mam1977 25.10.12, 09:46 Jestem mama z okolic Warszawy- zchodnia strona Chce zmienic moej zycie i poznac nowych ludzi mam 35 lat... corka ma 9 lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata-janusz Witaj 25.10.12, 09:58 Witam Cię Tata z Warszawy , mój syn ma 2,6 roczku Jeżeli masz ochotę i czas zapraszam do kontaktu SMS :791-604-822 Pozdrawiam i miłego dnia życzę Odpowiedz Link
mam1977 Re: Witaj 25.10.12, 10:03 telefon mam sluzbowy wiec wole unikac podawania go wszedzie moze gg? mail? Odpowiedz Link
tata-janusz Witam 25.10.12, 14:47 Witam Cię ponownie , jeżeli chcesz napisz na maila : tata-janusz@gazeta.pl Niestety dostęp do kompa mam co drugi dzień , dlatego podałem Ci kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rika148 Re: Witaj 25.10.12, 15:00 Jak nie chcesz zmarnować życia to uważaj na tego Janusza . Znajdź jego pierwszy post i poczytaj , jak się chwali awanturami , które jako bezrobotny codziennie dla pracującej żony robił. Miłego dnia życzę i pozdrawiam :) mam1977 napisała: > telefon mam sluzbowy wiec wole unikac podawania go wszedzie > moze gg? > mail? Odpowiedz Link
mam1977 Re: Witaj 25.10.12, 15:06 wiem ...widzialam. czytuje wczesniejsze wpisy ludzi nie szukam tu awantury a raczej osoby ktora ma dzieci w podobnym wieku i sytuacje podobna tylko tyle Odpowiedz Link
tata-janusz Cześc 25.10.12, 15:26 Witaj ponownie , to dobrze że czytasz wcześniejsze wpisy , to jak się dobrze przyjrzysz to zauważysz jak się odnosiło to coś "rika 148" do innych użytkowników , tylko dzięki mnie było to coś blokowane dwa razy , ale zapewne już się zorientowałaś po wpisach , troszeczkę to "coś" wyprostowali , bo zaczęło odnosić się w miarę przyzwoicie na forum . Mnie jak również syna możesz obejrzeć w moim profilu , jeśli jeszcze nie widziałaś . Możesz również napisać na maila , jeżeli nie chcesz podawać numeru kontaktowego . Dzisiaj będę jeszcze na kompie około godziny. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia , chociaż pogoda nie sprzyja. Janusz Odpowiedz Link
rika148 Re: Witaj 25.10.12, 16:20 Wiedz , że Janusz to awanturnik i donosiciel , którego ojciec był prawdopodobnie SB-ekiem i stąd te inklinacje rodzinne . Także życzliwie Ciebie ostrzegam i życzę miłego dnia . Odpowiedz Link
rozpacz11 Re: mama warszawa okolice 02.11.12, 16:29 WItaj Ja zamieszkuję obecnie ( nie wiem jak długo) w Piastowie:) Bardzo chętnie poznam mamę, której również brakuje towarzyszki do rozmów, spacerów ... Pozdrawiam Odpowiedz Link