Gość: Laylowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:24 Siedzę w pracy i w tle przygrywa radio....oto najbardziej wkurzajace reklamy: 1. Bachor który ma apatyt i wpierdziela podwójną porcję, ma tak irytujacy spobob mowienia, że za kazdym razem gdy słyszę tę reklamy mówie głośno :ŻEBY CI TEN BRZUCH ROZPIER.DO. LIŁO 2. G. Wolszczak....hahaha...tabletki na zmarszczki....buahahahaa.. jakoś nie ma już reklam o chorych ci.pkach w ciasnych spodniach czy stringach.... Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.07.11, 14:01 Dostaję szału na widok (a raczej dźwięk) reklam jakiś soków z cyklu "Piosenka Ola odkryta na youtube". Te durne przyśpiewki wyjątkowo działają mi na nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezo_sopran Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 24.07.11, 14:42 reklama old spice wyjątkowo kretyńska Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.11, 09:11 Zdecydowanie reklama radiowa LIDL z nadętą niunią piszczącym głosikiem wyrzucająca z siebie - za sześć sześćdziesiąt sześć , itp. Noż, k... mnie bierze jak tego słucham, a niunię i twórców reklamy wytarzałabym w pierzu i smole i przepędziła główną ulicą miasta. I żeby skały srały, moja noga w LIDLU nie postanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 25.07.11, 09:23 Reklama Snickersa -akcja na boisku odpychająca Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.11, 11:16 Toja napisał(a): "Reklama Snickersa -akcja na boisku odpychająca" Mnie zawsze dziwi, że po tekście bohatera tej reklamy, sugerującym utrzymywanie stosunków intymnych z dziewczyną kolegi, jego własna partnerka, zamiast go przywołać do porządku, wzdycha słodko: "Kochanie, zjedz snickersa.." Mój nowy znienawidzony bohater jest niewidzialny - wyśpiewuje zza kadru pochwałę Pamikonu (czy jakoś tak). Co pięć sekund odzywa się z dziarskim "Nie zapom-nisz", żeby zakończyć groźnym "Nie zapomnisz, choćbyś chciał". Boję się, że tej dziadowskiej przyśpiewki faktycznie nie zdołam wyrzucić z pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.11, 19:12 Zirytowała mnie reklama Netii : małpa wpychająca paluszki, buźkę do gniazdka elektrycznegp a potem wyrywająca kabelki z gniazdka. Czy ci idioci nie pomyśleli że np. małe dziecko które zobaczy tą reklamę może wpaść na pomysł naśladowania bohatera reklamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.11, 19:34 Uuuuu długo się trzymałam, ale wczoraj poczułam granicę. Reklama Xenny. I te dwie dziewuchy na wakacjach, dopóki jedna tańcząc jak chorowity motyl nie wypada z pokoju - reklamę idzie oglądać. Ale później?! Ta muzyczka, przyspieszająca nienaturalnie wprawia mnie w nerwicę i palpitację serca, a ta jedna która "zalotnie" zrzuca pareo (czy inne sreo) i patrzy na tego obleśnego kolesia, który z kolei z niemym zachwytem ściąga okulary czy coś... agrrr!!!!!!!!! Obrzydliwość, ta reklama jest obrzydliwa, nie mogę na te okropną dziewuchę patrzeć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malibu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 25.07.11, 21:31 TurboDymoMan dziwna ,nieestetyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 26.07.11, 08:40 No właśnie prawda? Ja też tego Snickersa nie rozumiem facet daje do zrozumienia, że bzyknął dziewczynę kolegi a jego własna dziewczyna nic sobie z tego nie robi. Na końcu wszyscy grają zgodnie dalej nie drążąc tematu czy doszło do zdrady czy nie. Pomijam fakt, że kwestie o ewentyualnym stosunku są wypowiadane przez babcię co dodatkowo mnie zniesmacza i daje wyobrażenie, że ta babcia i ta dziewczyna tego kolegi... bleh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 00:00 reklama t-mobile gdzie akcja toczy sie w amerykanskim barze,panna dzwoni do swojego czarnoskórego znajomego barmana tego baru i mówi mu żeby zmienił kanał w tv,gdzie wlasnie leci mecz.Wszyscy zbulwersowani oczywiscie ze pan wyłączył mecz żeby pooglądać bańki mydlane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezo_sopran Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 02.08.11, 00:01 reklama plusa a la dynastia jakaś taka przerażająca Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_kierowca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.11, 13:22 KAŻDA reklama t-mobile z ta denerwującą muzyczką la lalala lalala lalalalaaaaa rzygać sie chce w dodatku nie wiem ile wydali na reklame ale musi bardzo duzo bo w każdym bloku reklamowym 2 razy są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.83.rev.vline.pl 07.08.11, 16:10 Tak, masz rację, rzygać mi się chce jak słyszę te melodyjki w spotach T-mobile. STRASZNE. A co do reklamy snickersa - mnie dziwi tylko jedno - babcia ląduje całym ciałem w kałuży, a w następnej scenie plecy ma stosunkowo czyste :P Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.11, 21:58 REKLAMANCJA BEDZIE! Ja ciagle nie zostalam dopuszczona do reklam Old Szpica!! U mnie ich nie ma. Nie ma! Ciagle ich nie ma w moim telewizorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 22.08.11, 18:44 "Mój nowy znienawidzony bohater jest niewidzialny - wyśpiewuje zza kadru pochwałę Pamikonu (czy jakoś tak). Co pięć sekund odzywa się z dziarskim "Nie zapom-nisz", żeby zakończyć groźnym "Nie zapomnisz, choćbyś chciał". Boję się, że tej dziadowskiej przyśpiewki faktycznie nie zdołam wyrzucić z pamięci." To Ty go rozumiesz? Według mnie wypierdek występujący w tej reklamie mówi: "Błbłbłbł, grchrrr, kszszczch, prrrr, tam jeszt rasz". Jak widzę ten spot, mam ochotę strzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytkowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 16:10 W reklamach nie cierpię: dzieci, piosenek, lektorów modulujących głos, jakby za chwile mieli przeżyć ekstazę seksualną, sztucznie uśmiechniętych gęb... Właściwie w reklamie nie lubię niczego. zabierają mój cenny czas, miejsce w gazecie, wyskakują znienacka gdy siedzę na FH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordła Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 18:39 Pierdolone T-Mobile z wku...ającą muzyczką i kretyńskimi scenariuszami. Oraz częstotliwością nadawania!! Leci w każdym bloku reklamowym od tygodni! Nigdy nie przejdę do tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordła Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 18:41 Oj, sorry, myślałam, że mi wszystko ładnie wykropkuje. Gazeto, gdzie Twoje filtry? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.08.11, 01:08 Pierdolona melodyjka T-Mobile, śpiewana na różne sposoby w tym przez pie...ne dzieciątka, których lalala brzmi anglosasko. ach, dorwać je i zdławić po pierwszym la. i patrzeć jak sinieją, i słuchać, jak melodyjka cichnie na wieki wieków... ach. Ile razy dziennie można tym atakować? I nigdzie się człek nie uchowa, na niszowe tivi też toto wlazło. (to kordła zaczęła, ja tylko kontynuuję... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.08.11, 10:34 Misianiu, co ta lekrama robi z ludziamy!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 03.08.11, 22:15 reklama old spice- Different Scents Kiss" na optykę" nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy.schlamoly Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 12:09 Halama jako pan Mietek reklamujący jogurty mueller jest NIESMACZNY. Obleśny typ gmerający w jogurtach. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.08.11, 08:57 Babon podkłądający piszczący, chrapliwy i nieprzyjemny głos w reklamie Espumisanu dla dzieci: "Rusza nóżkami, chyba ma kolkę!" oraz chyba kalgonu: "Całą podłogę mi zniszczyło!". Okropna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 05.08.11, 09:09 A ja mam pytanie jeśli chodzi o reklamu Plusa na kartę rozumiem, że są to aktorzy z jakiegoś brytyjskiego serialu tak? Coś o hotelu? Nie kojerze niczego takiego i nie przypominam sobie żeby to leciało kiedyś u nas w tv. Ale nieważne co ma bawić w tych reklamach? Facet, który wyraźnie ma dość żony czy ten głupkowaty boy hotelowy, wg mnie to wcale nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.as13285.net 05.08.11, 10:02 no wlasnie. te reklamy to robia teraz na zasadzie jak nie kijem go to palka. w ogole niedlugo wszyscy przestanie rozumiec cokolwiek ,,, ale pewnie tak bedzie najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.08.11, 11:36 kalka napisał(a): "w ogole niedlugo wszyscy przestanie rozumiec cokolwiek ,,," Odniosłam wrażenie, że seria reklam z boyem, Desmondem i kanapką na kanapie ma być parodią anglojęzycznych sitcomów z lat pięćdziesiątych i nieco późniejszych. Bawi mnie jeszcze mniej niż owe sitcomy. Moja nienawiść do dzieci stękających w upojeniu "z dipem, łaaał, z dipem, z diiipem" osiągnęła punkt kulminacyjny. Niech se wsadzą w dupy te dipy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.as13285.net 05.08.11, 11:57 tak, niechaj se wsadza ( i sekator tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 06.08.11, 16:16 Ta reklama wzoruje się na serialu "Fawlty Towers", u nas znane jako "Hotel Zacisze". Puszczali to w TV, ale dawno temu. Serial był świetny, z Johnem Cleese (tym od Monty Pythona) Odpowiedz Link Zgłoś
kizia_mizia_izia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.08.11, 18:22 Tak!! Ewidentnie jeśli mam napisać którego bohatera reklamy nienawidzę to jest to ten tępy mężusz ze srającą miną z reklamy plusa. I tak jak lubiłam oglądać "hotel zacisze" tak szczerze i pełną premedytacją oraz pełna nienawiści do wyżej wymienionego mówię : nienawidzę tych reklam i tego posrańca! I tylko jego bo żonka i służący tylko mnie wk***. Tego odstrzeliłabym bez mrugnięcia okiem. Powiedziałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.08.11, 12:02 kizia_mizia_izia napisała: "Tak!! Ewidentnie jeśli mam napisać którego bohatera reklamy nienawidzę to jest to ten tępy mężusz ze srającą miną z reklamy plusa." W dodatku z czwórki protagonistów reklamy on udziela się najbardziej. Na miejscu żoneczki specjalnie bym go popychała w ramiona Tej Miłej Pani, żeby go ode mnie zabrała. "Chyba nie zamierzasz tak leżeć cały dzień".. Lepiej niech leży i nie pokazuje się gościom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 22.08.11, 18:50 Bo to angielski humor, można albo pokochac, albo zabic aktorów. Tych bym oszczędziła, bo to Monthy Python. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.11, 21:55 Gość portalu: jakaja napisał(a): > A ja mam pytanie jeśli chodzi o reklamu Plusa na kartę rozumiem, że są to aktor > zy z jakiegoś brytyjskiego serialu tak? > Coś o hotelu? Nie kojerze niczego takiego i nie przypominam sobie żeby to lecia > ło kiedyś u nas w tv. Ale nieważne co ma bawić w tych reklamach? > Facet, który wyraźnie ma dość żony czy ten głupkowaty boy hotelowy, wg mnie to > wcale nie jest śmieszne. Fawlty Towers, uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.08.11, 22:54 Nie znoszę aktora Michała Zielińskiego i wszystkich jego kreacji w reklamach Żabki. Wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.08.11, 15:01 Ostatnio do szału doprowadza mnie reklama radiowa z kobitą, co dzwoni do poradni bo "eee, hmmm... no...mam problemy z... zzzaparciem". Koszmar. I jeszcze na koniec "to idę do apteki" - "Dokładnie!" - nosz, kurde, jak mnie denerwuje to "dokładnie", nie tylko w tym kontekcie, ale w ogóle! Z reklam telewizyjnych - gdybym mogła udusiłabym własnoręcznie to przygłupie dziecko z wadą wymowy, które chce robić z ojcem "fikołaki" a potem sprawdza czy mu tabletka nie wyleciała... Dzieci w reklamie są w ogóle denerwujące, ale ten gó...arz bije rekordy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 02:02 "Moja mama mówi na to frup, ale dla mnie to owocowy alalm" Noż ja PEFOKEFPOAF udusić i utopić to dziecko to za mało. Old spice z tekstem "ale nie potrzebuje bo jestem kobietą, żartowałem nie jestem kobietą" i koleś z pedalskim niebieskim sweterkiem założonym w pedalski sposób na dodatek trzymający cały komplet tego gówna i wielki nos po lewej stronie... Na lotnisku młodzi ludzie przychodzą, okazuje sie że niema już biletów "ale nie da się nic zrobić?". Panienka pokazuje telefon i nagle sie okazuje że są bilety hahahaha xD Telefon/operator wyznacznikiem wartości człowieka... Durna reklama w której na końcu w tle słychać ciągłe powtarzanie "diohespan max". Toż to podpada pod przekazy podprogowe, które są ZAKAZANE!! Na discovery "jeżeli srasz, to w twoim kiblu znajduje się kupa...". Wszystko opiera się na zbyt optymistycznych założeniach Odpowiedz Link Zgłoś
zywiolak Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.08.11, 11:31 Do białej furii doprowadza mnie reklama jakiegoś specyfiku uspokajającego (tak, tak, reklama jest tak genialna w swej formie, że nie pamiętam co zacz proch). Nie dość, że telemarketoidy pogłaśniają reklamy o 50% to sucze z reklamy, jedna przez drugą szczekają podniesionym tonem jakieś tam mumbo-jumbo. Nic tylko permanentnie uspokoić strzałem z AK-47 między oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 19:47 Właściwie, to reklama z telefonem po bliższym przyjrzeniu sie ma sens. W liniach lotniczych istnieje coś takiego jak "overbooking" i "upgrade". Polega to na tym że linie lotnicze celowo sprzedają więcej biletów na dany lot niż mają miejsc, ponieważ część pasażerów zrezygnuje, zmieni bilet, rozchoruje sie, upije, spóźni się etc. Ale w przypadku gdy jednak wszyscy pasażerowie przyjdą, to ci "ponadprogramowi" mają prawo do "upgrade'u" czyli przeniesienia dla klasy biznes mimo posiadania biletu dla kasy ekonomicznej. Oczywiście, są pewne warunki : klasą biznes lecą głównie zamożne osoby które nie mają ochoty na towarzystwo matki z dwójką dzieci albo rozrywkowej młodzieży. Najszybciej miejsca w klasie biznes dostaną osoby wyglądające schludnie, sugerujące pewien status społeczny, etc. Telefon Blackberry, jakby nie było, jest wyznacznikiem pewnego statusu. Więc teoretycznie rzecz biorąc, możliwość że dziewczyna pokazała Blackberry i dostała miejsce w klasie Biznes jest możliwe. Niestety drugiej reklamy Play (z panami od małej firmy) już nie da się tak elegancko wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lipido Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.03.12, 19:57 jeśli takie reklamy wkurzają, to lepiej nie słuchać radia, szkoda nerwów ---------------------------------------------- mieszkania Ochota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 20.08.11, 04:45 Kurcza twarz, przez Was nie robię tego co powinnam, tylko czytam, a przy tym wyję ze śmiechu i chyba się zaraz posikam. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.08.11, 19:01 "Wiecie, kto u nas przygotowuje posiłki dla małej Amelki?". Nie, nie wiem i **** mnie to interesuje! Niestety, to cudo zaczyna chyba większość bloków reklamowych na ipli. Jak tylko słyszę ten głos to dostaję białej gorączki. Tym bardziej, że ze względu na dość młody wiek, pamiętam jeszcze smak tego paskudztwa ze słoika. Zapewniam, nie leciałam do tego jak na skrzydłach - raczej próbowałam głośnym wrzaskiem wyperswadować mamie wmuszanie we mnie tych "pysznych smakołyków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 21.08.11, 19:45 Mnie denerwują reklamy Netii z szympansami. Kiedyś mieli takie fajne reklamy z Tomaszem Kotem, a tych nowych nie da się oglądac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 14:13 a ja nie mogę patrzeć na reklamę IKEA z przygłupią pioseneczką "I saw a little bumble bee" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.08.11, 17:31 Chyba już ktoś tu narzekał na reklamę, o której chcę napisać ale muszę! No muszę bo mnie zaraz chyba szlag trafi. Nie zawsze zdanrzam na czas wyłączyć fonię a i wizję też nie zawsze na czas wyłączam. Nie wiem co konkretnie kobita reklamuje, zdaje się, że jakieś żarcie w słoiczku dla bachorów. To, że mamusia dzidziusia jest przeciętnej urody i do patrzenia za bardzo nie zachęca to jeszcze pikuś, nie wszyscy są miskami poloniami, ale to jej dlatego, bo przyprawia mnie o tiki nerwowe. Do diabła ciężkiego! Czy naprawdę copywriterzy nie mogą zasięgnąć opinii jakiegoś znawcy, no nie wiem, mistrza mowy polskiej albo niech, ku*wa do Bralczyka napiszą albo Miodka i zapytają czy wszystko jest ok. Ale nie! Nikt z tych tfurców reklamowego chłamu nie pofatyguje się by zajrzeć do Słownika Poprawnej Polszczyzny, o nie! Zadufane dupki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.08.11, 17:35 Dzidzia, duże piwo dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 22.08.11, 19:08 Reklamy Gerber są idiotyczne, denerwujące i SZTUCZNE! Pewnie wiecie, że nie tak dawno wybuchła wielka afera z tym żarciem, bo okazało się, że w jednej z zupek jest MOM, najgorsze g*no, dodawane tylko do tanich wędlin jako wypełniacz. No i teraz firma usiłuje przekonac klientów, że jej pracownicy (eksperci?) tak ufają wyrobom Gerber, że karmią tym chłamem swoje dzieci. Ale jak widzę któryś spot, to wszystkie q*rwice świata mną trzęsą. Klej do sztucznych szczęk, nie pamiętam który, z tą starą babą, która "wie, że będzie miec śliczne ZĄBKI". Jak to słyszę, to jednym celnym ciosem mam ochotę pozbawic niedopieszczone babsko owych ZĄBKÓW. Lubię natomiast serce i rozum. To chyba jedyna kampania TPSA, która mi się naprawdę podoba. Na pewno dzięki aktorom (Boberek, Kiersznowski - jako oczy), ale scenariusze też są fajne. Reklamy Tesco i Bedronki też niezłe moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 212.160.172.* 23.08.11, 13:15 nie znosze Pani, ktora namawia 41-latkow na ubezpieczenia. Jest jakas taka sztuczna, normalnie sie jej boje. I T-mobile, muzyczka doprowadza mnie do szalu, i paniusia od Gerbera "o prosze jak pieknie zjadl" i "dlatego"- brrr I druga reklama Gerbera z Panem Sadownikiem, ktory nie mowi po polsku. Reklamy Plusa na karte- wyjatkowo nieudane. Netia z szympansami, niby wiem, ze nawiazuje do Odysei Kosmicznej ale jakos mnie obraza czemus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 15:44 Nienawidzę wręcz klinicznie reklam T-Mobile, akurat mam telefon w tej sieci i jeśli kiedyś zrezygnuję z ich usług, to w uzasadnieniu rezygnacji wpiszę: "lalalalalala lalalalalala". Wkurza mnie też reklama z Wojewódzkim (nawet nie wiem, co za badziew reklamuje). I o ile w swoich programach jest w miarę naturalny i nie drażniący, to w spotach aktorsko wypada strasznie kwadratowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.wtvk.pl 23.08.11, 20:23 najbardziej denerwuje mnie reklama ciasteczek oreo i ten sztuczny dzieciak strasznie im to wyszło, także wszystkie reklamy z Majewskim i reklama podpasek always Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.limes.com.pl 27.08.11, 23:15 Ale "tatuś" z reklamy to przystojniak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.11, 13:36 Mój ostatni faworyt to facet z radiowego spotu promującego jakis specyfik na porost włosów. Leci to mniej więcej tak: Kobitka: Jesteś taki mmmm..(w sensie, że sexy) Facet: Nawet z zakolami? K: Tu babka gada o zaletach i składzie cud-specyfiku i mówi, że można go dostać w aptece. F: Nie chce mi się iść do apteki....(rozlazłym tonem) K: To ja pójdę i kupię ci (pada nazwa specyfiku) - wszystko wypowiedziane z entuzjazmem. Reklama głupia, bo promuje postać kobiety-służącej i faceta-władcy, którego każde życzenie jest rozkazem. Ciekawe, czy babka temu leniowi także tyłek podciera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 17:37 Ostatnia reklama McDonalda : chłopak zdaje się pracujący w McDonald usiłuje przekonać kolegę że hamburgery w McDonald są z najlepszej wołowinki. To jest chyba reklama na identycznej zasadzie co reklama (wnerwiających mnie niesamowicie) słoiczków Gerber : Może jak pokażemy ładną reklamę to część ludzi nam uwierzy i nie będzie sprawdzać z czego tak naprawdę robimy to jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.08.11, 19:33 Ostatnio moja faworytem jest babol w fartuchu z nowocami i warzywami, ktory mowi; "...ALE HANKA DALA MI ULGIX..." - nic tylko zarypac w leb i jej i tej jakiejs Hance!!! Wrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka PS 25.08.11, 19:35 No wlasnie - nie moglam sie zdecydowac, czy "babola" podciagnac pod kobiete, czy faceta i wyszlo mi "moją faworytem" - :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnopłuk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.25.190.* 26.08.11, 11:28 Wpienia mnie strasznie reklama pieluch, w którym małe dziecko (wspomagane animacją komputerową) nienaturalnie żwawo kręci tyłkiem okulbaczonym w w/w tworzywo. Jeszcze tylko rurę podstawić... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.08.11, 12:02 dolnopłuk napisał(a): "Wpienia mnie strasznie reklama pieluch, w którym małe dziecko (wspomagane animacją komputerową) nienaturalnie żwawo kręci tyłkiem okulbaczonym w w/w tworzywo" Mnie wpieniają właściwie wszystkie reklamy pieluch. Tę dzunię, co piszczy "z miłości do maluszka" mogłabym udusić. Reklama McDonalda jest ekstremalnie głupia. "Naprawdę?! Polscy dostawcy?!" A kto ma dostarczać jedzenie do polskiego punktu, włoscy dostawcy? Co to za sensacja? Wścieka mnie jeszcze babsztyl od Activii, który zaraz zejdzie na zawał, bo jego dziecko ZNÓW idzie do przedszkola, a ona nie będzie mogła za nim pójść, żeby wszystko, czego bachor dotknie, wytrzeć najpierw ścierką i zdezynfekować. No, ale jogurcik załatwi sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muflon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ip.jarsat.pl 26.08.11, 21:04 oj tak kręcąca tyłkiem niczym rasowa zdzira przy rurce dziewuszka z reklamy pieluch no i z nowych prawie 50 letni, drętwy Kubuś W. "tagujący" i "lajkujący" koleżanki na "fejsie" - infantylizm i żenada do potęgi "n" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.limes.com.pl 27.08.11, 23:13 Czy tylko ja mam wrażenie, że kiełbaska z reklamy gumy Orbit wygląda jak gó...enko???? Trochę nie na temat, ale musiałam to z siebie wyrzucić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 28.08.11, 18:35 Ostatnio mega intensywnie wkurza mnie reklama batonika Duplo. Nie dość że nazwa źle mi się kojarzy, batonik jest malutki, to oni jeszcze pie..przą że sama mogę wybrać moment zjedzenia batonika. No żesz, czy ja jakaś niepełnosprytna jestem, niesamodzielna? Nie kupię Duplo i mam go w du..p(l)ie! Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.08.11, 09:40 emilla111 napisał(a): "Nie dość że nazwa źle mi się kojarzy, batonik jest malutki, to oni jeszcze pie..przą że sama mogę wybrać moment zjedzenia batonika. No żesz, czy ja jakaś niepełnosprytna jestem, niesamodzielna?" Powinnaś się raczej cieszyć, że nie zmuszają Cię do jedzenia Duplo punktualnie o 9:30 (jak Knoppersa) ani nie dyktują sposobu jego spożywania (jak ciasteczka Oreo). Wolność! Podobne bzdury wygadują też w reklamie wafla "Horalky" - smakuje każdemu, wszędzie, zawsze i z każdej strony. Niestety zauważyłam ostatnio, że smakuje też reklamowemu kierowcy autobusu, który je go podczas jazdy i stwarza w ten sposób zagrożenie. To się kwalifikuje do Rady Etyki Reklam (czy jak jej tam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 17:55 No właśnie chyba nie każdemu bo mnie na przykład Horalky nie smakuje. Oreo zresztą też nie, już jednak wolę Knoppersa. Dwie nowe irytujące reklamy : bachorki pijące wodę. Ja rozumiem że cel reklam szczytny (przekonać berbeci do picia zdecydowanie zdrowszej czystej wody mineralnej zamiast chemicznych oranżadek, wód smakowych, lemoniadek, coca coli etc) ale czy one muszą być w tak denerwującej wersji? Chodzi mi o muzyczkę Cisowianki (znowu jakieś lalalalalala, jak w reklamie T-mobile) i "Mamo tato wolę wodę". Nie mogę słuchać tych pisków. A tak apropos : czy ktoś może się orientuje na jakim stadionie była kręcona reklama Cisowianki? Ps. odwiedziłam reklamowaną przez McDonald stronę Dociekliwi.pl. I nadal im nie wierzę że kotleciki są z 100% wołowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.08.11, 18:06 Gość portalu: Amy napisała > > Ps. odwiedziłam reklamowaną przez McDonald stronę Dociekliwi.pl. I nadal im nie > wierzę że kotleciki są z 100% wołowiny. Oni sami chyba nie wierzą ;) Zwykle udaje mi się jakoś omijać reklamy, wyciszać, ale ten cholerny rozdarty bachor (w zamyśle tfu!rców rozkoszna blondyneczka), który dobiera sie do jogurciku swojej mamy, jest szybszy ode mnie. Patrzć nie mogę, a i przez uszy mnie gwałci!!!! Ratunku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.223.74.86.rev.sfr.net 29.08.11, 18:19 Pani Wellman od wzdetego brzuszyska w reklamie jogurtu. Co jak co, ale ona nie powinna reklamowac ZADNYCH produktow, a co dopiero spozywczych. Pancernik z Klubu Pancernika zapinajacy pas na podkladce pod tylek - niech ktos w koncu zwroci uwage, ze uzywanie takich gadzetow to czysta glupota. Akcja godna pochwaly, szkoda, ze tak amatorsko sknocona. Wszystkie krolewny od srodkow do czyszczenia kibelkow i wanien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.11, 15:08 Reklama jakiegoś dezodorantu. Socha ogoliła sobie pachy i myślałby ktoś : rano psika sobie jedną beznadziejnym dezodorantem po którym wieczorem jej pacha wali na kilometr, a drugą takim, po którym nie wali. Podnosi ramię i sztacha się pod jedną i drugą, potem przykłada papierek lakmusowy i okazuje się, że ta zapocona jest także kapiąca potem. Dziwne, że jej w tym miejscu nie urosła do tego długa czupryna z dredami. Dobrze, że jak puszczają tą reklamę, to nie czuć śmierdzącego potu z tej podniesionej, popsikanej złym dezodorantem pachy. Ciasteczka oreo. Tato, zamocz, ale zamocz. Nie, nie będę żarł tych k..wa rozmoczonych w płynie ciastek. Nie dość, że z tobą siedzę, to nienawidzę ciastek zwłaszcza rozmoczonych. No ale zamocz. Reklama kawy. Ona idzie po mieszkaniu i widzi jak jej facet nabałaganił. Tu rzucone brudne skarpety, tu jakaś torba z ciuchami, ale to nic, ona go kocha, bo zrobił jej kawę, jest jej bohaterem, ona po nim posprząta, bo nalał wody do filiżanek, do których ona pewnie już wcześniej nasypała tej cholernej kawy. Dają sobie buzi i jego bałagan na pewno sam zniknie. Lapatiko romantiko. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.09.11, 22:41 pani Wellman ponoć wzięła udział w tej reklamie tylko dlatego, żeby wspomóc hospicja (dostała za to 200 tys, które co do grosza wydała na ten szczytny cel) - wybaczam jej zatem to dzieło. Ciasteczka oreo - ta wersja sprzedawana u nas jest błe, natomiast oryginalne hamerykańskie o smaku miętowym (czekoladowe markizy z miętowym nadzieniem) mogę żreć na kopy - Reklama wnerwiająca do bólu zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.11, 09:53 Stadion warszawskiej Legii :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.08.11, 15:12 Gość portalu: Amy napisał(a): > Ps. odwiedziłam reklamowaną przez McDonald stronę Dociekliwi.pl. I nadal im nie > wierzę że kotleciki są z 100% wołowiny. To znaczy, że wcześniej nie były, skoro dopiero teraz ta reklama? W każdym razie winny się tłumaczy, więc pewnie nadal są tak chemiczne, że pleśnieć nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.73.24.* 31.08.11, 18:56 Ostatnio wku...a mnie hiszpańska oliwa i głupi tekst piosenki o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.09.11, 11:47 Babsztyla robiącego idiotyczne miny i wyginającego się przy stole podczas konsumpcji oliwy walnęłabym z ochotą czymś ciężkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilly Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 19:10 Ja dostaję szału od reklamy, w której męska melepeta żąda gulaszu ( a jego żona od razu wie, ze chodzi o placki ziemniaczane skąd??? skąd??) i potem łazi jak potłuczona po kuchni mamrocząc "gdzie są ziemniaki""gdzie jest tarka":gdzie jest cebula" i wcaaaale nie widzi (oraz nie czuje!!), jak jego zona smaży na patelni placki z papierka (cokolwiek by to nie było!) aby na koniec śmiertelnie się zdziwić "a co to???? " Ratunku, niech mnie ktoś zastrzeli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 02.09.11, 00:10 Ratunku, niech mnie ktoś zastrzeli!!!! A dlaczego Ciebie? Czy to Ty jesteś niedomytym, nieogolonym i ślamazarnym melepetą o sprawności intelektualnej rozdeptanego ślimaka i seksapilu kontenera na śmiecie przetwarzalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 02.09.11, 00:05 Ostatnio wku...a mnie hiszpańska oliwa i głupi tekst piosenki o niej. Mnie do szewskiej pasji doprowadza reklama oliwy Monini, w której jakaś durna laska publicznie dostaje orgazmu żrąc chleb zamoczony w tejże oliwie. Wcale się nie dziwię, że reszta ludzi patrzy na babsztyla z politowaniem. I jeszcze ten kretyński tekst, że pasja staje się oliwą, a smak pasją czy jakaś równie genialna literatura. I wiecie czego się boję? Tego, że autor tych pierdół kiedyś znudzi się ich pisaniem i jak Kalicińska, zacznie pisac książki. I wtedy będzie armageddon. Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.09.11, 16:53 Mój faworyt ostatnich dni: reklama jakiegoś środka na pryszcze. "Dzieło" występuje w dwóch identycznie irytujących formach: albo występuje młody cwaniakowaty gnojek, albo zbuntowana nastolata. Oboje treść wygłaszają takim chamskim tonem, że pannicę mam ochotę wysłać na Marsa, a gościowi wymierzyć prawego sierpowego w klawiaturę i poprawić lewym hakiem :) I jeszcze hasło: "miej wywalone na pryszcze". Ciekawe, czy "tfurcy" są na bieżąco z młodzieżowym językiem i wiedzą skąd pochodzi określenie "mam wywalone"? Jeśli nie, chętnie im podpowiem, że to po prostu lżejsza forma określenia "mam wy...bane", która jest skrótem określenia pochodzącego z języka nizin społecznych (przede wszystkim recydywistów czy kryminalistów), brzmiącego "mam na coś/na kogoś wy...bane/wyłożone jajca/ch...j". Jestem facetem, nie dostaję palpitacji serca na dźwięk wulgaryzmów, ale ta reklama to naprawdę zdrowe przegięcie. Jest chamska, niesmaczna i przedstawia młodzież jako zbieraninę cwaniaków o niewyparzonych językach. Do tego jasno informuje, że współczesna dziewczyna to klasyczna disco-dziunia, bo przecież panna z reklamy w temacie "zainteresowania" niczym nie odstaje od sławetnej Oksany ("Interesowania... to... zainteresowania, to ten... chłopaki, dyskoteki i takie takie, nie") i wspomina o tym, że dla niej najważniejsze rzeczy to właśnie dyskoteki, chłopaki i shoping. Podsumowując: terror, horror, marmelada... Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.09.11, 21:49 Zgadza się. Obrzydliwe, rozwydrzone gnojstwo. Oczyma wyobraźni widzę mamusię chłoptasia, ćwierkającą "aach, jaki on słodki, prawda?", a potem scenkę "20 lat później" i chłoptasia wywalającego mamusię z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.09.11, 16:50 jak można zachwycać się tak smakiem żrąc olej z chlebem, no przegięcie. co za baran to wymyślił?? wkurza mnie też raklama lukas banku gdzie panna gada chińszczyzną jakąś ....wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.09.11, 22:47 neeeh, nie olej tylko oliwę. Dobra oliwa plus pieczona papryka i chlebek - pycha. Tyle, że Monini wśród oliw, to jak pedigree wśród karm dla psów - każdy zna, nie każdy wie, że to syf ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczyc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.opera-mini.net 30.07.12, 21:26 ''Tak radośnie spędzasz czas, gdy w pieluszki Pampers srasz''. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.11, 23:24 meeegotka napisała: Ostatnio moja faworytem jest babol w fartuchu z nowocami i warzywami, ktory mowi; "...ALE HANKA DALA MI ULGIX..." - nic tylko zarypac w leb i jej i tej jakiejs Hance!!! Wrrrrrr.... Nie dygaj, przyjdzie kryska na matyska. Za ten Ulgix Hanka juz niedlugo wyciagnie swe chude kopyta (byc moze nawet po zazyciu Ulgixu, kto to wie?) i wreszcie zaznamy spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 10:56 Od wczoraj mój nowy faworyt czyli uwaga!!!: pan od wkładek (100 % bawełny). Bałwan daje pannie wkładki (intima) na randce a ona przeszczęśliwa. Szkoda, że ich nie zeżarli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Axa IP: 31.61.67.* 06.09.11, 09:08 A mnie wkurza potwornie roszczeniowe babsko z reklamy AXA Direct i jej mężuś mamałyga totalny bojący się nawet odezwać. Wqrwiają mnie obie wersje tej reklamy zarówno jak babiszcze strzela focha i trzaska drzwiami od samochodu na środku ruchliwej ulicy bo ona chciała jechać do Portugalii a facet śmiał się nie zgodzić i wolał bliżej na Mazury. Oczywiście wsiedli do auta i takiej drobnostki jak cel podróży nie uzgodnili wcześniej. A druga wersja gdy babsztyl wywala giry na deskę rozdzielczą, wczoraj coś zle spojrzałam i miałam wrażenie, że ona się rozkraczyła jak podczas wizyty u ginekologa prawda li to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechantloup Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 80.50.237.* 06.09.11, 13:59 TAK! Ten gnój od pryszczy! Nie dość, że z twarzy i zachowania rasowy ment i koleś po pierdlu, to jeszcze nie mniej chamski i obleśny tekst. I ten gruby facet na plaży, jako metafora pryszcza. I znów wróciło gó... Bruna i owocowy anal z Froopa...Kto to tworzy?!! Następny do odstrzału to matoł (i mały i duży) od lizania Oreo. Kretyński dubbing i dziecko-prosię z twarzy. I jeszcze ta kiełbaska z reklamy gumy Orbit, to nie kiełbaska, a piękny, kształtny, obły balas. Zawsze mam przed oczami laskę spożywającą kanapkę z kupą. I mój absolutny faworyt: Steper : "Czy wiesz, jakie grzyby atakują Twoje stopy? My też nie" Co to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.09.11, 08:53 Nigdy, przenigdy nie kupię citroena!!! Laska, która faceta dobrała pod samochód przebija już chyba wszystkie bezmózgie dziunie z reklam w historii polskiej reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.09.11, 09:28 No cóż;) równie wkurzająca jest para od Renault. Jak to oni dotąd tylko po asfalcie i kostce Mazurskiej??? a teraz byli w Borach Tucholskich , wow! I musieli po piachu jeżdzić! A wokół nich wszyscy w terenówkach! Cóż za bogaty region- wszyscy mają terenówki! A potem jednym tchem dodają - pomysleliśmy o nim(samochodzie) jak o przyjacielu....a teraz mamy nowego przyjaciela! Chroń mnie Boże przed takimi przyjaciółmi co w tym samym zdaniu się ze mną przyjaźnią i mnie sprzedają:D Całość tej "spontanicznej" tyrady ma uwiarygodnić dziecię z wielkim smokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.09.11, 13:26 Prince Polo z tym obleśnym przyprawiającym mnie o przerażenie kolesiem, co idzie do fryzjera i wychodzi ostrzyżony jak pudel. Nienawidzę muzyczki z tej reklamy, boję się tego kolesia, boję się tego lekko rozmazanego obrazu z tej reklamy, hate, hate, hate! Niech przywrócą reklamy z Bobkiem... Prince Polo to mój ulubiony wafelek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 12:54 Nowa reklama McDonalds : tym razem "Nasze frytki są z ziemniaków specjalnie wyselekcjonowanej odmiany". A może tak powiecie na czym są smażone i jak często zmieniacie olej? Reklama jakiegoś samochodu, nie mam nawet pojęcia jakiego. "Ile razy mówisz tak?" Pomijam kwestię że kompletnie nie widzę związku między reklamą a samochodem, to te obrazki są tak jaskrawe aż oczy bolą. Kolejna reklama , też nie wiem jakiego samochodu : Laska wymienia jakie miała samochody do tej pory po czym stwierdza że zakochała się w swoim obecnym mężu bo "jak zobaczyłam jego samochód to wiedziałam że to jest mężczyzna mojego życia". Bez komentarza. Nimm2 : mamusia ze zdumieniem odkrywa że Nimm2 to nie tylko słodycze ale jeszcze mają sok owocowy i witaminy a dzieci irytującym tonem zapewniają mamusię że MIMO ŻE Nimm2 zawiera witaminy, to i tak je lubią. Sorry, co to ma oznaczać? Że typowe dziecko zjada wyłącznie wysoko przetworzone pożywienie złożone w większości z konserwantów i sztucznych barwników a od witamin ucieka jak diabeł od wody święconej? Czy że rzeczy z witaminy są obrzydliwe, brzydkie, niesmaczne i w ogóle fuj, ale Nimm2 nie tylko jest smaczne i super ale ma i witaminy? Wow, super, ma witaminy! Odpowiedz Link Zgłoś
klusska1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.09.11, 13:38 Nienawidze bo nie kumam ;-). Czyli dwóch hamerykańców goniących pana Nagatę i japońskie piwo Tyskie? O co quva chodzi??? Że niby dlaczego japońskie lub amerykańskie (ok, to jeszcze mogę sobie wytłumaczyć, że Tyskie takie pyszne, że każdy chce sobie przypisac jego pochodzenie) ale potem to "Teksas jest tam" ??? Że niby jaki Teksas? Koń? Ludzie oświećcie mnie co kopirajter miał na myśli???? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.09.11, 15:01 A może to było Renault? I to francuz i to francuz...Widziałam tę parę i wpisują się w konwencję tej reklamy z laską co dobrała faceta pod samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechantloup Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 80.50.237.* 08.09.11, 15:12 Reklama Cisowianki. W szczególności chórek męski. Kojarzy mi się z grupką gejów w harcerskich mundurkach. I podskakujących na łące w tak tego "lalalalala..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 16:16 "Portal dla singli z aspiracjami" - jak słyszę ten debilny tekst, od razu widzę jakąś tępą, prymitywna dziunię, która skończyła studia i wydaje się jej, że elytą została. I oczywiście musi koniecznie wyjść za mąż, by móc się legalnie rozmnożyć, utyć i stać się wielką, marudzącą, jojczącą klempą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycyH Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:17 Mnie delikatnie strzela reklama Biedronki, pomysł całkiem fajny "wszyscy w reprezentacji", ale już Smuda wybitnym aktorem nie jest; Brawo młody, założyłeś siatę jak stary! Kuba W., na niego chyba już nikt nie patrzy...znudził się szybciutko. AAAAAAAAA!!!! A mój suchar nr 1, nie do pobicia to tekst, jak to dziadek schował pierścionek do bezy (do bezy, Boże chroń ;) ) - a na to ta kobitka "HMMM, TO TAKIE.......ROMANTYCZNE" Większej żenady dawno nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.89.67.170.static.crowley.pl 09.09.11, 13:06 Wku... sa wszystkie radiowe reklamy sprzedawcow mieszkan. Na lopatki rozklada zwlaszcza ta o wwskim blokowcu przy rondzie Zeslancow Syberyjskich. Wszyscy tam jada, bo tak fajnie jest w centrum, a biedny taksowkarz kupil mieszkanie gdzies na zadupiu i teraz sie wscieka. Rondo Zeslancow to miejsce gdzie krzyzuje sie kilka szlakow komunikacyjnych, jest dworzec autobusowy i kolejowy, a w okolicy centra handlowe - jazgot taki, ze nie slychac wlasnych mysli. Dodatkowo, ani tam dojechac, ani zaparkowac. Trzeba byc niespelna rozumu by zdecydowac sie na zakup mieszkania w takim punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.09.11, 22:56 mnie zawsze śmieszy reklama śląskiego developera o wdzięcznej nazwie Trojan :D mieszkania trojan w Gliwicach ble ble ble - na słowie Gliwice się wyłączam bo w mojej głowie podwstaje natychmiast skojarzenie z zasyfionym kompem a przez analogię z zasyfionym mieszkaniem, gdzie grzyb na grzybie - ciężko się tego pozbyć i nie wiadomo kiedy cię zaatakuje znowu. Reklamy słucham od 3 lat w radiu i zawsze mam te same wizje ;) koleżanki się dziwią, bo uważają że Trojan to bardzo ładna nazwa a ja się czepiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.09.11, 12:53 Mnie denerwuje reklama Lubisi, a najbardziej pioseneczka z tej reklamy - petitki, lubisie, to jakieś tam misie. Nie cierpię dziecięcych podśpiewywanek. I nie rozumiem, o co chodzi z reklamą mentosa, niech mi ktoś wytłumaczy. Co mają mentosy do pająka mutanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 20:56 Przetłumaczcie mi o co chodzi w nowej reklamie Cyfry+ z Borysem Szycem, zupełnie jej nie rozumiem. Czego ta laska od niego chce? Odpowiedz Link Zgłoś
reseda bo to zle kobiety były 09.09.11, 23:28 Być może powinnam się już do nich przyzwyczaić, a może nawet zaprzyjaźnić, tolerancja...te rzeczy, no ale nie zdzierżam doprawdy , kiedy pojawiają się: 1. "nasza znajoma PANI MAGISTER " .... widok oblesnego usmieszku aktora B. sugeruje jakze niezdrowy (sic) charakter tej znajomości 2. "Hanka, która mi dała" ...no, nie ma się czym chwalić, Hanka daje poniekąd wszystkim 3. "Halina, która podejmuje wyzwanie.." przytulając do łona zielony balonik. Co za profanacja. Gałczyński by tego nie przeżył. 4. "mamuska, która naprawdę wierzy w nutellę"...dolącza do sekty Sami Wiecie Kogo 5. kolejna nawiedzona mamuska, która z ponurą miną obwieszcza,że : " ja nie eksperymentuję na zdrowiu moich dzieci". Oczywiście w opozycji do wiekszosci rodziców wpychajacych swe pociechy do kastngów na kroliki doswiadczalne firmom farmaceutycznym. 6. niestety znowu kobieta, a raczej wstrętny, zimny, agresywny suczy glos warczący: " żer dla skner". Noga ma nie przestępuje progu tej instytucji od lat. Boje się, że wylezie onaż (ta, pardon, sucz) zza dwumetrowej lodówki i obije mnie pejczem, jesli czegoś nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarla Re: bo to zle kobiety były IP: *.home.aster.pl 10.09.11, 14:11 Princessa - zjesz batonik i od razu poczujesz się wyjątkowa, tiaaaa Tylko nic nie wspomnieli że to batonik z czekolady i po nim du...pa się powiększa, wtedy można mieć wyjątkowo olbrzymią du...pę :( Borys Szyc spierający się jakąś laską. Głupie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.83.rev.vline.pl 10.09.11, 14:59 Nie wiem, ale reklama jest beznadziejna i podnosi mi ciśnienie. Poza tym nie lubię Szyca więc niczego mi nie sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annienka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 09:37 Gość portalu: Amy napisał(a): > Przetłumaczcie mi o co chodzi w nowej reklamie Cyfry+ z Borysem Szycem, zupełni > e jej nie rozumiem. Czego ta laska od niego chce? Chodzi o to, że przez 10 minut panna mówi "wyłącz" a kolo odpowiada "nie". Finał jest taki, że to hasło przewodnie czyli "wyłącznie" coś tam coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 12.09.11, 10:01 Przetłumaczcie mi o co chodzi w nowej reklamie Cyfry+ z Borysem Szycem, zupełni > e jej nie rozumiem. Czego ta laska od niego chce? Chodzi o to, że przez 10 minut panna mówi "wyłącz" a kolo odpowiada "nie". Finał jest taki, że to hasło przewodnie czyli "wyłącznie" coś tam coś tam. A mnie się wydaje, ze laska przymierza sie, żeby mu z kopyta przywalic, bo facet za długo wywala gały w telewizor i prąd marnuje na głupoty. Aż szkoda, że w końcu mu nie przywala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.09.11, 15:58 Malinka napisał(a): "A mnie się wydaje, ze laska przymierza sie, żeby mu z kopyta przywalic, bo facet za długo wywala gały w telewizor i prąd marnuje na głupoty. Aż szkoda, że w końcu mu nie przywala;)" A ja zrozumiałam, że ona ma względem niego zamiary erotyczne i dlatego chce, żeby wyłączył, a on nie, bo Cyfra jest lepsza niż seks. A co do gnojka Spiewającego, że woli wodę.. "Drzewa tańczą, a ja z nimi radośnie bawię się tu" - czy po Cisowiance ma się jakieś halucynacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 12.09.11, 22:13 A ja zrozumiałam, że ona ma względem niego zamiary erotyczne i dlatego chce, żeby wyłączył, a on nie, bo Cyfra jest lepsza niż seks. Erotyczne zamiary wobec Szyca?! Toż to prawie dewiacja! W nim jest tyle seksapilu co w kontenerze na śmieci przetwarzalne, brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.11, 13:55 nienawidze tej reklamy. po pierwsze, staczam takie wojny co wieczor z mezem; wylacz k***a ten telewizor bo nie moge spac, to koszmar moj cowieczorny nastepna reklama: old spice, dlaczego tworca reklamy zakladal, ze kazda polka bedzie chciala bzykac sie ze swoim facetem majac przed oczami czarny kaloryfer na bialym rumaku? czyzby kazda z nas miala 14 lat i mazyla o czarnym niewolniku w bialych gatkach, ze niby ma czystą dupke? ja wole osobiscie piwny brzuszek, ktory lepiej grzeje od kaloryfera i sprawia, ze jestem kruszynka, najgorsze, ze ta reklama wymusza, ze zamkniesz oczy i bedziesz sie z nim bzykac... na pewno nie kupie tej gownianej wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 17:24 Jeśli myśleliście że 1 wersja reklamy Klubu Pancernika była beznadziejna, to poczekajcie aż zobaczycie nową! Powiem tyle że reklama jest na melodię "Czterech Pancernych i Psa"...co ten serial ma wspólnego z bezpieczeństwem dzieci, nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 25.09.11, 23:08 Do białej gorączki doprowadza mnie reklama sekty czcicieli Nutelli. Nie dośc, że reklamują paskudztwo tłuste, słodkie i zchemizowane, to jeszcze kaleczą gramatykę i zdrowy rozsądek. Co za przygłup pisał ten tekst??!!!! Rozumiem, że jest wolnośc i jedni mogą wierzyc w Boga a inni w czekoladowe błoto, ale jak ta upiorzyca mówi "ja jako mama", to mi się zaraz "jajakobyły" przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 20:25 Babsztylon z reklamy jogrtu z jakimiś mega zajefajnymi wafelkami, szczękę ma jak Schwarceneger i ten kolo co do niej podchodzi z udawanym francuskim akcentem brr Babsztylon 2 z reklamy jakiś słoików dla dzieci, co ma krostę na gębie wielkości pieczarki i mówi jakby miała rzadko w gaciochach o swoim mężusiu co na taśmie w fabryce owe słoiki zakręca. Babsztylon 3 co to 8 cud świata normalnie, aż wszyskie chłopy jej uskakują miejsca w tramwaju. Ciekawe o której tę reklamę kręcili, bo akurat ja jeżdzę na tym odcinku i nigdy tak pustego składu tam nie widziałam. A JUŻ NAJBARDZIEJ WKURZAJA MNIE BLOKI W TVN PT.: OBEJRZAŁ BYM JAKIŚ FILM O MIŁOSCI, ALBO LUBIĘ PROGRAMY GDZIE ZNANI TAŃCZĄ WRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.09.11, 21:58 Widziałam dzisiaj przed jakąś godziną reklamę wkładek higienicznych Bella. Do faceta siedzącego w biurze dzwoni jego dziewczyna i mówi, że kupiła i że 100% bawełny. Ona kupiła oczywiście sukienkę bawełnianą I w tej sukience idzie na randkę, a na randce facet wręcza jej opakowanie wkładek higienicznych Bella. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc777 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.11, 12:12 Wspaniała Córka, która w podziekowaniu za wieloletnią opieke i wsparcie ze strony ojca kupuje mu czekoladki... A on zachwycony. I dodatkowo, niezaleznie od tego czy tata wygląda na 40 czy 80 lat, córunia wygląda tak samo (może te czekoladki pomagają?) Pani, która odwiedza koleżankę w pięknym nowym domu i w prezencie przynosi odświeżacz : "tak, bedzie tu pasował" omg Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.09.11, 15:22 Tez "toto" wczoraj widzialam - pewnie w tym samym czasie :-) Zadalam mojemu slubnemu pytanie: "Czy podarowalbys mi kiedykolwiek w prezencie paczke wkladek higienicznych?", na co on odowiedzial z rozbrajajaca szczeroscia: "Oczywiscie!" :-) No wlasnie! Faceci potrafia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.11, 20:40 przychodzi dziadek do salonu vision express i dostaje nowiutkie okulary zupełnie za darmo, przecież ma tyle zniżki ile lat. ten kto oglada tę reklamę może pomyśleć że Polska to naprawdę dziwny, biedny kraj, w którym całe życie trzeba czekać żeby mieć nowe okulary. żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
suka.z.piekla.rodem Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.09.11, 18:50 fajny wątek do tego długi i nie ogarnęłam całego, więc z góry proszę o wybaczenie jeśli poniższe były już tysiąc pięset sto dziewięcset razy... - mleczna kanapka, ktora wpada między posiłkami: to jakaś kanapka-demolka, bo spada na tv, szafkę... lepiej niech się trzyma z daleka od mojego mieszkania - Monika Richardson, której żywiołem jest rozmowa i dlatego przy kawie opowiada o tym, jak to jej dziadek włożył babce w bezę - ciasteczko oreo z oblizywaniem i zamaczaniem fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.09.11, 21:51 Gdybym była na miejscu Szyca i gdyby mi jakaś głupia pinda jęczała "wyłącz, no wyłącz, wyłącz" i jeszcze by mi gigantyczne giciory pchała na pysk to ja bym ją ku*wa wyłączyła! Złapałabym za kudły i targała i jeszcze inne wymyślne tortury wymyśliła. widząc tę reklamę w wyobraźni układam różne wymyślne męki jakim bym poddała jęczydupę i się tymi myślami delektuję. Nerwy już mi nieco przechodzą, myślę- już nic gorszego nie pokażą, aż tu trach! Reklama jogurtu z nieudolnie, wręcz koszmarnie udającym Jarosława Jarosa statystą. Nawet głupia pipa z tej reklamy tak mnie nie wkurza jak ten uzurpator pseudo Jaros! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.09.11, 15:16 To ja dopiero niedawno widziałam reklamę Renault, gdzie ludzie opisują historię przyjaźni z tą marką. I tę idiotkę, która opowiada, że wzięła faceta na partnera życiowego, bo przyjechał po nią Renault. O kuźwa. Nie wiem czy ona jest podstawiona, czy to rzeczywiście jest jej historia, ale nie ma chyba takich pieniędzy za które zgodziłabym się coś takiego powiedzieć. Musiałabym chyba naprawdę głodem przymierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 18.09.11, 21:31 princessofbabylon napisała: > To ja dopiero niedawno widziałam reklamę Renault, gdzie ludzie opisują historię > przyjaźni z tą marką. I tę idiotkę, która opowiada, że wzięła faceta na partne > ra życiowego, bo przyjechał po nią Renault. O kuźwa. Nie wiem czy ona jest pods > tawiona, czy to rzeczywiście jest jej historia, ale nie ma chyba takich pienięd > zy za które zgodziłabym się coś takiego powiedzieć. Musiałabym chyba naprawdę g > łodem przymierać. Tak, to durna reklama i durne teksty "najpierw była meganka, potem clio..." nienawidzę! Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.09.11, 09:03 Gość portalu: emilla112 napisał(a): "Tak, to durna reklama i durne teksty "najpierw była meganka, potem clio..." nienawidzę!" Wczoraj słuchałam radia i zapewniam Was, że reklama meganki to przy tych radiowych pikuś, Pan Pikuś. Przykłady pierwsze z brzegu: kolejna reklama mojego ulubionego specyfiku o nazwie Pamikon ("Nie zapom-nisz, nie zapomnisz, choćbyś chciał"), zaczynająca się od słów: "Czy zdarza ci się zapomnieć o włożeniu majtek?" oraz reklama pełnego żelaza jak kasza skwarek witaminowego produktu dla przyszłych matek, który się nazywa "Helaton" i który jest tak fantastyczny, że rozszczebiotana ciężarówka na jego cześć postanawia nadać dziecku imię Hela. Brrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 13:02 Niestety, powróciła reklama Merci z wiatrem a ja nadal nie widzę w niej żadnego sensu. Koncepcja reklam Merci jest taka że ktoś robi dla nas coś miłego a my się odwdzięczamy dając mu czekoladki. No okej, ale od kiedy "jesteś wiatrem który wieje prosto w twarz" jest oznaką czegoś miłego? Po drugie, dobija mnie nowa reklama Muller mix. Ta z panem Józkem była fatalna, ale ta z rozszczebiotanym babsztylem która nawet nie umie jogurtu otworzyć jest nie do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 14:55 Po drugie, dobija mnie nowa reklama Muller mix. Ta z panem Józkem była fatalna, > ale ta z rozszczebiotanym babsztylem która nawet nie umie jogurtu otworzyć jes > t nie do obejrzenia. Wydaje mi się, że pani nie ma zęba z lewej mańki. To niby miało być śmieszne (prześmiewcze)? Blondyna-idiotka? Żenujące, nawet 6-latek by chyba na to nie wpadł. Szkoda, bo jogurt jadalny... do czasu obejrzenia reklamy. W każdym razie bardziej zjadliwe niż Halama (jak żesz on mnie wkurza). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.09.11, 16:45 Baba, której przepis na gołąbki wygrał w konkursie pudliszkowiniaroaminocośtam. Głosem mogłaby zdrapywać lamperię ze scian. Jeszcze trochę, a mi gołąbki obrzydzi! Mojej własnej roboty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.09.11, 22:13 No okej, ale od kiedy "jesteś wiatrem któr > y wieje prosto w twarz" jest oznaką czegoś miłego? Tez pojąć tego nie mogę (?). Czy piosenka była tłumaczona z innego języka? Nawet jeśli, to mogli znaleźć lepszy zamiennik... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.09.11, 12:46 Znów pojawiają się kolejne odsłony upiornego serialu z Mennicą Państwową i tą zimną babą, która ma zaszczyt przedstawić...... Nie mogę, jak ją widzę i słyszę przełączam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 28.09.11, 21:41 > Znów pojawiają się kolejne odsłony upiornego serialu z Mennicą Państwową Ze Skarbnica Narodowa! Roznica znaczaca a jak widac nawet narzekajac na ich reklamy mozna dac sie nabrac na ta socjotechniczn manipulacje :) Np. ten tekst objasnia to zjawisko: muzungu.pl/2010/03/02/uwazajcie-na-skarbnice-narodowa/give-me-my-money/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxm Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.subscribers.sferia.net 13.10.11, 23:09 tak, powinno być "wiatrem który wieje prosto w du..pę . lub z du..py :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.181.149.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 09:25 Jak to słyszę to przypominają mi się perełki z początków adaptowanych reklam: "woda miękka jak deszczówka" i "to wie się co się ma" A wraz z jesienią porócił rutinoscorbin powtarzany 50 razy w kilku zdaniach i pani, której dzieci po zaaplikowaniu tego specyfiku nic miłego w szkole nie ominie, chociaż ja cały czas mam wrażenie, że ona skończy zdanie frazą, że jej dzieci nic miłego nie spotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar77 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 11:50 Tak, to były perły języka polskiego i wyżyny tłumaczen. Dokładnie to było "to się wie, co się ma", tłumaczenie wprost z niemieckiej reklamy Persilu "dass man weiss, was man hat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mamo, tato wolę wodę IP: *.acn.waw.pl 19.09.11, 17:40 Jak słysze tę durną przyśpiewkę, mam ochotę wyciągnąć karabin i wystrzelac te dzieci. Potwornie irytujący tekst i drące się dzieciaki. Kupuję żywca regularnie, ale przez te bachory chyba zacznę kupować inną wodę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: Lipomal, czy jakoś tak 22.09.11, 16:05 Kobieta w tej reklamie ma takie włosy, ze zęby bolą. Mam lepszy fryz, jak wstanę rano z łóżka, a moje włosy należą do bardzo niesfornych ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: Lipomal, czy jakoś tak IP: *.multimo.pl 22.09.11, 22:32 Nie do końca o reklamę chodzi, ale jest to niejako powiązane - gdy widzę "aniołki prezesa", skojarzenia mam tylko z reklamą Vitasteronu - takie same paskudy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Lipomal, czy jakoś tak 03.10.11, 17:37 Tez zwrocilam na to uwage. Baba ma wlosy, ktore wygladaja jak spalone :/ Ani to piekne ani zdrowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annienka Re: Mamo, tato wolę wodę IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 14:48 Tu się narażę chyba, ale nie drażnią mnie te reklamy z dzieciakami czyli woda, oreo i inne. Natomiast chciałabym zobaczyć facjatę tfurcy reklam tesco. To musi być dopiero geniusz "tu siedzi Halinka tam Zbyszek a tu ciocia Gienia, gdzie ty masz głowę? - chyba w tesco" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Mamo, tato wolę wodę IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.12, 16:22 Idiotka Ktora nie ma dzieci i mam nadzieje ze nie bedzie miala bo taka osoba nie zasluguje zeby je miec skoro o dzieciach pisze bachory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 21:53 Nowa reklama Mentos : powinno być gdzieś ostrzeżenie że nie powinny jej oglądać osoby z irracjonalnym lękiem przed pająkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 25.09.11, 23:11 Do białej gorączki doprowadza mnie reklama sekty czcicieli Nutelli. Nie dośc, że reklamują paskudztwo tłuste, słodkie i schemizowane, to jeszcze kaleczą gramatykę i zdrowy rozsądek. Co za przygłup pisał ten tekst??!!!! Rozumiem, że jest wolnośc i jedni mogą wierzyc w Boga a inni w czekoladowe błoto, ale jak ta upiorzyca mówi "ja jako mama", to mi się zaraz "jajakobyły" przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.09.11, 16:21 Ona "jako mama" to pryszcz! Ale ONA BARDZO WIERZY W NUTELLE!!!!!!!! Mnie ta matka srednio mierzi, o wiele bardziej to pyzate dziecko plci zenskiej, ktore dlawi sie tymi pelnoziarnistymi grzankami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.09.11, 12:54 Mnie denerwuje reklama Lubisi, a najbardziej pioseneczka z tej reklamy - petitki, lubisie, to jakieś tam misie. Nie cierpię dziecięcych podśpiewywanek. I nie rozumiem, o co chodzi z reklamą mentosa, niech mi ktoś wytłumaczy. Co mają mentosy do pająka mutanta? Odpowiedz Link Zgłoś
suka.z.piekla.rodem Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.09.11, 15:33 i jeszcze jedna mi się przypomniała - Rexona i Małgorzata Socha, u której jedna pacha jest sucha i świeża, a druga wilgotna i najwyraźniej nieświeża czy ja musiałam to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
jyothika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.09.11, 16:08 Z rozpaczą stwierdzam powrót vitaminera i stada drewnianych śpiewaków. Atakują zewsząd i znienacka. Wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.09.11, 16:38 Przeraża mnie pani z reklamy butów Deichman, ma straszne uzębienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 79.162.88.* 29.09.11, 09:53 Wkurza mnie strasznie reklama kostek rosołowych Knorr z facetem, który udaje mistrza kuchni. Próbuje wmówić, że filet z kurczaka wysmarowany mazią z kostki i oliwy to najlepsze połączenie smakowe. No sorry.. znam lepsze :-/ W dodatku niedobrze mi się coś robi kiedy on dyźda paluchami tą paciaję a potem nakłada na kurczaka i twierdzi, że mięso jest wtedy najsmaczniejsze. Bleh... Odpowiedz Link Zgłoś
niemam_nicka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.11, 16:57 Po co Młynarska pyta kobiet jak dbaja o swoje zdrowie intymne, skoro wcale ich nie slucha, a wręcz przerywa, i wtrąca swoje trzy grosze o jakimś tam leku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxyyy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 21:09 Pseudodanserzy z reklamy Peugeota. Tak się zastanawiam, czy trzeba być takim kretynem, żeby kupić Peugeota, czy dopiero kretynieje się po zakupie...? Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.10.11, 23:47 kup peugeota czy renalut, juz nawet nie pamietam... a dostniesz możliwość ściągania muzy na rok za DARMO !!!! pędze do salonu, taka okazja nie moze sie zmarnować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 12:28 Marco Pierre white który gra w tej reklamie, akurat jest zawodowym szefem kuchni, jednym z najlepszych w Wielkiej Brytanii. Ciekawe ile mu zapłacili za tą reklamę. Mnie bardziej złości reklama banku z Banderasem, jeśli to w ogóle on. Domagam się powrotu Johna Cleese'a! Druga reklama to też reklama banku, tym razem z Majewskim - o co chodzi z tymi futurystycznymi wdziankami? Trzecia - nieszczęsny Witaminer. Miałam nadzieję że nigdy więcej tej reklamy już nie puszczą, od tej piosenki uszy mnie bolą. I nadal nie rozumiem reklamy Mentosem z pająkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 02.10.11, 18:35 zeby było śmieszniej, ten facet to Marco Pierre White, znany brytyjski mistrz kuchni. To on prowadził Hell's Kitchen, gdy odszedł Gordon Ramsay. I w zwiazku z tym naprawdę ciezko uwierzyć, ze ktos taki uzywa kostek rosołowych...strasznie mi to zgrzyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la la Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 19:52 Ależ on właśnie jest mistrzem kuchni, paniusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.10.11, 11:54 la la napisał(a): "Ależ on właśnie jest mistrzem kuchni, paniusiu." Reklama zatoczyła koło: wynajęci aktorzy tak długo wiarygodnie udawali szefów kuchni, którzy nie mogą się obejść bez Knorra, że gdy pojawia się wreszcie prawdziwy szef kuchni wychwalający Knorra, widz uważa go za wynajętego aktora:D Kiedy skończy się drugi najgorszy serial świata (po "Pogodnych")? "Dziś na obiad zupełnie nowy glutaminian sodu. Tym razem w sosie orzeszkowym." "Ooooorzeeeszkoooowyyym? Brak mi słów." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 03.10.11, 12:09 Może on i jest miszczem;), ale wygląda odstręczająco. Ma długie, przetłuszczone i niechlujnie rozczochrane kłaki, nieco obleśną twarz południowego podrywacza i jest ogólnie wstrętny. No i ta "pasta", z rozdyźnanej w oleju kostki glutaminianu z solą, ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 03.10.11, 13:00 Kilka osób wyżej już mnie uświadomiło. Przepraszam biję się w pierś za moją ignorancję i naprawdę nie wiedziałam, że facet jest znanym mistrzem itp. Moja wina... wybaczcie... itp itd. etc. Ale i tak nie jestem w stanie pojąć jak ktoś taki może przekonywać, że paciaja z kostki rosołowej to the best of the best, które może znaleźć się na kurczaku...? I fakt koleś przypomina mi gesslerową również trzepiącą kudłami nad garami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 18:30 Tak samo jak Szymon Majewski może przekonywać ludzi do jakiegoś banku a Alicja Bachleda Curuś do szamponu. Za grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.11, 23:33 > Reklama zatoczyła koło: wynajęci aktorzy tak długo wiarygodnie udawali szefów k > uchni, którzy nie mogą się obejść bez Knorra, że gdy pojawia się wreszcie prawd > ziwy szef kuchni wychwalający Knorra, widz uważa go za wynajętego aktora:D I słusznie uważa, bo przecież on JEST wynajętym aktorem. To, że przypadkiem przedtem był szefem, niczego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.11.11, 16:50 nie lubie jak w programach rozrywkowych sie promuje jakis pordukt, jeszcze fartuch knorra to nic, ale doprawianie kucharkiem chocby pare szczypt jest denerwujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 26.10.11, 01:33 On nie udaje mistrza...on nim jest...niby...prowadził Hells Kitchen. Co nie zmienia faktu, ze reklama mało apetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś