girl1317 25.07.09, 17:31 chciała bym się zapisać do świat książki ale nie wiem czy potem będę musiała zamawiać książki przez jakiś czas czy tylko jak będę chciała ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaireszta Re: Świat książki! 02.08.09, 20:22 Za kazdym razem gdy przyślą Ci katalog ( mniej więcej co 2 miesiące) musisz zamówic choc 1 pozycje - inaczej przyśla Ci bestseller , który jest w danym katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia_22 Re: Świat książki! 04.08.09, 12:54 katalogi są przysyłane raz na kwartał, jeśli nie zamówisz żadnej książki to sami wysyłają, ale zawsze można nie odebrać takiej przesyłki, tylko chyba w takim przypadku mogą sami Cię skreślić z tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Świat książki! 17.08.09, 16:35 nie zapisuj się, bo to sekta. musisz regularnie kupować książki, nawet jak nimi nie jesteś zainteresowana, nie mówiąc o problemach z wypisaniem się z klubu... no i wcale nie jest tak tanio jak mówią. wiem, bo sama kiedyś dałam się w to wciągnąć. naprawdę lepiej mieć sprawdzoną księgarnię i obserwować regularnie promocje. ja mogę Ci polecić ofertę selkar.pl , nie mówię, że rozdają książki za darmo, ale na pewno są konkurencyjni. no i nie musisz podpisywać żadnego cyrografu tak jak w przypadku ŚK... Odpowiedz Link Zgłoś