26.10.08, 00:45
witajcie dziewczyny! czytam i oczom nie wierzę! od dawna zastanawiałam się nad tym jak znaleźć przyjaciółkę, ba! choćby koleżankę, skoro już skończyłam szkołę i studia i nie za wiele mam okazji do poznawania nowych ludzi, a tu - proszę! takie forum!
wróciłam do opola, mojego rodzinnego miasta przed niemal dwoma laty po kilkuletniej nieobecności i okazuje się, że dawne koleżanki albo wyjechały albo niewiele już mamy wspólnego. jestem w dość niezależnym związku ze wspaniałym mężczyzną, jego często nie ma w domu, ja co prawda uwielbiam swoją samotność, ale ileż można smile postanowiłam to zmienić!
marzy mi się paczka fajnych dziewczyn w okolicach 30tki. chciałabym móc wyjść razem do knajpki na ploteczki, zaprosić Was do siebie, może upiec razem jakiś ciacho, może pomóc w czymś kiedy będzie potrzeba.
mam nadzieję, że się odnajdziemy.
Obserwuj wątek
    • lidzia-24 Re: opole 10.03.09, 22:04
      Hej, ja tez mieszkam w Opolu i tak jak Ty szukam przyjaciół, z którymi
      chciałabym spędzać czas, o wszystkim pogadać i robić różne rzeczy. Ja tez tu
      miałam przyjaciół, którzy niestety powyjeżdżali i teraz nie mam tu nikogo z kim
      mogłabym robić to co robi się z przyjaciółmi. Mam wspaniałego prawie męża i
      dwójkę kochanych córeczek, ale gdy on jest w pracy, siedzę sama w domu i nie mam
      tak naprawdę z kim pogadać. Życie stało się strasznie nudne i dość samotne.
      Jeśli więc miałabyś ochotę porozmawiać lub cokolwiek innego, pisz.smile Pozdrawiam
      Cię serdecznie i czekam na jakąś wiadomość.
    • madi.only Re: opole 29.09.09, 12:56
      Cześć dziewczyny)
      Mi też brakuje koleżanek,i z chęcią bym poznała jakieś)
      Mam 29 lat i jestem z Prudnika. Dla mnie nie jest warzne w jakim
      wieku jesteście i z kąd - piszcie)
      Wszystkie moje dawne koleżanki powychodzily za mąż itd.i nie mają
      już dla mnie tyle czasu sad
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi))
      • lidzia-24 Re: opole 08.11.09, 05:09
        )Hej Madismile jestem w podobnej sytuacji co Ty. Jeśli będziesz chciała pogadać, to
        napisz do mnie. pozdawiam i czekam na odpowiedz
        • 80angie Re: opole 27.12.09, 00:21
          a ja się przeprowadziłam do Opola z małopolski i mam tu tylko chłopaka, zero
          koleżanek bo i skąd sad a co dopiero o przyjaciółce marzyć sad bardzo chętnie
          nawiążę nowe znajomości
          • nudzia1 opole 04.01.10, 19:20
            Hej jestem studenką, ucze się angielskiego.. rowniez przeprowadziłąm sie do
            opola.. i chetnie poznam nowych ludzi z którymi mozna sie spotkac i miło spedzic
            czas

Pozdrawiam
            • pelnas_sprzecznosci Re: opole 26.01.10, 10:30
              Wita, chetnie cie poznam, napisz ewulinka@o2.pl
          • pelnas_sprzecznosci Re: opole 26.01.10, 11:19
            Hey, miło by było poznać tutak kogoś nowego tej samej płci (bez podtekstów).
            Ktoś podobnie mysli?
    • agusia20.21 Re: opole 21.04.10, 12:34
      cze ja tez szukam koleżanki moze z czasem przyjaciółki po szkole
      tak jakoś kazda z koleżanek poszla w swoja str i ma rodzine swoje
      zycie tak jakos malo wspolnych tematów jak ktoś chciałby pogadac to
      moj email agusia20.21@orange.pl
      • kerrymarta Re: opole 10.06.10, 17:30
        Mimo wspaniałej rodzinki tez mi jakoś doskwiera samotnośc. kobieta potrzebuje
        drugiej kobiety aby istnieć, tak myślę. Zapraszam do kontaktu: baly01@wp.pl
    • marchewka_79 Re: opole 16.09.11, 22:01
      Mam 32 lata.
      Niedawno przeprowadziłam się razem z mężem i córeczką do Opola (ZWM) i nie mam tu wogóle znajomych.
      Chętnie nawiążę kontakt z kobietami w podobnym wieku z którymi mogłabym np iśc na spacer , czy plac zabaw z dzieckiem.

• sofia-9 opole- też szukam 10.10.11, 15:38
      Czesto bywam w Opolu na kilka dni, ale jestem tam samotna. Po pracy nie mam się do kogo odezwać nie znam miastasad. Chętnie poznam miłe koleżanki z Opola mam 30 lat.
      Moje gg 591496. Może któraś z pań się zdecyduje do mnie napisać.
    • madi.only Re: opole 21.10.11, 17:27
      Hey dziewczyny,jesteście tu jeszcze?
    • karola19914 Re: opole 07.01.14, 19:44
      hej ja również szukam przyjaciółki napisz Domiesmile to moje ggsmile 42751411 będę czekać pozdrawiam Karolinasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka