madziaaaa 27.11.06, 08:19 herbata z kawą na stole. Wstajemy, wstajemy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elag3 Re: A kto nie wypije, tego we dwa kije. 27.11.06, 08:22 oooo ja też zaprosiłam właśnie na kawkę - nie chciałam się wtryniać - niewyspana jestem i trochę nieprzytomna. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: A kto nie wypije, tego we dwa kije. 27.11.06, 09:34 no i poszłyście na kawę do Eli, buuuu. Wypiję moją herbatę w samotności (( Odpowiedz Link
sweet.joan Re: A kto nie wypije, tego we dwa kije. 27.11.06, 09:35 Tu też mogę się napić. Albo stoliki zsunąć trza Odpowiedz Link
edelka Madziu 27.11.06, 09:36 to ja ciasto do tej herbatki dorzucę, co? które chcesz? serniczek, "pleśniak" czy ciasteczko owsiane? A tam, masz wszystkie trzy rodzaje A herbatki bardzo chętnie się napiję razem z Tobą Odpowiedz Link
delfina7 Re: Madziu 27.11.06, 10:23 Ja poproszę serniczek , taką małą porcyjkę . A co to tyle słodkości po weekendzie się ostało . Czyżby jakaś impreza była? Odpowiedz Link
delfina7 Re: Madziu 27.11.06, 10:23 Ja poproszę serniczek , taką małą porcyjkę . A co to tyle słodkości po weekendzie się ostało . Czyżby jakaś impreza była? Odpowiedz Link
edelka delfina 27.11.06, 10:29 a nie, tak nie miałam co robić, nudziło mi się okrutnie, no to sobie ciasta piekłam ;P Padnięta jestem po tym weekendzie, w ogóle nie odpoczęłam, a tu cały tydzień pracy... No ale damy radę Jak zawsze Odpowiedz Link
mama_micha Re: Madziu 27.11.06, 10:31 dla mnie kwausia, proszę. Bez słodkości bo nadal na diecie jestem) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Madziu 27.11.06, 18:12 Nie ma to jak kawki forumowe, są najlepsze . Dziś po południu byłyśmy z siostrą na mieście na malych zakupach i piłam kawę. Buuu, jaka była niedobra, bleeee..... dawno takiej lury nie piłam! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Madziu 27.11.06, 18:17 Acha ..... zapomniałam dodać , że widziałam dziś ,,gwiazdę " białostockich wyborów Anno Domini 2006. Niejakiego Kononowicza ............ wierzcie mi wyjątkowo antypatyczny typ. I jeszcze ten zapach , bleee. Siostra zażartowała, że może poprosimy go o autograf hahaha........ . A co do wyborów , to ludzie chyba dobrze wybrali, może coś drgnie w naszym mieście i coś zacznie się zmieniać ........... na lepsze mam nadzieję ! Odpowiedz Link