Gość: ef IP: *.aster.pl 07.05.07, 15:54 Czy OKE ma zamiar opublikować klucze do wypracowań? Te przykładowe prace (przynajmniej na rozszerzonym, podstawowego nie czytałam) są beznadziejne- jakby je napisali na egzamin gimnazjalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maga Re: klucz IP: *.osiedle.net.pl 08.05.07, 11:46 no moim zdaniem prace beznadziejne. Kto wymyśli takie zdanie? "Prowincja u Schulza to axis mundi przedzielone sacrum z profanum" O.o kosmos jakiś. klucz jest chyba jeszcze ustalany, egazminatorzy czytają prace i zgłaszają uwagi, ale chyba klucz będzie dostępny sdo wglądu w siedzibie oke po oberaniu wyników... wysłałam pytanie do CKE, ciekawe, czy dostane odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: klucz IP: *.osiedle.net.pl 08.05.07, 15:38 maro Ty buszujesz na foryum z tym polskim jak szalony ;-) nie dostałam jeszcze odpowiedzi. zapytałam, czy opublikowane zostaną precyzyjne klucze do prac pisemnych na roz. polskim, ewentualnie kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś