viki2lav 29.04.15, 12:33 chociaz jeszcze PRZED w zasadzie. nawet watykan ma swoj drogocenny pawilon, coz beda promowac, bramy do raju czy golen swietego idziego co to byl nie w sosie? Buongiorno wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: EXPO 29.04.15, 17:38 Dziendobry szefowa. Golenie w sosie. Ora mangiamo. Expo na suonce dzis robie ,sola mia ! Odpowiedz Link
kalllka Re: EXPO 30.04.15, 10:49 Hi, Idzi jako forefather nie uchodzi, proste - (raz poszl to nie wejdzie nazad) Exza, jego krystian name godzi w zdrowy rozsądek // gdyby tak banko Vatticano zechciało nie wtrącać nosa w gramatyke to mu języka nie utną:| Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Średnio w temacie, 30.04.15, 23:10 ściągłem sobie na kindla modlitewnik. No bo on w tej czarnej okładce wygląda, jak książka do nabożeństwa. Odpowiedz Link
kanuk Re: EXPO 01.05.15, 18:52 ktos by musial wstawac o drugiej po poludniu aby przygotowac sniadanie. Odpowiedz Link
szubad Re: EXPO 05.05.15, 00:18 dysk utuje Świado Mość z Nieświado Mościem, któren to ostatni nieś miały jest acz up arty i mamy potem Raye Miltona i inne piękła, tak to zza wiaduje Odpowiedz Link
viki2lav Re: EXPO 12.05.15, 11:29 Kanuku jakie przecudne lotnisko niewinnosci nabytej stworzyles Odpowiedz Link
kanuk Re: EXPO 12.05.15, 14:42 viki2lav napisała: > Kanuku jakie przecudne lotnisko niewinnosci nabytej stworzyles > Dziekuje, moja droga. To wlasnie stamtad ulecialem za staw. Co, mam nadzieje, zostanie mi wybaczone. Jesli niebiosa mialy inne plany? Odpowiedz Link
kalllka Re: EXPO 03.05.15, 12:05 Właśnie widzę, ze nie widzę kto pofatygował się wstać o siódmej (czasu rosyjskiego) i przygotować malmalyge. Odpowiedz Link