tomyee 30.08.05, 11:37 Czy ktos wie gdzie mozna obejrzec mecze polskiej reprezentacji w pilce noznej w Holandii? Jakis polski bra czy pub. za pomoc serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: Polski pub/bar w Holandii 30.08.05, 17:44 obawiam sie, ze czegos takiego w Holandii (juz) nie ma ... Odpowiedz Link
mister1 Re: Polski pub/bar w Holandii 21.09.05, 07:21 niegdys bylo kilka polskich barow czy restauracji - p.Mucharowskiego w Bredzie, Alfreda Wieliszka (tez w Bredzie, po 36 lata dzialalnosc pan Alfred ja zamknal), byla takze w centrum Bredy kawiarnia "Malgosia"( zdaje sie, ze tez juz nie istnieje). W Arnhem "Krakus" Heesakkersa ( czy nadal jest tez nie wiem). W Amsterdamie za to dziala restauracja polsko-rosyjska Rafaela Wisniewskiego ("Polonia"). Odpowiedz Link
tehmina Re: Polski pub/bar w Holandii 21.09.05, 13:47 Bylam we wsponianej restauracji 1 raz. Nie polecam, nabiawlam sie niestrawnosci. Dania bardziej na modle rosyjska niz polska... Ale jesli ktos ma ochote :)) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
mister1 Re: Polski pub/bar w Holandii 21.09.05, 14:05 w tej amsterdamskiej restauracji nie bylem - za to w Paryzu polska restauracja na rue st.Honore jest swietna i niedroga ( pare krokow od Placu Zgody). Odpowiedz Link
tehmina Re: Polski pub/bar w Holandii 21.09.05, 15:27 Ja tam mam polska restauracje w domku :)) Moze nie jest najlepsza w moim wykonaniu, ale tez nie jest zla :)) chociaz dzis na obiad chinszczyzna, hehe :))) Pozdrowienia Aga Odpowiedz Link
mister1 Re: Polski pub/bar w Holandii 21.09.05, 18:25 tehmina napisała: > Ja tam mam polska restauracje w domku :)) Moze nie jest najlepsza w moim > wykonaniu, ale tez nie jest zla :)) z pewnoscia jest swietna ! Odpowiedz Link