Gość: leon IP: *.cirrus.com.pl 29.07.02, 12:43 Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykolwiek robiliście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mickeyblueeyes Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 29.07.02, 12:47 Gość portalu: leon napisał(a): > Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykolwiek robiliście Założenie lewego buta na prawą nogę, a prawego na lewą. Niezwykłe uczucie... i paluszki tak się przyjemnie zakrzywiają... mmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 29.07.02, 16:05 A cóż to jest perwersja? To jest pojęcie baaardzo względne, bo dla różnych ludzi rózne rzeczy mogą być perwersyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 29.07.02, 16:12 Zerżnięcie żony kogoś kogo się zna osobiście (to jeszcze nie ta perwersja, dopiero zarysowuję miejsce akcji) a potem (uwaga, teraz będzie perswersja) wychlanie mu piwa z lodówki!!!! (tylko, kurna, potem trzeba odkupić, bo faktu zerżnięcia by nie poznał, ale piwo to już całkiem inna historia...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol IP: *.saint 29.07.02, 16:32 Z tym wypiciem piwa z lodowki tos przesadzil. takich rzeczy nie robi sie nawet wrogom. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 29.07.02, 16:35 No, toż dlatego odkupuję! ... o ku..., wczoraj zapomniałem... lecę do sklepuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mickeyblueeyes Do toma_voivod 30.07.02, 11:24 Tom, wybacz, że korzystam z ogólnego forum... dostałem od ciebie kilka wirusów... za karę, czy same wychodzą??? Pozdrawiam MBE Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do niuńka! 29.07.02, 16:36 A w ogóle to wiesz że jesteś poszukliwany????? Na całym forum woła Cię norma_jean. Coś Ty jej, chłopie, zrobił??? Tak dobrze jej było, czy tak źle??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Do niuńka! IP: *.saint 29.07.02, 16:54 nie mam pojecia kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Do niuńka! IP: *.saint 29.07.02, 16:55 a dobrze robie tylko sobie wiec jesli i jej cos zrobilem to na pewno zle a nie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_mike Re: Do niuńka! 29.07.02, 17:32 A ja coś słyszałem o normie. Podobno pracujecie w tej samej firmie (masz domenę SAINT). Vive la France! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.02, 17:58 Gość portalu: niuniek napisał(a): > Z tym wypiciem piwa z lodowki tos przesadzil. takich rzeczy nie robi sie nawet > wrogom. Siedząc w jego kapciach, na jego fotelu, z jego ulubionym kuflem! Okropieństwo - najgorszemu wrogowi nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_slim_shady Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 29.07.02, 16:10 wypicie cieplego piwa. na dlugo zostalem wowczas okrzykniety zboczencem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 30.07.02, 12:13 Ja kiedys załozyłem tył naprzód podkoszulkę... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite przebije cie - 30.07.02, 12:22 ja tyl na przod i do tego na lewa strone! yo:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 30.07.02, 16:40 kiedyś waliłem kotka za pomocą młotka bajerful® Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol 30.07.02, 18:17 A ja kiedys wyruchalem tygrysa begalskiego na oczach lekko zbulwersowanych turystow w zoo i potem zjadlem go na sniadanie popijajac wloska chantii. SCSCSCSCSCSCSCSCSSSCSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. To bylo z "Milczenia owiec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Fell Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol IP: 62.233.185.* 01.08.02, 04:35 glory napisał: > A ja kiedys wyruchalem tygrysa begalskiego na oczach lekko zbulwersowanych > turystow w zoo i potem zjadlem go na sniadanie popijajac wloska chantii. > SCSCSCSCSCSCSCSCSSSCSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. > To bylo z "Milczenia owiec" Nie przypominam sobie tej sceny... Coś tworzysz i mało to zabawne. A wino o którym wspomniałeś to chianti, o ile się nie mylę oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol IP: *.man.poznan.pl 02.08.02, 14:01 Gość portalu: dr Fell napisał(a): > glory napisał: > > > A ja kiedys wyruchalem tygrysa begalskiego na oczach lekko zbulwersowanych > > > turystow w zoo i potem zjadlem go na sniadanie popijajac wloska chantii. > > SCSCSCSCSCSCSCSCSSSCSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. > > To bylo z "Milczenia owiec" > > Nie przypominam sobie tej sceny... Coś tworzysz i mało to zabawne. > > A wino o którym wspomniałeś to chianti, o ile się nie mylę oczywiście Nie pamietasz SCSCSCSCSCSCSCSCSSSCSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS z "Milczenia owiec"? Toz to ignorancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Pulp Fiction IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 18:11 ćwierćfunciak z majonezem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwojciecho Re: Najbardziej perwersyjne rzeczy jakie kiedykol IP: *.mk.tc / 212.51.200.* 23.08.02, 15:57 He he, kiedyś z koleżanką grałem w kółko i krzyżyk podczas wykładów... Odpowiedz Link Zgłoś