Gość: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:43 O co Was pytali w prezenataji:Samotność-wybór czy konieczność.Ile podaliście aspektów samotności?Czy wszystkie epoki czy przykładowo kilka?Ilu bohaterów ujeliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 19:06 mam to 29,więc napisze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiorek Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.05, 19:32 ja mam 25 a wy? napiszcie o co pytaj itp ;D Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa18 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 19.04.05, 21:44 ja mam 22...:P heh:) a jutro ang.... Odpowiedz Link Zgłoś
alek_alek_alek_alek_alek_alek Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 19.04.05, 22:44 Mój kolega wziął do tego tematu Małego ksiecia. Z jego pytań zapamietałem tylko to najśmieszniejsze: Dlaczego młodzież tak lubi czytać małego księcia? Niezłe nie, poziom maturalny heh, tak to jest, nauczyciele też widać maja ograniczenia w przepływie informacji, ale 10 minut na wymyslenie kilku madrych pytań to jest dobry czas, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:50 Ja mowilam o Prometeuszu, Hamlecie, Gustawie i Jozefie K. Ponadto o Krzyku Muncha i Mnichu_nad_morzem Friedricha. Pytania: rozwinac mysl Tatarkiewicza o tym, ze 'samotnosc jest przyjemnoscia dla tych, ktorzy jej pragna i meka dla tych, ktorzy zostaja na nia skazani', scharakteryzowac ekspresjonizm na przykladzie Krzyku Muncha i opowiedziec o glownych tezach jednej ksiazki z bibliografii przedmiotu. Dostalam 18/20 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek8 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 20.04.05, 18:44 cze ja mialam rozne oblicza samotnosci wiec... ale moze Ci sie przyda mialam 6 aspektow. oblicz a tym samym 6 bohaterow pytali o bohatera bajronicznego, dlaczego taka bibliografia, dlaczego wogole ten temat, a moja kolezanke co laczy samotnikow Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa18 Re: SAMOTNOŚĆ-o co pytali? 21.04.05, 18:18 symbol rozdartej sosny, prometeizm( do dziadow), powiesc poetycka( konrad wallenrod) Odpowiedz Link Zgłoś