aomega 09.03.07, 18:14 slask.naszemiasto.pl/turystyka/aktualnosci/708341.html trochę mdły i nijaki ten artykuł,ale jak to okreslił Wojtek-odzwierciedla dziennikarza.Właśnie takiego nijakiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa :))) 09.03.07, 18:23 Super! Fajnie mieć taką pasję. A nie wiem czemu, przez bj, myślałam, ze Twój maż jest spiewakiem operowym ) Odpowiedz Link
bj32 Re: :))) 09.03.07, 21:49 Nie operowym. Nie wiem, jak teraz, chyba już nie, ale spiewał szanty z zespołem Tonam i Synowie. A capella i bardzo ładnie zresztą. Widziałam ich, bo bywam na szantach, dlatego napisałam, że śpiewak. No, jak śpiewa, to musi być śpiewak, nie? Nie piosenkarz przecież, bo szanty to nie pop. Ale ładnie to wyszło, nie?)) Odpowiedz Link
zona_mi Re: :))) 09.03.07, 21:58 Bejot, świetnie to wszystko wyjaśniłaś )))) Aomega - pozdrowienia dla Was wszystkich! A we Wrocławiu byliście na szantach w tym roku? Odpowiedz Link
zona_mi Aha - ja też się pochwalę 09.03.07, 21:59 znam tego śpiewającego kapitana o.s.o.b.i.ś.c.i.e! Odpowiedz Link
madziaaaa Tonam i Synowie?????? 10.03.07, 18:11 Znam, znam, znam )) Bo ja kocham szanty!!!! Odpowiedz Link
bj32 Re: :))) 10.03.07, 08:02 No co? A jak inaczej wyjaśnić? Szczegóły w tym tam artykule są. A Muki to taki blondyn, o ile pamiętam? Bo już ze dwa lata na szantach nie byłam, a oni to nie wiem, czy jeszcze śpiewają? Odpowiedz Link
aomega Re: Chwalę się! 10.03.07, 08:52 Tonamy śpiewają..nadal! w tym roku na krakowskim Shanties dostali Grand Prix W Wrocławiu w tym roku nie byliśmy ze wzg na lenistwo mężulka.A to najlepszy festiwal szantowy w Polsce!strasznie żałuję.. Odpowiedz Link
mama_micha Re: Chwalę się! 10.03.07, 21:36 ależ świetnie, mąż z pasją, fajny układ. Uwielbiam szanty, swego czasu bywałam we Wrocku na festiwalu) Odpowiedz Link