panisiusia 18.07.06, 18:59 tuż po Daleko od szosy. Oja :) czuję się jakbym znów miała pięć lat. Tylko jak w takich warunkach karierę edukacyjną do przodu pchać? A zawodową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 20:10 niepchac ogladać!:) -łan kilo łoczes? ju hew big famili Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 21:05 Na szczęście mam też karierę dorywczo introligatorską. Kartki se składałam:) Dorysowane piszczoły: miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 21:11 a ja na szczęscie bezczynnie oczekuje porodu, to se ogladam do bólu:) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 21:51 dozo za godzinę w sali telewizyjnej(Thelma i Louise) ;) Składam jakieś systemy lojalnościowe dla BP - mam nadzieję, że nie pozłoszczą się zanadto, jeśli karteczki samokopiujące nie po kolei będą :D ta Lola mnie jeszcze trzymie, i Halinka z Plebanii, co w Zmiennikach prostytutką jest i ma męża z Syjamu :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 21:55 i tu sie nam gusta rozchodza-ja TiL nie bede ogladać-zanudziłabym się Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 22:30 Ja będę, bo nic innego nie ma w moim skromnym teleodbiorniku:) a do rozmów niedokończonych jeszcze godzina :D a pracy jeszcze na pół nocy..... A propos Twojej ciąży;) wczoraj był taki filem "Telemaniak", może lepiej, żebyś już tej Telmy nie oglądała :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dwa odcinki Zmienników 18.07.06, 22:31 nie bede-ide czytać:) miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dwa odcinki Zmienników 19.07.06, 10:32 a ja sie zastanawiam po co są te wszystkei sceny w tajlandii??? kręcone " po złodziejsku" , łapiac dzwiek na sztucznie trzymany mikrofon. odgrywane nie wiem przez kogo , bo na pewno nie przez aktorów, rezyser i dziwekowiec wybrali sie na darmową wycieczke do bankoku czy jak ? wkurzaja mnie nieziemsko Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dwa odcinki Zmienników 19.07.06, 10:41 No jak to po co? Kilo zegarków!!! (też się nad tym zastanawiałam, wtyłumaczyłam sobie, ze gdyby nie te sceny, to byśmy nie wiedzieli, kto wsiadł do taksówki :))))))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Poza tematem 19.07.06, 11:10 A tak wogle, jakbym wielką miłośniczką Barei nie była, to zawsze mnie zastanawia: ile razy i jak długo mozna oglądać "Zmienników" czy "Alternatywy 4"?? Nosz tłuką to w kółko macieju na okręta i bez przerwy. Pomału zaczyna mnie to... wnerwiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Poza tematem 19.07.06, 13:25 a Pana Michala, Potop, Samych Swoich, Krzyzaków? ta sama melodia:)) Odpowiedz Link Zgłoś