lily.f 13.05.07, 11:12 Może to nie na temat, ale nie mam się kogo poradzić, gdyż jestem "napływowa". Szukam dobrego dentysty w Cieszynie, chodzi mi o prywatny gabinet - żeby było kompetentnie, przyjaźnie i niezbyt drogo. Zna ktoś takie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 wszędzie jest zbyt drogo : ) 13.05.07, 16:23 jak ma być niedrogo - to na czechach różnicy wielkiej między gabinetami chyba nie ma, można przetestować 'okolicznego' stomatologa, a jak się nie spodoba, to szukać dalej ( ja chodzę na Górną 10 - może być, fober-dent na Kościuszki też podobno jest ok... ) www.cieszyn.pl/?p=addressesList&iAddressCategory=224 Odpowiedz Link Zgłoś
lily.f Re: wszędzie jest zbyt drogo : ) 13.05.07, 16:49 Dzięki, ale testowanie nie wchodzi w grę - musi być ktoś dobry. Moje zęby nie nadają się do testowania. A do Czech się nie wybieram :> Raczej chodzi mi o te pierwsze cechy niż cenę, bo to już jakoś muszę przełknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: wszędzie jest zbyt drogo : ) 14.05.07, 16:20 polecam gabinet na ul.miarki Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: [OT] dentysta 16.07.07, 08:42 Na ul. Olszaka Ewa Raszka-Przybyła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: O, witaj... 03.08.07, 08:13 O, jakie to miłe uczucie, kedy ktoś o nas pamięta! Dzięki. Nie , nie znikłam, ale przez ostatni miesiąc bywałam w domu raczej mniej niż więcej. Wiadomo, lato. No i trochę klopotów z łączem internetowym, na szczęście już po nich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś