Dodaj do ulubionych

Gdzie są komputery?

10.05.03, 23:43
Czy w Pszczynie nie macie komputerów z dostępem do netu? Patrząc na ilość
postów na Waszym forum można odnieść takie wrażenie. Zobaczcie co się dzieje
na tyskim forum!
Obserwuj wątek
    • Gość: są, są Re: Gdzie są komputery? IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 10:43
      tylko siedzą na www.pless.pl
      • babyface888 Re: Gdzie są komputery? 19.12.03, 21:12
        na pless pl siedzą buraki, zatem nic n to nie poradzimy, ludzie z pszczyny nie
        słyszeli o portalu gazeta.pl oni nawet nie czytają papierowych gazet, no chyba
        że takie z gołymi babami, hehehehehehe...Pszczyna miasto buraków
        • malgoha1 Re: Gdzie są komputery? 19.12.03, 21:28
          swoimi wypowiedziami sie ośmieszasz
        • ka-ha Re: Gdzie są komputery? 20.12.03, 17:17
          buraki powiadasz???
          a na siebie jak powiesz??? siedzisz na necie, bo zapewne nie masz w pszczynie
          zadnych znajomych, bo nikt z toba nie moze wytrzymac!!! widzisz jest tu sporo
          swietnych miejsc w ktorych mozna sie spotykac, a ta twoja "pizda" czyli
          kulturalny eliasz jest swietna knajpa, a cos mi sie zdaje ze jestes
          rozgoryczona bo cie jeszcze tam nie wpuszczaja - mleko pod nosem zapewne
          masz!!!!! jestes prymitywna i jeszcze nieokrzesana smarkula!!! mam nadzieje ze
          cie zycie przytemperuje, albo ze wyjedziesz predko z tego kraku - nie
          potrzebujemy tu takich...wejdz kiedys na plessa pogadamy...tylko nie zmieniaj
          nicka zeby cie mozna bylo rozpoznac!!!
        • ka-ha Re: Gdzie są komputery? 20.12.03, 17:17
          buraki powiadasz???
          a na siebie jak powiesz??? siedzisz na necie, bo zapewne nie masz w pszczynie
          zadnych znajomych, bo nikt z toba nie moze wytrzymac!!! widzisz jest tu sporo
          swietnych miejsc w ktorych mozna sie spotykac, a ta twoja "pizda" czyli
          kulturalny eliasz jest swietna knajpa, a cos mi sie zdaje ze jestes
          rozgoryczona bo cie jeszcze tam nie wpuszczaja - mleko pod nosem zapewne
          masz!!!!! jestes prymitywna i jeszcze nieokrzesana smarkula!!! mam nadzieje ze
          cie zycie przytemperuje, albo ze wyjedziesz predko z tego kraku - nie
          potrzebujemy tu takich...wejdz kiedys na plessa pogadamy...tylko nie zmieniaj
          nicka zeby cie mozna bylo rozpoznac!!!
          ps. nawet ptak nie sra do wlasnego gniazda!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka