marekgarden 22.02.09, 17:48 Zapraszam wszystkich na nowe forum dyskusyjne pod adresem: www.garden-plaza.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flying-sahara Re: Nowe forum mieszkańców 22.02.09, 19:35 Nie logujcie się na takie forum. Z tego co wiem, stare forum zostało zdjęte ponieważ jeden z mieszkańców przesyłał do MP wpisy ze Strefy Mieszkańców. Efektem tego były telefony do wielu osób z GP. A co było na forum ??? PRAWDA !!! Z którą MP nie daje sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Nowe forum mieszkańców 22.02.09, 21:55 Rozumiem, ze jest lepsze rozwiazanie niz forum? Swoja droga ciekaw jestem jak dokladnie przebiegala rejestracja w strefie mieszkancow, ze Pan Korczak nie mogl sie podac za ktoregos mieszkania (jest kupa niesprzedanych mieszkan). Nie majac wgladu do biura jest to nieweryfikowalne... Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Nowe forum mieszkańców 26.02.09, 07:44 lasic masz rację, można było tak zrobićm ale tak się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Nowe forum mieszkańców 22.02.09, 22:20 Ok, poczułem się wywołany do tablicy więc tak: - po pierwsze to forum nie wymaga podania zadnych danych, dodatkowo moge zagwarantowac ze zadne dane nie zostana udostepnione panu K. nauczeni doswiadczeniem, ze swojej strony proponuje nie umieszczac zadnych danych odpowiedzialnych za indenfikacje. - po drugie forum to nie zniknie w niewyjasnionych okolicznosciach - po trzecie tak naprawde forum to powstalo dla mieszkancow. z tego co widzialem kazde osiedle ma forum, a poprzednie niestety przestalo istniec. jesli mieszkancy nie beda chcieli z niego korzystac, trudno. To chyba tyle. Jesli macie jakies pytania piszcie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
vimose Re: Nowe forum mieszkańców 23.02.09, 08:13 "forum to nie zniknie w niewyjasnionych okolicznosciach" marekgarden zapewne będziesz mógł się przekonać za jakiś czas, jak to wszystko funkcjonuje, czego osobiście Ci nie życzę... Forum które stworzyłeś jest 3 lub 4, które powstało do mieszkańców GP, nie zniknęły bo TAK... Owszem bardzo dobrą sprawą jest mieć forum swojego osiedla, mieć pod ręka bieżące informacje, móc wyrazić swoje opinie dobre lub złe... Odpowiedz Link Zgłoś
pioneerek1 Re: Nowe forum mieszkańców 23.02.09, 10:00 Czy ktoś się zarejestrował na forum? Niestety, ja się nie mogę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
robi77r Re: Nowe forum mieszkańców 23.02.09, 16:35 Ja tez nie moge się zalogować Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymarcinw Re: Nowe forum mieszkańców 23.02.09, 18:30 Niestety podany kod jest nieprawidłowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Nowe forum mieszkańców 24.02.09, 07:37 Sprawdziłem forum w IE i Firefoxie, bez problemu mozna wpisac kod potwierdzajacy. Prosze o sprobowanie raz jeszcze, pomieszalem w paru opcjach i powinno udac sie wszystkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pioneerek1 Re: Nowe forum mieszkańców 24.02.09, 11:14 Niestety nadal nie można się zarejestrować ani IE ani w Firefoxie :-( Błędny kod potwierdzający! Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 08:38 Zmienilem typ potwierdzenia wizualnego, bardzo prosilbym o sprawdzenie teraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymarcinw Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 12:35 No i hula :) w sensie działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula_3 Re: Nowe forum mieszkańców 26.02.09, 18:14 o jakim forum mówicie jak tam wejść Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 13:00 a ja wciąż nie mogę się zalogować wyskakuje że źle przepisuję hasło z obrazka , próbowałam już kilkakrotnie i nic pliss o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 18:00 wyślij prośbe z loginem na adres gazetowy, zaloze konto recznie Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Właściciel forum 25.02.09, 13:32 Mam pytanie czy właścicielem tego forum jest Mac-Plast, jakaś spółka z Mac-Plast związana a jeśli nie to czy Pan pracuje da wcześniej wymienionych? Odpowiedz Link Zgłoś
pioneerek1 Re: Właściciel forum 25.02.09, 14:55 Mam podobne podejrzenia. Nie dość, że nie można się tam się zarejestrować od samego początku z powodu błędnej konfiguracji ("Wpisany kod potwierdzający jest nieprawidłowy"). To pojawiły się pierwsze wpisy. Cóż forum nie jest wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Właściciel forum 25.02.09, 18:07 Heh, mozna sie zerejestrowac od kad zmienilem typ potwierdzenia (chociaz z poprzednim nie mialem problemow). Wczesniejsze posty (2) byly administratora forum i tyle... Poza tym czemu fakt ze nie mozna bylo sie zarejestowac mialby byc podejrzany? Ot zla konfiguracja i tyle. Niestety nie moge podac Wam swoich danych, a tazke nie radzilbym Wam podawac swoich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Właściciel forum 25.02.09, 18:02 Nie, właścicielem nie jest MacPlast, ani nie pracuje dla nich. Niestety doswiadcznie nas wszystkich chyba nauczylo ze lepiej sie nie wychylac, przynajmniej do czasu podpisania aktow... Z tego powodu tez nie moge podac swoich danych, ani wlasciciela domeny, ani rowniez wlasciciela... Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 16:19 Jeżeli chcecie się zalogować tak bardzo to dam Wam dobrą radę: zmieńcie loginy (aby były inne niż na starym forum i tutaj) oraz załóżcie sobie fikcyjne konta e-mail, bez imion i nazwisk w adresie - które podajecie przy rejestracji. Dlaczego tak ? ano dlatego że ciekawość niektórych zżera od środka i mają z tym problemy, oraz dlatego, że jest jeden sąsiad wybitnie uzdolniony. Pozdrawiam b. ADMIN :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Stare forum gardenplaza.info.pl 25.02.09, 16:22 Czy jakiekolwiek nasze dane zostały przejęte przez MacPlast? Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 25.02.09, 18:11 to jest dobre pytanie, czy wiadomo co tak naprawde stalo sie z poprzednim forum? bo spekulacji jest mnostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
vimose Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 25.02.09, 18:54 Tak? A jakich? tak się składa, że wiem dlaczego forum zostało zdjęte z bezpośrednich źródeł. Jeszcze pytanie, czy jesteś pracownikiem MP i co masz wspólnego z tą firmą? Do kogo należy domena garden-plaza.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 25.02.09, 19:12 No ja slyszalem co najmniej 2 wersje, ale zadnej potwierdzonej niestety... No i jakie to sa bezposrednie zrodla? Co zas do odpowiedzi na ponizsze pytanie to nie, nie jestem pracownikiem MP, z sama firma wiele wspolnego nie mam, za to mam z GP. Wiecej powiedziec nie moge. Domena garden-plaza.pl jest domena prywatna i nie moge udostepnic danych osoby ktora ja zarejestrowala. Co wiecej nie macie jak sprawdzic czy dane ktore podam sa prawdziwe wiec... Swoja droga nie wiem jak mam cokolwiek udowodnic, skoro sami przestrzegacie przed podaniem nawet prawdziwych maili (co rozumiem i w gruncie rzeczy sie nie dziwie). Co zas do bezpieczenstwa to tak jak mowie: - serwer nie jest w Polsce, backupy sa robione regularnie - nie wymagam od Was zadnych danych, w gruncie rzeczy niczego - osobicie nie znam innego forum dotyczacego GP, a forum gazety do najwygodniejszych nie nalezy Jesli macie jeszcze jakies pytanie to prosze pytac, tylko z gory uprzedzam, ze niestety sie nie przedstawie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 25.02.09, 22:08 jak możesz to opisz mi te dwie wersje "wydarzeń" na adres admin@gardenplaza.info Co do serwera etc. nie ma znaczenia gdzie się on znajduje i jak często są backupy robione. To nie ma nic wspólnego z tym co niektórzy wyprawiają. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 26.02.09, 10:50 To jak możliwe jest blokowanie logowań na nickach z poprzedniego forum (ktoś tak pisał)?? Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Stare forum gardenplaza.info.pl 26.02.09, 14:22 Nic takiego nie miało miejsca wizard. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgarden Re: Nowe forum mieszkańców 25.02.09, 18:09 No coz, ja ze swojej strony moge dodac to ze mozecie nie wpisywac nawet prawidlowych adresow email. Nie ma potwierdzenia mailowej rejestracji. W profilach tez nie wpisujcie identyfikujacych Was danych. Mam tylko nadzieje ze nie spowoduje to z automatu wielkiego smietnika... Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Nowe forum mieszkańców 26.02.09, 07:38 Jaki śmietnik niby miałby być jeśli użytkownicy wymyślą adresy e-mail i login ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Nowe forum mieszkańców 26.02.09, 14:34 "Nie ma potwierdzenia mailowej rejestracji" Przy rejestracji trzeba podać e-mail, który znajduje się w bazie i w zależności od konfiguracji forum itp. jest również widoczny dla "OBCYCH" :P Dlatego też nie jest widoczne stare forum, aby "OBCY" nie przekazywał treści..."DALEJ"... a później urządzanie zabawy w kalambury, zgaduj-zgadula, skojarzenia kto kim jest... :P P.S. Napiszesz do mnie maila markugarden ??? Odpowiedz Link Zgłoś