Dodaj do ulubionych

Kalkulatory ??????????????????????????????????

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 12:05
Jak było u was w szkole z kalkulatorami? Z tego co słyszałem to w każdej szkole inaczej. :/
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzysta Re: Kalkulatory ????????????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:11
      u nas nastąpiła konfiskata wszystkich które miały więcej niż pieć działać. mój
      osobiście należał do nielicznych które mimo posiadania logarytmów i funkcji
      trygonometrycznych nie miał bajerów typu statystyka i równania, ake miał dużo
      przycisków więc był najwyraźniej zbyt bardzo skomplikowany:)
      • Gość: qwerty Re: Kalkulatory ????????????????????????????????? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 12:14
        I Ci zabrali taki bez statystyki i wykresów? Za *** swojego nie oddam na chemii i fizyce - w wielu szkołach można było mieć nawet z funkcjami statystycznymi na matematyce. Nie ma funkcji statystycznych, nie rysuje wykresów i mogą mnie cmoknąć w pewne miejsce.
    • Gość: malgonia Re: Kalkulatory ???? IP: *.matcom.com.pl 11.05.05, 22:55
      Taaaak
      Mi moj tez zabrali, z powodu funkcji trygonometrycznych. Jak sie kłóciłam to
      powiedzieli mi ze nie da rady, konfliskują i dają mi w zamian ten o 5
      działaniach. Dyrektor nawet przylazł za mną jak wkurzona poszlam do stolika i
      powiedzial ze widocznie nie czytalam rozporządzenia przed wejściem do sali
      (czytałam bardzo dokładnie) i ze mogę po maturze zażalenie napisać :)
      Zdenerwował sie chłopiec bardzo.. Ale co tu dużo wymagać, to w końcu dopiero my
      mamy na maturze czytanie ze zrozumieniem, prawda? :)
      Piałam też z takim zapytaniem, jak to jest, do CKE, ale jak sie mozna bylo
      spodziewac, nikt nie odpisał. Pewnie zaszyli sie gdzies tam bojąc sie ataku
      maturzystów.. I tu tez nie ma sie czemu dziwić ;)
      • Gość: d Re: Kalkulatory ???? IP: *.block.alestra.net.mx 11.05.05, 23:32
        funkcje trygonometryczne to nie statystyka ktorej faktycznie nie moglo byc. jesli Ci zabrali to pisz do kuratorium czy gdzies, powinni wyciagnac konsekwencje gdyz ktos nie przestrzegal u Ciebie w szkole regulaminu. U mnie mozna bylo miec kalk. naukowe bez f. stat - trzeba bylo tylko przyciski 'mode' zablokowac i statystyka nie dzialala.
      • Gość: lele Re: Kalkulatory ???? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.05, 08:50
        u mnie można było mieć tylko prehistoryczne czterofunkcyjne badziewia...
    • Gość: pszoola Re: Kalkulatory ????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:45
      U mnie szkoła zakupiła kaukulatory-sumatory i nie było mowy o przynoszeniu
      żadnych bardziej skomplikowanych... :/
    • Gość: TM Re: Kalkulatory ????????????????????????????????? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.05.05, 11:31
      a u mnie mozna bylo miec takie ktore nie maja rozwiazywania rownan, rysowania
      wykresow funkcji (graficzne) ani statystyki. A to sprowadzalo sie do 5-
      funkcyjnych, bo te ktore mialy trygonometrie i logarytmy itp. zawsze mialy tez
      statystyke durną :P
    • Gość: nio Re: Kalkulatory ????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:57
      u nas było całkiem podobnie tylko, że jak nam odebrali kalkulatory i dali
      jakies badziewne to sie zaczeli zastanawiać czy ich tez nam nie odebrac bo
      miały "%" a podobno tego nie mogło byc wiec ja otwarcie się zapytałem Pani: " A
      może dostane liczydło i będe miał wtedy te 4 funkcje" poczym pani sie zapytała
      czy aby nie chce opuscic sali !! beznadzieja i paranoja !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka