kuriozalna 12.07.06, 19:07 Mam ogromne problemy z rannym wstawaniem. Naprawde ciezko sie wybudzam. Pomaga mi jedynie jakas energetyczna muzyka(no i czasem maz hihi). Moze znacie jakies fajne kawalki ktore beda w stanie wyciagnac mnie z lozka rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujanna Re: Energetyczna muzyka 12.07.06, 22:03 Mnie zrywa z łózka moje dwoje dzieci, to najlepsza muzyka dlA uszu Odpowiedz Link
vernalis1 Re: Energetyczna muzyka 13.07.06, 08:56 hihi, gdybym liczyła na syna - to do obiadu nikt by nie wstał, a pies musiałby nauczyć sie korzystac z WC - gdyby tez juz wstał )Jakas ta nasza rodzinka cała mocno śpiąca ) Odpowiedz Link
nosmoking1 Re: Energetyczna muzyka 13.07.06, 13:07 Ja mam nastepujacy zestaw do samochodu kiedy jade rano do pracy: 1.Safri Duo&Clark Anderson-Rise 2.Bloodhound Gang- Uhm Tiss 3.Black Eyed Peas- Pump it 4.Eminem- Welcome to Ditroit City (ta jest tez niezla kiedy jestem wkurzona) Power murowany Odpowiedz Link
kuriozalna Dzieki nosmoking 13.07.06, 16:38 O wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Juz sobie posciagalam. Macie jeszcze jakies propozycje????? Odpowiedz Link