Dodaj do ulubionych

romantyczna fikcja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:18
Pytanie odnosnie jednego z zadan: trzeba bylo znalezc hmmm bodajze zaprzeczenie wyrazenia "romantyczna fikcja". Co podaliscie? ;-) Ja, pododnie jak redaktorzy Gazety: racjonalny swiat :-)
Obserwuj wątek
    • drobiazg_lesny Re: romantyczna fikcja 05.05.05, 16:54
      ja też ;), ale szczerze mówiąc - trochę się nad tym zastanawiałam..;)
      • Gość: gh Re: romantyczna fikcja IP: *.udn.pl 05.05.05, 16:59
        a jedni "racjonalny swiat" inni "racjonalnym swiecie" heh bo niby o wprost
        cytowanie pisali i nie iwme kto ma dobrze
        • Gość: aderty Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:04
          i ja tez tak napisalam ;)
          • Gość: krzysiek Re: romantyczna fikcja IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 17:30
            a ja napisalem po prostu "racjonalizm"... mam nadziej ze trafi en inteligentnego
            poloniste który bedzie wiedzial ocb i nie bedzie sie podpieral kluczem przy
            kazdej literce
            • Gość: Wilk Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:34
              przeciwienstwem romantycznej fikcji jest chyba racjonalizm a nie
              racjonalistyczny swiat... no chyba ze przeciwenstwem racjonalizmu jest
              romantyzm a świata fikcja hje hje hje
            • Gość: NeRvik Re: romantyczna fikcja IP: *.iwacom.pl 05.05.05, 17:37
              Napisałem tak:" W akapicie 4. znajdujemy określenie romantyczna fikcja, ale moim zdaniem bardziej by pasowało określenie z akapitu 5. fakt historyczny. Taka mała dygresja:P " koniec cytatu:P
              • Gość: żona Henryka Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:39
                to sie Nervik rozpisales:P ale ja mysle ze oni na wlasne interpretacje nie
                zwaza..ja napisalam "racjonalistyczny swiat"
                • Gość: ja Re: romantyczna fikcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:55
                  ja napisałem "dzisiejszy racjonalny świat"
                  • Gość: ewka Re: romantyczna fikcja IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:12
                    Ja też... ciekawe czy się będą czepiać do tego dzisiejszy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka