Gość: wezyl IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 00:47 Znacie moze jakis sposob na dobre calowanie? Jakies techniki czy cos takiego, jak zrobic aby dziewczyna "padla" z wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika28 Re: calowanie 11.07.02, 10:22 chyba lepiej by było gdyby doradzil ci jakis facet, ale moze skorzystasz z moich uwag bo ja na przyklad nie lubie jak ktoś układa usta w tzw. "dziubek" wolę jak są miekkie i wtedy dobrze dopasowują się do moich, nie lubię kiedy facet całuje tak jakby chcial mnie połknąć, lubię kiedy usta sa lekko rozchylone, tak aby języki mogły sie dotykac, no i oczywiscie bez przesady z tym jezykiem nie musisz nim penetrowac calej jamy ustnej, oczywiscie usta nie moga byc suche i popękane wiec pomysl o ich pielęgnacji, świeży oddech też jest ważny, jest miło ;-) jak całowaniu towarzyszą delikatne pieszczoty, no i jak jeszcze do tego facet przyjemnie pachnie ....... to wtedy jest OK pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: calowanie 14.07.02, 19:07 Zeby padla hmm... nie myj przez jakis czas zebow zjedz przed spotkaniem cebule... efekt murowany a najleiej pozbadz sie zebow popros jakiegos dresa to ci je pewnie chetnie wybije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil tampon Re: calowanie IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 15.07.02, 04:01 Mialem kiedys dziewczyne ktora okropnie psula powietrze w czasie calowania. Tlymaczyla mi sie ze to z nerwow i podekscytowania.Mysle jednak, ze nie jest to dobrym pomyslem Odpowiedz Link Zgłoś