kasia-1313 29.08.07, 18:31 Szukam informacji na temat firmy UKD z Opola czy ktos wyjerzdzał przez tą firmę czy jest ona uczciwa?proszę o informacje z góry dziękuje Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mominka24 Re: Praca przez UKD 02.10.07, 16:17 moge ci tylko odradzic ta firme z wlasnego doswiadczenia. Na dzien dobry nie masz pracy. Po tygodniu moze cos sie zwolni dla ciebie. Nie polecam. Ale sa tez tacy ktorym sie poszczescilo i sa zadowoleni. Odpowiedz Link
ona264 Re: Praca przez UKD 30.11.15, 14:30 Wiem, że post jest stary ale przestrzegam tych co chcą teraz tam jechać. Biuro UKD, dziś DUIJNDAM INTERNATIONAL. Nie ma pracy, ludzie siedzą po 2,3 tygodnie na domkach albo pracują 2,3 dni w tygodniu byle by na domek mieli z czego ściągnąć a cały czas ściągają nowych ludzi i cały czas się reklamują tymi samymi ofertami pracy, nowi przyjeżdzają popracują i znowu zamiana na nowych. Domki mają spoko ale nie zapewniają internetu tak jak to czasem głosi jakas opinia. Nie czytajcie opinii na goworku bo administrator jest przekupiony i negatywne komentarze są usuwane a dobre biuro wystawia sobie same,tam się nie dowiecie prawdy. Ostrzegam przed tym biurem i nie tylko ja. Ze wszystkich których tam poznałam nikt nie był zadowolony, liche godziny i lipne zarobki. A jak już zaryzykujecie i pojedziecie zawsze miejcie te 80 e na bilet. Odpowiedz Link