bambi_ 01.11.09, 12:55 Kocham książki ! . A wy ? . Macie do nich słabość ? . Co ostatnio czytaliście ? . Ja obecnie czytam Na Topie 1 . Beczę ze śmiechu ! . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wand Re: Book ' sy <3 01.11.09, 13:01 Ja kocham... Ykhym: Igrzyska Śmierci, HARRY POTTER [xD], Miasto Kości, Century, Nekroskop^^. Odpowiedz Link Zgłoś
troublemaker Re: Book ' sy <3 01.11.09, 13:03 też kocham czytać. ale tylko i wyłącznie dobre książki. muszą mnie trzymać w napięciu i przy okazji rozbawiać . ;d teraz czytam 'Nie jestes pępkiem świata, Calmo!'. bardzo mi się podoba. ostatnio czytałam super książkę.. to była 'Szkoła dla snobów'. polecam też 'Poza zasięgiem'. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Book ' sy <3 01.11.09, 13:04 Też uwielbiam, czytam Krzyżaków, jeszcze 100 stron, a jutro przerabiamy, no kurde.. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Book ' sy <3 01.11.09, 13:08 Uwielbiam kocham...czytałam potop w wieku 7 lat.! Jak ja to kocham...uwielbiam nien widzę nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
pinkandblack Re: Book ' sy <3 01.11.09, 13:14 ja tez czytam krzyżaków ;/ blee jakie to jest nudnee na szczęście jeszcze ma troszkę czasu żeby przeczytać.Kiedyś nie lubiłam czytać ale teraz kocham ;-p moje ulubione książki to Harry Potter xd Miasto kości, Wampiry z Morganville czy jakoś tak i jeszcze dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Book ' sy <3 01.11.09, 20:06 Tak Tak Tak !! ;D moje ulubione to Harry Potter <3 ;p, NArnia, książki Meg Cabot i inne ;p Teraz czytam Plotkare Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: Book ' sy <3 03.11.09, 18:55 Teraz czytam ostatnią częśc Trylogii Czarnego Maga . Polecam ;p, tak wcią\ga, że dwie poprzednie częście przeczytałam w tydzień xD. Oczywiście opuszczając sie w nauce .. ;B. A oprócz tego przeczytałam ( jak chyba każdy) sagę Twilight . Aha...jeżeli lubicie książki fantasy przeczytajcie też Wojny Świata Wynurzonego ... hihi ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Book ' sy <3 01.11.09, 20:10 lubię , czytam czasmi , jak mam czas . Odpowiedz Link Zgłoś
lusskamala16 Re: Book ' sy <3 02.11.09, 18:25 uwielbiam, kocham ! xd przeczytałam wszystkie na topie! masssakra ;DD świetne ;D najbardziej lubie takie dla nastolatek, nie obchodzi mnie ze powinnam czytac mądre książki. czytam co chce ^ Odpowiedz Link Zgłoś
silver. Re: Book ' sy <3 03.11.09, 19:38 ' Herbatniki z jagodami. ' fajne są . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Book ' sy <3 03.11.09, 19:41 Ostatnio? Bez odwrotu. O czternastolatce, która z pierwszym chłopakiem zachodzi w ciążę i decyduje się urodzić to dziecko. Świetna książka. Trzyma w napięciu, chociaż trochę przewidywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealna16 Re: Book ' sy <3 03.11.09, 19:42 uwielbiam czytać. wszystko. dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Kocham 03.11.09, 19:52 Ja kocham czytać teraz czytam książkę "Lawenda w chodakach" jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Book ' sy <3 03.11.09, 19:51 byłobyłobyło. Ale cóż. W tym momencie czytam Grę Anioła Zafona, bardzo przyjazna książka, od której szybko się uzależniasz i połykasz w 3 godziny. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Book ' sy <3 03.11.09, 19:51 Kocham książki, ale ostatnio nie wiem co czytać. Co jest The Best? Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Book ' sy <3 03.11.09, 20:05 Czytałyście Intruza Stephenie Meyer? Bo ja chciałabym, ale nie wiem czy jest dobra. Choć po zmierzchu to raczej ta też jest dobra. Ciekawe czy Stephenie coś pisze? Odpowiedz Link Zgłoś