tradycja1 Re: Dzis piatek... 08.08.03, 17:16 Tak,nie ma jak piatek weekendu poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: Dzis piatek... IP: 195.205.189.* 08.08.03, 17:31 A jeszcze jak Ty sie pojawiasz to naprawde mily poczatek weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dzis piatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 18:59 Tradycje chyba jakis koszmar w srodku nocy przebudzil. Forum jej sie snilo czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dzis piatek... 08.08.03, 21:48 Gość portalu: niech napisał(a): > Tradycje chyba jakis koszmar w srodku nocy przebudzil. Forum jej sie snilo czy > co? Oj ja jestem i czytam was kazdego dnia w kazdej prawie chwili...tylko powiedzcie gdzie mam sie wpisac,jak wszystkie posty prowadza do Sopotu. Odsunelam sie,albo odsunieto mnie na bocznice... Nuce sobie razem z Kultem... I tylko chce ci powiedzieć: "Ten pociąg nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz." Lewe lewe lewe loff loff loff loff Przed chwila o tym śniłem, Ze na jakimś dworcu wszystko zostawiłem. Niewiadomy niepokój obudził mnie, Dlatego teraz siedzę i pisze. Ale żadne słowa tego nie opiszą, Co poczuć może człowiek ciemna letnia nocą dlatego już kończę ten post Sierpien 2003 Lewe lewe lewe loff loff loff loff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dzis piatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 21:50 Wsiadz do pociagu byle jakiego, nie dbaj tarara, nie dbaj tarara, tararara, tararara, tarararararara... PS. O Sopocie juz nie piszemy. Teraz zastanowmy sie nad spotkaniem z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 21:51 F*** the USA i przyjeżdżaj do Sopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 20:22 ooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dzis piatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:26 Kixx jej sie snil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 20:29 nie sądzę To byłoby żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dzis piatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:31 Moglaby sie nie obudzic. ALbo wrecz przeciwnie - nigdy nie chciec juz zasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 20:33 Zdecydowanie masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dzis piatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:38 Mam zdecydowana racje. Tak zdecydowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 20:41 a konkretnie to gdzie masz tę rację Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dzis piatek... 08.08.03, 20:41 O tym jeszcze nie zdecydowalem. Nie bede sie przemeczal w piatkowy wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzis piatek... IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 20:43 masz rację Zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś