Gość: motyl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:17 Idzie ktoś do Białego na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 11:32 Ja! jak dobrze zdam maturę to bym bardzo chciał studiować prawo w Białymstoku, trochę bardziej na UMCS ale do Białegostoku też pewnie niełatwo się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialostoczanka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:41 ja jestem z bialego, co prawda zdaje na medycyne ale z mojej szkoly ( najlepsza i w mieście i w wojewodztwie ) chyba tylko 4-5 osob zdaje na prawo do bialego- reszta wali na krakow i wawe weic dont worry :) glupota jest to ze biora pod wuage oceny :/ bo u mnie w szkole jak ktos mial 4 to byl mistrzem bo na 6 umial pan bog, na 5 pani/ pan profesor, na 4 reszta świata :) pozdraiwam i zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:23 Na UwB pod uwagę brana jest tylko maturka z histy, podstawowa bądź rozszerzona. Czy się myle i czegoś nie doczytałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialostoczanka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:01 u mnie w klasie dziewczyna zdaje na prawo i jak sie okazalo potrzebna jej ocena z historii i z wosu- byla srednnio zadowolona bo jak to w mej szkole ma dwie 4 ... wiec chyba czegos nie doczytalas, albo w ost chwili cos zmenili, ale watpię :) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 13:17 WYDZIAŁ PRAWA ul. A. Mickiewicza 1, 15-213 Białystok Prawo studia dzienne magisterskie limit miejsc - 200 Termin składania dokumentów: do 30 czerwca 2005 roku Termin egzaminu: Termin egzaminu z przedmiotów ujętych w zasadach rekrutacji, a nie uwzględnionych na egzaminie maturalnym w systemie nowej matury: 15 lipca 2005 roku Termin egzaminu dla kandydatów, którzy zdawali egzamin dojrzałości w systemie starej matury: 15 lipca 2005 roku Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna: ul. Mickiewicza 1, tel. 745-71-79 Warunki i tryb rekrutacji na studia dzienne kandydatów, którzy uzyskali świadectwo dojrzałości w systemie nowej matury. I. Podstawę przyjęcia na studia na kierunek prawo stanowi wynik egzaminu maturalnego z przedmiotu historia lub wiedza o społeczeństwie. II. 1. Dla osób zdających egzamin maturalny na poziomie podstawowym ilość uzyskanych punktów mnożona jest przez współczynnik 1. 2. Dla osób zdających egzamin maturalny na poziomie rozszerzonym ilość uzyskanych punktów mnożona jest przez współczynnik 1,2. III. 1. Osoby, które na egzaminie maturalnym nie zdawały historii lub wiedzy o społeczeństwie, jako przedmiotu obowiązkowego lub jako przedmiotu dodatkowego, przystępują do egzaminu wstępnego organizowanego na Wydziale Prawa UwB. Egzamin wstępny obejmuje jeden z przedmiotów: historia lub wiedza o społeczeństwie - wybrany przez kandydata. Egzamin wstępny ma charakter testowy. 2. Ilość uzyskanych punktów z egzaminu wstępnego mnożona jest przez współczynnik 1,2. 3. Osoby, które uzyskały świadectwo dojrzałości w systemie starej matury, podlegają rekrutacji na zasadach określonych w pkt. III ust. 1 i 2. IV. O przyjęciu na I rok studiów decyduje ilość punktów uzyskanych przez kandydata z egzaminu maturalnego lub z egzaminu wstępnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:53 Dziwne, bo w zasadach rekrutacji nie mam nic o ocenach końcowych z przedmiotów. Na dniach otwartych też nikt nic nie mówił o ocenach. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twixi Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 17.05.05, 15:59 a z któego LO jestes jesli można wiedziec? 1 czy 2? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 17.05.05, 16:02 hmm, zastanawiam się, która szkoła jest najlepsza w mieście i w województwie... wydaje mi się, że ilo, ehh... pewnie dla każdego z was wasza hhehhehe NIGDY na prawie w białym nie brano pod uwagę ocen końcoworocznych (a zresztą na których studiach to się bierze pod uwagę???) wybieram się na prawo, może się spotkamy? pozdro600<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 17.05.05, 16:05 Jak nie, jak tak? Jak mój rocznik (matura w 2002 r.) zdawał, to brali pod uwagę oceny końcoworoczne, maturalne i wynik ustnego - było najpierw wielkie naciąganie ocen, a potem wielkie szukanie znajomości w komisji - pół mojej klasy tam zdawało, więc wiem;) A najlepsze LO w Białymstoku to na pewno III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 17.05.05, 16:10 hmm..... pewnie skoro szukaliście znajomości to faktycznie III jest najlepsze hehehehhe ps. i co znaleźliście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 17.05.05, 18:05 Skoro umiesz czytać ze zrozumieniem, to pewnie I LO jest najlepsze...;) Czy mówiłam, że to ja szukałam? Prawo mnie w zyciu nie interesowało, więc szukać nie musiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.249.* 17.05.05, 18:35 no i bardzo fajnie ze sie na to prawo do Białego wybieracie ... tylko żę by sie jeszcze przydało porównac wyniki tak mniej wiecej ... jak mozecie to piszcie bez sciemy <lol> ja mam około 70 z podstawy z histy ... narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 20:07 78-86 ale przed maturami próbnymi kumpel sobie jakoś tak policzył ponad 86 i miał 78 dlatego się boję podawać;)) rozszerzony zawaliłem;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijok i leń Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 21:38 tzn. po próbnej tyle sobie nadał punktów więc bez linijki to ni ch..a;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 00:00 zdaję tylko hirę, na razie nie liczyłam pkt z podstawy (tak na oko straciłam CHYBA do 10, bo błędy tak od razu po rozmowach z kumplami wyszły), rozszerzona - nie mam pojęcia, wydawało się faajnie, ale odpowiedzi gazety mnie dobiły, jak zobaczę oficjalny klucz to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 17.05.05, 23:51 skoro się tak "chwaliłaś" swoimi znajomymi z klasy to użyłam liczby mnogiej, sorrry jeśli cię uraziłam:), ciągle nie odpowiedziałaś mi na pytanie: czy znaleźli te znajomości?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.05.05, 09:49 a ja mam ponad 60% z podstawy:( mam wogóle jakies szanse? też się wybiaram na prawo do białego;] a jutro jeszcze wos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 10:46 spoko wos się nie liczy (albo hira albo wos) może będziesz miał więcej z rozszerzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:48 A ja zawaliłam podstawe , rozszerzona mi o wiele lepiej poszła. Mam nadzieje, że próg nie będzie zbyt wysoki:) Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 11:51 przecież jest 200 miejsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:16 Oby starczyło dla wszystkich chetnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.05.05, 12:38 Ci, co chcieli, to znaleźli, w końcu Białystok nie jest taki duży. ;) Jeden koleś jeszcze przed egzaminami nam się chwalił, że jest juz przyjęty... A co, w I wszyscy są uczciwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 12:43 chyba raczej:) my nie musimy CHYBA szukać znajomości ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.05.05, 13:12 Na prawo na UwB najlepiej jest mieć znajomości, bo to dośc skorumpowany wydział.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 13:22 tak właśnie się spodziewałam, będzie podobnie jak w gdańsku;) skoro nie interesuje ciebie prawo, to gdzie studiujesz? co jest jeszcze warte polecenia okiem studentki z III?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.05.05, 13:30 Socjologię i polonistykę na UW. Właśnie przede mną sesją z 10 egzaminów, już padam ze zmęczenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 18.05.05, 13:46 gosh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.05.05, 15:44 Jakis problem? Zły dobór kierunków?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo_białystok Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 19.05.05, 09:09 wybór kierunków chyba odpowiada TWOJEJ osobie... GOSH! jeszcze jeden mój komentarz i będzie, że to ja zaczynam kłótnie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.05.05, 16:03 Cóż, historia zna więcej przypadków dziwnie łatwego dostawania się na studia absolwentów III LO (np. informatyka PB 4 lata temu). Która szkoła w Białymstoku jest najlepsza? Wszystko okaże się po wynikach nowej matury i mity niektórych szkół zostaną obalone. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: Prawo w Białymstoku. 28.06.05, 19:15 masz cos do III LO? bo,jakby to powiedziec,szufladkowanie wszystkich uczniow tej szkoły na podstawie wyjątkow raczej nie swiadczy o najwyższym poziomie komentującego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainbow Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 16:51 u mnie w szkole bylo tak samo =/ a teraz mam przewalone heh bo 4 na swiadectwie nie wystarczy pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek To co w końcu na te prawo do białegostoku potrzebn IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.05.05, 17:47 ja myślałem ze albo hira albo wos. Poki co mam 65% z podstawowej hiry, nie wiem jak rozsz, bo strona sie nie wyswietla z odpowiedziami. A jak u was? Oceny koncowe tez sie licza?:>>>> w sumie mam 5:D z wosu i historii;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: To co w końcu na te prawo do białegostoku pot IP: 80.51.228.* 23.05.05, 14:17 specjalnie dla kolegi reaktywuję ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biał2 do Białostocznki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:47 jak mozesz być jednoczesnie w najlepszej szkole w mieście i województwie, przecież w wojew. Łomża jest najlepsza. LOL Nie mogę się doczekać jakiś ogólnopolskich wyników, bo mnie już wkurzają osóby typu "bo. my w III LO...". Poza tym mam tam trochę znajomych i wiem, że były tam osoby, które pod koniec roku z 4 na 6 wskoczyły. <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
blackmolly Re: Prawo w Białymstoku. 30.05.05, 22:24 Rany boskie, a co to za szkoła, gdzie za wiedzę szóstkową dostaje się czwórkę?? PS Ja się uczyłam też w Białymstoku (ILO) i jakoś nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biał2 Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:34 wiedze szóstkową? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 31.05.05, 09:08 ja też się uczyłam w ILO - suuuper szkoła:D i wbrew pozorom stawia 6:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.kolno.jarsat.pl 07.07.05, 22:05 Gość portalu: bialostoczanka napisał(a): > ja jestem z bialego, co prawda zdaje na medycyne ale z mojej szkoly ( najlepsza > > i w mieście i w wojewodztwie ) hehe nie ma to jak skromnosc ! I LO w Łomży pozdrawia wszystkie śledzie! lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 23.05.05, 15:08 a może ktoś wie od ilu pkt przyjmowali w tamtym roku, ile było osób na miejsce i takie tam różne?? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 23.05.05, 15:21 ja idę:) a wyniki - a jak wiem, nic nadzwyczajnego;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 23.05.05, 16:08 CZeść! Czy ktoś orientuje się, czy trudno dostać się na UBiał na ekonomię? Wiem, ile osób jest na 1 miejsce, ale interesuje mnie, czy wsztstkie osoby, które skłądają tam papiery reprezentują wysoki poziom? PZdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 16:18 A ile osób na jedno miejsce jest na prawo? bardzo mnie to interesuje... jak wiecie to piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Prawo w Białymstoku. IP: 81.15.254.* 23.05.05, 16:35 w zeszlym roku było ok. 3 osob na jedno miejsce, czyli nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 24.05.05, 08:57 3 osoby - nom raczej spoko, głowa nie boli:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Prawo w Białymstoku. IP: 80.51.228.* 23.05.05, 22:15 no nie wiem tak do końca, bo z mojej klasy CHYBA nikt się tam nie wybiera, ale z równoległej klasy mat-geo sporo, na 60 osób chyba ciężko będzie się dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Jak wyniki kandydatów na prawo UwB? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.05.05, 17:12 jak wyżej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Ważne! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.05.05, 17:17 ludzie jak historie zawalilam ale wos mi poszedł ok, to wezmą pod uwagę wos? oczywiscie mowa o prawie UwB? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Ważne! 24.05.05, 17:26 no pewnie, albo hira albo wos, biorą to, co lepsze ale na ile zawaliłaś:> może nie jest aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
bosnia1 Re: Prawo w Białymstoku. 24.05.05, 21:13 A czy to nie jest przypadkiem tak, że jeśli ktś nie zdawał jednego z wymaganych przedmiotów (historia/wos) to przystępuje obowiązkowo do ich wewnętrznego egzaminu? Chyba raczej tak, przynajmniej tak wnioskuję z zasad przedstawionych na stronce UwB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 21:32 Historia lub wos. Tutaj tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 24.05.05, 23:17 czyli jeszcze raz: zdajemy na maturze historię albo wos i to biorą nam TYLKO pod uwagę, jak ktoś 2 przedmioty, wybierają z większą ilością pkt żadnych egzaminów nie zdajemy, chyba że nie mamy maturki z wosu albo historii - ale jeśli mamy nie możemy poprawiać - najgłupsza rekrutacja w całej Polsce, będzie mnóstwo przypadkowości! chociaż z drugiej strony może unikną 'gdańska' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-STOK rekrutacja! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.05.05, 10:03 dokładnie, zasady rekrutacji nieciekawe;/ słuchajcie ludziska;P a kiedy skladacie papiery? dopiero jak dostaniecie świadectwa maturalne? bo termin składania jest od 30 maja do 30 czerwca, a jak dostaniemy świadectwa maturalne nie wiem 27 czy jakoś tak to będzie SZAŁ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: rekrutacja! 30.05.05, 10:17 ja składam dopiero jak dostanę świadectwo i zobaczę wyniki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: rekrutacja! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 31.05.05, 18:34 wlasnie sama tez sie zastanawiam co robic...;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rekrutacja! IP: *.stok.xen.pl 28.06.05, 16:00 No i jak wyniki matur kandydatów na prawo ?? Wyjaśnijcie mi jak to jest biorą pod uwagę 2 poziomy(sumują??) czy wybiera się ten z którego ma się lepszy wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rekrutacja! IP: *.stok.xen.pl 28.06.05, 16:17 up up ,napiszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: rekrutacja! IP: 213.25.131.* 28.06.05, 16:59 Wyników z części podstawowej i rozszerzonej nie sumuje się. Biorą pod uwagę lepszy wynik, czyli np jeśli rozszerzony napisałaś lepiej niż podst. to wezmą tę wartość pod uwagę a do tego pomnożą jeszcze przez 1,2. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosnia Re: rekrutacja! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 28.06.05, 17:46 Mam nadzieje, że to co piszesz powyżej to prawda. Ja mam 86 z podstawy, a 42 (!) z rozszerzenia (nieszczęsna Polska Ludowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rekrutacja! IP: *.stok.xen.pl 28.06.05, 21:23 I bardzo dobrze z rozszerzenia mam 18% !!!!!!! W mojej klasie (historycznej niejako)na 31 osób chyba 2 wyniki byłyn niewiele ponad 50% ,reszta przeważnie w granicah 15-30%:/ Z podstawy mam 64% ,warto startowac ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rekrutacja! IP: *.stok.xen.pl 28.06.05, 21:24 sorry za literówki -granicach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: rekrutacja! 28.06.05, 22:50 też się chętnie dowiem podawajcie wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lutobor Re: rekrutacja! 29.06.05, 00:33 wos - podstawa 83, rozszerzenie 73 historia - podstawa 71, rozszerzenie 36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rekrutacja! IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 12:06 No tak biorą pod uwagę historię lub wos ,a wos poszedł znacznie lepiej ... Szkoda ,że janei pisałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogle Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:34 historia-88 i 44:)...WOS-86 i 79...oby wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 16:55 No ok ,ale po co podajecie historie+ wos ,liczyć będą przecież lepszy wynik i to albo podstawa albo rozszerzony. wiec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogle Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:00 z przyzwyczajenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerta Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 17:00 mam pytanie odnosnie rejestracji i skladania papierow na uniwerek w bialym. Na stronie podanych jest bardzo duzo dokumentowi sie zastanawiam czy je trzeba podac juz tearz czy dopiero jak juz sie np dostanie :> bo przykaldowo byly tam podane nawet4 zdjecia legitymacyjne czy jakies tam zaswiadczenie od lekarza, kserokopie dowodu .. i to by bylo bez sensu gdyby trzeba bylo to wszystko jzu teraz podawac:> powiedzcie co dokaldnie jest potrzebne na sama rejestracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 17:23 wydaje mi się ,że jednak od razu :/ Do Bogle-rozumiem ;),bo juz myślałam ,że może jednak z tą rekrutacją coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajna Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 29.06.05, 19:01 Ja się nie łudze :(( Idę na zaoczne, potem się przeniose, ta je**** matura : (((. Pechowy ten rocznik 86 !! Pozdrawiam i zycze powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 19:23 Fajna nie przesadzasz? a jakie masz wyniki? hira czy wos Ja np z rozszerzonej historii mam cale 18%!!!:D Poziom podstawowy wiec mi zostaje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajna Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.06.05, 05:33 Ja z rozsz. tylko 26 % liczylam na co najmniej 60 % :( POdstawa 66% tez zle, wos 70% i 59% więc się nie łudze, PORAŻKA TOTALNA :(:(:( Idę na zaoczne. WALE TA CALA MaTURE !! Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 18:09 ja mam 94 z podstawy i 44 z rozszerzenia (historia) czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 18:12 wow ,dziewczyno moim zdaniem na pewno sie dostaniesz ;)) Powiedz proszę czy oni liczą lepsyz wynik albo podstawę albo rozszerzenie ? bo ja już nic nie wiem :// Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 18:15 albo podstawę albo rozszerzenie (lepszy wynik) mnożą rozszerzenie przez 1,2 więc teoretycznie biorą rozsz, ale np. z hiry to wyjdzie chyba podstawa;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 18:24 czyli jak ma sie wynik przykladowo 70% podst rozszerzenie 20% to te 1 ufff I dobrze bo moje 18%!! z historii rozszerzonej to śmiech na sali:D a może akurat z podstawy będzie dużo podobnych wyników,trudno będę próbować Wiesz może jak dużo jest chętnych(domyślam się ,że sporo) Wszystkim historia(z klasy bądź szkoły) poszła tak dobrze jak Tobie?? Bo już się boje:) Gratuluję wyników:) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 18:32 dzisiaj doniosłam wszystkie papiery i pan krzyczał do słuchawki, że na razie mają 470 kandydatów/ 200 msc, a przed drzwiami stała długa kolejka (około 10 rano!!!) - myślę jednak, że połowa odpada z definicji:) w mojej klasie (w szkole nie wiem) historia poszła dobrze, tzn. podstawa podobnie jak mi, może trochę procent mniej, rozszerzenie też, natomiast wos poszedł b. dobrze, szczególnie rozszerzenie - co mnie wkurza, bo pisanie rozprawki o streotypach nie umywa się do pisania o przemianach społecznych - ale kto na to zwróci uwagę? tylko w białym są takie cyrki, ich strata:] a ty ile masz procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 18:37 Wos ehhh domyslam się i zgadzam :/,żałuję ,że sama nie zdawałam:( Niestety historię zawaliłam ,mam tylko 63% i tak się zastanawiam czy składać,w sumie niosą też ludzie którzy mają po 50% ,no ale nie wiem .. Szanse minimalne no coż ... Jeszcze mam jedno pyatnie przyjmują tylko oryginał /odpis maturalnego z CKE czy od notariusza też może być? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 18:42 od notariusza też może być, ale przecież do dzisiaj można było składać papiery? a świadectwa maturalne można donosić do 8, tak mi się wydaje:] pozdrawiam i życzę szczęścia, pocieszę Cię tylko, że moja klasa na 100% nie wybiera się tutaj, odlatuje do wawy, więc może masz szansę? wydaje mi się, że wszyscy, którzy zdawali wos lub historię chcą spróbować na prawie, bo tu jest aż 200 miejsc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 18:46 Z tego co wiem to papiery ogólnie do 8 lipca ,gdzie jest podane ,ze tylko na donoszenie świadectw?Cholercia na pewno od notariusza może być?,bo mam wybrane 3 kierunki i na jednym uniwerku na pewno musi być odpis lub orginał z CKE :/wrr Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 18:59 nie wiem, tak mi powiedział ten pan zza sosnowego stołu:] nie wiem czy to prawda, może coś przekręciłam, jeśli tak to przepraszam, jestem pewna na 100%, że przyjmą świadectwo od notariusza, dla nich to nie ma znaczenia chyba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 19:00 a co do papierów -www.uwb.edu.pl/modules.php? op=modload&name=News&file=article&sid=163&mode=thread&order=0&thold=0 nie chodzi wiec chyba o świdectwa:) ,jeśli jest tak jak mówisz i można odpis maturalnego od notariusza to i ja zaniosę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 19:01 Aha dzięki jeszcze raz! :) a link miał być taki: moze sie uda tearz?:P www.uwb.edu.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=163&mode=thread&order=0&thold=0 Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 19:05 kurczę super! nawet tego nie widziałam! w takim razie może uda mi się wyciągnąć oryginał mojego świdectwa ukończenia szkoły, potwierdzić notarialnie i odnieść bez zbędnego bólu:> i jednak złożyć na jakiś "pewniejszy" kierunek:] dzięki za info i przepraszam za złe informacje, widocznie wszystko się pozmieniało:) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 19:07 a to na potwierdzenie moich wcześniejszych słów:] prawo.uwb.edu.pl/page.php?id=197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 19:11 no to mam nadzieje ,ze mój LINK jest prawdziwy tak mis ie też wydaję ,skoro moi znajomi jutro niosą papiery na historię ,socjologię itp:)) No i sama chcę zanieść:) Oby tylko z tą historią brali wynik lepszy ,a nie taki ,że jak ktoś zdawał rozserzenie to z rozszerzenia :// Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 19:13 jestem 100% pewna, że biorą wynik lepszy:) o to możesz być spokojna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.stok.xen.pl 30.06.05, 19:16 Wielkie dzięki ,a ja jestem prawie pewna ,że mój link nie kłamie ,wcześniej na stronie bowiem przy rekrutacji również widniała data 30.06 a teraz jest 8.07:)) Jeszcze raz dzięki !! Uciekam trochę na świeże powietrze :P Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 30.06.05, 19:23 hehe, nie ma to jak wymiana informacji;] pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 01.07.05, 09:57 Pewnie większość ma już złożone papiery więc teraz wpisujcie ile punktów Wam wyszlo po przeliczeniu wyników matury:] Mi lepiej poszedl WOS (88 podst., 74 rozsz.). 74 x 1,2 = 88,8 pkt. Wystarczy...?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosnia Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 01.07.05, 10:05 Jeszcze jedno pytanie w sprawie rekutacji: czy jeśli na maturze zdawalam tylko historie, to nie musze pisac u nich wewnetrznego egzaminu z WOSu? Przynajmniej tak wynika z tego co jest na stronie, a termin to 15 lipiec... Juz nic z tego nie rozumiem, ale jesli tak mowicie to moj wynik to: 86 historia - podstawowa oczywiscie, myslicie, ze to daje jakies realne szanse - tak Waszym zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
lutobor Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 10:53 EW piszesz tylko wtedy, jeśli nie zdawałaś na maturze ANI historii, ANI wosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 01.07.05, 15:12 up:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:25 podstawa 96 historia 68 - trzy lata ostrego rycia zaowocowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:26 mialem na mysli 68 rozszerzenie , sorry Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 19:50 gratulacje maximus! składasz tylko do B-stoku? Twój wynik jest świetny, jest czego zazdrościć:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:56 Na prawo składam tylko do Białegostoku, bo jest tu całkiem dobry poziom. Ale próbuje tez na UW na stosunki międzynar. Swoja droga, Ty tez masz bardzo dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 02.07.05, 12:27 Dzięki, ale i tak przestraszyła mnie inwazja na prawo, więc składam też na zapobiegawczy kierunek - nigdy nie wiadomo, jak mogą pójść egzaminy wstępne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.07.05, 21:48 a ja mam 74 z podstawy wosu i 69 z rozszerzenia to po przeliczeniu wychodzi 82,8 . Nie wiemmm sam, mam jakies szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd... Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:37 No to bedziesz mial nastepne kilka lat ostrego rycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 15:37 hejka!wiecie co,ja nie myslalam w sumie o bialym i nie bardzo wiem jak ta rekrutacja wyglada,mozecie pomoc?;)liczy sie wos i historia?czy tylko jedno z tych i poziom rozszerzony czy podst.tez?bo wiem ze cos sie mnozy x1,2,tzn.chyba wynik rozszerzony ale wszystko jedno czy z hiry czy wosu?i jeszcze cos sie liczy?dzieki za pomoc,pozdroofki;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 15:47 jeszcze cosik,to znaczy ze jesli nie zlozylam tam w ogole zadnych dokumentow to juz nie moge tak???termin byl do 30 a tylko swiadectwa do 8??shiiit;/odpiszcie prooosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 01.07.05, 16:03 Jeśli dobrze rozumiem to już można donosić tylko świadectwa. Ktoś się orientuje może ile jest osób na 1 miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 19:53 wczoraj było 470 osób na miejsce, ale około 10, więc liczę na trochę ponad 500, może 520 na 200 miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetnsour Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.osiedle.net.pl 01.07.05, 21:42 mi tam powiedzieli,że do 8 lipca mogę zaniesc papiery wszystkie i się nie szarpię,bo zdecydowałam się na to prawo 2 dni temu i muszę jeszcze do lekarza isc Odpowiedz Link Zgłoś
lutobor Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 22:04 To sie nazywa "wiem, co chcę robić w przyszłości" :> Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 01.07.05, 22:38 hehe, a nam, którzy od kołyski marzy się prawo, zajmują miejsca :D a za 5 lat: iść na tę aplikację czy nie iść? może pójdę? <lol> dobrze napisana historia/ewentualnie wos może zmienić całe życie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 02.07.05, 10:43 czy posiada ktoś informację odnośnie ilości osób na 1 miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: Prawo w Białymstoku. 02.07.05, 13:41 to że zdecydowałam się składac też na prawo do Białegostoku nie znaczy,że nie składam na prawo gdzie indziej i że nie wiem,co chcę w życiu robic :P po prostu wczesniej złożyłam papiery na UW Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 02.07.05, 20:31 hehe, a jednak nie zgadłam:) a jakie masz wyniki, skoro jednak musisz asekurować się naszym szanownym uniwerkiem, gdzie nikt nie chce zostać, bo studiują tu tylko różowe panienki i łysi kolesie? pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: Prawo w Białymstoku. 02.07.05, 20:41 Łysi kolesie i różowe panienki -pierwsze słyszę :D serio ;) Byłam z koleżanką na wydziale i ludzie których spotkałam wywarli na mnie raczej miłe wrażenie. Zresztą mam kumpla na prawie w Białym i przyznam ,że to bardzo porządny i fajny facet :D Bynajmniej nie łysy;) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 13:21 a wyobraź sobie, że moi znajomi spotkali tylko "takich" ludzi;] nie wiem jakim cudem, ale im się udało:) Odpowiedz Link Zgłoś
aurora33 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 13:59 a czy myślicie że hira 70/30 wos 71/59 pozwala miec nadzieje żeby się tu dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 17:01 ci "szczęściarze" odlatują do wawy... a tam nikt nie chodzi w różowych bluzkach? Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 18:01 Hmm to miłego "lotu" im życzę ,ale wiesz skoro w Warszawie większy wybór sklepów to niby i różnorodnośc stylu ubierania się powinna być większa ,ale kto wie... "Różowych panienek" nie śledzę;)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.07.05, 18:09 ja byłam 30 czerwca i koleś z komisji rekrutacyjnej powiedział mi że w tym roku padł rekord (dopiero 2 dnia!) ponad 800 podań ! ja ze swoimi 72 punktami odpadam na stracie :( nawet nie pójde 18 lipca patrzeć na tą listę :( Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 18:25 30 czerwiec to miał być ostatni dzień rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.07.05, 19:11 no tak ale ponoć przedłużyli do 8... no i dzida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetnsour Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.osiedle.net.pl 04.07.05, 10:18 do Twojej wiadomosci: gdyby na UwB był moduł MISH,z chęcią od razu studiowałaby tutaj, inie zastanawiała się nad Warszawą. a teksty o rożowych bluzeczkach możesz sobie darowac. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Prawo w Białymstoku. 04.07.05, 18:23 heh, różowe bluzeczki to ironia, odskocznia od nudnych tematów;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurora33 Re: Prawo w Białymstoku. 03.07.05, 19:33 weź jednak pod uwagę, że wiele osób zdawało tylko historie a z tej wyniki były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.07.05, 20:25 ale jest punktowana albo historia albo wos... ja zdawalam tylko historie, 72 z podstawowego poziomu o rozszerzeniu wolę nie mówić, mam na świadectwie 5 z wosu i 5 z hist myślicie że są szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś
aurora33 Re: Prawo w Białymstoku. 04.07.05, 11:45 ja mam 71 z podstawowego i ... z rozszerzonego, ale myślisz, że to wystarczy skoroz wosu były wyższe?? a słyszałam coś o podziale listy na ludzi z maturą z historii iwosu słyszeliście o tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: Prawo w Białymstoku. 04.07.05, 08:32 hmmm,to wq koncu ile mniej wiecej osob jest na miejsce??bo ktos widzialam kiedys tu pisal ze ponad 500 i to bylo chyba 30 czerwca a teraz ktos pisze ze 30 czerwca 800....no ja wiem ze do 8 lipca przedluzyli.ejjj,jak mysliscie z 73 z rozszerzonego mam jakies szanse??bo w srode wybieram sie do bialego a mam niezly kawal drogi i sama nie wiem czy oplaca sie w ogole jechac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 08:54 przyjeżdżaj może Ci się uda, ja mam znajomego w komisji i mówi że póki co jest 5 osób na jedno miejsce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetnsour Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.osiedle.net.pl 04.07.05, 10:17 z 73 z rozszerzonej wychodzi Ci z przelicznika dobry wynik, ponad 80.jakis miły pan powiedział mi,że osoby,ktore przekroczyły prog 80 dostaną się na pweno. głowa do gory! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: Prawo w Białymstoku. 04.07.05, 11:01 ajj,bo ja juz mam totalnie dosyc tej matury,tego czekania i w ogole...zlozylam jeszcze na uw ale to przed matura a moja historia to totalna porazka;/no to pojade do tego bialego,moze akurat sie uda:)a nie wiesz moze w jakich godzinach mozna skladac dokumenty??dzieki...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 13:52 jakoś od 9.00 do 14.00, ale nie jest tak łatwo jak się wydaje, z tego co ja wiem w tym roku dużo łatwiej dostać się w wawie niż w białym :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: Prawo w Białymstoku. 04.07.05, 18:32 w wawie???nie sadze...na UKSW jest 16osob na miejsce na prawie wiec mysle ze na UW bedzie wiecej...a w bialym to cos kolo 5 z tego co slyszalam jak na razie..poza tym uw to jednak uw;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Prawo w Białymstoku. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 05.07.05, 18:42 A może ktos się orientuje kiedy ogłoszenie listy osób przyjętych? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk wyniki 05.07.05, 18:47 no ja wlasnie probowalam sie dowiedziec,ale jutro bede w bialym skladala dokumenty wiec sie zapytam i tu odezwe:) a jak tam Twoje punkty gosia? Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: wyniki 05.07.05, 18:49 wyniki 18 lipca-tak mówili Kasiulekk zapytaj lepiej ile chętnych ,chyba sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 05.07.05, 19:06 chetnych od groma i jeszcze trochę ;) nie no ponoć naprawdę cała masa wybiera się na prawo w tym roku, a moje wyniki? wstyd na głos mówić bo tu wszyscy ponad 80 mają a ja zaledwie 72 z historii podstawowej... chyba bez szans co? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekk Re: wyniki 06.07.05, 06:50 ejjj,no cos Ty,dobrze jest!!uszy up gosia:)ja dzis popytam co i jak,tylko kurka wlasnie nie wiem co nas wszystkich tak na to prawo wzielo;P to ja sie odezwe tu wieczorkiem i napisze co mi powiedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 09:56 no ja też nie wiem, trzeba tu zrobic jakąś antyreklame i odstraszyć niezbyt zdecydowanych kandydatów ;)dzięki kasiulkku za miłe słowa, no i bedę (zapewne nie tylko ja) bardzo wdzięczna za cynk, dotyczący nowości :) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: wyniki 06.07.05, 13:47 Gosia ja mam gorsze wyniki ... a propo to składali również ludzie którzy mają po 50 % z podstawy ,no cóz zobaczymy co to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 14:01 no tak ale 200 miejsc to jednak nie tak dużo jeżeli chętnych jest ... teraz już nawet nie wiem, ale na pewno sporo ponad 1000...także ja już powoli tracę nadzieję, tylko strasznie mi szkoda bo prawo to mój wymarzony kierunek a z tego co wiem dużo ludzi złożyło tam papiery od tak sobie...zajmując miejsce dla pasjonatów, no cóż takie życie,życzę wam powodzenia, bo na prawie raczej się nie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
aurora33 Re: wyniki 06.07.05, 14:11 jestem w bardzo podobnej (a nawet gorszej sytuacji) niż ty mam 71 z podstawy i prawo to również mój wymarzony kierunek czas pokaże...trzeba mieć nadzieje bo jak to mówią nadzieja matką głupich ale o swoje dzieci dba =) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 15:04 no tak :) a orientujesz się może jak wygląda sytuacja na socjologii i historii w białym bo tam też składałam teraz już nie wiem czy gdziekolwiek się dostane, więc trzeba o zaoczynych zacząć myśleć...gdzie pójdziesz jak nie dostaniesz się na prawo ? (oczywiście nie chcę zapeszać, ale jakis plan trzeba mieć:) ) również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wyniki IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 15:06 A ile masz? ja niby uruchałem te 93 z podstawy a z rozszerzonego tylko 42 ale to i tak mało:( a poza tym to jakieś chore. Wos zawaliłem bo 67 i 70 a chyba więcej punktów rankingowych miałbym? Wiecie co, są szanse bo wielu ludzi ma wyniki 50 i 30 z histy albo 60 i 40 a też składają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 15:12 oni wybiorą najwyższy z Twoich wyników więc o to się nie martw, wiem że dużo zdawało z naprawdę kiespkimi wynikami ale jestem pewna że sposród tych 1000paru znajdzie się 200 osób z lepszym wynkiem niż mój :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora33 Re: wyniki IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 18:58 zgadzam sie a jeżeli chodzi o historie i socjologie to liczą punkty z polskiego obcego histori i wosu + świadectwo abo jeżeli nie zdawałaś wosu lub histori to piszesz test z wosu i hiry w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora33 Re: wyniki IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 19:00 a byłabym zapomnieła jakie miałaś oceny na świadectwie bo ponoć też mogą liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 21:04 z wosu 5 i z historii 5, a wiesz może czy dużo chętnych jest na te kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora33 Re: wyniki IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 21:25 wiesz teraz na każdy kierunek jest dużo chętnych, ale najprawdopodobniej jest to jedynie sztuczny tłum coś na kształt tego co działo się przy rekrutacji do szkół średnich za pierwszym razem a propos które LO skończyłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 21:35 no mam nadzieję że tak właśnie jest, 1 rok byłam w IILO ale potem przeniosłam się do VII tak jakoś mnie tknęło żeby na plastyczny profil iść nawiasem mówiąc to był mój błąd bo VII... a z resztą szkoda gadać, ale za to historie i wos miałam tam rozszerzone i z tej właśnie przyczyny zdecydowałam się zdawać historie, na szczęście czy na nie szczęście to się jeszcze okaże :)ale z tego co wiem mnóstwo ludzi składa papiery na te kierunki z naprawdę marnymi winkiami ( 40 50 60 nikogo nie obrażając) i tym się ciągle pocieszam i dodaje otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora33 Re: wyniki IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 21:38 gosiu czy mogłabyś mi podać swoje gg chętnie bym z tobą pogadała tylko jutro bo teraz muszę już lecieć ( mój numer 4440891) pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wyniki IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.07.05, 21:44 5221119 no to do jutra, również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś