Gość: s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:18 Pytanie odnosnie jednego z zadan: trzeba bylo znalezc hmmm bodajze zaprzeczenie wyrazenia "romantyczna fikcja". Co podaliscie? ;-) Ja, pododnie jak redaktorzy Gazety: racjonalny swiat :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drobiazg_lesny Re: romantyczna fikcja 05.05.05, 16:54 ja też ;), ale szczerze mówiąc - trochę się nad tym zastanawiałam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: romantyczna fikcja IP: *.udn.pl 05.05.05, 16:59 a jedni "racjonalny swiat" inni "racjonalnym swiecie" heh bo niby o wprost cytowanie pisali i nie iwme kto ma dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aderty Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:04 i ja tez tak napisalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: romantyczna fikcja IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 17:30 a ja napisalem po prostu "racjonalizm"... mam nadziej ze trafi en inteligentnego poloniste który bedzie wiedzial ocb i nie bedzie sie podpieral kluczem przy kazdej literce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilk Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:34 przeciwienstwem romantycznej fikcji jest chyba racjonalizm a nie racjonalistyczny swiat... no chyba ze przeciwenstwem racjonalizmu jest romantyzm a świata fikcja hje hje hje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeRvik Re: romantyczna fikcja IP: *.iwacom.pl 05.05.05, 17:37 Napisałem tak:" W akapicie 4. znajdujemy określenie romantyczna fikcja, ale moim zdaniem bardziej by pasowało określenie z akapitu 5. fakt historyczny. Taka mała dygresja:P " koniec cytatu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Henryka Re: romantyczna fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:39 to sie Nervik rozpisales:P ale ja mysle ze oni na wlasne interpretacje nie zwaza..ja napisalam "racjonalistyczny swiat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: romantyczna fikcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:55 ja napisałem "dzisiejszy racjonalny świat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: romantyczna fikcja IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:12 Ja też... ciekawe czy się będą czepiać do tego dzisiejszy? Odpowiedz Link Zgłoś