Dodaj do ulubionych

muzyk amator

12.03.07, 07:37
Nawiążę kontakt z instrumentalistą amatorem bo profeska ma za wysoko nos do
góry tytko57@o2.pl
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: muzyk amator 12.03.07, 22:46
      Jaki niby ma byc ten instrumentalista i do czego? 4 chwyty na gitarze to i ja
      umiem:-)))
      • mad_die Re: muzyk amator 12.03.07, 23:28
        A ja gram na keyboardzie ;) i na nerwach dosyć skutecznie ;)
        • tijgertje Re: muzyk amator 13.03.07, 00:45
          To tak jak ja:-))) I na forteklapie, na fletach, (ulubione proste:altowy i
          basowy) na skrzypcach probowalam, na upartego jeszcze bym sie pewnie nauczyla:-)
          Lazi za mna oboj, ale doba za krotka:-( no i haaaarfaaa... Kurcze, z moimi
          podstawami i wiedza to by to nauka znowu taka trudna nie byla, ale na
          marktplaats ostatnio zadnych harf nie widzialam:-(
        • tusku Re: muzyk amator 13.03.07, 09:01
          mad_die napisała:

> A ja gram na keyboardzie ;) i na nerwach dosyć skutecznie ;)Graj se na
          nerwach twoje to zdrowie ,tu trzeba opracować parę kawałków z ikrą zagrać na
          jakimś deptaku i być sobie panem i nie ma tu nic do tego kto jakie ma poglądy
          bo jak idziesz do pracy to też pytasz się czy komuś mogę zagrać na nerwach i
          czy w zakładzie waszym są odmieńcy seksualni.Przychodzisz odwalić swoje osiem
          godzin, atu idziemy pograć,podzielić się kasą i każdy robi co chce i.t.d a jak
          będziemy zgraną paczką ,to zgoda buduje niezgoda rujnuje(przepraszam za
          błędy).hej!
          >
          • mad_die Re: muzyk amator 13.03.07, 12:32
            To jak z ikra to ja moge na tamburynie ;)
      • tusku Re: muzyk amator 13.03.07, 08:52
        tijgertje napisała:

> Jaki niby ma byc ten instrumentalista i do czego? 4 chwyty na gitarze to i ja
        > umiem:-))) Gram na harmonijce bluesowej ,ale coutry i tu nie chodzi o
        filozofię kto co lubi tylko opracować parę kawałków i grać po knajpach czy
        deptakach i.t.p bo to lepsza forsa niż tyrka,czyli przyjemne z pożytecznym i
        nie zwracam uwagi na osobowość ,czuj się jak byś szedł do pracy w dodatku
        jesteś sobie PANEM dla siebie.
        • astarte7 Re: muzyk amator 13.03.07, 10:43
          A gdzie to granie? W Holandii??? I o co konkretnie chodzi?
        • tijgertje Re: muzyk amator 14.03.07, 14:10
          eeee, szkoda. Opracowywac to ja moge, ale raczej klasyke ( z nut na nuty w
          innym skaldzie). Z instrumentacji nawet 6 mialam:-) I nawet w indeksie
          zapisane:-)))
          • tusku Re: muzyk amator 14.03.07, 20:56
            To zrób coś i inni z SZÓSTKAMI aby klasyka docierała do większej rzeszy
            słuchaczy i zróbcie na tym kasę .bo ja słucham i szanuję klasykę ale takich co
            chodzą na koncerty to zaledwie 5% rozumie przesłanie it.d...
    • a.polonia Re: muzyk amator 13.03.07, 21:06
      gram na grzebieniu, prosze o kontakt na maila
      gramnagrzebieniu@poczta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka