stoik1 07.06.06, 23:15 dziecineostrady.prv.pl/ coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo333 Re: dzieci neostrady 08.06.06, 08:18 znam takie. jedno niespełna 5-letnie porusza się po internecie jepiej niż ja. dobrze, że robi to narazie optycznie - bez znajomości czytania. problem rzeczywiście ogromny, ale rodzice są temu winni. po pierwsze te zalatane w zdobywaniu "chleba" mamy i taty - nie kontrolują wystarczająco, po drugie - niejednokrotnie obserwuję jak rodzice mówią: daj mi spokój, albo nie mam czasu. po trzecie : rodzice są mniej rozgarnięci od własnych dzieci (w temacie pc) i nie potrafią skutecznie ograniczyć dzieciom korzystania z internetu. ale chyba nic nie poradzimy, wychowuje sie nowe pokolenie i to się nazywa ewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 10 ? a wyglądasz na 13 : ) 08.06.06, 09:11 ale ta młodzież teraz wyrośnięta Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: 10 ? a wyglądasz na 13 : ) 08.06.06, 09:12 to po tych hormonach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: dzieci neostrady 08.06.06, 09:33 moje dziecko ma 5 i pół i też sobie nieźle radzi, na miniclip trafia bez pudła no ale chyba nie o takie dzieci w tej akcji akurat chodzi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: dzieci neostrady 08.06.06, 10:31 Mój ma zabroniony wstęp do internetu. Nawet nie wie, o co w tym chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spark11 Re: dzieci neostrady 08.06.06, 12:14 alex.stela napisał: Nawet nie wie, o co w tym chodzi :-) pewny jesteś? ich mózgi pracują inaczej niż nasze-zazdroszczę im chciałabym mieć teraz 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: dzieci neostrady 08.06.06, 13:40 >pewny jesteś? ich mózgi pracują inaczej niż nasze-zazdroszczę im chciałabym >mieć teraz 5 lat Ja też, ale pensję co najmniej taką jak teraz. To by dopiero było! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: dzieci neostrady 08.06.06, 16:14 to ja wiem - zanim zaczął dobrze chodzić obsługiwał wideo i telewizor. Zanim zaczął mówić nauczył się obsługi myszki i klawiatury. Teraz ma 6 lat i nie ma problemu z instalacją programów, o graniu nie wspominając. Ale do internetu dostępu nie ma, bo tak zdecydował tatuś :-) Odpowiedz Link Zgłoś