Dodaj do ulubionych

matura z HISTORII SZTUKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:37
Czy pisze ktos z Was mature z historii sztuki? Jak sie przygotowujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gabry Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:43
      ja piszę ... sztuka i czas to minimum ...
      • Gość: Lilice Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.kl / 80.50.214.* 06.05.05, 12:55
        Też piszę. Oczywiście "Sztuka i czas", Wielcy Malarze, notatki:) rozmaite
        albumy:) Piszecie na rozszerzonym?Wybieracie się na historię sztuki? Jeśli tak,
        to gdzie?:)
        • Gość: gabry Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:19
          ja - na uj, bardziej boję się tego testu na podstawowej niż rozszerzonej ... i
          historii ...
          • Gość: Lilice Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.kl / 80.50.214.* 06.05.05, 21:43
            Tak, ja też się trochę boję... Po tym, jak wspaniale zawaliłam rozszerzony
            polski, jestem trochę zaniepokojona. Ale mam nadzieję, że nie dadzą nam czegoś
            trudniejszego niż było na próbnej... Swoją drogą, chętnie pogadam o historii
            sztuki, egzaminie, itd. Mało osób to zdaje, nie ma z kim nawet wymienić
            doświadczeń. GG: 4643227 :)
            • Gość: pyłek a ja mam 100 % IP: *.compnet.com.pl 06.05.05, 23:40
              bom laureatką olimpiady ;)
            • Gość: gabry Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:06
              ja tez moge gg - 5339953
          • Gość: Brzoskwinija Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:41
            dokladnie.. podstawowa jest duzo gorsza od rozszerzonej;) ale wystarczy zdac bo na uj patrza na mature rozszerzona;)
        • Gość: Brzoskwinija Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:40
          No ja wlasnie sie wybieram na historie sztuki na UJ , a Ty?
          • Gość: bajka :) Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:07
            ja też zdaję. moim zdaniem za mało ludzi przyjmują. trochę skaszaniłam
            angielski i już chyba się nie znajdę wśród 35 szczęśliwców (tyle przyjmują na
            historię sztuki na Uniwersytecie Wrocławskim )
            • Gość: Lilice Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.kl / 80.50.214.* 07.05.05, 22:30
              Bajka -> a zdawałaś angielski podstawowy czy rozszerzony? Kurcze... ja jestem
              zaniepokojona polskim...
              • Gość: bajka :) Re: matura z HISTORII SZTUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:41
                mi polski chyba poszedł w miarę nieźle, za to angielski to klapa totalna... z
                dziennymi chyba się już pożegnałam :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka