Dodaj do ulubionych

SAMOTNOŚĆ-o co pytali?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:43
O co Was pytali w prezenataji:Samotność-wybór czy konieczność.Ile podaliście
aspektów samotności?Czy wszystkie epoki czy przykładowo kilka?Ilu bohaterów
ujeliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 19:06
      mam to 29,więc napisze.......
    • Gość: asiorek Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.05, 19:32
      ja mam 25 a wy? napiszcie o co pytaj itp ;D
      • majkaa18 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 19.04.05, 21:44
        ja mam 22...:P heh:) a jutro ang....
    • alek_alek_alek_alek_alek_alek Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 19.04.05, 22:44
      Mój kolega wziął do tego tematu Małego ksiecia. Z jego pytań zapamietałem tylko
      to najśmieszniejsze: Dlaczego młodzież tak lubi czytać małego księcia? Niezłe
      nie, poziom maturalny heh, tak to jest, nauczyciele też widać maja ograniczenia
      w przepływie informacji, ale 10 minut na wymyslenie kilku madrych pytań to jest
      dobry czas, prawda?
    • Gość: hop Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:50
      Ja mowilam o Prometeuszu, Hamlecie, Gustawie i Jozefie K. Ponadto o Krzyku Muncha i Mnichu_nad_morzem Friedricha. Pytania: rozwinac mysl Tatarkiewicza o tym, ze 'samotnosc jest przyjemnoscia dla tych, ktorzy jej pragna i meka dla tych, ktorzy zostaja na nia skazani', scharakteryzowac ekspresjonizm na przykladzie Krzyku Muncha i opowiedziec o glownych tezach jednej ksiazki z bibliografii przedmiotu. Dostalam 18/20 pkt.
    • osiolek8 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 20.04.05, 18:44
      cze ja mialam rozne oblicza samotnosci wiec... ale moze Ci sie przyda mialam 6
      aspektow. oblicz a tym samym 6 bohaterow pytali o bohatera bajronicznego,
      dlaczego taka bibliografia, dlaczego wogole ten temat, a moja kolezanke co laczy
      samotnikow
      • majkaa18 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 21.04.05, 18:18
        symbol rozdartej sosny, prometeizm( do dziadow), powiesc poetycka( konrad
        wallenrod)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka