Gość: Michalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:52 mam pytanie czy ktoś sie wybiera na Akademię Ekonomiczna w Katowicach?? a jak tak to na jaki kierunek:>:>:> być moze sie spotkamy:))))Czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martak113 Re: AE KATOWICE:) 09.05.05, 20:46 hejka! a ty wybierasz się tam?mam pytanko: tak ok ilu będziesz miała punktów z angola i maty?no i czy pisała s rozszerzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:57 ja sie wybieram z wyników matur nie jestem zadowolona:/:/ ang 90 i 50% mata cos 50 i 50%:/:/ podst. i rozsz. na jaki kierunek chcesz isc? jakie ty masz prognozy z wynikami? piszcie inni jeszcze czy idziecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arane Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:59 ja chce na ekonomie mnoje optymistyczne prognozy: ang 90 i 80% mat 90 i 60% jak myslicie, da rade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi* Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:04 łożesz kurde:)):))) bedize na jednym z pierwszych 10 miejsc:)):)))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya86 Re: AE KATOWICE:) IP: *.gwarbit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:05 no moim marzeniem jest akademia ekonomiczna ele obawiam sie ze moge miec powazny problem by sie dostac angielski podst85% rozsz65% mata podst60% rozsz 35% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:08 Nie wydaje mi sie zeby to byl powazny problem:) ja mam podobne wyniki do twoich:) i planuje tam ISC! mam pytanie czy mozna sobie zażyczyc pisac egzamin wstepny w zamian za mature gdy poszla nijak:)):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:10 Widzę, że kolejny taki temat. ;) po prostu przepisze z tamtego:D Heja:] Ja wybieram się na AE do Katowic. Tzn mam nadzieję :P Kierunek Finanse i bankowość - specjalizacja rachunkowość. Z wyników jestem zadowolona mniej więcej :) Bo wiem, że stać mnie na więcej, ale stres + mało czasu robi swoje..., ale nie ma co sie przedwcześnie martwić. Nie będzie tak źle. A na jaki kierumek Ty się wybierasz?:) I jak po maturce? Jakie spostrzeżenia?:) Pozdrawiam! A moje prognozy co do matur to: english: podst okolo 90%, rozsz okolo 65/70% matma: podst okolo 80% rozsz 50/60% - okaże się:) Mogło być lepiej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:24 ja też wybieram się na rachunkowość:)):))) ew. na finanse i cos tam:) wyniki matur podobne do Twoich ew. niższe z maty podstawowej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaTTa Re: AE KATOWICE:) IP: *.sylwex.pl 10.05.05, 13:47 Ja możliwe że pójde na AE ale nie jestem pewna gdyż zdawałam mate tylko podstawową :( Będę z niej mieć gdzieś ok. 75% Więc chyba zrezygnuje z AE bo nie mam szans się dostać abuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:39 Jak ktoś nie zdawał czegoś, co oni chcą na rozszerzonym, to chyba musi pisać ich egzaminy wewnętrzne z danego przedmiotu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:44 Ja tam "chciałem" isc ale juz raczej nie pojde wiec macie konkurencje mniejsza;- ). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husar Re: AE KATOWICE:) IP: *.e-nterart.pl 10.05.05, 18:12 a ile mieliscie % z anglika i matmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: AE KATOWICE:) IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:06 zastanawiam sie.. ale wolalabym mimo wszystko do kraka :] ang: p 100% r 98% matma: p 84% r 50-65% no coz.. liczylam na troche wiecej z matmy.. :/ ale badzmy dobrej mysli :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:29 dalej wpisujcie się:):) a kiedy wybieracie się po teczki i jeszcze pytanie dla wtajemniczonych na co kurde ida te opłaty rekrutacyjne!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luume Re: AE KATOWICE:) IP: *.localdomain / 195.116.246.* 11.05.05, 12:30 JA też się wybieram ale na drugim miejscu, po pierwsze na polibude... Na AE skłądam papiery na Informatykę i Ekonometrię... Tylko ta nieszczęsna matma:/ ang nie wiem, nie wnikalam za głeboko... podst z 80-90%, rozsz 50-60& matma podst 70-80%, rozsz ok 50% Myślicie, że mamy sanse z takimi wynikami?:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: AE KATOWICE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:58 wybieram sie:) na rachunkowość wyniki matury mooja to ok 60% rozszerzony angolski i 60% rozszerozna matma:)pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husar Re: AE KATOWICE:) IP: *.e-nterart.pl 13.05.05, 19:05 z tego co wiem na ae w katowicach liczy sie podstawowy i rozszerzony. Oczywiscie matma i angieski. Odpowiedz Link Zgłoś