gusia210 15.04.08, 10:48 własnie pochowałam.Macie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_online Re: ozdoby wielkanocne 15.04.08, 11:01 gusia210 napisała: > własnie pochowałam.Macie jeszcze? o nie, nie dam Ci pochować moich ozdóbek - one przeciez żyją wciąż! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: ozdoby wielkanocne 15.04.08, 16:19 Zazwyczaj mam niewiele. W tym roku kupiłam wieniec na drzwi. Tydzien po świętach schowałam na strychu w karton. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: ozdoby wielkanocne 15.04.08, 17:46 Właśnie mi przypomniałaś, że czas najwyższy wyniesć stroik z miejsca pracy... a w domu palma stoi w wazonie i nie wiem co z nią zrobic, bo to Starszaka dzieło, wiec chyba ususze, czy co? Odpowiedz Link
zona_mi Re: ozdoby wielkanocne 15.04.08, 18:48 Też dzisiaj pochowałam. Palmy robione przez nas stoją nadal - szkoda mi wyrzucać A jakie miałyście ozdoby? Pewnie napisane w którymś wątku. U nas były wieńce z pseudo-słomy, a w nich wiszące pisanki z gęsich jajek - to na oknach. Poza tym wielki kosz z pisankami i kurczakami, owcami itp - aktualne plus po jednej z każdego roku odkąd urodziły się dzieci - szklana kula a w niej doniczka z żonkilami, obłożonymi jakimiś strzępkami i malutkimi pisaneczkami. Rzeżucha i hiacynt juz dawno "się skończyły". W tym roku nie mieliśmy dużo ozdób. Odpowiedz Link
debest3 Re: ozdoby wielkanocne 17.04.08, 22:14 pisanka córki urzeduje na półce cały rok ,już od dwóch lat,wymalowała wydmuszkę strusiego jaja Odpowiedz Link