Dodaj do ulubionych

Wiadomości lokalne

06.10.21, 19:59
Co się stało z wyborem jeśli chodzi o wiadomości lokalne?
Co mieszkańca Warszawy obchodzą wiadomości z Bukowiny? I dlaczego nie można sobie ustawić tego, co mnie interesuje tak, jak było wcześniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Halina Re: Wiadomości lokalne IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.21, 13:22
      Tak. Bardzo to niefortunne .Brak wyboru wiadomości lokalnych. Nieporozumienie totalne.
    • yenna_m Re: Wiadomości lokalne 12.10.21, 07:56
      U mnie to samo. Bardzo nieprzemyslana decyzja.
    • iwles Re: Wiadomości lokalne 13.10.21, 08:34

No właśnie. Czy ktoś odpowie, co się dzieje ?
    • iwles Re: Wiadomości lokalne 13.10.21, 10:53
      Dostałam odpowiedź na maila, że wiadomości lokalne należą do Gazety Wyborczej, dlatego są na stronie Wyborczej.

wyborcza.pl/7,75398,27631773,wyborcza-liderem-wyborcza-tylko-na-wyborcza-pl.html
      • valla-maldoran Re: Wiadomości lokalne 15.10.21, 13:52
        A co ma piernik do wiatraka?
        Skoro wyborcza.pl oddzieliła się od gazeta.pl, to czemu gazeta.pl nie może zrobić pola wyboru w swoich wiadomościach lokalnych?
        Gazeto! Odpowiedz.
        • a_usher Re: Wiadomości lokalne 16.10.21, 13:07
          Nie ma pola wyboru, bo nie ma wyboru. Jeśli się nie mylę, gazeta.pl ma tylko jeden dział lokalny znany jako metrowarszawa. Przypuszczam, że coś tam do końca roku zorganizują, ale pewności nie ma.

Na początek mogłaby być wyszukiwarka, ale pewnie wiadomości nie są otagowane regionami, więc nawet wyszukiwanie według treści nie zawsze zadziała, np. nie znajdzie Radomia w wiadomości o Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku.
      • ijon_tichy73 Re: Wiadomości lokalne 23.11.21, 08:57
        I im się wydaje, że lud coś z tego kuma... Powodzenia.
        ps. PIS znowu wygra, bo "intelektualiści" niczego nie rozumieją...
    • herajarvi Re: Wiadomości lokalne 29.11.21, 01:47
      Wszedłem właśnie na forum, żeby napisać dokładnie o tym. Weźcie to poprawcie, nie chce mi się szukać gdzieś po Wyborczej, zawsze miałem dział Kraków na głównej stronie gazeta.pl gdzie były linki do krakow.wyborcza.pl, komu to przeszkadzało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka