Dodaj do ulubionych

proPOZYCJE

IP: *.otosf.com.pl 30.07.02, 10:38
kochani! bardzo ciekawam waszej pomyslowosci... czy macie jakies ulubione?
dziewczyny - jak najchetniej szczytujecie i ktore daja wam najcudniejszy
orgazm? faceci - jak lubicie kochac swoje kobiety i ktore was najbardziej
podniecaja? mowa o pozycjach ofkors, jakby sie ktus jeszcze nie
zorientowal ;P my z moim mencizna mamy pare "TOPow", ale czesto je
modyfikujemy i udziwniamy ;) a jak wy sobie z tym radzicie? w sensie: z
ewentualna rutyna czy rosnaca ciekawoscia jak jeszcze mozna i kiedy sie
polamiemy;P pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 11:56
      Gość portalu: sonnya napisał(a):

> kochani! bardzo ciekawam waszej pomyslowosci... czy macie jakies ulubione?
      > dziewczyny - jak najchetniej szczytujecie i ktore daja wam najcudniejszy
      > orgazm? faceci - jak lubicie kochac swoje kobiety i ktore was najbardziej
      > podniecaja? mowa o pozycjach ofkors, jakby sie ktus jeszcze nie
      > zorientowal ;P my z moim mencizna mamy pare "TOPow", ale czesto je
      > modyfikujemy i udziwniamy ;) a jak wy sobie z tym radzicie? w sensie: z
      > ewentualna rutyna czy rosnaca ciekawoscia jak jeszcze mozna i kiedy sie
      > polamiemy;P pozdrawiam!

Ja mam większy pociąg do blondynek - ale nie tzw. "białych blondynek"- bo te
      kojarzą mi sie z tirówkami czy jakichs głupkowatych ale naturalnych i
      inteligentnych. Głupio to pisać ale jakoś nie przepadam za brunetkami i nigdy z
      żadną brunetką nie udało mi sie zwiazązać. Co do pozycji to lubie zwłaszcza na
      leniuszka na boku zwłaszcza rano no ale jest jeszcze kilka innych, poza tym
      lubię też sie pogimnastykowac. Krecą mnie ogólnie partnerki "wąskie" tam gdzie
      trzeba no i takie które czasmi tez przejma inicjatywę ;)
      • Gość: sonnya Re: proPOZYCJE IP: *.otosf.com.pl 30.07.02, 12:35
        yhmmm no czyli oprocz preferencji "technik", dowiedzielismy sie rowniez jakie
        warunki musi spelnic TA, z ktora na ta lyzeczke co rano bedziesz
        siem "lenil" ;) rozumiem, ze wazne, aby pozycja byla rownie inteligentna, jak
        partnerka... no nooo, powodzenia!

a reszta?
        po bozemu?
        czy lamance-wygibusy? (ja to zawsze przy takich bardziej placze ze smiechu, niz
        sie unosze heh)
        • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 13:33
          Ja tez zawsze wymiękam ze śmiechu moja pani też, jak za mocno powymyślaliśmy,
          wiec wtedy zabawa dłuzej trwa, a tak w ogóle to lubię łono przyrody, ptaszki
          śpiewają , trawka lub sianko jest miękkie, byle by tylko nie było robactwa
          (mrówki i komary). Kurna ! już jestem po urlopie :((((( No a tak w ogóle to
          lubie spontaniczność i to w róznych nietypowych miejscach i sytuacjach, jak np.
          pieszczoty pod stołem u cioci na imieninach (gdy wszyscy są przy stole),
          dopadnięcie partnetki z nienacka w kuchni czy łazience, wspólne kapiele, masaże
          czy inne takie ale w tym klimacie. Jestem potem nagrzany jak parowóz
      • maritsa Re: proPOZYCJE 30.07.02, 12:38
        Coż za podła dyskryminacja!! Jako dziewczę ciemnowłose wyrażam swoje
        oburzenie!!:)))
        • Gość: sonnya do brunetki ;) IP: *.otosf.com.pl 30.07.02, 12:47
          hehhh maritsa, nie przejmuj sie kochana! jesli dla kogos wlosy na lbie
          wazniejsze sa od... no to o czym my tu?!?! ;) zachowaj oburzenia na powazne
          kwestie i wartych tego przeciwnikow;>
          pzdrwka
          BTW ja jestem blondynka, ale jakos wcale mnie to mile nie podlechtalo... hyhh
          pewnie za malo inteligentnam! ;P

no i jak ludki!?
          piszcie, chwalcie sie, wymyslajcie nawet a cooo;)
          i badzcie baaaudzo NIEgrzeczni;P
          • maritsa Re: do brunetki ;) 30.07.02, 13:00
            Ja preferuję pozycję "chińską" - nie wiem, dlaczego tak się na to mówi - czyli
            na siedząco przodem do partnera (lubię patrzenie w oczy, namiętne pocałunki,
            lubię przeczesywać mu włosy palcami, pieścić językiem zagłębienia przy
            obojczyku, uszy... tego się da od tyłu... chociaż, z drugiej strony, "na
            pieska" też jest super! No i obowiązuje zasada, że w łożku dobrze, ale4 lepiej
            poza sypialnią:)) (rzecz jasna nie neguję t5ego, jak wspaniale może byc
            wpachnącej pościeli, po wzajemnym masażu, buteleczce wina, przy swiecach itd...)
          • Gość: pluszak Re: do brunetki ;) IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 13:40
            pytałas w 1 poście o ulubione dziewczyny (chyba chodziło Ci o typ urody itp. to
            napisałem). A brunetek wbrew pozorom nie dyskryminuję i nie włosy są
            najważniejsze nie figura ale osobowość no i moze trochę fajna buzia.
        • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 13:37
          Martisa, nie oburzaj się tak mocno, to nie zadna dyskryminacja, ale jakoś z
          brunetkami nigdy nic mi nie wyszło. zawsze jakoś wiecej było w okolicy
          blondynek niz brunetek :)
          • Gość: Drwal brunetki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 13:45
            a ja wole brunetki hmm przynajmniej moje doswiadczenia na to wskazuja ale
            dluzsze wlosy za ramiona o bajka
            • maritsa Re: brunetki 30.07.02, 13:56
              achhhh czuję się doceniona:)))))))))
          • maritsa Re: proPOZYCJE 30.07.02, 13:49
            Ależ pluszaku to żarty jeno:))
            • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 13:59
              wiem ;))))))))))))) A co do tych długich włosów to Drwal ma świętą rację, takie
              miękkie, długie, puszyste i pachnące ... ale sie rozmarzyłem
              • maritsa Re: proPOZYCJE 30.07.02, 14:02
                ...pachnące miodowym szmponikiem - taki wabik na pluszowe misie:))
                • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 14:40
                  oj wabik!!!!!!! mmmmmrrrrrrrrrrr! :)))) oj chyba zerwe sie z pracy ...
                  • Gość: sonnya Re: proPOZYCJE IP: *.otosf.com.pl 30.07.02, 15:28
                    hehe ludziki!!! szamponiki, mydelka, wabiki i takie tam jak najbardziejjj!!!
                    ale co do tematu, to jakos nam sie rozjechal... ;P
                    maritsa, hymmm no ta "chinszczyzna" brzmi calkiem smakowicie;)
                    pluszaku moje blond dlugie wloski az sie spocily z wrazenia jak ladnie
                    potraficie o nich marzyc ;) heh
                    no wiec jak to lubicie robic? popisujecie sie jak to fajnie bylo chodzic na WF
                    w szkole i wygibujecie sie na wszystkie strony, czy raczej tryb leniucha wam
                    sie uruchamia i kolyszecie sie az zasniecie... ;)?
                    • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 31.07.02, 07:47
                      przy "leniuchu" wcale nie mozna zasnać, zwłaszcza że leniuch jest tylko przez
                      chwilkę a juz pare minut później moze byc akcja której nie powstydziły by się
                      akrobatki z Julinka ;). A co do dnia wczorajszego to ja tez zrobiłem sie mokry
                      jak pomyślałem o tych dłuuuuuuuuugich włoooooosach i o łagodnym zapachu
                      szamponiku :)))))))
                      • Gość: sonnya Re: proPOZYCJE IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 11:00
                        heh to pewnie za duzo tego pluszu masz na sobie;) ejjj no i nie zwalaj na mnie,
                        tylko na upaly, cooo!
                        a co do leniwca, to oczywiscie byla podpucha! seks przerwany snem to zdaje sie
                        niekoniecznie dobry seks... "lyzeczka" jest dobra na przebudzenie, czyli wrecz
                        przeciwnie!

a do pozostalych:
                        powiedzcie, jak juz sie kochacie i figlujecie, zmieniacie pozycje po kilka
                        razy, czy raczej w jednej dochodzicie do totalnego odlotu?

pozdrawiam chlodno, bo ciepla bawet nie smiem proponowac;)
                        • Gość: Allegra Re: proPOZYCJE IP: 212.244.106.* 31.07.02, 11:16
                          Ilość pozycji ma ścisły związek z częstotliwością ;) kiedy mój mężczyzna jest
                          przegłodzony, nie zdążymy zmienić pozycji więcej niż 1 raz ;) a kiedy jest
                          regularnie "podkarmiany", ooo, to wtedy lubimy sobie poszaleć :) ale nie aż
                          tak, by groziło to uszkodzeniami ciała i trwałym kalectwem ;))) A już
                          najbardziej lubimy miejca nietypowe: w ostatni weekend robilismy to w kajaku...
                          qrcze, to jest przeżycie! trzeba tylko uważać, żeby się nie wykopyrtnąć na
                          środku jeziora :) w jeziorze też jest fajnie, ale trzeba najpierw zacząć, bo w
                          zimnej wodzie pojawiają się kłopoty ze wzwodem ;)))) za to potem uczucie jest
                          takie jak w stanie nieważkości :)
                          • Gość: sonnya Re: proPOZYCJE IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 11:21
                            ahhh ta woda, no nie ma bardziej zmyslowego otoczenia dla milosci! choc mialam
                            kiedys spory klopot, gdy to po godzinnych igraszkach w duzej, niesamowitej
                            wannie, "cieklo" ze mnie jeszcze przez kilka dni;)
                            no i w wodzie nasi mencizni moga byc prawdziwymi silaczami, a my zwiewnymi
                            kruszynkami;P choc pozycja stojaca pod prysznicem bywa rownie totalna!
                            wystarczy skorzystac z obecnosci sciany... jejjj... jeszcze ten skwar z nieba!
                            tylko mocniej podsyca ochote na mokry seks...!
                          • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 31.07.02, 12:37
                            a probowałyście w morzu jak jest srednia fala?? to jest odlot, tylko faktycznie
                            woda np. w Batyku musi byc nieco cieplejsza niz taka jak 2 tygodnie temu (12oC)
                            brrr!A puste plaze nawet w sezonie zawsze się znajdą np. między Rowami a
                            Łebą :))) A jak ktoś woli rozgrzany pisaeczek zamiast chłodniejszej wody i
                            bujania to znajdzie takowy na wydmach. a co do kajaku to tez probowałem tylko
                            miałem takie głupie wrazenie ze zaraz pójdzie na dno a nam przyjdzie płynąć
                            żabką 400 m do brzegu ;)
                        • Gość: pluszak Re: proPOZYCJE IP: *.zachem.com.pl 31.07.02, 12:40
                          Gość portalu: sonnya napisał(a):

> heh to pewnie za duzo tego pluszu masz na sobie;) ejjj no i nie zwalaj na
                          mnie,
                          >
                          > tylko na upaly, cooo!
                          > a co do leniwca, to oczywiscie byla podpucha! seks przerwany snem to zdaje
                          sie
                          > niekoniecznie dobry seks... "lyzeczka" jest dobra na przebudzenie, czyli
                          wrecz
                          > przeciwnie!
                          >
                          > a do pozostalych:
                          > powiedzcie, jak juz sie kochacie i figlujecie, zmieniacie pozycje po kilka
                          > razy, czy raczej w jednej dochodzicie do totalnego odlotu?
                          >
                          > pozdrawiam chlodno, bo ciepla bawet nie smiem proponowac;)

A ten plusz = tłuszczyk jakowyś czy cuś? Otóż nie !! co prawda figury apolla
                          nie mam no ale też zadnych zbędnych kilogramów tez nie :))) A co do tego
                          nadmiernego nagrzania ... w końcu biuro znajduje się po stronie PD, aż strach
                          pomyśleć co by było jakby nie było drzew, choć z 2 strony ... moze sekretarka
                          zdecydowała by się na toples... :)))))))))))))))))
    • saqqara a ja lubie czasem sie pomeczyc 31.07.02, 13:00
      tzn meczy sie facet a ja na to patrze...

a jesli chodzi o pozycje to moja ulubiona jest "na wiatraka"

dla niewtajemniczonych wyjasniam
      do ww pozycji potrzebny jest wielki wiatrak od klimatyzacji (stary model,
      najlepiej 4 skrzydla, ianczej moze leb uciac) powieszony na suficie... lapie
      sie za jedno skrzydlo wiatraka i sobie wisze..facet gotowy staje w okolicach,
      wlaczamy pierwsza predkosc ... I DO BOJU!!! kiedy chcemy podniesc temperature
      zabawy wrzucamy "dwojke" i wtedy facet sie meczy bo stara sie trafic, utrzymac
      i dokonczyc.... najlepsza zabawa jest na "trojce"... facet biega jak kot, ja
      sie majtam po calym pokoju wiszac na tym wiatraku, facet nadal biega, nie
      trafia (bo i jak?), strzela plynami po scianach (wisza potem takie smieszne
      girlandy na zaslonach).. ale odjazd.... o matkoboska...!!!!!
      • Gość: Drwal Re: a ja lubie czasem sie pomeczyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 13:28
        saqqara ty juz dzisiaj wiecej nie pij:)
        • saqqara Re: a ja lubie czasem sie pomeczyc 31.07.02, 13:48
          ba! myslisz ze to tak latwo? szczegolnie kiedy facet wystepuje w stroju batmana
          i trzepocze tymi skrzydlami jak przetracony motyl na wietrze? tego sie na
          trzezwo zrobic nie da..:)
          • Gość: sonnya Re: a ja lubie czasem sie pomeczyc IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 15:22
            saqqara, no coz za kreatywnosc! zaimponowalas mi kochana!
            pluszak: z tym morzem to uhhh! zastanawiam sie tylko jak siusiak znosi taka
            temperature?!?!!!!!
            hehhh
            • Gość: monia Re: a ja lubie czasem sie pomeczyc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:43
              Mam taka pozycje przy ktorej orgazm gwarantowany...:))) facet trafia idealnie w
              punkt G ( ten punkt istnieje !!! - dla niedowiarkow :)).. wiec tak .. leze na
              pleckach, on na kolankach przezde mna, unosi mnie za nogi do gory, ja zaczepiam
              mu je o szyje i wchodzi.. tylek mi wisi w powietrzu, ale ... to nic, reszta to
              wynagradza...:)))
              A tak poza tym to czasem i na leniuszka ( nie cierpie jej!!:)), i na stojaco, i
              pod prysznicem i ojej, jest chyba tyle pozycji ile par na swiecie i tak
              naprawde wiekszosc z nich ciezko jest opisac bez pokazywania ....hehh
              Ale, zachecam szczegolnie dziewczyny :))) do zakosztowania rozkoszy wraz z
              punktem G:))
              • Gość: sonnya Re: a ja lubie czasem sie pomeczyc IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 15:51
                hehh monia dzieki za przepis! ;P znam ta twoja ulubiona i jest faktycznie
                debesciarska! mozna ja jeszcze nieco urozmaicac, wtedy juz naprawde ciezko mi
                sie polapac gdzie wisi mi pupa! punkt G, H, B czy jak mu tam istnieje!!! a
                nawet jest ich tam cale mnostwo! nic tylko odkrywac...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka