Gość: Rob IP: 213.227.80.* 18.03.05, 08:31 dłuższego adresu nie dało się wymyślić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vp Re: Uruchomiono Internetowy System Informacji Tur IP: 62.233.184.* 18.03.05, 10:53 Ale macie zapłon, w google.pl znależliście to. Już dobry miesiąc działa ta strona. Odpowiedz Link Zgłoś
kindergarten.cop matko boska 18.03.05, 14:32 pomysl swietny, ale zakazac tlumaczen dowcipnisiowi, ktory zapragnal wystawic Slask na posmiewisko. Gastronomy? gas·tron·o·my: 1. The art or science of good eating. 2. A style of cooking, as of a particular region. Odpowiedz Link Zgłoś
kindergarten.cop marshal itd. 18.03.05, 14:36 Wersja angielska to totalne posmiewisko. I prosze mi nie wytykac, ze sie czepiam, bo o ile mi wiadomo, to w woj. slaskim jest od groma nauczycielskich kolegiow jez. angielskiego, a nawet - ba - wydzial filologii. 95% studentow by to lepiej przetlumaczylo. Ciekawe, kto kase wzial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Kej po goornouszloonzku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:12 Niy narzykejcie, niy tropcie sie za Angoloow, kej poo Naszymu, po goornouszloonzku - fcale nic niy ma! A przeca ta zajta mo prawic' uo Naszy goornouszloonzki Ziymi? Toorz mo sie to dzioc' yno we cudzyh Jynzykah? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miedza Ha ha ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:20 Rzeczywiście "aktualne"... Np Dom Turysty PTTK w Parku w Chorzowie - rok temu spalił się doszczętnie, zostały resztki murów, a na tej witrynie figuruje. swiętochłowice - Góra Hugona (Higoberg) - ani sladu o ścieżce turystycznej. Obie uwagi zgłaszałem 3 tygodnie temu i nic. Parodia a nie informator! Ciekawe ile jeszcze tam jest gaf podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś