Dodaj do ulubionych

Janosch będzie miał dom w Zabrzu!

IP: *.ppp.tiscali.fr 22.06.05, 23:33
tragedia... :-((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Azylant Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 00:14
      Ja tez bym chcial dostac nowe mieszkanie w Zabrzu !!!
    • Gość: roro68 Servis Included? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:30
      Rozumiem, że za prąd, gaz, wodę i czynsz będzie płacił dożywotnio pomysłodawca
      prezydent Zabrza z własnej kieszeni?
      • Gość: roro68 Re: Service Included? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:32
        Do tego sprzątaczka raz w tygodniu no i flacha w każdy piątek. To nie taniej by
        Zabrzu wyszło zarezerwować po prostu jeden pokój w hotelu miejskim?
    • Gość: Hanys spoza Slaska Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: 195.42.249.* 23.06.05, 13:40
      Skandal. Jak można rozdawać nie swoje. Kolejka bezdomnych jest chyba b. długa.
      TBS w swej idei były budowane dla średniozamożnych. Z tego co wiem Pan J. do
      takich nie należy. Skoro może finansować swój pobyt w Hiszpanii to również może
      zrobić to w Polsce. Ech polska ułańska fantazja. Może Pan Prezydent odda swoje
      mieszkanie skoro w przypływie dobrego humoru postanowił zrobić prezent
      prywatnej osobie, mam nadzieję, że izba obrachunkowa lub inny organ zwrócą na
      to uwagę, a wyborcy nie zapomną jak trwoni się ich pieniądze
      • Gość: Zazdrość Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.b.jawnet.pl 23.06.05, 13:44
        Zazdrość.
        • Gość: Hanys spoza Slaska Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: 217.17.46.* 23.06.05, 13:58
          Nie nie zazdrość. Bo nie ma czego. Sam mam mieszkanie w Katowicach, w którym
          zatrzymuję się czasami. To jest zdrowy rozsądek, racjonalizm i rozpacz jak się
          widzi kto nami rządzi, no ale cóż takich mamy rajców jak ich wyborcy. Na opcję
          zabrzańskiego janosika to pewnie ty głosowałaś/eś
    • Gość: chrubik Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: 212.160.172.* 23.06.05, 16:42
      Ludzie a czy wiecie, jak Wrocław buduje własną markę. Tam mieszkania dla artystów były rozdawane za przysłowiową złotówkę. Myślcie trochę a potem krytykujcie. Taki Janosh to prestiż dla Waszego miasta. To jest ważne i lepiej zdajcie sobie z tego sprawę. Poza tym mieszkań dla nikgo nie zabraknie, jak się ma kasę. A co myślicie, że Wam dali by to mieszkanie? Niby za co? A co takiego ciekawego zrobiliście dla Zabrza, dla Śląska, że Wam się należy. Nic Wam się nie należy, tak jak i mnie, jeśli do tego sam nie dojdziesz jeden z drugim...
      • Gość: zibi Polskie piekło IP: *.am.osi.pl 23.06.05, 17:24
        No w spułczuje facetowi ..mieszka teraz gdzieś tam na wyspie ,wsród normalnych
        ludzi ..a pakuje sie w te Polskie piekło ..jeszcze nie zaieszkał tu a juz sie
        zaczyna..zazdrosć ..zawiść ...to POLSKA..wstyd mi
      • Gość: roro68 Mieszkania dla artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:01
        Mieszkania dla artystów we Wrocławiu to element przemyślanej strategii. Nikt
        ich tam nie rozdaje po uważaniu. Ja rozumiem, że jeśli Zabrze chce się
        wzorować, to otwarto tam teraz taką pulę mieszkań i mogą się zgłaszać np.
        muzycy miejscowej filharmonii, aktorzy miejskiego teatru, chórzyści z
        Rezonansu, który rozsławia Zabrze. Czy tak?
        • Gość: agusia Re: Ogromnie se z tego cieszę:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:13
          A ja się ooooogromnie cieszę, że Janosz będzie pomieszkiwał na Swoim Śląsku,
          należy mu się i już. Należy mu się - Bo miał mieć życie jak ze złota, więc
          niech spełniają się jego marzenia!!!
          A zazdrośnikom nic do tego.
          Janosz to nie prosty churzysta, bez przesady - najpierw wszyscy się cieszycie,
          że przyjechał,że utożsania się z Wami, kocha Śląsk. Ale oby nic nie chciał, bo
          to już nie na miejscu. Okropni jesteście, wstyd mi za Was.
          • holtze Re: Ogromnie se z tego cieszę:)))) 23.06.05, 20:28
            ludzie, czy jestescie tak krotkowzoroczni i bezmyslni?!! przeciez to jedyny
            (albo jeden z wielu, tak czy inaczej bardzo dobry) sposob zeby zwrocic jakas
            uwage swiata, turystow i inwestorow na umierajace zabrze. posty protesty pisze
            chyba ta baba ktora zmarnowala pieniadze na przebudowe szybu luiza lub
            przyjezdni polacy nie zwiazani ze slaskiem. nie wierze ze slazak (czytaj:
            rdzenny badz naplywowy mieszkaniec slaska utazsamiajacy sie z regionem i
            myslacy o jego przyszlosci) moglby napisac cos przeciwko janoszowi i czemus co
            wypromuje jego mala ojczyzne!!! polskie piekielko. autonomia to jedyne wyjscie.
            przeciez tbs nie sa nawet wlasnoscia mieszkancow!
            'ja tez chcialbym mieszkanie' - to wez sie do roboty zamiast narzekac a jesli
            nie potrafisz to nie przeszkadzaj tym ktorzy ta robote probuja ci jakos
            zorganizowac debilu!!!
            • Gość: duda Re: Ogromnie se z tego cieszę:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:49
              >>nie wierze ze slazak (czytaj: rdzenny badz naplywowy mieszkaniec slaska
              utazsamiajacy sie z regionem i myslacy o jego przyszlosci) moglby napisac cos
              przeciwko janoszowi<<
              No pewnie! I przeciwko Stalinowi, Matce Boskiej, JPII i o. Hejmo też!
      • Gość: farmahool Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:10
        słucham..? artyści ?!

Artyści to darmozjady i prostytutki ! Ja biorę kredyt z narzeczoną na 20 lat na
        mieszkanie i zaiwaniam w pracy świątek, piątek. To nie zazdrość tylko
        elementarna sprawiedliwość.
    • Gość: roro68 Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:52
      Pomysł znakomity. Pod warunkiem, że zwolennicy sami się złożą;-) W końcu tak
      wypada. No bo Janosha honorować za cudze pieniądze to jakoś tak by Mu
      uwłaczało. Takie to by było polskie (niekoniecznie piekelne). Prawda?
      • Gość: harc mistrz Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:25
        Brawo, panie prezydencie Zabrza, za to mieszkanie dla sławnego Ślazaka,
        Janoscha!
        A malkontenci niech nie zapaskudzają to forum swoimi małostkowymi, żałosnymi i
        zawistnymi złośliwościami.
        Mnie cieszy, że pan Hort Eckert, urodzony w Zabrzu, chce na stare lata wrócić
        na Górny Śląsk.
        ...
        CZUWAJ (Z KLASĄ)!!!
        Gdzie wasza polsko-słowiańska gościnność???...
        Wstyd mi za was, rodacy!
        • Gość: agusia Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:18
          Tak jest panie harc mistrz, zgadzam się z panem w każdym momencie:)))
        • Gość: Pytek Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:37
          I Tu grocie rola polski administracyji Grażyn'skigo?

Uodpoworzouciy sie Nooma reskyrouwac'?
      • holtze janosz to skarb slaska 24.06.05, 00:56
        Gość portalu: roro68 napisał(a):

> Pomysł znakomity. Pod warunkiem, że zwolennicy sami się złożą;-) W końcu tak
        > wypada. No bo Janosha honorować za cudze pieniądze to jakoś tak by Mu
        > uwłaczało. Takie to by było polskie (niekoniecznie piekelne). Prawda?

roro 68 skapcu i dusigroszu! cudze pieniadze? zyjemy w demokratycznym kraju,
        placimy podatki. mamy prawo decydowac na co miasto je przeznaczy. chcemy
        uatrakcyjnic zabrze i slask wiec z checia godzimy sie na inwestycje (tak to
        inwestycja) miasta w mieszkanie dla janosza z naszych pieniedzy. nie musimy sie
        na nic skladac. ty oczywiscie masz prawo protestowac ale na szczescie twoj
        belkot zginie gdzies w rynsztoku razem z belkotem innych bezmyslnych kreatur
        nie potrafiacych wybiec mysla dalej niz pojutrze...
        nawet symboliczny fakt powrotu janosza na slask bedzie cenniejszy niz inne
        bardziej 'materialne' inwestycje...
        • Gość: kjh786 Janosh to goornoszloonzke Wjoono! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:42
          MY, Norood Goornoszloonzki, na to sie s'ciepujymy do polski kase uode lout.

Uodkej Noom sebrali Goornoszloonzki Skarb!

Bez to tero Naszo Wola muszoom Polouki uszanowac'.
    • adiogm Re: Janosch będzie miał dom w Zabrzu! 14.06.26, 07:03
      Złodziejska ustawa, że na minimalnej utrzymywać znacznie bogatszych od siebie artystów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka