Dodaj do ulubionych

Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie trafi...

IP: *.library.utoronto.ca 19.01.05, 23:50
no tak, ciekawe tlumaczenie...
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 06:09
      widać na ul. Rolnej gdzie mieszkasz gnojku jak sie dobrze bawisz...
      I jeszcze kiedyś cie do tego pierdla wepchniemy. Dla nas to kwestia czasu.
      • Gość: Ewa Re: mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 06:17
        A tedo dżipa kupił za zasiłek wychowawczy z ZUS ?
      • czarnamamba1 Re: mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. 20.01.05, 10:05
        Cała nadzieja w tym, że gdy to pisałeś, nie wychylałeś się za bardzo zza
        klawiatury. Jeszcze by cię ktoś zauważył i znów zaczęłby się nocna moczenia...
        • Gość: Miś Powiazania gangsterow i sadow IP: *.client.comcast.net 20.01.05, 13:50
          Gangsterzy i sedziowie sa czescia tego samej spolecznosci. Kruk krukowi oka nie
          wykole - lokalny sedzia gangsterowi krzywdy nie zrobi. Gangsterzy powinni byc
          sadzeni przez sedziow zamiejscowych. Lokalni sedziowie albo siedza w kieszeni
          gangsterow albo ich sie boja.
          • Gość: asdf Najwiekszy ch.. to ten sedzia IP: 150.254.112.* 20.01.05, 13:56
            W takich sprawach od razu powinno sie sedziego przeswietlac i opublikowac inne
            jego podejrzane wyroki
          • Gość: andre Re:odpowiedz gościowi Miś. IP: *.tomaszow.mm.pl 20.01.05, 14:19
            Masz gościu calkowita rację to było-jest-i będzie dopuki nasi debilni
            prokuratorzy i sędziowie nie dostaną mocno po dupie.
            Ale do tego trzeba nam jakiegoś mocnego i bezwzględnego dyktatora.
      • Gość: sasiad Re: mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. IP: 83.238.0.* 20.01.05, 11:32
        chetnie pomoge, bo duzo wiem w o panu Krystianie
      • Gość: YYY Re: mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:16
        Krystan S. mieszka na Orkana, prowadzi spokojne zycie i uczciwie pracuje jako
        wspólwlasciciel Lokalu Zielone Oczko(nadal popularne miejsce spotkan
        mieszkancow Katowic, brak tam atmosfery gagsterskiego filmu, a szkoda),
        wspólwlasciciel Squoha i pracownik firmy handlowej,która jest wlascicielem
        leasigowanego trzy letniego juz Pagero. Nie jest narkomanem jak Pan Leszek
        Pustulka który pomówil go o sciaganie haraczu wysokosci 1.500.000 zl w 1996
        roku (dzis 1500 zl), pewnie Krystianowi brakowalo na waciki. Haracze w tych
        czasach sciagalo sie w USD, a rachunek u pana Leszka opiewal na wiecej w jedna
        noc dla jednego klienta(sam placilem) tyle ze macocha Pana leszka jest szefem
        sadu karnego w Katowicach ktory wydal wyrok na Krystiana. Narkotyki to rzecz
        ktora leszek nosi jak inni papierosy, a ludzie ktorych oszukal i skrzywdzil
        wiedza ze jest na razie nie tykalny i nie przebiera w srodkach czujac poparcie
        mamusi oraz dzienikarzyny ktory wysmarzyl ten paszkwil. Ale sa jeszcze w tym
        kraju sluzby ktore dojda prawdy , a sedzia tez im podlega.
      • Gość: Alex Re: mam nadzieje ze gnojek to przeczyta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:46
        Cóż za zawiść! Skoro jesteś tak dobrze zorientowany co się dzieje na rolnej, to
        widocznie masz bardzo ubogie swoje życie i nie masz co robić, może przestań już
        łypać przez okno i zajmij się czymś pożytecznym. A panu Pietraszewskiemu chyba
        brakuje już weny twórczej bo czepił się jak rzep psiego ogona i do znudzenia
        kontynuje tę nagonkę, proszę się pokręcić choćby w podstawówkach wyśledzić paru
        dealerów narkotykowych, to przynajmniej się pan przysłuży społeczeństwu.
    • kaner Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra 20.01.05, 08:30
      - I kto wtedy będzie zajmował się dzieckiem? - zastanawiają się prokuratorzy i
      policjanci.

nagle interesuja sie dzieciakiem...
      a to ze przestepca chodzi po ulicach to g***o ich obchodzi...

w jakim k$%^#a panstwie zyjemy!
      • Gość: TK Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 20.01.05, 11:32
        Chodzi o to chyba aby dzieciak był dobrze wychowany. Na porządnego człowieka:)
    • Gość: Czesław Lipka Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 20.01.05, 09:15
      Ja miałem dwoje małych dzieci i mnie zamkli na 2.5 roku za zrobienie bąby
      zegarowej,która posłużyła do wysadzenia sierpa i młota w Wodzisławiu Śl.,
      29.04.1982r.
      • czarnamamba1 Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra 20.01.05, 10:02
        Lepiej już produkuj się na forum, bo jeszcze jedna "bąba" i znów będzie, że
        cię "zamkli"...
    • Gość: Jurysta Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:36
      Jakby tu osądzić aby nie poszedł siedzieć, takie zmartwienie ma tylko sąd
      siedzący w kieszeni bandytów.
    • Gość: Podatnik Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:39
      Z moich podatkow sa oplacani Ci skorumpowani sedziowie. To skandal! Biednych
      ludzi za drobne przewinienia kara sie z cala surowoscia a takich bandytow
      puszcza sie wolno. Sadownictwo do weryfikacji.
    • Gość: krys Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.igf.fuw.edu.pl 20.01.05, 10:54
      A może by tak wzsystkie partie
      zaprzestały przepychać się teczkami
      i zaczęły porządkować sądownictwo.
      Bo nawet partia, która ma w swej
      nazwie prawo i sprawiedliwość
      niewiele w tym kierunku robi.
      • Gość: ozero Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.chello.pl 20.01.05, 12:07
        Głosuj na UPR. To jedyna partia, która wie czego chce, a jej członkowie mają czyste ręce.
      • Gość: ... Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: 158.75.28.* 20.01.05, 13:30
        popieram w 100%
        • Gość: ... Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: 158.75.28.* 20.01.05, 13:41
          wzmianka do popieram w 100%
          - popieram w 100% oczywiście krysa. ludzie w rządzie zacznijcie coś robić z tym
          sądownictwem. Na UPR nie zagłosowała bym nigdy, nawet jeśli by mi za to chcieli
          zapłacić i to krocie.
    • Gość: Herr Dzierżyński wiedziałby co z takimi sędziami zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:57
      Jakiś spec-trybunał dla sędziów i prokuratorów naprawdę by się przydał...
    • Gość: ww Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:22
      To może PAN SĘDZIA odsiedzi wyrok za młodego.
    • Gość: oskarek Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.01.05, 11:24
      Niech sprzeda dzipa , to będzie miał na nianke dla dieciątka
      swego.Niewiedziałem że tylko bezdzietnych wsadzaja , ha
    • Gość: Amy To się nazywa Polski Wymiar Sprawieliwości... IP: *.it-net.pl 20.01.05, 12:11
      nic mnie już chyba nie zdziwi w tym porypanym kraju
    • Gość: cavva Miłość życia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:20
      Gust do wybierania facetów to Karolina M. maaaa....
      • Gość: xxx Re: Miłość życia... IP: 83.238.0.* 20.01.05, 12:47
        Karolina N. jak Nikorow
      • Gość: Ola Re: Miłość życia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:37
        A ja myślałam ,że wybór partnera to prywatna sprawa. Ciekawe jak twój wybór
        komentują inni...
    • Gość: ecik Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:55
      ze wzgledu na rodzinny charakter świąt mogli go zwolnić :-/ on juz sobie
      znajdzie jakieś świeta

paranoja
    • Gość: Adam Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 20.01.05, 13:14
      To paranoja. Sędzia pod sąd. Od kiedy to sądy tak patyczkują się ze
      zbrodniarzami?
    • srull A ja powiem 20.01.05, 13:22
    • Gość: andre Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.tomaszow.mm.pl 20.01.05, 14:11
      Ludzie przecież to horor.Ręce opadają jak takie coś się czyta.
      Ktoś przy tych bandziorach się bogaci i napewno są to mało inteligentni
      prokuratorzy i sędziowie naszego skorumpowanego wymiaru niby sprawiedliwości.
      Od tych :gagatków: trzeba zacząć ta chorą RP uzdrawiać i to twardym
      postępowaniem .
    • Gość: bounty killer Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.interprojekt.pl 20.01.05, 15:52
      "nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani!!!"
    • Gość: sąsiadka Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.chello.pl 21.01.05, 00:17
      NIE ZGADZAM SIE Z WIEKSZOSCIA POPRZEDZAJACYCH MNIE WYPOWIEDZI.OSOBISCIE WYDAJE
      MI SIE ZE JEST TO GRZECZNY I SYMPATYCZNY CHLOPAK A NIE ZADEN TAM GANGSTER.A TO
      ZE CHCE WYCHOWYWAC DZIECKO TO CO W TYM ZLEGO?!
    • Gość: X-MAN Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.chello.pl 21.01.05, 00:19
      PRASOWE BZDURY,MEDIALNA NAGONKA I NIC WIECEJ!!!
    • Gość: Tomasz Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.chello.pl 21.01.05, 00:26
      x-man zgadzam sie z toba.sam doswiadczylem na wlasnej skorze ile krzywdy moze
      wyrzadzic prasa.
      • Gość: kochlowitz' er PEWNIE!, IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.01.05, 01:33
        co roku dzieci robic to go nigdy niy posadza!!!!!!!!!!,

...a zona dalej niych niy pracuje bo jeszcze jedynego zywicielstwa ml.Simona
        pozbawi i co tedy?, -wot sprawiedliwosc!,

pyrsk:)
        • Gość: xxx Konkubina IP: 83.238.0.* 21.01.05, 15:05
          To nie zona, tylko konkubina. Zona jast daleko stad!!!!! :)
        • Gość: zara Bogucki IP: 83.238.0.* 21.01.05, 15:08
          A moze z tej okazji jeszcze Boguckiego powinni wypuscic, zeby mogl dogladac
          dzieciatka i wspierac swoja byla narzeczona????!!!!!!!!!
    • Gość: alan Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:37
      Ciekawe czym sie zajmuje Mlody Simon i z czego utrzymuje rodzine ??
    • Gość: rocky Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:52
      jezeli przebywanie w własnej restauracji i granie w squasha ma byc powodem
      pójscia do więzienia to cieszęsie ze autor tekstu nie jest sędzią!!!!!!
    • Gość: stefan Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:54
      to jest paranoja-ile mozna pisac te bzdury o mafii i haraczach.redaktorek chce
      reklamy cudzym kosztem.
    • Gość: psycholog Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:58
      według mnie autor tego tekstu miał jakies problemy w dziecinstwie i teraz to
      okazuje piszac jakies tendencyjne bzdury pewnie bawił sie z dziewczynkami a
      mama ubierała go w sukienki
    • Gość: mistrz Re: Syn domniemanego szefa śląskiej mafii nie tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:10
      z tego co wiem to mafia jest ale na sycyli-zostawcie tego spokojnego
      chłopaka p.s. a redaktorek moze tam sobie jechac i pisac,pisac pisac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka