fisztka 28.10.05, 20:38 kto mi udzieli korepetycji??????????// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.netcontrol.pl 29.10.05, 22:50 NAM Fisztka Nam;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qfelek Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.ap.krakow.pl 29.10.05, 23:47 a z czym macie problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisztka Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:41 począwszy od wstępu, kończywszy na ostatnim wykładzie;/ logika nieformalna= CZARNA MAGIA;/ fisztka jest blondynka. niktore blonndynki nie sa inteligentne. fisztka nie jest inteligentna;/ logika=za wsyokie progi na moje nogi małą! :********* trzeba iść do pracy i na waruek zbierać;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.netcontrol.pl 30.10.05, 08:41 haha albo zajaczek ktory ma wątrobę =D ja wymiekam :) Fisztka moze jakas firme zalozymy to bedzie na mnostwo poprawek;) heheh :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisztka Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 09:24 Ty! dobrze myslisz:) założymy firme oooooo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.netcontrol.pl 30.10.05, 09:25 może wciągniemy kogoś jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisztka Re: L O G I KA na WSZiBie;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:04 cos tam juz zakumalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś