tych 10.05.03, 23:43 Czy w Pszczynie nie macie komputerów z dostępem do netu? Patrząc na ilość postów na Waszym forum można odnieść takie wrażenie. Zobaczcie co się dzieje na tyskim forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: są, są Re: Gdzie są komputery? IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 10:43 tylko siedzą na www.pless.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babyface888 Re: Gdzie są komputery? 19.12.03, 21:12 na pless pl siedzą buraki, zatem nic n to nie poradzimy, ludzie z pszczyny nie słyszeli o portalu gazeta.pl oni nawet nie czytają papierowych gazet, no chyba że takie z gołymi babami, hehehehehehe...Pszczyna miasto buraków Odpowiedz Link Zgłoś
malgoha1 Re: Gdzie są komputery? 19.12.03, 21:28 swoimi wypowiedziami sie ośmieszasz Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ha Re: Gdzie są komputery? 20.12.03, 17:17 buraki powiadasz??? a na siebie jak powiesz??? siedzisz na necie, bo zapewne nie masz w pszczynie zadnych znajomych, bo nikt z toba nie moze wytrzymac!!! widzisz jest tu sporo swietnych miejsc w ktorych mozna sie spotykac, a ta twoja "pizda" czyli kulturalny eliasz jest swietna knajpa, a cos mi sie zdaje ze jestes rozgoryczona bo cie jeszcze tam nie wpuszczaja - mleko pod nosem zapewne masz!!!!! jestes prymitywna i jeszcze nieokrzesana smarkula!!! mam nadzieje ze cie zycie przytemperuje, albo ze wyjedziesz predko z tego kraku - nie potrzebujemy tu takich...wejdz kiedys na plessa pogadamy...tylko nie zmieniaj nicka zeby cie mozna bylo rozpoznac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ha Re: Gdzie są komputery? 20.12.03, 17:17 buraki powiadasz??? a na siebie jak powiesz??? siedzisz na necie, bo zapewne nie masz w pszczynie zadnych znajomych, bo nikt z toba nie moze wytrzymac!!! widzisz jest tu sporo swietnych miejsc w ktorych mozna sie spotykac, a ta twoja "pizda" czyli kulturalny eliasz jest swietna knajpa, a cos mi sie zdaje ze jestes rozgoryczona bo cie jeszcze tam nie wpuszczaja - mleko pod nosem zapewne masz!!!!! jestes prymitywna i jeszcze nieokrzesana smarkula!!! mam nadzieje ze cie zycie przytemperuje, albo ze wyjedziesz predko z tego kraku - nie potrzebujemy tu takich...wejdz kiedys na plessa pogadamy...tylko nie zmieniaj nicka zeby cie mozna bylo rozpoznac!!! ps. nawet ptak nie sra do wlasnego gniazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś