci.
      Dziękujemy, Polsko! za fantastyczne reklamy.

• mia_siochi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.05.11, 13:14
        Gość portalu: hookah napisał(a):

> Reklama jakiejś kanapki/batona... chyba Maxi King. Za wku...ającego śpiewająceg
        > o czarnego pana i jeszcze bardziej wku...ającą śpiewającą, równie czarną panią.
        > Nie do strawienia ta melodyjka. Niech zapchają się kanapką i zamilkną raz na z
        > awsze.

ten pan to shaggy
        • Gość: kot_kreskowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 25.05.11, 10:43
          Moje nowe ulubione inaczej reklamy to:
          na pierwszym miejscu reklama jakiegoś plastra na odciski, gdzie jakaś baba piszczy "AŁA!" jakby się na coś nadziała
          na drugim - ten bełkot "jestem kobietą, żartowałem, jestem mężczyzną"
          niezmiennie - wszystkie reklamy z dziećmi, zwłaszcza sepleniącymi
          • Gość: olka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.0.fullrate.dk 25.05.11, 11:36
            Srodek na odchudzanie, w ktorym podklad dzwiekowy nijak ma sie do scen na ekranie - schudlam w udach! - pani pokazuje biodra, schudlam w talii, pani pokazuje udo itd., po prostu koszmar.

No i jeszcze Halama - sam w sobie ok. jako pan Jozek, ale jego rozmowca to jakis dramat. Jozek z kurczakami przyzwyczajony gadac, ale ten pan, niby elegancki, po polsku zdania sklecic nie potrafi :(

Aaaa! i jeszcze Karolajn Wozniacki - ani to po polsku, ani po dunsku - chyba, ze mowia o kims innym...
            • Gość: Kota Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 23:40
              Jezuuuuuuuuuuuu!
              Reklama gumy Orbit, a konkretniej piosenka -
              po angielsku, ale śpiewana w stylu STACHURSKY'ego!!!!!!!! Nie mogę, nie mogę zdzierżyć tej tandetnej chrypki, zawsze mam ochotę pie...ąć czymś w głośniki. OKROPNE!
              • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 26.05.11, 08:23
                Wkurzyły mnie ostatnio 3 reklamy miałam je opisać i pamiętam tylko 1.
                Może się za bardzo czepiam ale kretyńska jest dla mnie reklama Kropli Beskidu i ten ckliwy tekst., że syn zawsze wraca do miejsca gdzie się urodził choć wybrał miasto. I ojciec daje mu to co u nich najlepsze czyli małą butelkę wody, którą synek gdyby był bardziej zaradny mógł sobie kupić w swoim "mieście" w każdym spożywczaku. No chyba, że syn żyje na drugim końcu świata i niesie na końcu ten plecak cały wypchany wodami "Kropla Beskidu" bo innej nie uznaje. No to ja już nie wiem...
                • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 26.05.11, 08:26
                  Aaaa już wiem nie jest ze mną jeszcze tak najgorzej przypomniałam sobie 2 reklamę to i może 3 sobie kiedyś przypomnę.

Reklama stara jak świat lamisilatu ale dodali do niej scenę z babką. Facet ma grzybice stop posmarował specyfikiem, wywalił gołe giry na stół i zaraz przechodzi jego kobita głaszcząc go po tych stopach, no przepraszam ale mi się jakoś niedobrze robi.
                • Gość: kot_kreskowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 30.05.11, 09:07
                  Zwłaszcza, że akurat Kropla Beskidu jest produkowana przez koncern Coca-Cola i zastąpiła wodę Bonaqua, która się słabo sprzedawała w Polsce. Więc tyle ma wspólnego Beskidami, co nic :)
                  • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 30.05.11, 10:49
                    O no proszę nawet nie wiedziałam.

A czy ktoś wie czy dziecko robiące z P. Herman super extra wypasione placki ziemniaczane z proszku to chłopiec czy dziewczynka? Nurtuje mnie to ostatnio.
                    • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.11, 14:50
                      > A czy ktoś wie czy dziecko robiące z P. Herman super extra wypasione placki zie
                      > mniaczane z proszku to chłopiec czy dziewczynka? Nurtuje mnie to ostatnio.

To jej prawdziwy syn Leon. Czyli, ze chłopiec;P

Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tą babą przebraną za chłopa, przebranego za chłopa, co żartuje (!), że jest kobietą i szwęda się po plaży z szafą wypełniona Old Spicem.

I jeszcze dlaczego woda Dobrowianka wylewając się ze szklanki jest żółta? (Po grzyba ona się wylewa na podłoże, też nie wiem).
                      • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 31.05.11, 08:18
                        A ja byłam pewna, że ten "jestem z majsa jestem z majsa" to jej prawdziwy syn mówili nawet w reklamach do niego Leon. A to dziecko od placków jest zupełnie inne. Wiem, że ona ma też córeczkę ale chyba jeszcze bardzo małą.

Reklamy Old Spice też nie ogarniam najpierw myślałam, że może stworzyli jakąś linię dla kobiet ale się okazało, że jest więcej zapachów dla facetów.

Też mnie wkurza ta wylewająca się dobrowianka myślę wtedy o tych akcjach charytatywnych dla Afryki z budowaniem studni. Nie wiem czemu jest żółta ale coś w niej pływa jakiś owoc chyba i może wyjątkowo ją barwi :-/

Chyba Ci nie pomogłam :-(
                        • amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.05.11, 12:42
                          Ostatnio do rozpaczy doprowadza mnie pani z reklamy Gerber, rzekomo specjalistka ds. jakości. Nie dość, że jest do bólu rozlazła i niedorobiona, to jeszcze radośnie stwierdza: "Daję Gerber mojemu dziecku dlatego, BO wiem...". Mam wtedy ochotę puścić w jej kierunku serię z AK-47. Czy naprawdę już nikt nie weryfikuje tekstów reklam pod kątem poprawności?!Uch!
                      • Gość: Fonzi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.96.234.94.tvksmp.pl 14.09.12, 21:25
                        Żółta, bo przeterminowana... HAHAHA. Nienawidzę tej płytkiej i żałosnej reklamy
                  • xemxija Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.06.11, 18:47
                    Gość portalu: kot_kreskowy napisał(a):

Zwłaszcza, że akurat Kropla Beskidu jest produkowana przez koncern Coca-Cola i zastąpiła wodę Bonaqua, która się słabo sprzedawała w Polsce. Więc tyle ma wspólnego Beskidami, co nic :)

Ja i tak zawsze slysze "Kropla Bez Kitu".
        • spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.07.11, 15:36
          > > Nie do strawienia ta melodyjka. Niech zapchają się kanapką i zamilkną raz
          > na z
          > > awsze.
          >
          > ten pan to shaggy

Shaggy świetnie pasował do tej reklamy-to moja ulubiona ever:

www.youtube.com/watch?v=DPLwSaUpZC4 :D
          • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.07.11, 17:40
            Komplet: biustonosz, którego ramiączka można sobie i na szyi zamotać, oraz majtki z ozdobnym kamieniem. gdzie, u licha, te gacie mają zamocowany kamień i po jaką cholerę??????
    • Gość: you Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 23:01
      Wedel, i dirty dancing w wykonaniu... surykatek? Ale o co chodzi? I co ma piernik? Co to w ogóle za jakiś idiotyzm?!
      • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 27.05.11, 09:01
        Dobra zajeło mi to trochę czasu ale przypomniałam sobie 3 reklamę a właściwie hasło reklamowe: "Sekrety Vegety, sekrety kobiety" WTF?
        Nie rozumiem vegeta jest tylko dla kobiet?
        • Gość: china Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 21:12
          - "dziewczynka od owocowego alarmu" - o matko, a ja od 2 miesięcy usiłowałam zrozumieć, co to za słowo było:)
          - pani z Horteksu śpiewa: "Be a little monster. Ride the rollercoaster..." - no o co tu ... chodzi? Że jak wypijesz sok z H., to będziesz rzygać jak na rollercoasterze?
          - a jak się Wam podoba ciasteczko OREO? No żesz jak dziecko uczy lizać tatę ciasteczko, to domyślam się, na czym/kim lizanie ciasteczek tatuś ćwiczy...
          Aha - po dogłębnej analizie doszłam do wniosku, że pająk z Heya mówi po węgiersku - patrz także jego bokobrody a'la huzar
          • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.05.11, 01:15
            rexona którą reklamuje panna socha wrrrr jak przykleja sobie jakieś plastry pod pache a później patrzy na nie takim dziwnym wzrokiem,jakby patrzyła na coś zupełnie innego .
            • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 28.05.11, 21:37
              domy budują się szybko...
              okazje znikają szybko...
              ja zmieniam program baaardzo szybko...
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.05.11, 16:11
      Nie mogę znieść wałkowanej w kółko reklamy T mobile. Non stop, w każdym bloku reklamowym pokazują ten badziew, jakby nie wiadomo co to za wyjątkowa chwila miała nastąpić. Tak, bardzo zmieni się moje życie, odkąd T Mobile zastąpi Erę. No ku*wa, czy trzeb aż tyle razy to pokazywać?

Tak samo dostaję szału na widok reklamy jakiegoś serka twarożku czy innego w ten deseń, na początku której jakiś bachor drze japę 'mamo, tato, śniadanie na stoleeeeeeeeee". Mam takie myśli, jak to słyszę, że aż mi wstyd. Mm ochotę szczunowi w mordę dać, tak, żeby się osmarkał.

Nie wiem jak dawno jest ten 'proceder', bo też nie miałam za bardzo kiedy oglądać, ale wkurza mnie jak nie wiem co pokazywanie co chwilę sponsorów seriali. Oglądam swój serial i przed rozpoczęciem zawsze są plansze ze sponsorami. Ok. Ale po bloku reklamowym, gdzie tych spotów jest jak nas*ane, znów pokazują plansze ze sponsorami. Po co tyle tego? Wcześniej tak nie było.
      • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.opera-mini.net 31.05.11, 17:27
        Dobijają mnie reklamy Plusa, te z "modą na biznes". Zupełnie nie rozumiem o co chodzi. Pedigree też dalej męczy konsumentów reklamą "mój piesek jest szczęśliwy i robi zdrową kupkę".
      • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.05.11, 17:44
        Ja jakoś na margarynową supernianię źle reaguję. Znów grasuje tu i ówdzie, ale teraz chociaż nie bredzi, ze margaryna to najlepszy pokarm dla dzieci, tylko szamie kromę z margaryną i głosu nie wydaje.Taka więcej reklama na kryzys ;)
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.05.11, 18:41
          Ostatnio nie mogę zdzierżyć wymienianej już tu reklamy placków z proszku. Noszszsz kur...ileż można!? W każdym bloku reklamowym na którymkolwiek kanale codziennie pojawia się i doprowadza do szału!
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 01.06.11, 09:12
            A mnie wkurza sytasznie nowa reklama jakiegoś środka do wc jak do babki przychodzi gałka oczna i nos i wlewają jej ten płyn do sedesu. Obrzydliwe!
            Co oni w ogóle teraz mają z tymi chodzącymi nosami na nogach wcześniej było coś na przeziębienie, potem nos na końcu skretniałej reklamy Old Spica "jestem kobietą nie jestem mężczyzną".
            A teraz nos przychodzi nawet do babki dać jej płyn do wc!
      • Gość: baba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 11:59
        nie znosze tej reklamy Tmobile..

oni naprawde przesadzaja, jest taka długa.. bezsensowna, ten Nowicki tak przynudza.....a na koniec puenta od czapy.....wrrrr
        • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 08.06.11, 19:37
          Gość portalu: baba napisał(a):

> nie znosze tej reklamy Tmobile..
          >
          > oni naprawde przesadzaja, jest taka długa.. bezsensowna, ten Nowicki tak przynu
          > dza.....a na koniec puenta od czapy.....wrrrr

Ja również nie dzierżę!!!!
          • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.06.11, 09:43
            Jest nas więcej ;) Ja dopiero po tygodniu się dowiedziałam, co toto ma reklamować, bo nigdy nie dotrwałam do końca. A Nowicki kabotyński...
            • beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.06.11, 11:08
              ewa9717 napisała:

> Jest nas więcej ;) Ja dopiero po tygodniu się dowiedziałam, co toto ma reklamow
              > ać, bo nigdy nie dotrwałam do końca. A Nowicki kabotyński...

Dokładnie to samo pomyślałam - stary kabotyn!
              • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.06.11, 11:55
                beatrix-kiddo napisała:
                "Dokładnie to samo pomyślałam - stary kabotyn!"
                Chyba sam miał takie wrażenie, bo dorzucił tekst o tym, że nie jest bufonem:D Reklama koszmarnie długa, nudna i wbrew zamierzeniom twórców nie ma wdzięku. Ani krzty.
                Irytuje mnie też seria reklam Cifu ("zawsze piękne zakończenie"), których twórcy serwują widzom ciekawe przesłanie: "Wydaje ci się, że szorowanie po całej rodzinie wanien, kibli, kuchenek i całej reszty to przykład upokarzającego wykorzystywania? Że jako jedyny sprzątający domownik nie jesteś wystarczająco szanowana? O, nie - kiedy czyścisz kibel, to nie żadnym popychadłem jesteś, ale królową, księżniczką, wróżką, boginią nieomal!" To już przesada - przywykłam, że reklamowe żony i matki szorują cały dom z ekstatycznym uśmiechem na ustach, ale nadawanie temu baśniowo-królewskiej otoczki mnie złości.

• Gość: nadmiar pytajników Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 09:11
      A reklama, w której ludzie nago popitalają, żeby im się ubrania nie niszczyły? Koloru im chyba szkoda... Dno dna!
      • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 01.06.11, 12:02
        Tomasz Zubilewicz w "prognozie pogody" w której nadciąga Sterolea czy coś w tym stylu.
        Co za głupia nazwa, chyba masła czy margaryny.
        Reklama sztuczna i naciągana bleee
        • zapominak Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.06.11, 20:34
          Lody Augusto - mam wrażenie, że gdy otworzę opakowanie, to dostanę lody o smaku ptasiego guana z kawałkami piór:/. I do tego wnerwiająca melodyjka w tle. GRRRRRR>>>>
          • Gość: cardinale Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.aster.pl 01.06.11, 23:29
            New Yorker i ich "film drogi". Pani za kółkiem chyba z tej samej sztancy co policjantka "parole"-równie wybujała mimika ust...tej też sie boję ;)-a sama reklama...czy ktoś na Boga może mi powiedzieć co stało się na stacji benzynowej??? Do środka weszla jedna lala...więc jak do diaska uściasta dorwała kieckę???
            • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.06.11, 11:15
              cardinale napisał(a):
              "Do środka weszla jedna lala...więc jak do diaska uściasta dorwała kieckę???"
              Ciekawe, czy to reklam z niezrozumiałą fabułą jest więcej, czy widz odmóżdża się, kiedy na nie patrzy - trudno w końcu cokolwiek rozumieć po praniu mózgu, jakie nam fundują twórcy reklamy o psie robiącym zdrową kupę. Też nie wiem, o co chodzi w New Yorkerze, ale nie jest to jedyna reklama, której nie rozumiem.
              Czy ktoś wie, o co chodzi w reklamie Coco Mademoiselle? Dlaczego panna najpierw się obściskuje z fotografem, a potem ucieka na motorze?

• aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.11, 17:07
                Wpienia mnie ten sztywniak z reklamy "gmeranka" za tekst "Dobrze mówisz panie Józku".
                (Wchłaniający pan Józek mnie, o dziwo, nie wpienia ;P)
                • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 05.06.11, 20:21
                  A mnie drażni reklama, gdzie mówią że coś wynaleziono w garażu...
                  Bo teraz jakieś tam cudo tam parkuje....
                  Bleee :/
    • doncamore Widzieliście to ?! No po prostu niesamowita strona 09.06.11, 12:57
      No po prostu niesamowita strona - iMati.pl
      [sonda=Czy podoba Ci się iMati.pl]
      [*]Yes, yes, yes
      [*]Tak
      [*]Oczywiści
      [*]Pewnie, że tak
      [*]No jasne
      [/sonda]
      • Gość: czacza nowicki dno IP: *.204.69.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.11, 21:56
        reklama z tym gościem podnosi mi ciśnienie
        reklama beznadziejna, dno i pięć metrów mułu
        dlaczego taki aktor zgodził się zagrać w takim badzieeeeeeeeeeeeeewiu? kasa??????

• Gość: M Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 11:16
      Reklama samochodu.
      Laska zapie... sobie beztrosko w szpilach i garsonce, nie zważając na napie...jący z nieba rzęsisty deszcz. Nastawia się, aby przejeżdżający obok niej wóz oblał ją wodą z kałuży, a następnie namiętnie, wśród strug wody, przytula się do samochodu, wsiada do niego, ociekając mokrością i, moje ulubione ujęcie - sugestywnie wylewa sobie z buta potoki wody, patrząc w kamerę mięsistym wzrokiem.

Takie gó... mógł wymyślić tylko facet. Szacun. <facepalm>
      • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.06.11, 15:51
        Babka od Gerbera, zdecydowanie. Zwłaszcza jej: "O proszĘ jak piĘknie zjadł".

Ale number łan, od pewnego czasu pod względami wszelakami to reklama zapachów Old Spice'a. O żesz! Mam ochotę zwymiotować! Ktokolwiek używa tego zapachu jest dla mnie nikim! Nie nie nie! Te reklamy powinny skutecznie odstraszyć wszystkich potencjalnych kupców.

I ten obleśny nochal na końcu...
        I ten lektor?I ta kobitka z plaży?!
        O co k* chodzi?!
        Aaaaaaaaaaaaaa!

Przy tej reklamie, Katarzyna Herman i jej tysiące sposobów na... to hicior.
        • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 17:36
          Zdecydowany numer jeden to nowy reklama T-Mobile, z tym dziadkiem co opowiada o swoich młodych latach. Dodaję do tego reklamę Old Spice (mój tatusiek też twierdzi że pachnie jak facet, a ja bym to określiła nieco mniej uprzejmym słowem...)

• shachar Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.06.11, 03:15
            dwa goryle z Geico.Jak ich widzę, to tego debila, który ich wymyślił ..no nie wiem, w każdym razie zrobiłabym mu krzywdę
            • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.06.11, 22:32
              dobrowianka, reklama jak reklama, żadna rewelacja, a to żółte to zawsze myślałam że to plasterek cytryny .
              • Gość: pferbe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 13.07.11, 22:49
                Dobija mnie facet, który chce cuchnąć oldspajsem, bo jest facetem. cała seria jest głupia. o co chodzi z tym zdzieraniem twarzy i udawaniem, że jednak udawał, że jest kobietą, a potem, że jednak nie, bo jest facetem. I na koniec tacha kilka kilogramów tego tandetnego dezodorantu. Fuj!

Drażni mnie też głupiutka mamuśka tucząca swoje biedne dziecko szajsem ze słoiczka. Mogła chociaż na talerzyk biedactwu przełożyć.

Nie rozumiem o co chodzi z szymonem majewskim. Dlaczego nosi klientowi lampę w krótkiej sukience. Jaka mini ratka?? Wygląd Szymona sugeruje, że rata za lampę będzie Ogromna! Swoją drogą uciekłam z PKO, gdy tylko zaczęły się reklamy z majewskim.

Ostatni hicior to głupie, bezmyśne bachory lejące na ubranie błoto, keczup, czkoladę i być może własne odchody. A potem radosna, uszczęśliwiona mam pierze to i oczywiście nie ma śladu po plamach! GRRR. Bachory powinny wgnieść tam jeszcze banana, wtedy byłby ubaw.

Mam też reklamę, która leci od 100 lat i nigdy mi się nie nudzi: Mars i stary Indianin, który ożywia się i pędzi na spotkanie z Dziką Stokrotką. Cudna muzyka, kolory, wszystko się kręci.
                • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 14.07.11, 08:31
                  O ja się zgodzę reklama Rexa tragedia! Dubbing i beznadziejny ojciec pytający się skąd są róże. Pokażcie mi choć jeden proszek do prania po którym ubrania tak intensywnie pachną, że na dworzu w odległości kilku metrów je czuć?
                • heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.08.11, 23:53

>
                  > Nie rozumiem o co chodzi z szymonem majewskim. Dlaczego nosi klientowi lampę w
                  > krótkiej sukience. Jaka mini ratka?? Wygląd Szymona sugeruje, że rata za lampę
                  > będzie Ogromna! Swoją drogą uciekłam z PKO, gdy tylko zaczęły się reklamy z maj
                  > ewskim.

cóż;) ta lampa w rzeczywistości kosztuje ponad 1000zł. dla niektórych to ogromna suma.

>
          • Gość: Justin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 11:02
            Nie mogę się zgodzić jeśli chodzi o reklamę z Janem Nowickim, wiadomo są różne gusta, ale nie każdy lubi być bombardowany milionem informacji podczas 20s spotu... Zresztą po kolejnej reklamie (bańki) widać, że dla obu spotów były dwie różne grupy docelowe :)
            • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.06.11, 12:53
              Justin napisał(a):
              "Zresztą po kolejnej reklamie (bańki) widać, że dla obu spotów były dwie różne grupy docelowe :)"
              Ja się nie mieszczę w żadnej. Niemniej jednak Jan Nowicki sam w sobie nie kwalifikuje się na znienawidzonego przeze mnie bohatera reklamy, wyprzedzają go wielkie nosy (ostatnio bohater numer jeden reklam wszelkich), wyśpiewujące panny oklejające się podpaskami, Johnny Mielony i jego Papryczka, Cukinia oraz Pomidor, a przede wszystkim - już od bardzo dawna - właścicielka Bruna. Błagam, niech ten Bruno zacznie się w końcu załatwiać poza domem.
              Nowi znienawidzeni bohaterowie reklamy - pan, który skakał, bo nie wiedział, że Żabka jest tak blisko, oraz dzieci "wstające wczesnym rankiem", serwujące rodzicom twaróg z supermarketu, dlatego taki pyszny.

• Gość: Sabinaaaaaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.12, 22:40
          o prosze jak pieknie zjadl....fuj brzydka mam i brzydkie dziecko reklama wku...ajaca totalni bleeeeeeee ,odpycha mnie do gerbera po tej reklamie
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 13.06.11, 10:07
      Mój narzeczony wpada w tzw. "marazm reklamowy" tzn. one kompletnie go nie interesują a gdy przerwą mu program to od razu przełącza. Jednak rzadko zostawia na bloku reklamowym a wtedy jest ciężko zszokowany i przeżywa reklamy lecące już od dobrych kilku miesięcy. Dlatego też wczoraj coś w nim wybuchło gdy tv uraczył go dawką rozumu, serca, gałkami ocznymi, nochalami z reklamy Old Spica i Haprica i innymi częściami ciała, że stwierdził okraszając to odpowiednim epitetem, że robią z widzów już kompletnych idiotów, skoro już wnętrzności ze sobą gadają i reklamy schodzą na psy a niedługo to chyba zobaczymy jak na ulicy spotkają się 2 g*wna i zaczną ze sobą rozmawiać.
      Uświadomiłam go, że wątek g*wna już się pojawił w reklamie pedigree (tej reklamy też nie widział) zamamrotał coś pod nosem o poziomie "tffurców" tych dzieł i wyszedł z pokoju. Widać separacja od reklam i nagła dawka też nie są dobre :-)
      • aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.06.11, 18:25
        Pojawił się mój numer dwa tuż po MEGA żenującym: "jestem facetem..." Osz matko! (swoją drogą niech mi ktoś powie o co chodzi z tą reklamą? dlaczego on jest narciarzem, wali w to drzewo, później jest jakimś Bondem, później spada w jakąś oborę, o co chodzi z tą laską?! o co chodzi?!)

Ad rem! Numer dwa to idiotyczna pioseneczka bodajże z Dove. Tak mnie wpienia, że nie jestem w stanie zakonotować producenta. "Odsłonić nogi czy nie, a ręce czy też, tak nie tak nie... a skóra to wyrAAAAAża". Podejrzewam, że autor tych słów miał wiele wspólnego z pamiętną tutaj reklamą podpasek Always: "każdy dzień jest twój, kiedy always masz!".

Co się dzieje? Nie można wymyśleć jakiejś normalnej piosenki? Trzeba z nas debili robić?
        Na wspomnienie piosenki z Oleju Kujawskiego czy Merci podziękuję ci robi mi się ciepło na duszy, cóż to za wyrafinowane melodie w porównaniu do... :/
      • xemxija Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.06.11, 20:24
        Gość portalu: jakaja napisał(a):

a niedługo to chyba zobaczymy jak na ulicy spotkają się 2 g*wna i zaczną ze sobą rozmawiać

No, byly juz gadajace dupki na nogach, w sprawie hemoroidow:)
        Natomiast nie wiem, czy jestem jakos specjalnie chroniona czy co, ale nie natrafilam dotychczas na reklame Old Szpica:)
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.06.11, 20:55
          Trafisz, nie bój, trafisz:)) Nie miej złudzeń.

A mnie ostatnio wkurzają wszystkie reklamy jak leci. Bo i nerwowa coś jestem. Telewizor ciemny i zimny jak głaz. Koję nerwy.
          • Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 14.06.11, 22:07
            Reklama preparatu dakolen który stymuluje jędrność kobiecych piersi - bleeee. Jak czytałam wcześniejsze wypowiedzi to nawet tu na forum zamieścili reklamę tego ustrojstwa (biust podtrzymywany zielonymi listkami). Czego to nie wymyślą....
            I dla mężczyzn innowacyjny preparat na męskość, stworzony przez samego Boga, co za głupota :(
          • akra3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.06.11, 12:13
            I to chyba najlepsze co można zrobić:)
    • qqazz Jak odpuscił laktracyd to sie pojawił Nowicki 15.06.11, 22:29
      Reklama za długa, leci za czesto, a historyjki o których w nich mowa nudziarskie infantylne i rozwlekłe, już po prostu nie wyrabiam, 2 min. temu byłem zadowolony bo udało mi sie zmienić kanał jak się zaczęła a za chwile na nowym kanale znowu leci, koszmar po prostu.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka