eat.clitoristwood 31.03.17, 20:56 podobno romasował z Teresą Rufon i Jolantą Dziobon. Szczególnie Dziobon nadymać miała mu żagiel. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Ryszard Burton 31.03.17, 21:31 eat.clitoristwood napisał: > Szczególnie Dziobon nadymać miała mu żagiel. Przy czym oboje okrutnie zęzili. Odpowiedz Link
kalllka Re: Ryszard Burton 01.04.17, 12:18 Tak tak sprawa burtona zatacza coraz szersze kręgi: Jak donoszą algietwaine nacht muzik, Seilor moon popłynęła na giełdzie.. Odpowiedz Link
kalllka Re: Ryszard Burton 01.04.17, 15:13 mango w promocji, gęsi tuczone przez monsanto -osiągają monstrualne rozmiary, w pogodzie: monsunny oraz monotonnia rowerowa. Mam takie osobiste pytanie icie, czy ty używasz parasola jeżdżąc na rowerze? Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Ryszard Burton 04.04.17, 14:56 kalllka napisała: > Mam takie osobiste pytanie icie, czy ty używasz parasola jeżdżąc na rowerze? Nawet socjalnego nie używam. Co Cię skłoniło do zadania tego pytania? Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Re: Ryszard Burton 05.04.17, 09:59 kalllka napisała: > Obrazek z mary popins. Góglać musiałem. Znaczy słyszałem w moim długim życiu i jakieś fragmenty zapewne widziałem, ale to wszystko. P.S. Dzik Van Dajk wygląda cokolwiek idiotycznie w tym pasiastym wdzianku i kapelutku. Odpowiedz Link
kalllka Re: Ryszard Burton 05.04.17, 11:01 Jak rany, co to jest dzik van dajk w pasiastym ubranku i kalelutku, na dodatek ? Czy o malarza ci chodzi czy o futbolera? Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Dzik z Marią 05.04.17, 11:49 c8.alamy.com/comp/D20A9F/mary-poppins-mary-poppins-bert-dick-van-dyke-mary-poppins-julie-andrews-D20A9F.jpg Odpowiedz Link
kalllka Re: Dzik z Marią 05.04.17, 11:55 Smy się chyba minęli po drodze, podczas pisania... /coś mi miglo:/ Odpowiedz Link
kalllka Re: Ryszard Burton 05.04.17, 11:53 O, mam cię mam, Zapomlam ze ty wyłącznie widełki filmujesz. a mnie o ksiazke chodziło! na okładce- Mary /w polskim tłumaczeniu Agnieszka!/ przybywała popychana przez wiatr, w parasol. Poza tym, ze znanych obrazków z parasolem mam w pamięci jeszcze kilka np to z E.T. Odpowiedz Link