tusku 12.03.07, 07:37 Nawiążę kontakt z instrumentalistą amatorem bo profeska ma za wysoko nos do góry tytko57@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: muzyk amator 12.03.07, 22:46 Jaki niby ma byc ten instrumentalista i do czego? 4 chwyty na gitarze to i ja umiem:-))) Odpowiedz Link
mad_die Re: muzyk amator 12.03.07, 23:28 A ja gram na keyboardzie ;) i na nerwach dosyć skutecznie ;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: muzyk amator 13.03.07, 00:45 To tak jak ja:-))) I na forteklapie, na fletach, (ulubione proste:altowy i basowy) na skrzypcach probowalam, na upartego jeszcze bym sie pewnie nauczyla:-) Lazi za mna oboj, ale doba za krotka:-( no i haaaarfaaa... Kurcze, z moimi podstawami i wiedza to by to nauka znowu taka trudna nie byla, ale na marktplaats ostatnio zadnych harf nie widzialam:-( Odpowiedz Link
tusku Re: muzyk amator 13.03.07, 09:01 mad_die napisała: > A ja gram na keyboardzie ;) i na nerwach dosyć skutecznie ;)Graj se na nerwach twoje to zdrowie ,tu trzeba opracować parę kawałków z ikrą zagrać na jakimś deptaku i być sobie panem i nie ma tu nic do tego kto jakie ma poglądy bo jak idziesz do pracy to też pytasz się czy komuś mogę zagrać na nerwach i czy w zakładzie waszym są odmieńcy seksualni.Przychodzisz odwalić swoje osiem godzin, atu idziemy pograć,podzielić się kasą i każdy robi co chce i.t.d a jak będziemy zgraną paczką ,to zgoda buduje niezgoda rujnuje(przepraszam za błędy).hej! > Odpowiedz Link
tusku Re: muzyk amator 13.03.07, 08:52 tijgertje napisała: > Jaki niby ma byc ten instrumentalista i do czego? 4 chwyty na gitarze to i ja > umiem:-))) Gram na harmonijce bluesowej ,ale coutry i tu nie chodzi o filozofię kto co lubi tylko opracować parę kawałków i grać po knajpach czy deptakach i.t.p bo to lepsza forsa niż tyrka,czyli przyjemne z pożytecznym i nie zwracam uwagi na osobowość ,czuj się jak byś szedł do pracy w dodatku jesteś sobie PANEM dla siebie. Odpowiedz Link
astarte7 Re: muzyk amator 13.03.07, 10:43 A gdzie to granie? W Holandii??? I o co konkretnie chodzi? Odpowiedz Link
tijgertje Re: muzyk amator 14.03.07, 14:10 eeee, szkoda. Opracowywac to ja moge, ale raczej klasyke ( z nut na nuty w innym skaldzie). Z instrumentacji nawet 6 mialam:-) I nawet w indeksie zapisane:-))) Odpowiedz Link
tusku Re: muzyk amator 14.03.07, 20:56 To zrób coś i inni z SZÓSTKAMI aby klasyka docierała do większej rzeszy słuchaczy i zróbcie na tym kasę .bo ja słucham i szanuję klasykę ale takich co chodzą na koncerty to zaledwie 5% rozumie przesłanie it.d... Odpowiedz Link
a.polonia Re: muzyk amator 13.03.07, 21:06 gram na grzebieniu, prosze o kontakt na maila gramnagrzebieniu@poczta.pl Odpowiedz Link