Dodaj do ulubionych

mama warszawa okolice

25.10.12, 09:46
Jestem mama z okolic Warszawy- zchodnia strona
Chce zmienic moej zycie i poznac nowych ludzi
mam 35 lat...
corka ma 9 lat
Obserwuj wątek
    • tata-janusz Witaj 25.10.12, 09:58
      Witam Cię

Tata z Warszawy , mój syn ma 2,6 roczku

Jeżeli masz ochotę i czas zapraszam do kontaktu SMS :791-604-822

Pozdrawiam i miłego dnia życzę
      • mam1977 Re: Witaj 25.10.12, 10:03
        telefon mam sluzbowy wiec wole unikac podawania go wszedzie
        moze gg?
        mail?
        • tata-janusz Witam 25.10.12, 14:47
          Witam Cię ponownie , jeżeli chcesz napisz na maila : tata-janusz@gazeta.pl

Niestety dostęp do kompa mam co drugi dzień , dlatego podałem Ci kontakt telefoniczny.

Pozdrawiam
        • rika148 Re: Witaj 25.10.12, 15:00
          Jak nie chcesz zmarnować życia to uważaj na tego Janusza . Znajdź jego pierwszy post i poczytaj , jak się chwali awanturami , które jako bezrobotny codziennie dla pracującej żony robił.
          Miłego dnia życzę i pozdrawiam :)

mam1977 napisała:

> telefon mam sluzbowy wiec wole unikac podawania go wszedzie
          > moze gg?
          > mail?
          • mam1977 Re: Witaj 25.10.12, 15:06
            wiem ...widzialam.
            czytuje wczesniejsze wpisy ludzi
            nie szukam tu awantury a raczej osoby ktora ma dzieci w podobnym wieku i sytuacje podobna
            tylko tyle
            • tata-janusz Cześc 25.10.12, 15:26
              Witaj ponownie , to dobrze że czytasz wcześniejsze wpisy , to jak się dobrze przyjrzysz to zauważysz jak się odnosiło to coś "rika 148" do innych użytkowników , tylko dzięki mnie było to coś blokowane dwa razy , ale zapewne już się zorientowałaś po wpisach , troszeczkę to "coś" wyprostowali , bo zaczęło odnosić się w miarę przyzwoicie na forum . Mnie jak również syna możesz obejrzeć w moim profilu , jeśli jeszcze nie widziałaś . Możesz również napisać na maila , jeżeli nie chcesz podawać numeru kontaktowego . Dzisiaj będę jeszcze na kompie około godziny. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia , chociaż pogoda nie sprzyja.

Janusz
            • rika148 Re: Witaj 25.10.12, 16:20
              Wiedz , że Janusz to awanturnik i donosiciel , którego ojciec był prawdopodobnie SB-ekiem i stąd te inklinacje rodzinne .
              Także życzliwie Ciebie ostrzegam i życzę miłego dnia .
    • rozpacz11 Re: mama warszawa okolice 02.11.12, 16:29
      WItaj
      Ja zamieszkuję obecnie ( nie wiem jak długo) w Piastowie:) Bardzo chętnie poznam mamę, której również brakuje towarzyszki do rozmów, spacerów ...
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka