Dodaj do ulubionych

szukam taty dla córki

04.05.12, 20:50
Mam 27 lat i 4-letnią córkę. Jej tata nie dorósł do roli ojca ani nawet mężczyzny. Chętnie poznam miłego pana, który będzie chciał go zastąpić. Jestem z Warszawy. Mój mail: sama85@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • valtert150 Re: szukam taty dla córki 06.05.12, 21:13
      Witam. Jak masz na imię?jeśli mogę spytać.Ja mam na imię Marcin i jestem po rozwodzie już 2 lata. moje dzieci mieszkają z matkom w Sopocie.
      • rika148 Re: szukam taty dla córki 06.05.12, 21:33
        Kolejny analfabeta darmowego ruchania szuka :)

valtert150 napisał:

> Witam. Jak masz na imię?jeśli mogę spytać.Ja mam na imię Marcin i jestem po roz
        > wodzie już 2 lata. moje dzieci mieszkają z matkom w Sopocie.
        • miki_1111 Re: szukam taty dla córki 07.05.12, 00:44
          A ty kim jesteś rika148????????, skoro ktoś wyciąga pomocną dłoń to od razu ma być jakimś tam zwyrodnialcem, może tobie sie nie udało ,to nie marnuj szansy innym potępiając ich od napisania jakiegoś tam wątku.Zresztą to widać czemu cię życie zle potraktowało skoro same wypowiedzi świadczą o tym jak kto się wypowiada!
          • rika148 Re: szukam taty dla córki 09.05.12, 00:59
            Miki_111 !
            Ja jestem tobie bardzo życzliwa :)
            Bierz się za tego analfabetę - ruchacza , co wysrał się na swoją rodzinę i życzę powodzenia :)
            Buziaczki :)

miki_1111 napisał:

> A ty kim jesteś rika148????????, skoro ktoś wyciąga pomocną dłoń to od razu ma
            > być jakimś tam zwyrodnialcem, może tobie sie nie udało ,to nie marnuj szansy in
            > nym potępiając ich od napisania jakiegoś tam wątku.Zresztą to widać czemu cię ż
            > ycie zle potraktowało skoro same wypowiedzi świadczą o tym jak kto się wypowiad
            > a!
            • romano35.72 Re: szukam taty dla córki 22.05.12, 19:08
              Witam.Nie szukaj ojca dla corki na sile nie na takich portalach bo mozesz wpasc w wieksze problemy,NIE szukaj ojca dla corki bo nigdy nim nie bedzie.To prawda nie kazdy mosi byc zboczencem,ale trzeba byc ostroznym,nie jedna szukala ojca dla dziecka a zostala z dwojka dzieci.Faceci maja swoje dzieci nie umieja sie zajac nimi a myslisz,ze beda ojcami dla twojego dziecka takich jest bardzo malo odpowiedzialnych facetow.Zastanow sie nad tym,nie pisze po zlosci,ale cwaniakow nie brakuje by poprzez udawania kochajacych dzieci zrobic wam krzywde.Ppzdrawiam
    • tata-janusz Witaj 13.05.12, 16:14
      Witam Cię

Napisałem do Ciebie na maila , jeżeli będziesz miała czas i ochotę napisz .

Pozdrawiam WAS

Tata-Janusz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka