2.dokert 03.10.07, 19:42 Witam:) Chciałbym sie dowiedzieć coś na temat firmy Axell??? czy ktos ją zna czy jest wiarygodna? z góry dzięki za odp:) pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ina.27 Re: Axell 22.10.07, 13:28 Opisywałam tą firmę juz w innym wątku, więc tylko skopiuję i wkleję ten sam tekst "Właśnie wróciłam z tej firmy. Przepracowałam tam dokładnie 2 tyg., po czym wysłano mnie spowrotem do Polski, bo nie było dla mnie pracy(przyjechałam tam na rzekome 2 miesiace). Dodam, że bardzo szybko zapisano mnie na powrotny autokar, bo jak wiadomo mają umowę z przewoźnikiem i za każdego pasażera też cos im się dostaje. Jak sie później dowiedziałam, byłam z góry zaplanowanym "zastępczym" pracownikem za kogoś kto zjechał do Polski na 2tygodniowy urlop. Takich osób jak ja było wiecej, bo wyjeżdżały i wracały ze mną tym samym busem. Oprócz tego standardem jest w tej firmie kilkugodzinne wyczekiwanie w biurze po samym przyjeżdzie i przed wyjazdem do Polski. Nie wiem jak oni to organizują, ale ponad trzygodzinne oczekiwanie po nocnej podróży było dla mnie męczarnią... Przy wyjeździe było podobnie, oprócz tego , że atmosferę "umiliła" blondynka pracująca w biurze, która swoją ostentacyjna miną i nieodpowiedzeniem na nasze "dzieńdobry" dała do zrozumienia, że jest człowiekiem lepszej kategorii..." Odpowiedz Link
sladi07 Re: Axell 21.10.08, 17:02 nigdy do axell zapamietaj to i wiecej o nic nioe pytaj!!!!!!!pozdr. Odpowiedz Link