lakoste 08.04.16, 15:00 Ma ktoś wiedzę na ich temat? Który dom opieki nad osobami starszymi jest godny zaufania? Powoli rozglądamy się za takim miejscem dla naszej Babci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moinika Re: Domy opieki na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.16, 15:51 Sprawdź sobie ośrodki opieki dla staruszków w Myszkowie i Rogoźniku. Moja Ciotka była w obu i sobie chwaliła. Przenieśli ją, bo rodzina chciała by była bliżej nich. I mogli ją częściej odwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
julia23456 Re: Domy opieki na Śląsku 10.04.16, 13:06 Mysle że jedne z lepszych to domy opieki w Myszkowie lub w Rogoźniku. Moja babcia jest w Myszkowie i sobie chwali. Słyszałam tez dobre opinie o domu opieki w Rogozniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moinika Re: Domy opieki na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.16, 09:24 Możesz praktycznie odwiedzać kiedy chcesz, wiesz zadecydowała odległość z tego co wiem, bo w obu tych ośrodkach panują bardzo dobre warunki. Sama byłam kilka razy w odwiedzinach ciotki i sama bym chciała, jeśli na starość dopadnie jakaś choroba, gdzie nie będę była w 100% samodzielna to pójdę tam. Odpowiedz Link Zgłoś
x1y Re: Domy opieki na Śląsku 02.07.18, 18:49 Polecam Justyna DOM, mają sprawdzone domy opieki, domy seniora oraz ośrodki dla chorych na Alzheimera. www.opieka-justynadom.pl Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
x1y Re: Domy opieki na Śląsku 02.07.18, 18:51 Polecam Justyna DOM, mają sprawdzone domy opieki, domy seniora oraz ośrodki dla chorych na Alzheimera. www.opieka-justynadom.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonAzZapieck Re: Domy opieki na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.18, 12:58 Moja babcia przebywała w domu Zapiecek w Rogoźniku (gmina Bobrowniki) na śląsku. Bardzo dobra opieka! Własna kuchnia, domowo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Domy opieki na Śląsku IP: *.play-internet.pl 28.02.20, 19:10 W domu opieki Zapiecek w Rogoźniku pensjonariusze pisze tu o swoim ojcu kąpany był raz w miesiącu-taka informacje przekazała mi opiekunka mająca zapewne jakieś ludzkie uczucia w przeciwieństwie do właścicieli.W wypisie końcowym właścicielka zrobiła z mojego ojca osobę ,która mówi nielogicznie bo odważył się wyrazić swoje niezadowolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapiecek Re: Domy opieki na Śląsku IP: *.multimo.pl 23.05.20, 21:16 Dzień dobry rozważamy każdy sygnał dotyczacy złej opieki, która nie może mieć miejsca. Akurat jako właściciel znam ta sytuacje osobiście rozmawiałam z pania sugerowała się Pani nie tknięta gąbka i szamponem. tłumaczyłam ze używamy żelu specjalistycznego pozostawiajacego ochronny filtr na skórze, który jest w dozowniku w łazience nie używamy gąbek tylko jednorazowe myjki. . Ponadto nie wpisujemy w wypisie swoich diagnoz choroby może to zrobic tylko lekarz. Pan był bardzo zadowolony z naszej opieki natomiast decyzje o wypisie podjęła Pani. Po dwu tygodniach w innym ośrodku Pan odszedł . Bardzo nam przykro bo robiliśmy dla Pana wszystko włącznie z wożeniem na różne konsultacje lekarskie. Elzbieta Wojcicka właściciel Odpowiedz Link Zgłoś
x1y Re: Domy opieki na Śląsku 23.10.18, 11:35 Jeśli opieka domowa jest niewystarczająca a opieka całodobowa jest wymagana, warto wówczas rozważyć pobyt w dobrym domu opieki, gdzie nie brakuje empatii, cierpliwości, wyrozumiałości a panująca atmosfera jest atmosferą domową. Nowoczesne Domy Opieki www.opieka-justynadom.pl Częstochowa i okolice Justyna DOM Okolice Częstochowy, Katowic, Dąbrowy Górniczej i Bielska-Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza211 Re: Domy opieki na Śląsku IP: 95.108.8.* 31.03.20, 11:07 Ja słyszałam bardzo dobre opinie o domu spokojnej starości MultiSenior w miejscowości Orzech. Informacje na jego temat znajdziesz na stronie multisenior.pl Odpowiedz Link Zgłoś