Dodaj do ulubionych

Dlaczego silesius, ballest i inne majoom problem

IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 07.11.03, 01:37
do Polokoow?, jo mys`la cou uoni niy majoum co robic` i czos tracom na
pierdoly kiere ich kompletnie niy dotyczom!, i som RASISTAMI!, jou bych
takich uodrazu kas` wyslol co by mlodym gowy niy zawracali, poc`cie sie
sciepniemy i zafundujemy im wakacyje w Argentina, kiery je zo?
Obserwuj wątek
    • silesius88 Re: Kanibale 07.11.03, 09:04
      Bo uone jusch takiy som polakoscherce - inatschyiy kanibale !

pyrsk
      silesius88
    • silesius Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob 08.11.03, 00:48
      Gość portalu: builder napisał(a):

> do Polokoow?, jo mys`la cou uoni niy majoum co robic` i czos tracom na
      > pierdoly kiere ich kompletnie niy dotyczom!, i som RASISTAMI!, jou bych
      > takich uodrazu kas` wyslol co by mlodym gowy niy zawracali, poc`cie sie
      > sciepniemy i zafundujemy im wakacyje w Argentina, kiery je zo?

Czemu pies sie drapie i warczy? Bo pchel nie zapraszal, a oblazly go i gryza.

Silesius
      • silesius88 Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob 08.11.03, 00:57
        silesius napisał:

> Czemu pies sie drapie i warczy? Bo pchel nie zapraszal, a oblazly go i gryza.

Uojejku ! Jakie to skoplikowane ! Uod ktora strona mom to ugrysc !
        Muscha teroski dynkac po sloo'nsku, polsku, niymiyycku oder po zaglymbiowsku ?

pyrsk
        silesius88
      • builder Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob 08.11.03, 02:42
        o jakim "psie" mowish?, czyzbys` mial na mys`li kolege ballesta?, a moze
        interpretujesh swoja osobe?
        nie powinienes` sie tego wstydzic` tym bardziej co masz odmienny swiato poglond

silesius napisał:

> Gość portalu: builder napisał(a):
        >
        > > do Polokoow?, jo mys`la cou uoni niy majoum co robic` i czos tracom na
        > > pierdoly kiere ich kompletnie niy dotyczom!, i som RASISTAMI!, jou bych
        > > takich uodrazu kas` wyslol co by mlodym gowy niy zawracali, poc`cie sie
        > > sciepniemy i zafundujemy im wakacyje w Argentina, kiery je zo?
        >
        >
        > Czemu pies sie drapie i warczy? Bo pchel nie zapraszal, a oblazly go i
        gryza.
        >
        > Silesius
        • silesius Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob 08.11.03, 14:55
          builder napisał:

> o jakim "psie" mowish?, czyzbys` mial na mys`li kolege ballesta?, a moze
          > interpretujesh swoja osobe?
          > nie powinienes` sie tego wstydzic` tym bardziej co masz odmienny swiato
          poglond

Ja nie mam polskich kompleksow i mnie nie przeszkadza, gdy w metaforze
          wystepuje pies, jesli tylko sensem jest trafna.
          Ty wez teraz slownik i poczytaj, co znaczy metafora, zanim dotrze do ciebie, ze
          w powyzszej jestes ta nieproszona pchla.

Silesisu
          • silesius88 Albin Siwak To Deutsche und bleibt Deutsche !!! .. 08.11.03, 19:43
            ... jygo piyes tysch i pchla na tym psie to tysch Niyemka i do tygo
            sloo'unzaczka !!!

pyrsk
            silesius88

silesius napisał:

> Ja nie mam polskich kompleksow i mnie nie przeszkadza, gdy w metaforze
            > wystepuje pies, jesli tylko sensem jest trafna.
            > Ty wez teraz slownik i poczytaj, co znaczy metafora, zanim dotrze do ciebie,
            ze
            >
            > w powyzszej jestes ta nieproszona pchla.
          • Gość: builder Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 09.11.03, 22:31
            misterku malus`ki metafory to mozesz uzywac` w gronie przyjaciol, ktorych
            znasz b. dobrze i ws`rod tych, ktorzy rozumieja twoja przenies`nie, widzisz w
            innym przypadku mozesz dostac` z nienacka w zeby i nawet nie zrozumiesz za co
            (dlatego uwazam, ze twoja chora mentalnos`c` jest co naj mniej dziwna?), TO PO
            PIERWSZE!
            jes`li chodzi o nie proszonych gos`ci to doskonale potrafie sie zachowac` i
            wiem w , ktorym momecie opus`cic ekipe! widzisz..., oprocz zakamuflowanych
            lecz grzecznych w twojej interpretacjii tekstow wynika tylko jedno bardzo
            podstawowe zalozenie odbiorcy, a jest nim twoj zafajdany wulgaryzm, ktory
            prawdopodobnie zdobyles` od swoich rodzicow i tez w pewnym stopniu od
            rowies`nikow!, ja wiem, ze mam racje!
            tu jest twoj problem!

moja mentalnos`c` kolego juz dawno jest inna niz mys`lisz. normalnie zayyebal
            bym cie wiedza nie o S`loonsku ale o zyciu!

silesius napisał:

> builder napisał:
            >
            > > o jakim "psie" mowish?, czyzbys` mial na mys`li kolege ballesta?, a moze
            > > interpretujesh swoja osobe?
            > > nie powinienes` sie tego wstydzic` tym bardziej co masz odmienny swiato
            > poglond
            >
            > Ja nie mam polskich kompleksow i mnie nie przeszkadza, gdy w metaforze
            > wystepuje pies, jesli tylko sensem jest trafna.
            > Ty wez teraz slownik i poczytaj, co znaczy metafora, zanim dotrze do ciebie,
            ze
            >
            > w powyzszej jestes ta nieproszona pchla.
            >
            >
            > Silesisu
            • silesius Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob 09.11.03, 22:37
              Gość portalu: builder napisał(a):

> misterku malus`ki metafory to mozesz uzywac` w gronie przyjaciol, ktorych
              > znasz b. dobrze i ws`rod tych, ktorzy rozumieja twoja przenies`nie, widzisz w
              > innym przypadku mozesz dostac` z nienacka w zeby i nawet nie zrozumiesz za co
              > (dlatego uwazam, ze twoja chora mentalnos`c` jest co naj mniej dziwna?),
              > TO PO PIERWSZE!

Byc moze zwracajac sie do ciebie nalezy uzywac zwrotow nieskomplikowanych,
              niezlozonych, prostych. Bede o tym pamietal, gdy bede chcial zwrocic sie do
              ciebie.

> jes`li chodzi o nie proszonych gos`ci to doskonale potrafie sie zachowac` i
              > wiem w , ktorym momecie opus`cic ekipe! widzisz..., oprocz zakamuflowanych
              > lecz grzecznych w twojej interpretacjii tekstow wynika tylko jedno bardzo
              > podstawowe zalozenie odbiorcy, a jest nim twoj zafajdany wulgaryzm, ktory
              > prawdopodobnie zdobyles` od swoich rodzicow i tez w pewnym stopniu od
              > rowies`nikow!, ja wiem, ze mam racje!
              > tu jest twoj problem!

to jest twoj problem, nie moj.

> moja mentalnos`c` kolego juz dawno jest inna niz mys`lisz. normalnie zayyebal
              > bym cie wiedza nie o S`loonsku ale o zyciu!

zapewna jest wystarczajaco ciezka ta twoja wiedza, mogloby sie wiec zgadzac
              Silesius
              • Gość: builder Re: Dlaczego silesius, ballest i inne majoom prob IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 10.11.03, 00:59
                silesius napisał:

> Gość portalu: builder napisał(a):
                >
                > > misterku malus`ki metafory to mozesz uzywac` w gronie przyjaciol, ktorych
                > > znasz b. dobrze i ws`rod tych, ktorzy rozumieja twoja przenies`nie, widzis
                > z w
                > > innym przypadku mozesz dostac` z nienacka w zeby i nawet nie zrozumiesz za
                > co
                > > (dlatego uwazam, ze twoja chora mentalnos`c` jest co naj mniej dziwna?),
                > > TO PO PIERWSZE!
                >
                > Byc moze zwracajac sie do ciebie nalezy uzywac zwrotow nieskomplikowanych,
                > niezlozonych, prostych. Bede o tym pamietal, gdy bede chcial zwrocic sie do
                > ciebie.
                >

widac` jak latwo mozna toba manipulowac` i do tego powtazasz sie bez sensu,
                choc` mys`lisz, ze jestes` bardziej edukowany, heheehee
                przyklad powyzej opisuje wszystko co okres`lilem wczes`niej,)

> > jes`li chodzi o nie proszonych gos`ci to doskonale potrafie sie zachowac`
                > i
                > > wiem w , ktorym momecie opus`cic ekipe! widzisz..., oprocz zakamuflowanych
                >
                > > lecz grzecznych w twojej interpretacjii tekstow wynika tylko jedno bardzo
                > > podstawowe zalozenie odbiorcy, a jest nim twoj zafajdany wulgaryzm, ktory
                > > prawdopodobnie zdobyles` od swoich rodzicow i tez w pewnym stopniu od
                > > rowies`nikow!, ja wiem, ze mam racje!
                > > tu jest twoj problem!
                >
                > to jest twoj problem, nie moj.

o nie przyjacielku?, to jest twoj problem!, bo na internecie pod plaszczykiem
                prowajdera mozesz pisac` co chcesz ale w normalnym zyciu to bys` tego nie
                dokonal!, jednym slowem twoja "metalnos`c`" jest tak zwihrowana, ze sam nie
                jestes` w stanie tego pojac` i zycze ci bys` dostal dobrego kopniaka w dupe

>
                > > moja mentalnos`c` kolego juz dawno jest inna niz mys`lisz. normalnie zayye
                > bal
                > > bym cie wiedza nie o S`loonsku ale o zyciu!
                >
                > zapewna jest wystarczajaco ciezka ta twoja wiedza, mogloby sie wiec zgadzac

moja wiedza jest racjonalna i rzeczywis`cie wystarczajaca na tyle by
                zrozumiec` podstawowe mechanizmy i to mi wystarczy!

builder
                > Silesius

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka